Dodaj do ulubionych

Jastrzębia Góra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:47
Kto sie wybiera 15.07 do Jastrzebiej Gory? A moze kto byl, wrocil? Co
polecacie? Jak plaza? Gdzie mozna dobrze zjesc?

Pozdrawiam i slonka zycze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Jastrzębia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:56
      Witam,
      Ja się wybieram 14.07 na dwa tygodnie. Będę tam pierwszy raz. Z tego co
      wyczytałem plaża jest stosunkowo wąska i ma strome zejście. Ale mam nadzieję,
      że będzie fajnie.

Pozdrawiam
      • Gość: anna Re: Jastrzębia Góra IP: 212.2.101.* 28.06.07, 17:10
        Wczoraj wróciłam z Jastrzębiej. Nie pierwszy zresztą raz tam byłam. Ale tylko dlatego, że mam tam swój firmowy ośrodek, więc jeżdżę za darmo. Nie jest źle ale są ładniejsze miejscowości nad Bałtykiem. Zależy gdzie będziesz mieszkać, jeśli od strony Rozewia to masz wąskie plaże,sporo kamieni i strome zejścia. Jeśli od strony Karwi to jest dużo lepiej, ładna szeroka, piaszczysta plaża i lepsze zejścia.
        Morze w tym czasie jak byłam (15-27.06) wyjątkowo ciepłe, bywało nawet powyżej 20 st. i przyzwoicie czyste. Miejscami, niestety, duzo glonów.
        Co do gastronomii to dużo niezłych knajpek a i można sobie wykupić posiłki w jadłodajniach (czy jak to się tam nazywa)niedrogie, domowe jedzenie.
        Jeśli masz jakieś pytania, może w czymś pomogę.
        • Gość: Artur Re: Jastrzębia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:58
          A może orientujesz się czy jest tam jakiś publiczny plac zabaw dla dzieci? A
          może jakieś inne atrakcje dla maluchów?
          Dziękuję
    • Gość: Alicja Re: Jastrzębia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:47
      plaża najfajniejsza jest za samą JGórą, wystarczy zjechać za mieścinkę,
      sporo najróżniejszych bareczków, knajpek,
      kilka wesołych miesteczek, a wogóle o niebo spokojniej jak we Władysławowie- na
      plaży same rodzinki z dzieciakami, zero grubych karków
      nie wiem czemu ludzie żle piszą o JGórze, mnie i mojej rodzinie podoba się od lat,
      a dla maruderów polecam np Półwysep- jak postoi się w korku to optyka się zmienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka