Dodaj do ulubionych

Dyskoteki - Mielno

IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.07.07, 17:40
Na jakich ulicach sa dyskoteki w Mielnie.
Obserwuj wątek
    • italia06 Re: Dyskoteki - Mielno 24.07.07, 17:47
      Chodzi Ci o rozrywkę czy raczej o to, że by nie mieszkać 5 m od dyskoteki? Mi o
      to drugie- juz zadałam to pytanie, ale nikt nie odpowiedział. Jadę w sierpniu
      i będę mieszkać na ul. Sosnowej. Z tego co wiem, to jedna z dyskotek (namiot)
      jest w okolicach ul. Grażyny. Nie wiem jak reszta.
      Pozdraiwam
      • Gość: wczasowicz Re: Dyskoteki - Mielno IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.07.07, 21:49
        tak chodzi mi o zamieszkanie poniewaz juz mieszkalam przy dyskotece w lebie i
        nie dalo spac szukam miejsca spokojniejszego
        • italia06 Re: Dyskoteki - Mielno 25.07.07, 02:43
          Może ktoś się jeszcze wypowie, kto wrócił z Mielna?
          • Gość: eli Re: Dyskoteki - Mielno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:45
            im dalej od glownej plazy tym spokojniej, praktycznie wszystkie dyskoteki sa
            przy glownym wejsciu na plaze . Najdalej rozlozyl sie zywiec ze swym namiotem,
            ale sa na plazy - z tego co wiem to codziennie ktos sie rozklada i imprezuje -
            obecnie przez 5 dni na plazy przy Florynie wiec to przy glownej plazy bawi TVN,
            cicho nie sa - dalej jest zywiec tez na plazy a w glebi ladu jest jeszcze pare
            namiotow lecha i innych browarow, ale im dalej od "centrum: tym ciszej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka