Dodaj do ulubionych

CHEMAR w Łebie-polecacie?

10.03.09, 19:28
Bardzo proszę osoby które kiedyś wypoczywały w tym ośrodku o wszelkie inf,może
ktoś mieszkał w pawilonie S nad kawiarnią i może napisać czy nie jest tam
głośno wieczorami.Jak oceniacie pobyt,wyżywienie,obsługę,z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 24.03.09, 18:21
      j.w.
      • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 08.04.09, 21:35
        Może tym razem ktoś cos wie...
        • rybka-0 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 08.04.09, 23:13
          Znam ten Ośrodek z ,,widzenia,,ponieważ jestem z Łeby ,nie chciałam pisać ,bo
          sama wynajmuję ,ale tyle razy pytasz ...i nic.Ośrodek położony blisko morza ,ale
          na pewno nad kawiarnia można się spodziewać jakiś zakłóceń nocą.Ale to sezon,i
          pewnie odgłosy z ulicy będą bardziej męczące jak kawiarnia.
          • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 09.04.09, 08:37
            Rybko kojarzę Twoje wypowiedzi ,wiem że często odpowiadasz jak ktoś pyta o Łebę
            liczyłam na to że przy ul.Nadmorskiej jest nieco spokojniej z reguły wszyscy
            piszą że przy ul.Kościuszki jest najgłośniej.Zapłaciłam już zaliczkę,pierwszy
            raz jedziemy do Łeby-pozdrawiam Rybko i dziękuję za odp.
            • rybka-0 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 09.04.09, 21:52
              Podpowiadam bo jestem mieszkanką Łeby i sama wynajmuję,lubię jak mnie ludzie o
              wszystko pytają przed przyjazdem.Ulica Kościuszki faktycznie jest głośna sezonem
              ale tylko wokół kina gdzie są różne knajpki i dyskoteki.Ulica Nadmorska i
              ,,Chemar,, jest daleko od centrum ale zawsze ktoś się tak zapędzi
              samochodami.Nie daj się zwariować nie będzie tak głośno,że nie będziesz mogła
              spać.Na pewno Łeba się Wam spodoba,ma swój klimat.Pozdrawiam
              • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 09.04.09, 22:17
                Rozumiem że trudno wypowiadac się o konkurencji,tym bardziej tak oficjalnie bo
                przeciez podajesz Rybko często link do swojego domu wypoczynkowego i miejscowi
                Cię znają.Dziękuję za wszelkie rady i wskazówki,byliśmy już w
                Międzyzdrojach,Władysławowie i tam również było tłoczno i głośno więc myślę że i
                w Łebie da się wypocząć trzeba tylko chcieć-pozdrawiam a korzystając z okazji
                życzę wesołych świąt Wielkanocnych
                • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 09.04.09, 22:59
                  Jeszcze tak zapytam czy plaża C jest strzeżona?
                  • rybka-0 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 13.04.09, 18:39
                    Witam,dziekuję za życzenia świąteczne.Masz rację często się wypowiadam,ale nigdy
                    nie krytykuje konkurencji ,tylko odpowiadam na pytania turystów.Zresztą
                    ,,Chemar,,to nie konkurencja bo ma w lepszym miejscu położenie/oczywiście dla
                    mnie/ To duży ośrodek a ja mam parę pokoi .Często tu zaglądam ,bo lubię czytać
                    opinie o różnych kwaterach.Do rzeczy .Plaża C chyba cała nie jest
                    strzeżona,zresztą nie mam czasu na plażę sezonem ,także nie wiem.Ale życzę
                    miłego wypoczynku,będzie na pewno fajnie.Pogoda zapowiada się super.
                    • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 28.07.09, 09:08
                      Podnoszę wątek bo może ktoś wrócił i się wypowie
                      • andy810 Re: CHEMAR w Łebie-polecacie? 31.07.09, 15:04
                        I jeszcze raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka