Dodaj do ulubionych

zielony domek - kąty rybackie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:01
mam pytanie czy ktoś spał na tej kwaterze. Dużo się przewija o niej na forum
jako oferta z 2006 ale nikt nie pisze o opiniach? Jeśli ktoś spał to proszę o
jakieś opinie jak tam jest jacy właściciele, pokoje i jak daleko faktycznie do
morza czy tzw. centrum? Wybieram się do Kątów w sierpniu i chyba najwyższa
pora rozejrzeć się za jakimiś noclegami. A może ktoś ma jakieś sprawdzone a
fajne kwatery.
Obserwuj wątek
    • zuza1105 Re: zielony domek - kąty rybackie 22.05.07, 08:14
      W zielonym domku byłam w ubiegiegłym roku. Bardzo fajna kwatera. Nowa, czysta,
      schludna. Własciciele bardzo mili.Nieograniczony dostęp do kuchni, mozna nawet
      ugotowac obiad. Do morza ok. 1 km, droga bardzo przyjemna bo kawałek idzie sie
      dróżkami leśnymi a później główną ulicą wiodącą do morza. A ul. Bursztynowa
      znajduje się w centrum Kątów Rybackich. Z czystym sumieniem mogę polecić tę
      kwaterę.
    • mela777 Re: zielony domek - kąty rybackie 23.05.07, 13:21
      tak ja tam byłam i ponownie wybieramy sie tam:-)
      Co ja Ci mogę powiedzieć?Nowy dom,czysto,na przeciwko można wykupić sobie
      całodzienne wyżywienie-30 zł śniadanie obiad i kolacja.Dziecko=zniżka.1km do
      morza-przyjemny spacerek.Mili własciciele,spokojna miejscowość.Jeśli chcesz
      trochę hałasy to możesz pojechać sobie 10 km do Krynicy Morskiej.Możesz
      popływać statkiem po zalewie Wiślanym.Z Krynicy do Fromborka popłynąć w celu
      zwiedzenia katedry.We Fromborku iśc do Planetarium.Jak coś to pytaj
      stronkę ich widziałaś?
      • Gość: aaa Re: zielony domek - kąty rybackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:32
        Dzięki za odpowiedzi. Stronkę widziałem domek z zewnątrz fajnie wygląda? A jakie
        tam obok jedzenie? Zamawialiście? A u nich jak z miejscem na grilla czy ew.
        ogrodem? Kiedy jedziecie w tym roku to może się spotkamy?
        • mela777 Re: zielony domek - kąty rybackie 23.05.07, 15:51
          My na początku lipca
          A jedzenie w restauracji na przeciwko jest spoko :-)Takie domowe serwują
          Miejsce na grila też jest.Chyba na ich stronce jest zdjęcie.Ogrodu za wiele nie
          ma.Dla dzieci w ogrodzie tylko piaskownica,ale blisko jest las można tam
          posiedzieć na jakiejś polance lub pospacerować.Można rower wypozyczyć,pojeżdzić.
          • evelak Re: zielony domek - kąty rybackie 25.07.07, 11:48
            ja też byłam z dzieckiem w tamtym roku i było super w tym roku też jedziemy,
            ale wynajmujemy domek ( 7 osób). Jak jest asfaltowa droga nad morze to tam
            jest bar za 12 zł fura jedzenia :)i pyszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka