Dodaj do ulubionych

REWAL-byłam i polecam!

IP: *.std.tsi.tychy.pl 12.08.06, 17:27
Czesc Wszystkim!Wlasnie wróciłam zRewala i polecam serdecznie tąmiejscowośc
jak i namiary na kwatery ,gdzie sama nocowałam.Super sympatyczni ludzie i
niezwykle życzliwi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • swinka_morska Re: REWAL-byłam i polecam! 14.08.06, 15:28
      lepiej nie polecaj tak bardzo, bo za rok przyjedzie Globtroter i narobi burdelu
      ze mu nic nie odpowiada, ze drogo, bo on chcial apartament za 10zl/osoba i zeby
      wszedzie jego obslugiwali w pierwszej kolejnosci plus ze nie zarezerwowano mu
      miejsca na plazy :D

a tak pozatym to miejsce jest debest, potwierdzam, tylko szkoda ze tak duzo tam
      dojczow... jakby ich bylo mniej to byloby super :)
      • Gość: mietka Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.demon.nl 14.08.06, 16:31
        co wam znowu niemcy nie pasuja,jakie jeszcze narodowosci przeszkadzaja?
        • Gość: rytu Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.kalisz.mm.pl 15.08.06, 11:54
          ty tez nie pasujesz
          • Gość: mietka Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.demon.nl 15.08.06, 12:33
            ulzylo ci?
    • Gość: babagula Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.milenium.net.pl 15.08.06, 13:09
      Ale owocna pogawędka...!!!
    • kate2603 Re: REWAL-byłam i polecam! 17.08.06, 13:46
      Zgadzam sie całkowicie!!! Bardzo ładna i zadbana miejscowośc.Bylismy tam tylko
      2 dni ale bylismy naprawde pod wrażeniem...To fakt że jest tam duzo Niemców ale
      chyba dzieki temu własnie ta miescowośc wyglada tak jak wygląda. Przystrzyzone
      drzewka , dbane posesje . Fajne knajpki. jedyny minus jak dla mnie to schody na
      plaże i spora ilośc osób na samej plazy.....
      • Gość: Monique Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.std.tsi.tychy.pl 19.08.06, 17:17
        Aaa schody mają tez swój plus...widok z nich jest niezapomniany.To tak poza
        urokiem jaki można podziwiac z tarasu widokowego.
        Niemcy...hmmm mi nie przeszkadzają .To super ,ze można poznawac Ludzi innych
        narodowości czy nawet kultur.Ja miałam okazję kontaktu z francuska
        rodziną ,więc nie mam nic przeciwko obcokrajowcą.
        Pozdrawiam
        • Gość: jarho Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 24.08.06, 23:57
          Monique! Bardzo bym chciała byś przeczytała moją wiadomość i odpisała na nią.
          Dopiero teraz wyrwałam kilka dni urlopu. Bez względu na pogodę postanowiliśmy z
          mężem pojechać nad morze. Mąż był tam ostatnio ok. 20 lat temu. Czy według
          Ciebie po sezonie i przy (oby nie!) niesprzyjającej pogodzie nie umrzemy tam z
          nudów. Nie jesteśmy rozrywkowi, ale coś chcielibyśmy robić gdyby było zimno.
          Jeśli masz konkretne namiary na kwaterę, proszę o nie. Nie obawiaj się
          konkurencji - następnym razemmęża nad morze zaciągnę pewnie znów za 20 lat...
          • netbot Re: DO jarho 25.08.06, 06:03
            zajrzyj na forum dziwnowa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33164
            od dziwnwa do rewala jest niedaleko jak poczytasz posty do zobaczysz jak wiele
            atrakcji jest na zachodnim wybrzeżu będziesz zaskoczona tych kilka dni nie
            starczy ci żeby zwiedzić to wszystko, ja byłem w tamtym roku w międzywodziu
            naprawde polecam, w tym roku wybieram się do rewala (już za tydzień) w rewalu
            jest dodatkowo ciuchcia retro i inne wspaniałości polecam link do stronu rewal
            www.rewal.pl/
            miłego wypoczynku
      • Gość: Marcin Re: REWAL-byłam i polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:30
        Przeszkadzaja schody na plaze? To kup sobie nocleg blizej zjazdu przy kutrach :)
        ja jezdze to www.tedi.pl - to jest b. blisko zejscia przy kutrach i nie
        narzekam na schody.
    • sikora2000 Re: REWAL-byłam i polecam! 02.09.06, 14:25
      A był ktos tu eturystyka.org/oferta/rewal.html ???
      Wrzesien ma byc cieply, wiec powinno byc ok jesli chodzi o temperature. Ale jak
      tam z obsluga i czystoscia? Zna ktos to miejsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka