Dodaj do ulubionych

Chłapowo - posiłki

IP: *.telpol.net.pl 22.01.07, 18:05
Wybieram się z rodzinką w czerwcu do Chłapowa. Czy mogę prosić o namiary na
bary, restauracje itp ze smacznym, niezadrogim jedzeniem dla dzieciaków i
rodziców?????
Poradźcie , gdzie można się posilić przyzwoicie ;)
Obserwuj wątek
    • mahrtam Re: Chłapowo - posiłki 23.01.07, 10:50
      W pensjonacie Antalya naprzykład jest przyzwoite, moze niezbyt urozmaicone, ale
      domowe jedzenie. Jadałam tam z niespełna dwulatką i było ok. W Róży Wiatrów też
      nieźle, ale drożej. Poza tym jest kilka takich małych barów pod tytułem domowe
      obiady i są one naprawdę niezłe. W Chłapowie w czerwcu są głównie rodziny z
      maluchami także jedzenie takie głównie pod nich. Ach i jest jeszcze świetna
      pizza z pieca na ul. Maszoperii (albo w pobliżu), ale nie wiem , czy w czerwcu
      będzie już otwarta.
      • Gość: zzz Re: Chłapowo - posiłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:06
        Naprzeciwko Rózy Wiatrów serwują bardzo smaczne domowe obiady. Co ważne - świeże i urozmaicone
    • Gość: babcia Re: Chłapowo - posiłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:15
      nie ma problemów z wyżywieniem dla malucha. jest naprawdę mnóstwo miejsc gdzie
      są dobre domowe obiadki
      • argos5 Re: Chłapowo - posiłki 01.02.07, 22:07
        www.polwysep.pl/wanda/
        www.bursztynek.pl/
        Cześc ja byłam w zeszłym roku w Wandzie coprawda tam odiadów nie było ale obok
        kazda wiila miala swieże obiadki domowe, pyszne zupki,drugie dania, kopmociki
        pychotka, w niektórych (pamiętam obok bursztynka i wandy willa otynkowana na
        zielono)posiada nawet krzesełka platikowe do karmienia, jeżeli chcesz to nawet
        zmiksują ci zupkę. Ja byłam bardzo zadowolona.swietna pizzeria, jest fajny bar
        dla rodziców a przy nim kulki dla dzieci także mozna posiedziec a dzieci
        szaleja a ty je widzisz, wszędzie place zabaw. Dla rodzin z dziećmi (małymi)
        dziećmi polecam! Zejście na plażę mało korzystne, przez ulice i strome schody
        ale my z całym czamadanem bagaży chodziliśmy troche dalej i było łagodne
        zejście, plaże równiez ok nie ma takiego tłoku jak we władku i nie grozi ci że
        dziecko zgubisz. Było super!
        • mahrtam Re: Chłapowo - posiłki 02.02.07, 11:10
          To otynkowane zielono to właśnie pensjonat Antalya - byłam, polecam bardzo.
        • ewa.mr Re: Chłapowo - posiłki 28.03.07, 15:00
          Cześć!
          Wybieram sie do Wandy w tym roku, czy moszesz mi napisać, jakie są twoje
          odczucia na temat tego miejsca? Będę wdzięczna, bo jadę z dwójka maluchów i
          zalezy mi na sprawdzonym miejscu (bez awantur o np. złamany kwiatek na rabatce -
          tak było na Węgrzech) i przyjaznym otoczeniu dla dzieciaków. Jak wyglądają
          plaże w Chłapowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka