Gość: Lukash IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 13:02 Mozecie podac kilka informacjii o mielnie, jak ceny tam sie ksztaltuja, ile ludzi, mlodziez czy spokojniejsze towarzystwo, sa jakies imprezy etc. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remo29 Re: Mielno_INFO 23.06.03, 13:13 Byłem w Mielnie raz. I o jeden za dużo. Dudniące samochody (umc-umc-umc), korki na głównej (i jedynej) drodze, ludzie zderzający się ze sobą na chodniku, helikopter latający nad głową, ceny jak na Nowym Świecie, plaża wąska jak papier toaletowy - równie brudna, z wywalonymi gigantycznymi betonowymi wzmocnieniami (a la przeszkody przeciwczołgowe) + pętające się watahy cwaniaczków w dresach, szukających dymów po nocy. To tylko główne atrakcje. Jeśli jedziesz z ekipą kilkunastu kumpli - kickboxerów z workiem pełnym konserw i browara - to ci sie spodoba; jeśli jedziesz z rodzinką - to nazywasz się Gomez Adams... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Mielno_INFO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 13:37 Popieram. W Mielnie nie ma nic nadzwyczajnego - oprócz dresiarzy i discopolowych (czyli badziewiastych) stoisk z fast foodami, gaciami, klapkami itp. Polecam Sopot - solidny i zadbany kurort pełen atrakcji, bez dresiarskiego "sznytu". Piękna architektura, deptaki, trasy rowerowe, szeroka ładna plaża.Dobre puby i kluby, tenis, windsurfing, jazda konna. Super Park Wodny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: Mielno_INFO IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 13:40 Dzieki ogolnie mam juz zamowiona kwatere wiec jade i tak.Pewnie to samo tam jest co w Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś
engman Re: Mielno_INFO 25.06.03, 17:21 Ja natomiast mocno polecam Kolobrzeg. Miasto jest bardzo ladne, ma piekna, odbudowana starowke, deptaki z ogromna iloscia pubow, klubow. Jesli chodzi o noclegi, to sa do wyboru hotele, pensonaty, pokoje czy mieszkania w nowoczesnych apartamentowcach. Polecam Park Wodny kolo sanatorium Baltyk, a w szczegolnosci ciepla kapiel w solance :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś