Dodaj do ulubionych

Niechorze, Rewal

IP: *.chello.pl 22.06.06, 22:21
Hej, za tydzień wybieramy się do Rewala.
Czy ktoś może coś napisać o tym rejonie? Czy dużo ludzi i jakie zejście na
plażę? Jedziemy z dzidzią, która jeszcze nie chodzi i trzeba ją dygować na
rękach:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jacoby Re: Niechorze, Rewal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:50
      wybrzeze klifowe wiec zejscie na plaze po schodach.
      ludzi dosc duzo jak na ten okres pewnie bedzie jeszcze wiecej bo wkoncu koniec
      roku szkolnego. Polecam zjesc swieza wedzona rybkr i latarnie w Niechorzu.
    • madziajas2 Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 09:25
      ja co roku jezdze nad morze do Pobierowa, to tuz za Rewalem. czasami zdarzalo
      nam sie miec kwatere w Rewalu i bylismy bardzo zadowoleni, bardzo nam sie
      podobalo. Jak dla mnie to ludzie tak srednio, nie za duzo, nie za malo. Napewno
      mniej niz w Mielnie, Sarbinowie i okolicach. Plaze tez bardzo fajne. A i ceny
      przyzwoite. W tym roku takze planujemy wybrac sie z 5-miesiecznym synkiem,
      Zycze udanego pobytu.
    • chisme Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 20:36
      W pełni sezonu jest sporo ludzi, mniej w drugiej połowie sierpnia. Przy ul.
      Saperskiej jest płaskie zejście, spokojnie można nim się wturlać na plażę razem
      z wózkiem, dzieckiem, parawanem i czym tam jeszcze. Miłego wypoczynku.
    • chisme Re: Niechorze, Rewal 23.06.06, 20:39
      Polecam jeszcze sprawdzenie czy miejsce, w którym będziecie miszkali nie jest
      zyt blisko muszli koncertowej (dla osób lubiących wcześnie kłaść się spać, może
      się to okazać lekko uciążliwe sąsiedztwo). Słoneczka życzę.
    • Gość: ania Re: Niechorze, Rewal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:55
      byłam w Rewalu w zeszłym roku, powiem tak jeśli lubisz spokój to dobry wybór ja
      się tam strasznie męczyłam bo to większa osada, ja jestem zwolenniczką dużych
      miast portowych. Rewal jest mały jak nie ma pogody to poprostu nie ma co robić.
      Pozdrawiam
    • kapia11 Re: Niechorze, Rewal 04.07.06, 22:38
      W rewalu byłam jakiś czas temu. Nie wiem czy zejscie na plaze jest tylko takie
      ale tam gdzie mieszkałam a mieszkalismy bardzo bliziutko morza było zejscie
      strome(wysoki scvhody)- schodziiło sie całkiem nieźle gozej jak trzeba było
      podejsc:/ ale miejscowość bardzo miła. Duzo stoisk, pubów ale to tak w centrum
      (tam mieszkałam) mysle ze na obzezach jest na pewno spokojniej.
    • Gość: chisme Re: Niechorze, Rewal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:58
      Na stronie www.rewal.pl/mapa/rewal_gmina.php jest mapka i można znaleźć
      na niej dwa zejścia na plażę dla osób niepełnosprawnych. Znaczy - płaskie.
      Przydatna jest również jeśli chcemy znaleźć pocztę, ośrodek zdrowia, bankomaty,
      stację benzynową, albo gdy chcemy zlokalizować pensjonat, do którego się
      wybieramy. Są też mapki innych okolicznych miejscowości - Pobierowo, Pustkowo,
      Śliwin, Niechorze, Pogorzelica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka