Gość: forawau IP: *.man.olsztyn.pl 24.04.06, 10:11 Bardzo ciekawie opisane miasto artykuł utwierdził mnie w przekonaniu ze sopot jest odpowiednim miejscem namajowke dla studentow z mazur :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julita Re: Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:10 No pięknie. Chętnie bym tu pobyła ze 3-4 dni tylko noclegi nie na moją kieszeń. Kto zna jakiś tani pokoiczek z łazieneczką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechaug Re: Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:17 Dość często wizytowałam Sopot, ale właśnie ten prawdziwy, poza sezonem, wolny od tzw. hałaśliwej "ogórkowej stonki", która zalewa Trójmiasto m-dzy czerwcem a wrześniem. Sopot to dla mnie magia zaklęta w starych uliczkach, ekskluzywnych willach, ogrodach czy parkach. Zgadzam się z autorką artykułu, że Sopot nie zaczyna się od Złotego Ula i nie kończy się przy ławeczkach na molo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Sopot IP: *.bredband.comhem.se 03.08.06, 16:39 Jak mozna bylo zapomniec o lodziarni wlocha,wyscigach konnych(torze),malej kawairence Stefanka,budce z kuchnia wegetarianska Green Way,masazach kolo tunelu,filii uniwerku,czy klubach ,pubach... . Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Sopot 27.04.06, 14:17 Nic dodac, nic ujac. Sopot to moje rodzinne miasto i zawsze do niego wracam z wielka radoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ar11 Kocham Sopot 20.04.07, 10:06 Jest dla mnie najbardziej klimatycznym wspomnieniem wakacji spędzanych co roku z babcią gdy byłam mała. A Łazienki Południowe... Nie byłam tam od kiedy przestały istnieć i bardzo boję się tego zderzenia z rzeczywistością, która pogrzebałaby moje cudowne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś