lamot 28.03.07, 13:44 Czy ma ktoś sprawdzoną kwaterę w Pobierowie? Chodzi mi o pokój dla dwóch osób z 4 letnim dzieckiem, w miarę blisko do morza, parking, mały plac zabaw, rozsądna cena. Może coś mi polecicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Kwatera w Pobierowie IP: *.demon.nl 28.03.07, 16:59 sprawdz elpiero pobierowo,bylismy w domkach,nie zaluje,ale pokoje tez mieli,blisko do morza z dala od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Kwatera w Pobierowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:59 polecam pensjonat pod winogronem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:10 pobierowo to bardzo popularna miescinka , malutka ale fjna i stosunkowo tania ......jeszcze, duzo rozrywki i przewaza mlodzierz tak samo miedzyzdroje , emeryci i rodzinki to znow swinoujscie ale tam zatrzesienie niemcow!!!!!!!!!!!!!!!mozna przejsc przez granice do niemiec i zaopatrzyc sie w taniekosmetyki oraz zobaczyc TERMY WODNE ... Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... 29.03.07, 15:28 Odradzam "pod winogronem". Pensojant przy samej ulicy, przy sklepie spożywczym, nie każdemu musi odpowiadać wieczny szum i zamieszanie rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:51 ialam na mysli ten drugi pensjonat ,ktory znajduje sie natej samej ulicy kilka domow dalej. Jest tam duzy plac zabaw , parking,do morza 150m.W tym roku jade poraz drugi .Oprocz tego zadaszone wiaty i swietlica. Odpowiedz Link Zgłoś
janka395 Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... 09.01.14, 22:55 Ja byłam rok temu w Pobierowie. Bardzo dobrze wspominam czas spędzony w tej miejscowości. Przemiła obsługa Pensjonacie pod winogronem sprawiła, że długo będę wspominać nadmorski wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima5 Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... 10.01.14, 20:10 o pensjonatach to mozecie sobie pomarzyc , o rozsadnej cenie... zwykle kwatery bez klasy to tak Odpowiedz Link Zgłoś
markowski670 Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... 07.02.14, 03:14 Też byłem w "Pod Winogronem" na Zgody 11 :) i też dobrze wspominam. narazie nie wybieram się w te strony, ale jak do Pobierowa kiedyś zajrzę, to się tam na pewno zatrzymam. Też zapadła mi w pamięć miła obsługa, pokój łazienka lepsze niż u mnie w domu ;p i wyżywienie było na plus Odpowiedz Link Zgłoś
rober-t1967 Re: pobierowo,miedzyzdroje , swinoujscie... 15.02.14, 23:16 byłem niedawno z dziewczyną na tydzień w Pobierowie i zatrzymałem się właśnie pod winogronem. Luksusy to wiadomo nie są, ale za cenę ok 100 złotych masz do dyspozycji pokój z łóżkiem, dużą łazienkę, aneks kuchenny, TV, internet, więc cena niewysoka, a standard mocny. Może wrócimy też latem, jak nie pojedziemy nigdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
patrykk666 Re: Kwatera w Pobierowie 10.01.14, 22:27 Mile wspominam ten dom wczasowy naprawdę fajnie i niedrogo, no i wydaje mi się, że z dzieckiem tez jak najbardziej tam można się wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś