Gość: _Asia_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:06 Macie moze namiary na domki nad morzem ( 2 pokoje, łazienka, kuchnia ). A i oczywiscie dosc blisko morza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiechna1 Re: domki 12.04.07, 18:03 Łeba ,domek 2 pokoje ,sympatycznie proszę dzwonić 508243120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciowe chaty Re: domki IP: 82.146.247.* 12.04.07, 18:55 www.chaty.infowczasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Asia_ Re: domki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:07 Chodzi mi o domki leniskowe, nie mieszkanie na wynajem. Bardzo wazne sa dwa pokoje-sypialnie (2 X 2 dorosłych). I oczywiscie blisko morza oraz jakis sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
max.mimi Re: domki 15.04.07, 21:48 Witam serdecznie! Jestem właścicielką domku nad morzem i proponuję zapoznać się z moją bardzo ciekawą ofertą: www.bondzio.spanie.pl - jeśli się spodoba, to proszę o kontakt. (wolny termin 4-18 sierpień br.) Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: domki IP: 195.116.84.* 16.04.07, 12:47 A jak blisko morza potrzebują Państwo domek? Proszę obejrzeć stronę www.ptasiraj.pl, cały dom do Państwa dyspozycji. Pozdrawiam Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Asia_ Re: domki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:19 Może marudzę ale chodzi o domki,nie o jeden dom. Lubimy jak obok sa ludzie. A do morz im blizej tym lepiej:) A i ucieszyłby nas termin lipcowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: domki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:44 Witam ! To nie jest taki duży dom - 2 pokoje, kuchnia, łazienka, tarasik, i duża (1100m2)urządzona działka z altanką do dyspozycji. Obok są tylko mieszkańcy naszej miejscowości, bo jak Pani zauważyła jest to domek położony na wsi - cisza, spokój, a i do morza nie jest tak daleko, jeżeli ktoś przyjedzie samochodem to nie ma problemu. Myślę,że ciekawiej jest zwiedzić kilka miejscowości i wiele plaż niż codziennie być tylko na jednej i tej samej plaży. Pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Asia_ Re: domki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:50 Dziękuje. Okazało się ze chłopak juz zamowil domek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś