Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza plaża w Polsce.

• sweet.cherry Ustka plaża wschodnia 09.06.06, 14:16
      na zahcodniej tubylcy na wschodniej ehhhhhhhhhhhhhh

:)

www.allegro.pl/item108718575_pilka_nozna_12_numerow_rocznik_1960.html
    • sowa_46 Pomiędzy łebą a Rowami 09.06.06, 14:34
      Jakieś 4km na zachód od Łeby jest takie miejsce, które dech zapiera,
      szczególnie kiedy wejdziecie na ruchome wydmy, widok niesamowity, na południu
      Jezioro Łebsko, na północy Bałtyk a pod Wami jacyś mali ludzie wdrapują się po
      ścianie wydmy dziwnym sposobem (dwa kroki w górę, trzy w dół), czasami tak się
      szło. Byłem tam wiele razy i zawsze jest pięknie ale ludzie wszystko zepsuć
      potrafią więc śpieszcie się oglądać coś co jeszcze warto zobaczyć. Najlepiej
      dojść przez las i wrócić plażą. (Wyruszając z Łeby)
      • marcowsky Re: Pomiędzy łebą a Rowami 09.06.06, 16:10
        Bylem tam rok temu!Naturystki i naturysci sobie tez spaceruja i sie kapia!Po
        prostu cudownie jest!
    • Gość: Jenny Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: 195.117.149.* 09.06.06, 14:48
      Hel - plaża w Juracie jest najpiękniejsza
    • Gość: mm Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 14:57
      Ciekawe czy jeszcze jakis odcinek polskiego wybrzeza nie zostal wymieniony.
      Kazdy pisze w mysl zasady "ja tam bylem i sobie chwale".
      • sowa_46 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 09.06.06, 15:07
        Gość portalu: mm napisał(a):

> Ciekawe czy jeszcze jakis odcinek polskiego wybrzeza nie zostal wymieniony.
        > Kazdy pisze w mysl zasady "ja tam bylem i sobie chwale".

Nie zostało wymienione Mielenko, kawałek na zachód od Mielna, do plaży idziesz
        przez łąki a potem przez las, mijasz ścianę lasu i czujesz podmuch wiatru,
        plaża szeroka i spokojna była kiedyś, dawno tam nie byłem. Dalej na zachód jest
        Sarbinowo, też spokojnie jak wszędzie z dala od miasta.
        • Gość: pipek Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:40
          I nigdzie nie ma tak zimnej wody przez całe lato jak koło Mielna
    • Gość: ozeans Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.chello.pl 09.06.06, 17:43
      Dąbki obok Darłowa
    • alfisti Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 09.06.06, 19:06
      Zgadza sie Karwia jest the best musze to przyznac choc kocham moje gdanskie
      Jelitkowo. Jest tu jednak kilka minusow : 1 w sezonie jest tu full na maxa i o
      jakims tam bezludziu nie ma mowy : 2 dojazd w korkach od strony Trojmiasta i
      klopoty z parkowaniem na i tak waskiej drodze (Wladyslawowo - Karwia)

Dlatego radze plaze okolic Debek, Bialogory i Lubiatowa ... z zastrzezeniem ze
      samochod trzeba zostawic daleko od plazy a ostatni odcinek (nieraz spory) do
      plazy pokonac na piechote ... ale warto spokoj i bezludzie raczej murowane.

Alfisti
    • Gość: jerzyk Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:20
      W Poznaniu nad Wartą, pod mostem Rocha - super wypad, piwko, gril i seks.
    • Gość: jaroooo Darłówko - jak dla mnie best IP: *.spray.net.pl 09.06.06, 20:21
      • Gość: wena :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:39
        Mieszkam nad morzem, ale nie wiem, gdzie jest Karwia i Dębki. Czy ktoś mnie
        oświeci?
        Jestem wielbicielką pięknych plaż, najlepiej z malowniczymi wydmami. Osobiście
        polecam plażę między Unieściem k.Mielna a Łazami, nad kanałem łączącym jezioro
        Jamno z Bałtykiem. Morze wyczynia tam rózne harce, więc linia brzegowa często
        zaskakuje:-)
        • marcowsky Re: :-) Karwia i Debki-na zachod od Wladyslawowa! 09.06.06, 20:52
          • Gość: toksol Re: :-) Karwia i Debki-na zachod od Wladyslawowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:15
            Co może byc pieknego na plaży? Piasek włazi w kanapki, wiaterek przeszkadza w
            czytaniu - przewraca kartki, sąsiedzi walą piłką w głowę, psy i dzieci biegają,
            wrzeszczą i obrzucaja cie piaskiem. Raz jest za duszno, innym razem za zimno.
            Woda z reguły za zimna. Wokół tandeta i drożyzna. Jeśli kto się nie znieczuli
            piwem, to po kilku dniach ucieka. Np do pieknego lasu nad jeziorko - pełno tego
            w Polsce i kawałek dalej od jakiegos osrodka nie ma zywej duszy. Rowerkiem
            można pojeździć, rybki połapać. itd itd Tanio, czysto, cicho i przyjaźnie.
            Nad morzem dobrze sie czułem tylko miedzy 6.00 a 8.00 rano.
          • kowalczr Re: :-) Karwia i Debki-na zachod od Wladyslawowa! 05.09.07, 08:04
            zgadzam się najpiękniejsza plaża to Dębki
    • Gość: fifan Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:55
      najcudowniej jest na plaży w CZOŁPINIE w sercu SŁOWIŃSKIEGO PARKU
      NARODOWEGO ,to własnie tu rozpoczyna się pasmo wydm wędrujących.Aby zobaczyć
      zdjęcia wejdż na stronę Słowińskiego parku.
      • Gość: jedna_kobieta Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: 195.28.179.* 09.06.06, 21:00
        popieram miedzy Juratą a Helem....mmm jak tam pieknie...
        • Gość: sesek Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:10
          Krynica Morska, Władysławowo, Gdańsk [nigdy Sopot!], Jastarnia, Chałupy,
          Jurata, Hel, Puck,
          • skygirl Do Yvonne33 i wszystkich mieszkancow Swinoujscia 01.09.06, 22:44
            Nie jestem ze Swinoujcia, ale kocham to miasto. Plaza jest piekna, promenada
            super, samo miasto ma swoj urok. Gratuluje Wam takiego slodkiego miasteczka.
            Obecnie nosze sie z zamiarem kupienia tam malego mieszkanka przy plazy. Trzy
            Korony lub Avangard.
            A z tych wszystkich ktorzy obrazaja Swinoujscie posmiejemy sie za kilka lat.
            Pozdrowienia dla Swinoujszczan
            • yvonne33 Re: Do Yvonne33 i wszystkich mieszkancow Swinoujs 03.09.06, 17:05
              Skygirl ja też Ciebie pozdrawiam:))
        • Gość: sesek Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:10
          Krynica Morska, Władysławowo, Gdańsk [nigdy Sopot!], Jastarnia, Chałupy,
          Jurata, Hel, Puck,
          • Gość: cotomabyc A Miedzyzdroje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:51
            A Miedzyzdroje? Blagam powiedzcie ze ładne bo wlasnie sie tam w tym roku
            wybieram
            • angelblue Re: A Miedzyzdroje??? 10.06.06, 22:16
              to chyba najbrzydsza plaża jaką znam niestety szerokości jezdni dwupasmowej;-
              ((( do tego strasznie brudna dużo fajniesza bo bardzo szeroka jest w
              Świnoujście to raptem 20 km.
            • jacmal Re: A Miedzyzdroje??? 18.06.06, 00:50
              Miedzyzdroje sa ladne, nie musisz sie martwic ale najlepiej jechac zima lub nie
              w sezonie, chyba ze lubisz tlok, scisk i zgielk...nie lepiej poszukac czegos
              spokojniejszego?..pozdrawiam..:)...ale nie martw sie na zapas...jest tam
              Gabinet Figur Woskowych i duzo, duzo atrakcji....wiec szykuj nieco zasobniejszy
              portfel..zycze milego pobytu i pogody....
    • Gość: jaś piaski na mierzei wiślanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:32
      pusto, cicho, dziko, dużo bursztynu.....
    • Gość: kasik Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.dhag.de / *.dhag.de 10.06.06, 11:50
      moim zdaniem najladniejsza plaza w Polsce jest plaza w katach rybackich
      • urszula24 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 10.06.06, 11:57
        wg mnie Sztutowo,plaza szeroka, piekny piasek i mało ludzi.
      • lilarose Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 12.06.06, 10:59
        Zgadzam się! Kąty rulez :))
    • Gość: hilou Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:11
      a ja optuję za plażą w Dębkach. blisko Białogóry, ale zdecydowanie mniej ludzi.
    • Gość: fred Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 13:28
      U mnie moja droga...
      • Gość: Bobrowko Re: Najpiękniejsza plaża w Bobrowku IP: *.hsd1.mi.comcast.net 10.06.06, 13:40
        Napewno plaza na Jablonskim
    • after9pm Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 10.06.06, 13:46
      BEBKI BEBKI DEBKI, rzeczka naturysci, dluuuga dzika plaza........piknie.
      • agu-siaczek Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 10.06.06, 20:35
        Zdecydowanie najpiękniejsza i najszersza plaża jest w Świnoujściu (miejscami
        jej szerokość dochodzi nawet do 130 metrów).
        Przy okazji chciałabym zakwestionować i sprostować wcześniejszą wypowiedź
        sowy_46 - spacer po plaży od siatki granicznej do portu zajmuje około 45 minut
        w jedną stronę i to dość szybkim krokiem.
        • Gość: mm Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.telkonet.pl 10.06.06, 20:43
          Krynica Morska, Przebrno,
        • Gość: gosc Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 10.06.06, 21:05
          Oprocz tego plaza w Świnoujściu jest nie tylko na wyspie Uznam, ale i Wolin
          więc można iść plażą do Międzyzdrojów.
    • Gość: lady Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 10.06.06, 22:00
      polecam plaze w Stilo, koło Łeby....piękna
    • Gość: isselle Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:42
      ustronie morskie
      mrzezyno
      • lipniak Jesli taka istnieje 11.06.06, 22:50
        to nikt nie podzieli sie ta informacja
        • kejti29 Re: Jesli taka istnieje 11.06.06, 23:03
          łeba
          miedzyzdroje
          :)))))
      • zuzaleczka Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 12.06.06, 13:15
        sianożęty k/ ustronia morskiego
        cuuuuuuudo
        jeżdzę tam już 30 lat i w tym roku też:)))
    • Gość: Ida Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: 80.72.34.* 12.06.06, 07:49
      Białogóra, Dębki.Pzdr.Ida
    • mo1717 Re: ŁEBA i okolice 12.06.06, 08:46
      tam plaża jest piekna!!! ale w tym roku "sprawdzamy" międzywodzie :)
      --
    • jusytka Świnoujście 12.06.06, 09:58
      Jeżeli jednak ma być niezaludniona to trzeba jej szukać po drugiej stronie
      kanału, czyli w dzielnicy Warszów
    • Gość: jajko Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.06.06, 13:53
      W chłopach. Po prostu bajka. Ludzi niewiele, plaża czysta i szeroka, nawet woda
      jakaś taka czystsza (jak stałąm w zeszłym roku z wodą sięgającą biustu, to
      widziałam dokładnie swoje stopy!).
      Sama miejscowość bardzo spokojna, ale malutka i pusta - takie zadupie trochę ;)
      • Gość: Ach... Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 14.06.06, 12:23
        O Chłopach wiele słyszałem. A co powiecie o Wiciach? Podobno jest tam czyto i
        spokojnie.
    • Gość: teresa w Sarbinowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:15
      Byłam tam kilka razy i wciąż mi się tam podoba .
    • Gość: jotka42 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:19
      No to teraz już wiesz jak wiele ich jest. Tylko wybierać. Lubisz ciszę i spokoj
      czy atrakcje?Do wyboru , do koloru ale napewno polskie plaże. Chyba, ze kochasz
      trpoikalną temperaturę.
      • internetauta Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 16.06.06, 15:32
        Gdańsk- Stogi.
        • Gość: Robal Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 30.06.06, 14:48
          najładniejsza plaża jest na Paprocanach i na Łysinie :)))
    • Gość: i789 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 13:38
      być może tak było kiedys ale teraz mija sie to z twoim opisem
    • skygirl Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 24.08.06, 23:30
      świnoujście oczywiście najszersza plaża w Polsce i naprawdę piękna
      • Gość: ... Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.06, 23:57
        Nieprawda, plaza w Swinoujsciu jest brzydka. Moze jest szeroka ale do polowy
        mokra i jakos tam jest niemilo. Piekna jest plaza w Stilo.
        • yvonne33 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 27.08.06, 11:07
          Mokra plaża mówisz... a nie pomyślałeś, że może akurat był sztorm?? Brzydki i
          niemiły to ty jesteś
          • Gość: ... Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.06, 23:42
            Sztorm przez dwa tygodnie? Hmm interesujace. Ciekawe dlaczego moja wypowiedz tak
            cie oburzyla, ze posunelas sie do obelg pod moim adresem. Takie jest moje zdanie
            na temat plazy w Swinoujsciu i moje prawo aby je tu przedstawic. Samo miasto tez
            nieciekawe, chociazby ta okropna "promenada". Ale, ale czyzbys yvonne byla ze
            Swionoujscia ze go tak bronisz? Nie martw sie o turystow, zawsze mozesz liczyc
            na szwabow, oni lubia takie klimaty. Oj yvonne, siedzisz w tej swojej
            miejscowosci i nie wiesz ze sa o wiele piekniejsze miejsca nad naszym morzem niz
            wasza zaniedbana miescina. szkoda mi ciebie
            • yvonne33 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 29.08.06, 08:45
              Oj a co ty taki obrażalski jesteś, co? Bo usłyszałeś, że jesteś brzydki i
              niemiły? co za wrażliwa dusza...
              Zdziwię cię bardzo ale "nie siedzę w tej swojej miejscowości"... widziałam
              niejedną inną miejscowość nad polskim morzem. Mówisz "zaniedbana mieścina"... a
              to ciekawe jak to się ma do tego, że Świnoujście w tym roku wygrało prestiżowy
              plebiscyt "Polityki" na najlepszy kurort nad polskim morzem...
              • Gość: ... Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.06, 00:21
                Jaki to "kurort" ze swinoujscia to juz ja wiem po pobycie u was i ty tez dobrze
                wiesz, przeciez masz oczy i widzisz. A ze wygraliscie jakis plebiscycik polityki
                to pewnie dlatego ze ty bylas w jury :)
                • yvonne33 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 30.08.06, 12:59
                  Jakiś Plebiscycik Polityki mówisz... no tak skoro czytujesz tylko "Życie na
                  gorąco" lub inną tego typu "ambitną gazetkę" to wcale się nie dziwię, że
                  piszesz "jakiś plebiscycik Polityki"... Przy okazji dowiedziałam się czegoś,
                  czego nie wiedziałam, że byłam w jury hahaha. A o mój wzrok się nie martw, jest
                  doskonały:)
                • decitos Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 30.08.06, 13:04
                  Nie będę zaciekle bronił miasta, w którym mieszkam, ale dziwi mnie podejście do
                  sprawy niektórych osób... Bywałem w wielu miejscowościach i prawdę mówiąc
                  nigdzie nie spotkałem plaży, którą można porównać ze świnoujską...
                  Oczywiście kwestia gustu, ale podważanie autorytetów i rangi plebiscytu Polityki
                  jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.
                  • Gość: ... Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.06, 23:03
                    A po jakiego diabla jezdzisz po innych nadmorskich miejscowosciach skoro wasza
                    plaza i wasza miescina jest taka the best! A byles na plazy w Stilo lub w Lebie
                    albo w Karwi? Pewnie nie byles ani ty ani niejaka yvonne, ktora czyta tylko
                    bardzo ambitne gazety, a zycia na goraco to pewnie nawet nigdy nie miala w reku.
                    I masz racje decitos, nie bron zaciekle swinoujscia bo nie warto. Zegnam
                    • yvonne33 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 31.08.06, 12:41
                      Uuuuuu ktoś się zdenerwował... zabrakło argumentów uuu...
            • skygirl Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 01.09.06, 22:36
              Gość portalu: ... napisał(a):

> Sztorm przez dwa tygodnie? Hmm interesujace. Ciekawe dlaczego moja wypowiedz
              ta
              > k
              > cie oburzyla, ze posunelas sie do obelg pod moim adresem. Takie jest moje
              zdani
              > e
              > na temat plazy w Swinoujsciu i moje prawo aby je tu przedstawic. Samo miasto
              te
              > z
              > nieciekawe, chociazby ta okropna "promenada". Ale, ale czyzbys yvonne byla ze
              > Swionoujscia ze go tak bronisz? Nie martw sie o turystow, zawsze mozesz liczyc
              > na szwabow, oni lubia takie klimaty. Oj yvonne, siedzisz w tej swojej
              > miejscowosci i nie wiesz ze sa o wiele piekniejsze miejsca nad naszym morzem
              ni
              > z
              > wasza zaniedbana miescina. szkoda mi ciebie

teraz to ty ublizasz yvonne.
              Ja nie jestem ze Swinoujscia ale uwielbiam to miasto. Plaza piekna, miasto
              fajne. Poczekaj co bedzie tam za kilka lat.
        • skygirl Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 01.09.06, 22:35
          Gość portalu: ... napisał(a):

> Nieprawda, plaza w Swinoujsciu jest brzydka. Moze jest szeroka ale do polowy
          > mokra i jakos tam jest niemilo. Piekna jest plaza w Stilo.

co ty opowiadasz???, mokra do polowy?
          • Gość: janek9930 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:55
            dzieciaki zajmijcie sie juz pakowaniem tornistrów bo przypominacie tych osłów w
            sejmie
            • yvonne33 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 03.09.06, 17:03
              A Ty już masz spakowany tornister na jutro?
              • Gość: janek9930 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:42
                Ja kochanie pomagam pakować te tornistry w domu i pracy (przemyśl to).
                A chodziło mi o to, że Polskie wybrzeże jest tak długie i piękne, iż my Polacy
                nie powinnismy się kłócić o to, która plaża czy miasteczko jest najładniejsze
                i narzucać wybór innym tylko opisywać ich uroki i zachęcac do poznawania
                wszystkich. Wtedy każdy sam sobie dokona własnego wyboru. Pozdrawiam
    • Gość: mz Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.lodz.mm.pl 29.08.06, 12:40
      tylko GRZYBOWO! cisza,spokój,szeeeeeeeeeeeeeeeroka plaża,czysta woda:) polecam:)
      • Gość: janek9930 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:04
        Potwierdzam, a trochę plaż bałtyckich zjeździłem. W dodatku ten raj dla dzieci.
        Rodzice leżą (od 200m na lewo od głownych plaż) a dzieci graja w piłke mając po
        20m wolnego w prawo, lewo i w tył albo wchodzą na 50m do morza po kostki.
        Piasek i woda jak w raju. Aż się boje pisać, bo co bedzie jak tą sielankową
        wieś i plażę odkryją tłumy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka