Gość: Zabcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:37 Prosze napiszcie coś o Gnieżdżewie..jakie plaze, jaka woda. Będę tam się opalac i wypoczywac w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: PROŚBA!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:32 W Gnieżdżewie nie byłem. W pobliskim Rzucewie woda śmierdzi, bo to wnętrze Zatoki Gdańskiej, a plaża jest piękna, lecz niewiele wspólnego ma z potocznym rozumieniem jej rozumieniem. Zobacz: fotoforum.gazeta.pl/72,2,881,56057951,65474772.html?wv.x=2 Możliwe, że za tydzień wybiorę się do Gnieżdżewa, to napiszę dokładniej. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Bałtyccy Długodystansowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re sorry ale to............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:28 chyba nie jest plaża. Jak można sprzedawać miejsca wcasowiczom w takim miejscu nie informując o takiej plaży ? A może kawałaek dalej jest lepiej ? Ja bym tam nie pojechała, może możesz odwołać pobyt, szkoda Twoich nerwów i leżenia w "błocie" sorry. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabcia Re: Re sorry ale to............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:44 Juz nie odwołam:( bo się "nastawiłam" na pobyt własnie tam. Podobnoć niedaleko jest kąpielisko...zobacze. W każdym bądz razie na brak różnorodności narzekac nie powinnam. Dobrych wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabcia Re: PROŚBA!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:40 Dobrego wypoczynku i dzięki wielkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Gnieżdżewo IP: 62.233.211.* 16.07.07, 14:53 Witaj! Zgodnie z planem byłem wczoraj w Gnieżdżewie. I zgodnie z obietnicą piszę o wrażeniach. Miejscowość sprawia wrażenie miłej i cichej. Dla dysponujących samochodem lub rowerem może stanowić dobrą bazę wypadową nad Bałtyk. Najbliżej nad wodę (około dwa kilometry) jest do Swarzewa, nad Zatoką Pucką. Tam jednak praktycznie w ogóle nie ma plaży (o ile to ma znaczenie), większość brzegu porastają szuwary. Blisko natomiast stamtąd do Jastrzębiej Góry, Władysławowa oraz na Mierzeję Helską. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Bałtyccy Długodystansowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabcia Re: Gnieżdżewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:51 Dziękuję bardzo za informacje. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś