Dodaj do ulubionych

PROŚBA!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:37
Prosze napiszcie coś o Gnieżdżewie..jakie plaze, jaka woda. Będę tam się
opalac i wypoczywac w sierpniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: PROŚBA!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:32
      W Gnieżdżewie nie byłem. W pobliskim Rzucewie woda śmierdzi, bo to wnętrze
      Zatoki Gdańskiej, a plaża jest piękna, lecz niewiele wspólnego ma z potocznym
      rozumieniem jej rozumieniem. Zobacz:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,881,56057951,65474772.html?wv.x=2
      Możliwe, że za tydzień wybiorę się do Gnieżdżewa, to napiszę dokładniej.
      Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)
      Bałtyccy Długodystansowcy
      • Gość: tekla Re sorry ale to............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:28
        chyba nie jest plaża. Jak można sprzedawać miejsca wcasowiczom w takim miejscu
        nie informując o takiej plaży ? A może kawałaek dalej jest lepiej ?
        Ja bym tam nie pojechała, może możesz odwołać pobyt, szkoda Twoich nerwów i
        leżenia w "błocie" sorry. pozdrawiam
        • Gość: Zabcia Re: Re sorry ale to............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:44
          Juz nie odwołam:( bo się "nastawiłam" na pobyt własnie tam. Podobnoć niedaleko
          jest kąpielisko...zobacze. W każdym bądz razie na brak różnorodności narzekac
          nie powinnam. Dobrych wakacji:)
      • Gość: Zabcia Re: PROŚBA!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:40
        Dobrego wypoczynku i dzięki wielkie:)
      • Gość: Kuba Gnieżdżewo IP: 62.233.211.* 16.07.07, 14:53
        Witaj!
        Zgodnie z planem byłem wczoraj w Gnieżdżewie. I zgodnie z obietnicą piszę o
        wrażeniach. Miejscowość sprawia wrażenie miłej i cichej. Dla dysponujących
        samochodem lub rowerem może stanowić dobrą bazę wypadową nad Bałtyk. Najbliżej
        nad wodę (około dwa kilometry) jest do Swarzewa, nad Zatoką Pucką. Tam jednak
        praktycznie w ogóle nie ma plaży (o ile to ma znaczenie), większość brzegu
        porastają szuwary. Blisko natomiast stamtąd do Jastrzębiej Góry, Władysławowa
        oraz na Mierzeję Helską.
        Pozdrawiam serdecznie!
        Kuba :)
        Bałtyccy Długodystansowcy
        • Gość: Zabcia Re: Gnieżdżewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:51
          Dziękuję bardzo za informacje. Pozdrawiam serdecznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka