murmelka25 13.09.08, 19:22 Wybieramy sie w tym roku z przyjaciolmi nad morze na bal sylwestrowy. Czy ktos moze cos zaproponowac? Jakies oferty lub sprawdzone miejsca? Bylabym wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanka2008 Re: Sylwester 2009 18.09.08, 08:33 www.wczasyplesna.pl/ a jak marzycie o odpoczynku we własnym domku to zapraszam do nas : www.domnadmorzem.letnik.pl/ Pozdrawiam i życzę Szampańskiej Zabawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Sylwester 2009 18.09.08, 21:26 a skad wiadomo, ze w osrodku Marian w Plesnej bedzie bal ? Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 19.09.08, 09:16 Był w zeszłym roku fantastyczny i w tym też robią, wystarczy do nich zadzwonić - numer na stronie, którą podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 24.09.08, 15:43 Również szukam ze znajomymi balu sylwestrowego z noclegami nad morzem - na razie jak patrze na te oferty to wszystko zeszłoroczne, pare hoteli odpisało że wtym roku również robią sylwestra ale brak żadnych konkretów - może ciut za wcześnie - choć w zeszłym roku tak właśnie pojawiały się oferty - jakbyście mieli jakieś inne oferty - piszcie :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 26.09.08, 09:23 Witam, odwiedziłam stronę Ośrodka Marian - wydaję się naprawdę fajnym miejscem :) Pan Jarosław odpisał mi że w tym roku również organizują bal sylwestrowy cena 150,- dodatkowo można wykupić nocleg w pokoju 2 lub 4 osobowym. Pokoje wyglądają ładnie i sala "balowa" niczego sobie - myślę że byłaby super zabawa tylko trzeba się jeszcze dowiedzieć co bal zawiera w tej cenie. Odpisał mi również inny Ośrodek Stilo w Międzyzdrojach - u nich również bal sylwestrowy w nowym obiekcie gastronomicznym na terenie osierodka - tutaj dostałam już pełną ofertę co zawiera bal i jego ceny z noclegami - no i rabat jeśli się zdecydujemy do listopada :) Tutaj troszke pokoje zniechęcają ale w sumie w pokojach tylko będzie się spało a obiekt gastronomiczno-rozrywkowy gdzie będzie sylwester jest nowy i pewnie lepiej zorganizowany. Ktoś ma inne propozycje ? :)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
murmelka25 Re: Sylwester 2009 26.09.08, 10:31 My też zastanawiamy sie wlasnie nad osrodkiem Marian...ale trzeba sie dowiedziec o te szczegoly balu. Jest jeszcze organizowany bal w osrodku Floryn w Mielnie- ale tam tez nie dostalam jeszcze odpowiedzi co jest w cenie balu. Trzeba jeszcze odczekac bo oferty zaczynaja sie dopiero pojawiac. Mysle ze uda sie znalesc cos ciekawego =) Bede informowac jak cos jeszcze znajdziemy. Pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 27.09.08, 09:31 Dowiedziałam się że również organizują bal w osierodku Beskid w Mielnie www.naturatour.pl/ow.php/ow=31/ tylko że też podane na razie ceny za pobyt 3dniowy (2 noclegi) dla nas w sumie w sam raz ale i tak wychodzidrożej od Mariana. A propo Mariana - poprosiłam o szczegóły balu jak tylko będą je mieli więc jak dostanę to poinformuję :) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 26.09.08, 12:04 Witam Was ponownie, jak zdecydujecie się na bal w Pleśnej a chcecie przyjechać w 4-6 osób i pomieszkać we własnym domku z kominkiem to zapraszam do siebie - graniczymy tylko płotem z Ośrodkiem Marian. adres gdzie możecie obejrzeć domek: www.domnadmorzem.letnik.pl/ A tam naprawdę jest fajnie na Sylwestra i niczego nie brakuje, na marginesie sala na której odbywa się zabawa też jest NOWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 27.09.08, 09:08 Stanka - a jak byłaś w zeszłym roku w Marianie to jakie było towrzystwo wiekowe? Dzięki za info :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 27.09.08, 10:04 Hej od 26 - 56 :-) Były stoliki około 15 osobowe i naprawdę towarzystwo było pomieszane, ważne że wszyscy się razem bawili - jak na weselu :-)i co też ważne była fajna orkiestra! Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 30.09.08, 11:34 Osrodek slicznie polozony, pokoje, ktore sa na stronie sa nieaktualne, w tym sezonie byl remont i pokoje sa o standardzie hotelowym- przynajmniej czesc- sala jadalna nowiutka- natomiast mam watpliwosci co do towarzystwa. Osrodek jest wlansoscia kosciola - w wakacje wiekszos wczasowiczow to pielgrzymi i znajomi ojca dyrektora oraz inni ksieza lacznie z biskupem GLemp`em. W swieta i Sylwestra moze byc podobnie. No chyba, ze komus odpowiada takie towarzystwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 30.09.08, 14:00 Ooo a tego nie wiedziałam... dzięki za info :) właśnie dziś dostałam z tego osierodka info że w cene wliczony bal przy orkiestrze, szampan oraz jedzonko, natomiast inny alkohol we własnym zakresie - było by fajnie ale nie chciałabym trafić na pielgrzymów... Trzebaby poszukać dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
murmelka25 Re: Sylwester 2009 30.09.08, 15:20 Heheheh...w sumie dobrze wiedziec =) Szkoda bo oferta calkiem atrakcyjna- jednak towarzysto wazniejsze =) No to trzeba szukac dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 30.09.08, 16:01 Murmelka mam całkiem niezłą ofertę z zeszłego roku w Sarbinowie - znajoma była i bawiła się świetnie, towarzystwo jak patrzeć na zdjęcia do 30 roku. Na razie jest na stronie jeszcze oferta z zeszłego roku ale organizowali już tam 3 razy sylwka więc mam nadzieję że i w tym roku zorganizują :) Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 01.10.08, 22:09 No nie przesadzaj człowieku ! Byłeś tam na Sylwestra? Ja byłam i uważam, że ludzie się świetnie bawili...i nie było pielgrzymów!!!Więcej było tańczących niż siedziących. Głównie ludzie z Koszalina... od studenta do Profesora :-)i to dosłownie... Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 02.10.08, 12:03 Stenka- Twoje opnie sa niewiarygodne gdyz chcesz komus wcisnac swoje pokoje. Nie jestes turystka, ktora uczciwie przedstawia swoje wrazenia z pobytu w damyn miejscu. A ja bylem w tym osrodku i dobrze go znam i srodowisko, ktore tam przyjezdza wiec nie chrzan farmazonow bo Sylwester jest raz w roku i szkoda go zmarnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 02.10.08, 15:52 Absolutnie nie chce nikomu nic wciskać, nie muszę tego robić :-) A niewiarygodny to jesteś Ty bo nie byłeś tam na Sylwestra!!! Chcesz powiedziec że jak ktoś robi tam wesele to też ma wycieczkę Pielgrzymów??? Człowieku co innego turyści latem a co innego Sylwester!!!Zupełnie kto inny go organizuje, nie Ksiądz! Jak coś piszesz to najpierw to sprawdź!!!A nie piszesz pierdoły i ludzi wprowadzasz w błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 02.10.08, 17:24 A Ty jestes tak bystra, ze uwzasz wesele za impreze otwarta ? A jesli chodzi o Sylwestra to organizuje go ksiadz. Chyba, ze osrodek zostanie wynajety w calosci jakiejs grupie zorganizowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 02.10.08, 22:16 Człowieku co Ty bredzisz :-) Żeby móc się wypowiadać to trzeba tam być, hahaha !!! Spoko bez Ciebie będziemy się jeszcze lepiej bawić, po co nam mąciwody... Odpowiedz Link Zgłoś
stanka2008 Re: Sylwester 2009 02.10.08, 22:18 Pewnie zupa będzie za słona, hahahahaha. Baw się w swoim gronie :-) Wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka044 Re: Sylwester 2009 02.10.08, 20:46 Ja też miałam przyjemność się tam bawić i było po prostu SUPER, jedzenia full, nie do przejedzenia!Ludzie tak jak pisała stanka głównie z Koszalina, bawiliśmy się na maxa!W tym roku też jedziemy ze znajomymi tam i już nie możemy się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes736 Re: Sylwester 2009 03.10.08, 20:30 Byłem rok temu na sylwestra w Pleśnej z 10 znajomymi. Mielismy swój stolik, super żarcie, super zespół. Jak czytam o pielgrzymach to nie wiem z jakiej bajki urwał sie ten gość!!! Towarzystwo było zajebiste!!!( nie obrażając pielgrzymów)Ten ośrodek prowadzi ,, normalny gość'',organizują tam wesela, imprezy. A poranek nad brzegiem morza... super.Już zamówiliśmy tego sylwka, bo mamy doświadczenie że w listopadzie jest cienko z miejscami! POLECAM, zwlaszcza rozrywkowemy towarzystwu! Ja będę i chętnie kogos z Was tam poznam! Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 04.10.08, 16:19 Skoro tam byles to musiales widziec duza tabliczke z informacja, iz osrodek jest Wlasnoscia parafii i fundacji. Fundacja ta ma na celu pomoc biednym parafianom i ich rodzinom. Taka jest ich misja dlatego cale wakacje siedzialy tam dzieciaki wyslane wlasnie przez fundacje. Przykro mi, ale to nie jest zwykly komercyjny osrodek. A jesli nie wiesz to zasiegnij informacji nim zabierzesz glos. Osrodek organizuje rozne impezy i wynajmuje sale na wesela aby zarobic , ale tez realizuje dzialalnosc do jakiej jest przeznaczony. Koniec kropka ! Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 04.10.08, 16:48 a dokladnie Diecezjalna Fundacja Pomocy w Kształceniu Młodzieży Wiejskiej Ks. Abp. Mariana Gołębiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes736 Re: Sylwester 2009 04.10.08, 20:45 Po pierwsze tabliczki już nie ma. Może przyjeżdzają tam dzieci, co w tym złego? Sylwester jest dla dorosłych ludzi którzy lubią się bawić i tacy tam przyjeżdżają! Byłeś tam ? Bo jakoś strasznie ,,teoretycznie" się wypowiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
adamwylly Re: Sylwester 2009 04.10.08, 21:41 Skoro dysponuje tak szczegolowa wiedza to chyba bylem i to nie jeden raz. Chyba malo dokladnie czytales moje wypowiedzi. Nie ma tabliczki ? Miesiac tenu jeszcze byla, ale chyba nie jest problem w tabliczce co ? bo czy ona jest czy jej nie ma, nie zmienia to faktu jaka misje ma ten osrodek i do kogo nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes736 Re: Sylwester 2009 04.10.08, 22:39 Jesteś pielgrzymem i znajomym Glempa skoro tak dobrze znasz ten ośrodek i często tam bywasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bra-wurka Re: Sylwester 2009 10.10.08, 16:35 A słyszeliście coś o sylwestrze w Sarbinowie? Moja znajoma była i mówiła że ok, tylko patrząc na zdjęcia to raczej nie bal tylko impreza sylwestrowa z noclegiem, był ktoś tam może? www.sylwek.yoyo.pl/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
royal.apart Re: Sylwester 2009 10.11.08, 17:46 Royal Apartments - oferujemy wynajem ekskluzywnych apartamentów w Sopocie. Zapraszamy na naszą stronę internetową: www.royal- apartments.pl Odpowiedz Link Zgłoś
granda2006 Re: Andrzejki / Sylwester 2009 w Miedzyzdrojach 11.11.08, 20:43 Zapraszam do Rezydencji 5 Debow, ktora znajduje sie w cichej dzielnicy Miedzyzdrojow W dniu 28.11.08 zapraszamy na Zabawe Andrzejkowa - 350 zl od pary / w cenie Zabawa Andrzejkowa z uroczysta kolacja/zabawa przy muzyce na zywo/ nocleg oraz sniadanie i obiad w dniu 29.11.08 szczegoly OFERTY ANDRZEJKOWEJ JAK I SYLWESTROWEJ ZNAJDUJA SIE na stronie www.5debow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
heliospensjonat Re: Sylwester 2009 23.11.08, 21:43 Polecam sylwestrowy wyjazd do Darlowka. www.helios.darlowko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś