Dodaj do ulubionych

Jastarnia ORW Posejdon

09.08.06, 13:14
Czy ktoś był może w tym ośrodku na wakacjach? Jak tam jest? Jakie są warunki?
itd. Prosze o wszystkie informacje na tenat tego ośrodka. Jesli ktos wie to
jakie są warunki w samej Jastarni dla osób na wózku inwalidzkim? Jak jest z
dostepem do morza? Z góry serdecznie dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • tlenart Re: Jastarnia ORW Posejdon 10.08.06, 09:16
      Czy naprawdę nikt z Was nic nie wie na temat tego ośrodka i Jastarni?
      • Gość: czosek Re: Jastarnia ORW Posejdon IP: 217.153.22.* 11.08.06, 12:53
        też chętnie się czegoś dowiem:)
        w sumie to rzeczywiście dziwne, ze nikt o tym ośrodku nie pisze - na zdjęciu
        wygląda na duży:)
        • Gość: k0niczynka Re: Jastarnia ORW Posejdon IP: *.realestate.net.pl 11.08.06, 14:44
          Hej.Ja wiem tylko tyleże leży już na końcu Jatarni na przeciwko OW Exploris.Do
          portu rzut kamieniem.Niestety nie byłam w środku i nic bliżej nie wiem/
    • wieslawa-siemiankowska Re: Jastarnia ORW Posejdon 13.08.06, 21:36
      No to ja będę pierwsza, bo spędziłam w Posejdonie bardzo miłe trzy tygodnie.
      Ośrodek jest śliczny, położony z dala od centrum Jastarni- w zielonej
      okolicy,cisza i spokój gwarantowane. Ma własne molo i plażę nad Zatoką Pucką,a
      z balkonu piękny widok na wodę i Gdynię w oddali. Obsługa sympatyczna, chętna
      do pomocy- na terenie ośrodka własna smażalnia ryb ( polecam pangę), drink bar,
      wypożyczalnia sprzetu sportowego i wypożyczalnia rowerów. A na Helu są
      fantastyczne warunki do pedałowania- bardzo polecam, ja w ogóle nie ruszałam
      auta tylko wszystko zwiedziłam na rowerze. Co do plaży- przechodzi się przez
      ulilcę i kawałek lasem,blisko. Wyżywienie- śniadania i obiadokolacje, duży
      wybór, bardzo obfite porcje. Generalnie bardzo fajny ośrodek- polecam z całego
      serca. Sama Jastarnia nieciekawa- dzikie tłumy, wszechobecny smród smazeniny i
      grilla i ceny z kosmosu.
      PS. Polecam brać pokoje na piętrach, te na parterze nie mają balkonów i
      pięknego widoku na zatokę.
      • wieslawa-siemiankowska Re: Jastarnia ORW Posejdon 13.08.06, 21:40
        Aha, jazda samochodem na Hel czy z Helu to normalnie zły sen. Z powrotem w
        końcu lipca od Chałup do GDYNI- stało wszystko, jeden korek w obie
        strony.Trochę lepiej na obwodnicy Gdańskiej, a na E7 do Elbląga objazdy i znów
        stanie w korku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka