Gość: Monique IP: *.std.tsi.tychy.pl 12.08.06, 17:27 Czesc Wszystkim!Wlasnie wróciłam zRewala i polecam serdecznie tąmiejscowośc jak i namiary na kwatery ,gdzie sama nocowałam.Super sympatyczni ludzie i niezwykle życzliwi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka_morska Re: REWAL-byłam i polecam! 14.08.06, 15:28 lepiej nie polecaj tak bardzo, bo za rok przyjedzie Globtroter i narobi burdelu ze mu nic nie odpowiada, ze drogo, bo on chcial apartament za 10zl/osoba i zeby wszedzie jego obslugiwali w pierwszej kolejnosci plus ze nie zarezerwowano mu miejsca na plazy :D a tak pozatym to miejsce jest debest, potwierdzam, tylko szkoda ze tak duzo tam dojczow... jakby ich bylo mniej to byloby super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietka Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.demon.nl 14.08.06, 16:31 co wam znowu niemcy nie pasuja,jakie jeszcze narodowosci przeszkadzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rytu Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.kalisz.mm.pl 15.08.06, 11:54 ty tez nie pasujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietka Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.demon.nl 15.08.06, 12:33 ulzylo ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babagula Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.milenium.net.pl 15.08.06, 13:09 Ale owocna pogawędka...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate2603 Re: REWAL-byłam i polecam! 17.08.06, 13:46 Zgadzam sie całkowicie!!! Bardzo ładna i zadbana miejscowośc.Bylismy tam tylko 2 dni ale bylismy naprawde pod wrażeniem...To fakt że jest tam duzo Niemców ale chyba dzieki temu własnie ta miescowośc wyglada tak jak wygląda. Przystrzyzone drzewka , dbane posesje . Fajne knajpki. jedyny minus jak dla mnie to schody na plaże i spora ilośc osób na samej plazy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.std.tsi.tychy.pl 19.08.06, 17:17 Aaa schody mają tez swój plus...widok z nich jest niezapomniany.To tak poza urokiem jaki można podziwiac z tarasu widokowego. Niemcy...hmmm mi nie przeszkadzają .To super ,ze można poznawac Ludzi innych narodowości czy nawet kultur.Ja miałam okazję kontaktu z francuska rodziną ,więc nie mam nic przeciwko obcokrajowcą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarho Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 24.08.06, 23:57 Monique! Bardzo bym chciała byś przeczytała moją wiadomość i odpisała na nią. Dopiero teraz wyrwałam kilka dni urlopu. Bez względu na pogodę postanowiliśmy z mężem pojechać nad morze. Mąż był tam ostatnio ok. 20 lat temu. Czy według Ciebie po sezonie i przy (oby nie!) niesprzyjającej pogodzie nie umrzemy tam z nudów. Nie jesteśmy rozrywkowi, ale coś chcielibyśmy robić gdyby było zimno. Jeśli masz konkretne namiary na kwaterę, proszę o nie. Nie obawiaj się konkurencji - następnym razemmęża nad morze zaciągnę pewnie znów za 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
netbot Re: DO jarho 25.08.06, 06:03 zajrzyj na forum dziwnowa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33164 od dziwnwa do rewala jest niedaleko jak poczytasz posty do zobaczysz jak wiele atrakcji jest na zachodnim wybrzeżu będziesz zaskoczona tych kilka dni nie starczy ci żeby zwiedzić to wszystko, ja byłem w tamtym roku w międzywodziu naprawde polecam, w tym roku wybieram się do rewala (już za tydzień) w rewalu jest dodatkowo ciuchcia retro i inne wspaniałości polecam link do stronu rewal www.rewal.pl/ miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:30 Przeszkadzaja schody na plaze? To kup sobie nocleg blizej zjazdu przy kutrach :) ja jezdze to www.tedi.pl - to jest b. blisko zejscia przy kutrach i nie narzekam na schody. Odpowiedz Link Zgłoś
sikora2000 Re: REWAL-byłam i polecam! 02.09.06, 14:25 A był ktos tu eturystyka.org/oferta/rewal.html ??? Wrzesien ma byc cieply, wiec powinno byc ok jesli chodzi o temperature. Ale jak tam z obsluga i czystoscia? Zna ktos to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś