Dodaj do ulubionych

Ile kosztują wczasy nad morzem?

• Gość: Mila Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 21:48
      Teraz jest tak, że często za wakacje nad Polskim morzem płaci się więcej niż za
      wypoczynek w Egipcie. Ewentualnie ceny mogą być bardzo podobne. Dlatego ja wolę
      jednak spędzić wakacje za granicą. Przykładowo za wakacje w Hurghadzie płaciłam
      w tym roku ok 1400 zł. To bardzo tanio, zwłaszcza, że miałam wykupione już
      wyżywienie!
      • jagasz Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 15.07.10, 09:22
        Własnie zrobiłam kalulację:
        Polskie morze:
        domek 2 pokojowy,
        łazienka ,
        kuchnia,
        śniadania bufet,
        obiady 3 do wyboru
        rodzina 2 + 2,
        17 dni pobytu: 6500,00
        Grecja 3* last minute:
        pokój 2 os + 2 dostawki dla dzieci,
        wyżywienie - 2 posiłki,
        14 dni pobytu: 8500,00.

Oceńcie sami.
        • Gość: Panna D Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? IP: 195.150.165.* 15.07.10, 12:08
          to ja już na prawdę wole pojechać do Grecji. Przynajmniej coś zobaczę ciekawego, będę miała zagwarantowaną pogodę, poznam nową kulturę, ciekawą historię, do tego pewnie będę jadała wspaniałe rzeczy a nie rybę ze smażalni. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Poza tym zawsze można znaleźć jakiś fajny hot last i jechać za mniejsze pieniądze
          • Gość: Ola Jola Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:41
            Ceny nad morzem są bardzo wysokie! Znajomi wrócili z 10 dniowego pobytu i za
            dobę płacili aż 60 zł za osobę! I to nie za domek a za pokój w dwupiętrowym bez
            łazienki i bez jedzenia! Fakt, załatwiali to na ostatnią chwilę. Ale już taniej
            jest do Bułgarii, na tydzień w fajnym hotelu płaci się ok 1100 zł! I to z
            wyżywieniem!
            • gibony Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 27.07.10, 12:55

no to bardzo drogo zaplacili, coz takie sa uroki szukania na ostania chwile..

te 1100 zł w Bulgarii to za tydzien ale dla ilu osob ? a transport ?

g.
            • mc1972 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 27.07.10, 13:10
              fajny hotel to kosztuje 3 tyś na 7 dni, za 1100 to bedzie perła z lat 60/70.
              Prosze o link do tego fajnego za 1100

• sarpolimm Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 15.09.10, 17:29
                Mieszkam na Sardyni w Cagliari.Okres letni - w odniesieniu do klimatu polskiego- trwa od polowy maja do konca pazdziernika; osobiscie, razem z turystami z polnocnej Europy. kapalem sie w styczniu.Przelot do Cagliari liniami low-cost tam i z powrotem to chyba 250 zlp za osobe, mieszkanie 3-4 pokojowe z kuchnia do wynajecia to -+ 70- 90 E. za dobe;mozna tez traktowac w zaleznosci od sezonu i od dni pobytu ale urlop bedzie wspanialy.Duzo Niemcow i Anglikow jest tutaj w tym okresie bo czas jest piekny, mozna sie doskonale opalac a slonce nie pazy.Przy cenach ktore widzialem na wakacje nad Baltykiem wydaje mi sie ze zagranica czasami moze dac wiecej.
      • gibony do MIla 15.07.10, 23:56
        Miła..

ale kiedy, na ile??? rozumiem ze 14 dni :) i w lipcu ?? i wyzywienia pewnie all
        inclusive ??
    • marasbone Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 10.08.10, 10:30
      Na całym wybrzeżu masz podobne ceny, najtańszy nocleg to zapewne 50 złotych za
      dobę. Polecam zajrzeć na stronę ulropwpolsce.pl i tam poszukać już dokładnie
      interesującej nas oferty.
    • hipciooo Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 10.08.10, 19:32
      Nie róbcie żartów że nad polskie morze jest taniej jechać niż do Bułgarii!!

Jest drożej, pod każdym względem oprócz dojazdu
      Przykład: Bułgaria - nocleg za 2 osobowy pokój to od 15 do 30 euro czyli do 120PLN. Mówię o hotelu a nie mieszkaniu kątem u kogoś. W tym roku płaciłem 1 tydzień po 15 eur, drugi tydzień po 25 eur. Mam na myśli nowe hotele, z klimą i balkonem. Ten pierwszy był mniejszy pokój a ten drugi bardzo komfortowy.
      Przykładowe ceny w Bułgarii tutaj:
      krupnik.pl/galeria/ceny.hoteli.w.bulgarii
      Warunki przy tym w Bułgarii są nieporownywalne do niskiego standardu w Polsce. Np w zeszły weekend płaciłem w Polsce 170PLN za pokój 4 osobowy (mieszkaliśmy we 2 osoby) i pokój był mniejszy niż dwójka w BG. Nie wspominając o tym że balkonu nie było, klimatyzacji też (co mi akurat nie przeszkadza) i sąsiadów było słychać non stop, a łóźko było syfiaste! Alternatywnie mialem pokój dwójkę w innym ośrodku za 120PLN ale nawet stołu nie miała i była malutka, więc wybrałem większy za więcej kasy. Ogólnie ŻAL!!. Z tego co ustaliłem, standardem jest 120PLN za dwójkę - to i tak 30eur a warunki słabe.

Dalej - jedzenie w Bułgarii jest nieporównywalne jakościowo i estetycznie, obsługa jest kelnerska. Drugie danie w Bułgarii to wydatek około 7-8LV czyli 15 PLN co jest również taniej niż nad Polskim morzem.
      Przykład w BG krupnik.pl/zdjecie/1252.Kebapcze.specjal.kuchni.bulgarskiej

a u nas za drugie danie trzeba zapłacić koło 18-20 PLN i ze smakiem raczej się nie je.

Piwo w Bułarii cena od 1,50PLN do 5PLN
      krupnik.pl/zdjecie/1484.Piwo.Zagorka
      a w Polsce 5 PLN i to w kubku!
      krupnik.pl/zdjecie/1550.Piwo.nad.morzem.w.Polsce
      O tym, że w Polsce jest taniej niż w BG i że nasze morze jest jakkolwiek konkurencyjne z bułgarskim może pisać tylko ktoś kto nie był w Bułgarii (lub był i nie szukał a źle trafił)
      krupnik.pl/galeria/jedzenie.w.bulgarii
      Niestety nad naszym morzem jest drogo i byle jak - dominuje niski standard, wyeksploatowane miejsca noclegowe i psie jedzenie.

Bułgarzy okazują się bardziej pracowici i cierpliwi i zarabiają oferując dobre warunki za niskie ceny.

Chorwacja - noclegi są droższe niż w Bułgarii a jedzenie około 2x droższe. Ale i tak warto pojechać. Polskie morze jest świetne bo jest nasze - polskie i jest blisko. Na 3-4 dni to idealny wybór ale jak ktoś ma tydzień czy więcej nie powinien się nawet zastanawiać czy szukać szczęścia w PL czy zagranicą. Jeśli samochodem - na tydzień polecam Chorwację, a na tydzień samolotem Bułgarię. Na 2 tygodnie samochodem - Bułgarie.

Plaże nad Bałtykiem są ładne, piaszczyste i w Chorwacji może ich komuś brakować. Pod tym wzgledem w BG plaże są ladniejsze niż nad Bałtykiem - można powiedzieć że w tym zestawieniu plaże w PL są nieco przygnębiające

• gibony nie tak rozowo hipciooooo 16.08.10, 17:33
        Hipcioo,

za 120 zł to mam nad Baltykiem pokoj dla 4 osob, czysty, z lazienka i aneksem,
        bez klimy i widoku na morze co prawda. wiec Ty placisz 120 zł za 2 osoby czyli
        ok. 240 zł za 4 osoby, czy tak? Co my porownujemy?
        Poza tym jaki jest koszt dojazu do Bulgarii? chywb wyzszy niz nad Baltyk ?

Co do cen zywnosci nie polemizuje, bo to zalezy do tego gdzie i co zamawiasz..
        Za 20-25 zł mam duza fladre z frytkami i surowka, a ile rybka w Bulgarii kosztuje?

zeby bylo jasne, lubie i cenie bulgrska kuchnie,a le trzeba porownywac rzeczy
        ktore sie da porownac. Tez znam miejsca w Grecji gdziez a 4 os. pokoj z klima i
        widokiem na Morze Libijskie zapalce 35 EUR.

pozdrawiam

gibony
        • marex59 Re: nie tak rozowo hipciooooo 16.08.10, 18:19
          Dziwi minie fakt skąd wy takie niskie ceny nad Bałtykiem macie ? No
          przecież zwykły pokój dwu osobowy to minimum stówa,w miarę ładny i
          wygodny z łazienką a z podwyższonym standartem to i jeszcze
          więcej.Pokój 4-osobowy to min. 180-200 zł i to bez żadnych
          wodotrysków tylko z łazienką.A te ceny to są no chyba że po
          sezonie.Natomiast w Bułgarii zawsze będzie ogólnie drożej ze względu
          na daleki dojazd.
          • gibony Re: nie tak rozowo hipciooooo 16.08.10, 18:40

skad ceny? takie place.. jezdze stale w to samo miejsce, gdybym mial placic 200
            zł to bym polecial do Grecji gdzie za 35 EUR mam pokoj...

g.

• marex59 Re: nie tak roWszystko kwestia gustzowo hipciooooo 17.08.10, 16:00
              Wszystko kwestia gustu co kto lubi,Ty lubisz norę lub pokój oddalony
              od morza tak że trza autem jechać i w dodatku po sezonie za te
              pieniądze [z aneksem kuchennym dodatkowo za 120 zł]. Nie wciskaj
              ludziom ciemnoty bo ja dosyć często bywam nad morzem i orientuję się
              ile co kosztuje, no chyba że u rodziny swojej wynajmujesz z
              bonifikatą.
              • magda1039 Re: nie tak roWszystko kwestia gustzowo hipcioooo 18.08.10, 11:01
                7 dni,lipiec, 2 dorosłych i 4 dzieci, domek letniskowy kompleksowy,
                200m od morza, wyzywienie własne - domek 2500zł + paliwo 400zł +
                wyzywienie i przyjemnosci 3000zł = 5900zł
                • Gość: Ewcia89 Re: nie tak roWszystko kwestia gustzowo hipcioooo IP: *.228.c64.petrotel.pl 19.08.10, 14:47
                  Fajna odpowiedź, chyba o taką autorowi wątku chodziło. A nie o
                  wymądrzanie się.
                  • mghy Re: nie tak roWszystko kwestia gustzowo hipcioooo 20.08.10, 13:56
                    ludzie...

co wy porównujecie... zagranice do polski?

owszem w polsce może i zapłacicie mniej, ale co z tego jeśli
                    będziecie mieszkać w jakiejś klitce. w Tym roku jak i dwa lata temu
                    (2008) byłem w Bułgarii.

Plusy

hotel bardzo ładny, duże pokoje, balkon z widokiem na morze, piękna
                    łazienka, basen pod nosem. od morza jakie 200m. sprzątaczki
                    codziennie odkurzały ścieliły łóżka wyrzucały śmieci itd. Posiłki
                    wziąłem dwa ponieważ miejscowość turystyczna więc można jeść "na
                    mieście" więc bezsensu byłoby wracać na 14 do hotelu na obiad.

Piwo na plaży 4,2zł ( 2lewy ), drinki piękne np w kokosach z
                    doczepionymi zimnymi ogniami (pinacolada ) w kameralnej restauracji
                    przy wejściu na plaże ( okolo 30m od brzegu morza ) ~~9,4zł.
                    (4.5lewa). Lody, popularne "włoskie" z automatu 1lew ~2,1zł. Mają też
                    dużo ciekawych napojów jak schweppes mojito albo mandarynkowy.
                    Alkohol w butelkach.. bardzo tani,a jak pojedziecie do warny to wręcz
                    kosmicznie tani np identyczne wino bułgarskie w polsce kosztuje 30zł
                    tam 9 :). Dobra Wódka 0.2 ~5zł ( czesto sprzedawana w plastiku :) )

Dalej. pogoda... 34-38 stopni codziennie.
                    Plaże piaszczyste. wszystkie na których byłem. zlotych piasków nie
                    polecam ponieważ plaża w wiekszości prywatna i trzeba kupować na
                    jeden dzień miejsce na leżaku ~10zł od osoby ~5zł za parasol. wieć
                    koszt plażowania wyniesie ~25-30zł za 2osoby.

Woda w morzu 29-31.a W polsce ile? z tego co pamietam z dzieciństwa
                    to ~18... Co do czystości to zależy od miejscowości. ale na ogół woda
                    bardzo przejrzysta, czasem troche glonów przy brzegu. Stojąc w wodzie
                    po szyje widać doskonale stopy. Dno zazwyczaj piaszczyste,czasem
                    troche kamieni. Troche małych meduz ( widocznych tylko w masce ) na
                    szczęście zupełnie niegroźnych, nieparzących. dużo ławic małych bądź
                    średnich ryb.

Deszcz? raz padał wieczorem ale każdemu sie podobał, ponieważ było to
                    jak w wejscie w gorący dzień pod spryskiwacz do trawy :)

Byłem też w lokalnym aquaparku (aquapolis) , jak na aquapark jest
                    przeciętny choć i tak dostarcza dużo radości jednak w polsce nawet
                    takie przeciętnego nie posiadamy, jaramy się przybasenowymi
                    zjeżdżalniami dla emerytów. najbliższy z prawdziwego zdarzenia to
                    chyba tatralandia na słowacji czy jakoś tak się on nazywa.

Minusy

jednak duża obecność polaków którzy są jednak męczący, w takich
                    miejscowościach, widać ich z daleka.

Jedzenie w hotelach czesto jest przeciętne, tzn. monotonne... warto
                    najpierw poczytać opinie o hotelu i jedzeniu tam.

ONI TAM PRAWIE NIE MAJĄ SOKÓW, tzn dla przeciętnego człowieka który
                    guzik wie o etykietach to będą soki ale to są zazwyczaj napoje w
                    kartonie o 20% zawartości owoców albo jeśli już dobrze się poszuka to
                    znajdzie się nektar, na szczęście do drinków leją conajmniej nektary.

podsumowywując

Jeśli mieszkałbym na południu polski w ogole bym sie nie zastanawiał
                    tylko jechał nad inne morze niż bałtyk. ( ja mieszkam niestety /
                    stety w warszawie więc nad polskie morze mam jakies 6h nad inne
                    najmniej ze 24 ). nad polskie morze moge jechać, we wrześniu, ale
                    raczej w celu spacerów po plaży czy puszczania latawców. niestety nie
                    moge znaleźć żadnego odpowiadającego mi pensjonatu/hotelu czy innej
                    kwatery przy samej plaży.

Za parę lat jak bedę może chciał wrócić do bułgarii to pojadę już
                    samocjodem, ponieważ jadąc bez biura podróży można też mniej
                    pieniędzy wydać i znaleźć wymarzony hotel. hotel 3* ( z klimatyzacja
                    i basenem, ładny bo 2lata temu w nim mieszkałem) jakies 350m od plaży
                    kosztował 60lewa za pokój 2osobowy ze śniadaniem co daje około 63zł
                    za noc od osoby ze śniadaniem. można też znaleźć super kameralny
                    hotel na SAMEJ plaży w miejscowości mniej obleganej ( wiem bo sobie
                    podróżowałem po plażach i znalazłem SUPER hotel ( co prawda tylko
                    2.5* ale był przepiękny ) miedzy st. konstantinem a złotymi piaskami
                    ).

więc porównujcie sobie polskie klitki za 40zł od osoby z hotelami z
                    normalną obsługą i śniadaniem za ~60zł ( 3* ) albo ~100zł ( 4* )

cały wyjazd 10noclegów 11dni (przybyłem rano wyjechałem wieczorem)
                    dla 2ch osób to 3900zł ale było jak najbardziej warto.
                    dziekuje.

co do kolegii wyżej. Egipt. Nigdy tam co prawda nie byłem ale z tego
                    co mówią panie w biurach podróży to egipt, turcja i tunezja są
                    najtańszymi krajami, są tańsze niż europejskie więc jest to jak
                    najbardziej możliwe. jest to tylko kwestia znalezienia dobrego
                    lastminute. podejrzewam że może to być spowodowane o wiele dłuższym
                    sezonem, nie muszą jak polacy w 3mies zarobić na cały rok życia.
                    • stokrotkax26 Re: nie tak roWszystko kwestia gustzowo hipcioooo 25.08.10, 15:17
                      mghy, podpisuje sie obiema rekoma. Wydaje mi sie, ze wiekszosc na
                      tym forum po prostu "z zasady" chwali Polske. Taki patriotyzm czy
                      co? Nie rozumiem. Ameryki tu zapewne nie odkryje, prawda brzmi:
                      lokalni znad morza musza w sezon zarobic zeby sie potem utrzymac z
                      tego przez caly rok wiec ceny za lokum / rybke / atrakcje itd itp z
                      kosmosu, to znaczy nie twierdze, ze nieosiagalne ale kompletnie
                      nieadekwatne do standardu i poziomu uslug. Do tego pogoda nie do
                      przewidzenia, bo chcemy czy nie jestesmy polnoca Europy i szanse na
                      deszcze w lecie spore. Woda w morzu zimna i (choc nie wszedzie) z
                      reguly brudna. Jak juz wyjdzie slonce to na plazy trzy warstwy ludzi
                      i nastepne trzy smieci. Co kto lubi, ja dziekuje za takie wakacje.
              • gibony do marex 23.08.10, 13:46
                To powiedz nam ile co kosztuje? Ja mam tylko jedna odpowiedz... LUBIATOWO<
                reszty sobie poszukaj, jak jestes inteligentny to znajdziesz, a jak nie to cóż
                moge poradzic :)

Nie pisalem, ze to pokoj z widokiem na morze, ani, ze 200m od morza. Ale 15
                minut na rowerze + pusta, napisze wyraznie PUSTA plaza w lipcu i sierpniu, gdzie
                moge puscic dzieci bez obawy, ze sie zgubia miedzy tlumem ludzi.

g.
                • gibony koszty 23.08.10, 13:49

21 x 120 = 2520 (poddasze, 4 lozka, lazienka, aneks, ok, 3 km od morza droga
                  rpzez las, an rowerze 15-20 minut)
                  21 x 130 = 2730 (przyjemnosci)
                  paliwo = 500
                  total za 3 tygodnie: 5750 PLN.
    • czarny_winetu Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 23.08.10, 13:48
      Urlop nad polskim morzem do najtańszych nie nalezy. Weekend może wynieść nawet
      200zł, więc co dopiero mówić o dwóch czy trzech tygodniach.
      Najlepiej organizować sobie wakacje samodzielnie, tj, szukać noclegu we własnym
      zakresie. Jest tyle różnych platform takich jak np. urlopwpolsce.pl, że nie da
      się nie znaleźć taniego lokum. Później w jedzenie warto zaopatrywać się we
      własnym zakresie... a co do rozrywek... to na nie wydać jak najwięcej.
      Przynajmniej ja zwykle tak podchodzę do urlopowania. Oszczędzamy na noclegu i
      jedzeniu, a zwiedzamy jak najwięcej.
      • Gość: ania Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? IP: *.leon.com.pl 24.08.10, 20:28
        Ty wypoczniesz,ale zal twojej zony ktora bedac na urlopie
        pichci,zmywa i cie obsluguje.Udanych urlopow zycze.
        • gibony ania 25.08.10, 11:26

jesli to do mnie to kula w plot :)

gotuje dobrze i zmywam, mniej dobrze ale moze byc :)
          • Gość: ania Re: ania IP: *.leon.com.pl 25.08.10, 22:18
            To bylo do czarnego winetu
    • walhalla7 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 15.09.10, 13:16
      wydaje mi sie że lepiej jechać za granicę, bo standard lepszy i pogoda pewna , a nie to co u nas..
      • nowakowski_1975 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 15.09.10, 21:35
        Wiesz co.Ja w tym roku byłem w Bułgarii pogoda jak i woda super ale...Brakuje mi naszego Bałtyku także wakacje raczej TYLKO nad Polskim morzem coś w tym jest...
    • bbutbbuma Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 20.09.10, 19:16
      Tegoroczny wypad nad morze rodziny 2+1 (9 lat)

Rewal 23.07-2.08

Nocleg: "Pensjonat Skorpion" 10x130 zł = 1300 zł

do morza 50 metrów w linii prostej ale wiadomo Rewal i klif więc do plaży jakieś 300 metrów.

Paliwo: jazda przez Niemcy zrobione ok. 1800 km
      czyli 18*ok. 7/100 l = 126 l x śr.4.7 zł za litr = 590 zł
      mogło być taniej przez Polskę ale wolałem jechać samymi autostradami,nie zważając na radary gdzie już za Tarnowskimi Górami mogłem nadziać się na mandat który pozwolił by zapłacić całe paliwo ponad normę ( i tu pozdrowienia dla kolegi co poskąpił paru złotych na jazdę przez Niemcy i dostał mandat w wysokości 200 zł za prędkośc)

Wyżywienie we własnym zakresie ale od razu piszę że nie codziennie był obiad a to z powodu że na urlopie nie żyję rytmem śniadanie, obiad, kolacja więc na 10 dni poszło około 700 zł

