anita53 10.05.04, 22:14 Co moga oznaczac pobolewania w okolicach jajnikow od 8-11 dzien cyklu - raz jeden raz drugi czasem oba na raz. Nie jest tosilny bol da sie wytrzymac, no ale ... co to jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: bole jajnika 11.05.04, 08:31 moze obajwy owulacji, ilo dniowe masz cykle? Odpowiedz Link
anuteczek Re: bole jajnika 11.05.04, 11:39 Dziewczyny mają rację, to wygląda na owulację, pozdrawiam andzia Odpowiedz Link
anita53 Re: bole jajnika 11.05.04, 21:16 Dziekuje ze tak szybko mi odpowiedzialyscie- jak zawsze niezawodne. Cykle mam 28-29 dniowe. Dzis mnie juz nic nie pobolewa. Hmmmm 3 dni boli? To kiedy te przytulanko? Jak to wyliczyc? Odpowiedz Link
maretina Re: bole jajnika 11.05.04, 21:39 mnie w tym miesiacu bolal jajnik 11 dc w nocy, 12 dc mialam usg i pecherzyk mial 18x11 mm. zatem moze bolec jak rosnie, potem mialam dwa dni przerwy i znowu bolalo a wedlug usg owu miala byc tego samego dnia lub dzien pozniej. obserwuj sluz, jak jest plodny to dzialajcie juz Odpowiedz Link
aga_78k Re: bole jajnika 11.05.04, 21:25 ja też mialam w tym cyklu takie bóle, ale na owulacje u mnie troche za szybko, bolaly mnie od 9-11 dc. a cykle śr. 30 d., no i temp. tez nie jest taka jak przy owu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anita53 Re: bole jajnika 12.05.04, 08:17 Nie mierze temperatury, nie mam czasu na to. Zaobserwowalam dzis inny sluz.... moze to wlasnie to?! Tylko jak wyrobic sie w ciagu tych 12 godzin?????? Musze isc do pracy, a wroce dzis ok 21 (((((((( Zdazymy ?????? Ciekawa jestem czy zmieszcze sie w tych 12 godzinkach. Trzymajcie za mnie kciuki, moze w koncu sie uda. Odpowiedz Link
maretina Re: bole jajnika 12.05.04, 08:31 sluz poprzedza wystapienie owu i nalezy sie kochac jak on jest, owu nastepuje dzien a czasem nawet dwa po objawie szczytu sluzu. Odpowiedz Link
anita53 Re: bole jajnika 12.05.04, 21:36 Dzis mnie scisnal taki bol jajnikow, ze sie zgielam w pol. Moze to wlasnie bylo to ?!!! Trzymajcie za mnie kciuki, abym pod koniec maja mogla skakac pod sufit z radosci. Odpowiedz Link
maretina do anity53 12.05.04, 22:16 anito widzialm Twoj watek o prl na forum zdrowie kobiety. koniecznie zapytaj gina czy nie zmniejszyc dawki bromergonu, bo masz prl niziutka! ja przy 10.95 dostalam przykaz aby lykac maksymalnie 1/2 tabletki dziennie. wiem, ze nroma lab jest od 3-24.1 jestes blisko dolnej granicy, dopytaj sie prosze czy to nie zaszkodzi, bo na forum nieplodnosc ktos pisal, ze za niska dziala podobnie jak za wysoka. nie wiem czy to prawda! ale sprawdz. moj gin uwaza, ze do ciazy najlepsza prl jest po srodku normy ok 11-15 ng/ml. na szczescie masz jeszcze 4 ng/ml zatem czas na dzialanie. szanse na bobaska w tym cyklu masz. bierz meza pod pache i do lozka tudziez na inny mebel)) pozdrawiam mam nadzieje, ze rozumiesz moje naprawde dobre intencje. Odpowiedz Link
anita53 Re: do anity53 15.05.04, 11:40 Bardzo dziekuje za zyczliwosc. Zapisze sie do lekarza i zapytam go o te prolaktyne. Tez wole dmuchac na zimne. Dziekuje. Odpowiedz Link