Dodaj do ulubionych

Z daleka od osrodka Helska Bryza (Hel)!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:46
Stanowczo odradzam urlop w miejscu o nazwie HELSKA BRYZA- camping, pole
namiotowe na cyplu - warunki zatrwazajace, domki potwornie brudne,
rozpadajace sie-przynajmniej te, ktore my widzielismy, oczywiscie nei musze
dodawac, ze informacja o warunkach miejsca przez telefon przedstawia sie
zupelnie inaczej.. cena (ok.30-35 zl )nie upowaznia wlascicieli do
traktowania ludzi jak bydlo,az dziw,ze sanepid i wladze gminy dopuscily do
uzytku ten camping.. z daleka...
Obserwuj wątek
    • Gość: prawnik Re: Z daleka od osrodka Helska Bryza (Hel)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:45
      jak chcesz luksusu to plac a nie zadaj rewelacji za 35 zeta bo nie
      dostaniesz , i nie wypisuj tu danych , bo zlakalizuja cie po ip , a jak wiesz
      dane osobowe sa chronione i zebys nie odpowiadal za pomowienie !!!!
      • Gość: robi buhaha IP: *.core.lanet.net.pl 29.12.06, 23:32
        Pomówienie??? Bo padnę ze śmiechu:)
        Co, właściciel się odezwał? I jedyna obrona to atak? Głupi nad podziw na
        dodatek?
        Poczytaj sobie tysiące wątkow, gdzie podawane są nie tylko nazwy, ale i adresy,
        nazwiska właścieli? . Jest to w zgodzie i z netykieta, i prawem.
        Jeśli prowadzisz działalnśc turystyczną misiu, to musisz mieć świadomosc, że w
        każdej chwili ktoś cię podsumuje, chocby w internecie.
        A ja już wiem, że helską bryze należy omijać szerokim łukiem.
        Tak to właśnie działa:P
        • Gość: tratatatam Re: buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:57
          a ja uwazam jak jestes taki madry to podpisz sie swoim nazwiskiem jak cii sie
          nie podoba , a nie tchorzu pod nickiem , pomowienie istnieje i jezli ktos kogos
          bezpodstawnie oczernia nalezy mu sie kara , apropo za 35 zl powinnienes
          siedziec cicho i morda w kubel ,za takie grosze!!!zaplac 200 zl od osoby to
          sobie wymagaj dziadu!
          • Gość: agnieszka Re: buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:56
            Gratuluję podejścia... Cztero osoboba rodzina (35 zł od osoby tj 140 pln za
            dobę) 2 tygodnie ma spedzic w uwłaczających warunkach za banalne 1960 zł +
            klimatyczne czyli ok 2000zł SAM NOCCLEG !!! I jeszcze DZIADU ktos dopisze... He
            he. Ja spedzałam urlop co prawda troszkę drożej (50 zł od osobę), ale warunki
            były poprostu super!!!! Polskie morze ma wiele uroku ale broń nas panie od
            takich buraków, brrr!
            • Gość: aha aha ha ha ha Re: buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:21
              a co to jest 2000 na 4 osoby ha jha ha ha w sezonie tyle kosztuje grecja dla 1
              osoby ha ha ha buraku!
              • Gość: ewa1900 Re: aha aha ..... IP: *.chello.pl 04.01.07, 08:12
                ....ludzie czy Wy nie macie odrobiny kultury? Po to jest forum,żeby każdy mógł
                napisać i powiedzieć coś.Ale po co od razu wyjeżdżać do kogoś od ......b u r a
                k ó w .Dla Ciebie 2000 PLN to nic a dla kogoś to naprawdę olbrzymia kupa forsy.
                Każdy szuka innego locum i na możliwości własnego portfela.Uszanujmy
                to.Pozdrawiam noworocznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka