Gość: marzenie IP: *.interpc.pl 27.07.06, 01:21 Szukam 2 osobowego pokoju w Kuźnicy blisko morza w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pk Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:34 Kuźnica może ci zaproponowacjedynie pole namiotowe. Na odcinku Chałupy - Jastarnia nie ma żadnych domów mieszkalnych. Więc albo Władysławowo albo Jurata, Jastarnia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:29 Co ty za bzdury wypisujesz?! Kuźnica jest normalną miejscowością i jej mieszkańcy mieszkają w normalnych domach - nie w namiotach! Chałupy zresztą tak samo. Pola namiotowe są również, ale przede wszystkim są dwie urocze miejscowości, z domami, pensjonatami, barami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 28.07.06, 16:12 Ja przez ostatnie 2-tygodnie też szukałem 2-os. w Kuźnicy i niestety, klapa. Są co prawda jakieś ochłapy / to pokoje bez wygód /, ale to nie dla mnie. Trafiła mi się Karwia. I jadę tam po raz, chyba 10-ty. Ale Karwia da się lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:07 ochlapy? nie zartuj sobie ja wyjezdzam 1 sierpnia wlasnie do kuznicy i mam pokoj z wszelkimi wygodami. kuznica takze oferuje normalnymi pokojamy tak jak w innych czesciach polskiego wybrzeza!a nie tylko polem namiotowym Odpowiedz Link Zgłoś
sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 30.07.06, 21:06 Musiałaś sobie tę Kuźnicę zarezerwować dobre parę miesięcy temu, bo 2-tyg. temu kiedy coś tam chciałem znaleźć, były tylko pokoje bez łazienek / tzn. wspólną /, a na pytanie jakie jest wyposażenie pokoju, odpowiedź brzmiała " a co pan ma na myśli ". Poza tym nie jestem serferem i nie muszę mieszkać blisko porciku, zaś na ul. Morskiej wszystko zajęte do końca sierpnia. Szkoda bo lubię takie małe punkty na mapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:21 nie rezerwowalam jej pare miesiecy temu tylko 3 tygodnie temu na pocztku lipca, a w pokoju jesttakze lazienka tv wszelki sprzet na plaze i wiele przydatnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 31.07.06, 11:16 Gratuluję ! Dzwoniłem do wszystkich możliwych kwater w Kuźnicy i wszyscy bez wyjątku właściciele, przepraszali ale mieli rezerwcje sprzed miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzov Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:28 dokładnie tak jest byłem tam rok temu i chciałem znlaleźć coś na miejscu dla brata który mial dojechać-bardzo bardzo trudno! możesz jeszcze zaryzykowac i pojechac w ciemno.Kużnica jest tak mała i zorganizowana (to chyba jedna rodzina) że wszyscy miejscowi wiedza co sie kiedy u kogo zwalnia-poświęcisz jeden dzień na szukanie ale coś sie na pewno trafi :-) tylko nie wiadomo jakie warunki itp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:59 zgadzam sie ze Kuznice stanowi prawie jedna cala rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:00 Zatem jak nie Kuznica to gdzie sie wybierasz:) Odpowiedz Link Zgłoś