Gość: gość IP: *.chello.pl 22.06.06, 22:21 Hej, za tydzień wybieramy się do Rewala. Czy ktoś może coś napisać o tym rejonie? Czy dużo ludzi i jakie zejście na plażę? Jedziemy z dzidzią, która jeszcze nie chodzi i trzeba ją dygować na rękach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacoby Re: Niechorze, Rewal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:50 wybrzeze klifowe wiec zejscie na plaze po schodach. ludzi dosc duzo jak na ten okres pewnie bedzie jeszcze wiecej bo wkoncu koniec roku szkolnego. Polecam zjesc swieza wedzona rybkr i latarnie w Niechorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziajas2 Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 09:25 ja co roku jezdze nad morze do Pobierowa, to tuz za Rewalem. czasami zdarzalo nam sie miec kwatere w Rewalu i bylismy bardzo zadowoleni, bardzo nam sie podobalo. Jak dla mnie to ludzie tak srednio, nie za duzo, nie za malo. Napewno mniej niz w Mielnie, Sarbinowie i okolicach. Plaze tez bardzo fajne. A i ceny przyzwoite. W tym roku takze planujemy wybrac sie z 5-miesiecznym synkiem, Zycze udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
chisme Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 20:36 W pełni sezonu jest sporo ludzi, mniej w drugiej połowie sierpnia. Przy ul. Saperskiej jest płaskie zejście, spokojnie można nim się wturlać na plażę razem z wózkiem, dzieckiem, parawanem i czym tam jeszcze. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
chisme Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 20:39 Polecam jeszcze sprawdzenie czy miejsce, w którym będziecie miszkali nie jest zyt blisko muszli koncertowej (dla osób lubiących wcześnie kłaść się spać, może się to okazać lekko uciążliwe sąsiedztwo). Słoneczka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Niechorze, Rewal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:55 byłam w Rewalu w zeszłym roku, powiem tak jeśli lubisz spokój to dobry wybór ja się tam strasznie męczyłam bo to większa osada, ja jestem zwolenniczką dużych miast portowych. Rewal jest mały jak nie ma pogody to poprostu nie ma co robić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapia11 Re: Niechorze, Rewal 04.07.06, 22:38 W rewalu byłam jakiś czas temu. Nie wiem czy zejscie na plaze jest tylko takie ale tam gdzie mieszkałam a mieszkalismy bardzo bliziutko morza było zejscie strome(wysoki scvhody)- schodziiło sie całkiem nieźle gozej jak trzeba było podejsc:/ ale miejscowość bardzo miła. Duzo stoisk, pubów ale to tak w centrum (tam mieszkałam) mysle ze na obzezach jest na pewno spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chisme Re: Niechorze, Rewal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:58 Na stronie www.rewal.pl/mapa/rewal_gmina.php jest mapka i można znaleźć na niej dwa zejścia na plażę dla osób niepełnosprawnych. Znaczy - płaskie. Przydatna jest również jeśli chcemy znaleźć pocztę, ośrodek zdrowia, bankomaty, stację benzynową, albo gdy chcemy zlokalizować pensjonat, do którego się wybieramy. Są też mapki innych okolicznych miejscowości - Pobierowo, Pustkowo, Śliwin, Niechorze, Pogorzelica. Odpowiedz Link Zgłoś