lipki77 10.07.09, 10:33 czy 300 zł za dobę za domek drewniany 4 osobowy 300 m od morza to drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Cena za domek? 10.07.09, 13:18 Zależy od wyposażenia ale jak dla mnie to drogo. Podam przykłady: Fresko w Łazach, domek drewniany dla 4 osób w cenie 240 zł, co prawda 400 m od morza ale w cenę wliczono parking, basen i korzystanie z kortu. Domek dwupoziomowy z łazienką i aneksem kuchennym i dużym tarasem. Camping 110 Jastarnia, domek drewniany 2 pokojowy w cenie 250 zł, 50 m od morza. Domek z łazienką, tarasem, TV i lodówką. Odpowiedz Link Zgłoś
dora_1 Re: Cena za domek? 10.07.09, 13:26 Wydaje mi się że drogo ..domek można znaleść już od 180 , ja dziś dzwoniłam do Sarbinowa za domek Pani powiedziała mi 220 zł.(warunki super ) Odpowiedz Link Zgłoś
elrys_60 Re: Cena za domek? 13.07.09, 07:12 300zł : 4 = 75zł za osobę wynajęcie pokoju to 25-30zł za osobę rachunek jest prosty jeżeli jest się z matematyką na ty w cenie jednej osoby 75zł wypoczywają 3 osoby w podobnym standardzie mieszkania. No jak tu się zgodzić z tym żeby studentom odbierać przyjemność zdawania egzaminów z królowej wszystkich nauk jaką jest matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zachodniopomorskie nie sluchaj bzdur 13.07.09, 08:06 za 25 -30 zl juz nie ma pokoi , jak są to w koszmarnych warunkach na wsiach , gdzie do plazy musisz jechac samochodem... 300 zl to koszt domku jak i apartamentu o nizszym standarcie np w Miedzyzdrojach czy w Swinoujsciu, wszystko zalezy od standartu. Sa pokoje z wlazienka na 30 osob , syf, smród , ubostwo. i sa pokoje, z lcd,o wysokim standarcie, ochroną, wimda i widokiem na morze, za 30 zl mozesz dostac tylko syf, nikt za takie grosze nie bedzie inwestowal, i naszykuj sie na sasiadów za tę kwotę typu wilodzietne rodziny, wrzask i krzyk, syf, alkoholicy... Ludzie ktorzy wynajmuja apartamenty , czy pensjonaty umieja sie zachowac i cos w zyciu widzieli wiec unikniesz problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
max.mimi Re: Cena za domek? 13.07.09, 12:52 Witam! Wynajmuję domek w sezonie właśnie za 300 zł. - dla 5 osób. Proszę sobie obejrzeć zdjęcia naszej posesji i porównać z miejscem na które Państwo się zdecydowaliście.. i odpowiedź gotowa: www.bonda.hejwakacje.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Cena za domek? 13.07.09, 13:12 rok temu płaciłam 280 za domek 6 osobowy, ok 50 metrów plus piękny taras z leżanką, grillem, ośrodek z basenem, pięknym placem zabaw, dowozem bezpłatnym na plaże (bo było ok kilometra - chociaz nie korzystałam bo droga cudna przez las). własciciele super fajni, kulturalni, bardzo dbali o turystów (dostałam lodówke do której miałam zastrzeżenia, i natychmiast ją wymieniono). więc jesli 300 zł to jest za sam domek za 4 osoby - to dość drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
jamamma Re: Cena za domek? 13.07.09, 21:26 Właśnie wróciłam z Jastarni gdzie wynajmowaliśmy domek za 150 zł za dobę !! Już z opłatą klimatyczną za 2 osoby dorosłe +2 dzieci. Warunki: łazienka z prysznicem, telewizja kablowa, kuchnia z lodówką , czajnik, naczynia, parawan, leżaki. Czysto ,schludnie. Na zewnątrz grill , kącik dla dzieci i parking. Taki standard mi odpowiada . Na wczasach nie gotuję i nie muszę mieć kominka . Dla mnie ok i zastanawiam się wobec tego za co liczą sobie te 300zł??? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Cena za domek? 15.07.09, 01:02 > Właśnie wróciłam z Jastarni gdzie wynajmowaliśmy domek za 150 zł za dobę !! Eee tam gadasz... Pewnie jesteś mitomanką i zapłaciłaś 1500zł za dobę, czajnik i wodę na herbatę miałaś swoją, a auto ci ukradli. Za te pieniądze nad morzem nie opłaca się prowadzić interesów. Prawda zachodniopomorski, ćwierćcwaniaku? Wałek na całego, co? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.73 Re: Cena za domek? 13.07.09, 21:41 To normalna cena za domki w idealnym stanie w ładnym ośrodku. Czasami jest taniej, ale osobno liczą jeszcze opłaty klimatyczne i prąd. Co do ofert w cenie 25-30 zł za osobę, to się orientowałem w Mrzeżynie i nie polecam. W każdej z takich ofert jest "haczyk". Minimalna cena w pensjonatach, to ok. 40 zł/osobę, wszystko co było tańsze nie odpowiadało moim wymaganiom, a nie są one zbyt wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkmorski.com Re: Cena za domek? 14.07.09, 15:37 Zapraszam do Apartamentu wilk Morski. Widok z okien na morze. www.wilkmorski.com Odpowiedz Link Zgłoś