kazia031 22.03.09, 09:59 Szukam noclegów nad morzem oczywiście niedrogich. MIeszkam w gliwicach na ślasku najlepiej odpowidałaby mi miejscowość do której dojeżdża pociąg może ktoś zna takie zakątki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynyhelena53 Re: Nad morze pociągiem 22.03.09, 14:02 Witam.Posiadam do wynajecia pokoje w domku jednorodzinnym oraz mieszkanie 3 pokojowe w Kołobrzegu. Jeżeli odpowiada Państwu Kołobrzeg proszę o kontakt oh5@o2.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia2513 kazia 23.03.09, 09:03 witam!! ja mieszkam obok gliwic i jezdze do swinoujscia jest pociag bezposrednio z gliwic(choc ja jechałam z zabrza) prosto do swinoujscia jest to ostatnia stacja pociagu wiec polecam, pociag wyjezdza ok 22.0 z zabrza a na miejscu jest ok 8.10 w tym roku równiez jade pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia2513 Re: kazia 23.03.09, 09:09 i jeszcze jedno jakbys chciała jakis namiary to daj znac, ja jade z coreczka juz 3 raz pod rzad własnie do swinoujscia wiec jak cos to słuze pomoca, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wutekaa1 Re: Nad morze pociągiem 23.03.09, 16:31 zapraszam do swinoujscia wutekaa1@o2.pl www.wczasyela.za.pl/pokoje_16.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kamirx Re: Nad morze pociągiem 23.03.09, 16:55 Proponuję Mrzeżyno. Pociągi dojeżdżają do Kołobrzegu a stąd (18 km ) co pół godziny BUS. Więcej po podaniu e-maila lub na stronie : www.rogowo61.superturystyka.pl tel.501727825 Odpowiedz Link Zgłoś
dziku122 Re: Nad morze pociągiem 18.04.09, 16:39 Kołobrzeg Wynajme mieszkanie samodzielne 2 pokojowe przygotowane na 6 osob lub duzy pokoj przygotowany na 2-4 osoby. Mieszkanie położone jest blisko morza - amfiteatru. Przy bloku znajduje sie parking , sklepy spozywcze. Mieszkanie umeblowane , lodowka, pralka, wc, posciel, sprzet kuchenny, tv. W mieszkaniu znajduja sie 3 podwojne lozka. Cena wynajmu calego mieszkania wynosi 01.04 - 20.06.09r 140zł doba 20.06 - 23.08.09r 180 - 200zł doba 23.08- ....... 120zł doba Cena duzego pokoju przygotowanego na 4 osoby 30zł/osoba Warunkiem rezerwacji jest wpłacenie zaliczki w wysokości 200zł po ustaleniach telefonicznych lub e-mail.dziku122@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ttominex Re: Nad morze pociągiem 18.04.09, 20:52 Jeśli jedziecie pociągiem , to polecam Władysławowo, dodatkowym duzym plusem jest to że będąc na wczasach w ranie nie ciekawej pogody mozna pociągać zwiedzać miejscowości az do Helu, poza tym stacja jest blisko centrum, a sama miejscowości wprawdzie zatłoczona ale jednoczesnie jak dla mnie bardzo atrakcyjna ! Nieprawada ze jest to miasto dyskotek tak jak np. Mielno, gdyż po 22,00 miasteczko zdecydowanie cichnie, może nawet za bardzo. Na plaże w centrum wychodzilam zawsze po 9.00-10.00 i miejsce było nawet blisko morza bo byłam z dzieckiem moge tez polecic ciekawe i nie drogie kawatery z pysznym jedzeniem. Byłam tam trzy razy za każdym razem pociągiem i zawsze byłam zadowolona, a na koniec najważniejsze, za kazdym razem jadąc do Władysławowa mialam pogode mimo ze znajomi w inych częsciach pomorza np. Koobrzeg, Międzyzdroje narzekali na wiatr i deszcz, w zeszłym roku byłam w Dźwirzynie koło Kołobrzegu i pogodę niestety miałam fatalną. Równiez jestem ze śląska!Polecam Władysławowo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekgo Re: Nad morze pociągiem 19.04.09, 08:50 Ja zapraszam na Hel, można dojechać pociągiem, a od stacji jest bardzo blisko nasz apartament Zapraszam www.apartamenty.langhans.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
romaleba Re: Nad morze pociągiem 19.04.09, 12:58 a moze promocja !!! www.czapla.org Do Leby dojedziesz tez pociagiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drozdek12 Re: Nad morze pociągiem 19.04.09, 17:35 Pociągiem da się także dojechać do Ustki :) Szczegóły na turystyka5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: Nad morze pociągiem 20.04.09, 00:07 Jeżeli niedrogo i z dojazdem pociagiem to polecam w Świnoujściu zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=365&tekst=noclegi,wakacje,Swinoujscie_____,las,tani,morze Odpowiedz Link Zgłoś