Przyjemności typu kebaby, gofry, dmuchańce, lody i wstępy do "atrakcji nadmorskich " takich jak oceanarium w Rewalu, Muzeum Figur Woskowych i Rekordów w Międzyzdrojach, kabarety około 1000zł

W drodze powrotnej zahaczamy o Tropical Islands i za wstępy płacimy 70 euro x 4zł = 280 zł a na paski nabijamy około 50 euro (zjeżdżalnie, klub Tropino, lody i napoje) ale przy wyjściu każą nam dopłacić ...tylko 4.60 za napój lodowy

tak więc łącznie wyszło około 4000 za 10 dni dla 3 osób

dużo czy mało nie wiem ktoś powie że skromnie ktoś że za te pieniądze ma Egipt lub Turcję
      pojechałem nie żałuję, wydałem nie marudzę
      • walhalla7 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 11.10.10, 12:24
        czego może brakować za granicą? chyba tylko tego,że nie wszyscy mówią po Polsku. Nie chcę narzekać na naszą turystykę, ale jednak szału nie ma.
    • aura1508 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 13.10.10, 08:16
      Właśnie zarezerwowałam pobyt nad morzem w Dąbkach w ładnym ośrodku sanatoryjno-rehabilitacyjnym w drugiej połowie czerwca 2011 . Ceny są następujące:
      Jedziemy ja + mąż + 2 dzieci. Jedno dziecko traktowane jako połówka, drugie nie płaci za pobyt.
      W cenie mamy apartament 2 pokojowy oczywiście z łazienką, pełne wyżywienie 3 posiłki dziennie, atrakcje dla dzieci i dla rodziców. Ośrodek jest nad samym morzem (150m).
      Cena za 14 pełnych dni pobytu za naszą całą rodzinę 3700zł.
      Tak więc zdecydowanie wybieram pobyt nad naszym morzem.
      Pewnie jak mi się dzieci zrobią pełnopłatne, to wyjazd zagraniczny będzie bardziej opłacalny ale szczerze powiedziawszy dla mnie najpiękniejszy jest nasz Bałtyk z cudownymi lasami :-)
      • aura1508 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 13.10.10, 10:52
        W moją powyższą wypowiedź wdarł się chochlik. Otóż zarezerwowałam pobyt w pierwszej połowie czerwca a nie drugiej jak napisałam. Myślę, że jest to istotna informacja bo ceny pod koniec czerwca na pewno są wyższe :-)
      • aura1508 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 04.11.10, 13:35
        A jednak zrezygnowałam z Dąbek bo znalazłam jeszcze ciekawszą ofertę i tańszą o prawie 900zł.
        Darłówko, dom wypoczynkowy nad samym morzem, pokój 3-4 osobowy, dobry standard, z aneksem kuchennym, własna łazienka, lodówka w pokoju, wyżywienie 2xdz. (śniadanie-szwedzki bufet + obiadokolacja z bufetem surówkowym i deserem) koszt za naszą rodzinę 2870zł za 14 pełnych dni pobytu.

Inna oferta: Pobierowo, dom wypoczynkowy, pokój 4 osobowy typu apartament (bez aneksu kuchennego), kilka placyków zabaw na ośrodku, figloraj dla dzieci w budynku, standard hotelowy,wyżywienie 3 x dz. Cena 2870zł 14 pełnych dni pobytu.

• zgagunia Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 24.01.11, 09:17
          Mogłabym prosić o namiary na te kwatery w Darłówku i Pobierowie?
          • aura1508 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 24.01.11, 09:58
            Proszę bardzo :-)
            Darłówko Jantar
            www.jantar-morze.pl/index.php
            Pobierowo Diament
            www.jat.pl/100,---Diament----w-Pobierowie
    • Gość: Kasia Re: Bułgaria sezon 2tyg. dla 2 do 8 osób=ok4tyś.zł IP: *.net144.okay.pl 05.12.10, 21:24
      noclegi 1900zł, dojazd od 600 do 1200zł(w zależności czy samochód na gas, olej nap. czy benzynę) wyżywienie 1000zł. Łącznie ok.4000 zeta czyli przy 8 osobach 500zł/os. za 2 tyg.
      To prawie darmo:www.sloneczny-brzeg.net
    • danio279 Re: Ile kosztują wczasy nad morzem? 18.07.18, 12:26
      Czy organizują jakoś czas , gdy jest niepogoda[chodzi o dorosłych]?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka