Dodaj do ulubionych

Chałupy- Kuźnica

IP: *.interpc.pl 27.07.06, 01:21
Szukam 2 osobowego pokoju w Kuźnicy blisko morza w sierpniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pk Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:34
      Kuźnica może ci zaproponowacjedynie pole namiotowe. Na odcinku Chałupy -
      Jastarnia nie ma żadnych domów mieszkalnych. Więc albo Władysławowo albo
      Jurata, Jastarnia ....
      • Gość: gość Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:29
        Co ty za bzdury wypisujesz?! Kuźnica jest normalną miejscowością i jej
        mieszkańcy mieszkają w normalnych domach - nie w namiotach! Chałupy zresztą tak
        samo. Pola namiotowe są również, ale przede wszystkim są dwie urocze
        miejscowości, z domami, pensjonatami, barami itd.
        • sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 28.07.06, 16:12
          Ja przez ostatnie 2-tygodnie też szukałem 2-os. w Kuźnicy i niestety, klapa. Są
          co prawda jakieś ochłapy / to pokoje bez wygód /, ale to nie dla mnie. Trafiła
          mi się Karwia. I jadę tam po raz, chyba 10-ty. Ale Karwia da się lubić.
          • Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:07
            ochlapy? nie zartuj sobie ja wyjezdzam 1 sierpnia wlasnie do kuznicy i mam
            pokoj z wszelkimi wygodami. kuznica takze oferuje normalnymi pokojamy tak jak w
            innych czesciach polskiego wybrzeza!a nie tylko polem namiotowym
            • sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 30.07.06, 21:06
              Musiałaś sobie tę Kuźnicę zarezerwować dobre parę miesięcy temu, bo 2-tyg. temu
              kiedy coś tam chciałem znaleźć, były tylko pokoje bez łazienek / tzn.
              wspólną /, a na pytanie jakie jest wyposażenie pokoju, odpowiedź brzmiała " a
              co pan ma na myśli ". Poza tym nie jestem serferem i nie muszę mieszkać blisko
              porciku, zaś na ul. Morskiej wszystko zajęte do końca sierpnia. Szkoda bo lubię
              takie małe punkty na mapie.
              • Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:21
                nie rezerwowalam jej pare miesiecy temu tylko 3 tygodnie temu na pocztku lipca,
                a w pokoju jesttakze lazienka tv wszelki sprzet na plaze i wiele przydatnych
                rzeczy.
                • sioma1 Re: Chałupy- Kuźnica 31.07.06, 11:16
                  Gratuluję ! Dzwoniłem do wszystkich możliwych kwater w Kuźnicy i wszyscy bez
                  wyjątku właściciele, przepraszali ale mieli rezerwcje sprzed miesięcy.
                  • Gość: enzov Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:28
                    dokładnie tak jest byłem tam rok temu i chciałem znlaleźć coś na miejscu dla
                    brata który mial dojechać-bardzo bardzo trudno! możesz jeszcze zaryzykowac i
                    pojechac w ciemno.Kużnica jest tak mała i zorganizowana (to chyba jedna
                    rodzina) że wszyscy miejscowi wiedza co sie kiedy u kogo zwalnia-poświęcisz
                    jeden dzień na szukanie ale coś sie na pewno trafi :-) tylko nie wiadomo jakie
                    warunki itp.pozdrawiam
                    • Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:59
                      zgadzam sie ze Kuznice stanowi prawie jedna cala rodzina.
                  • Gość: ania Re: Chałupy- Kuźnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:00
                    Zatem jak nie Kuznica to gdzie sie wybierasz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka