Gość: wczasowicz IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.07.07, 17:40 Na jakich ulicach sa dyskoteki w Mielnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
italia06 Re: Dyskoteki - Mielno 24.07.07, 17:47 Chodzi Ci o rozrywkę czy raczej o to, że by nie mieszkać 5 m od dyskoteki? Mi o to drugie- juz zadałam to pytanie, ale nikt nie odpowiedział. Jadę w sierpniu i będę mieszkać na ul. Sosnowej. Z tego co wiem, to jedna z dyskotek (namiot) jest w okolicach ul. Grażyny. Nie wiem jak reszta. Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Dyskoteki - Mielno IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.07.07, 21:49 tak chodzi mi o zamieszkanie poniewaz juz mieszkalam przy dyskotece w lebie i nie dalo spac szukam miejsca spokojniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: Dyskoteki - Mielno 25.07.07, 02:43 Może ktoś się jeszcze wypowie, kto wrócił z Mielna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Dyskoteki - Mielno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:45 im dalej od glownej plazy tym spokojniej, praktycznie wszystkie dyskoteki sa przy glownym wejsciu na plaze . Najdalej rozlozyl sie zywiec ze swym namiotem, ale sa na plazy - z tego co wiem to codziennie ktos sie rozklada i imprezuje - obecnie przez 5 dni na plazy przy Florynie wiec to przy glownej plazy bawi TVN, cicho nie sa - dalej jest zywiec tez na plazy a w glebi ladu jest jeszcze pare namiotow lecha i innych browarow, ale im dalej od "centrum: tym ciszej. Odpowiedz Link Zgłoś