Dodaj do ulubionych

Lekarz wrocław

28.08.13, 09:19
Witajcie
kiedyś już Was podczytywałam jak starałam się o pierwszą ciąże.
Wtedy chodziłam do dr M. Eliasa. Po 2 latach i ogromnej ilości badań udało się w 3cim cyklu na clo.
Moja córa ma już 2,5 roku. Od kiedy skończyła 6 miesięcy nie zabezpieczamy się, a od ponad 1,5 ,,staramy". Były już monitoringi cyklu (raz owu jest, raz nie ma), chodziłam do różnych learzy w lux medzie. Hormony ok, moja tarczyca pod stała kontrola (mam hashimoto), wyników M jeszcze nie mam, będzie robił w tym tyg.
A ciąży jak nie było tak nie ma.
Szukam lekarza, bo ci wszyscy do których trafialam mówili że spokojnie, że poczekamy, że wyluzowac. A ja nie moge. Każda kolejna @ doprowadza mnie do szału...
Byłam na 1 wizycie u dr Pomoroskiego , przyjmuje w zimmedzie, ale pracuje też na borowskiej. Tylko nei wiem do końca przekona jestem.
Do kogo Wy chodzicie? Polecacie?
Obserwuj wątek
    • kama1312 Re: Lekarz wrocław 28.08.13, 21:15
      Zdecydowanie polecam dr. Andrzeja Banacha. Przyjmuje w przychodni Formica na Zatorskiej i gdzieś jeszcze we Wrocławiu.
      Fachwiec bez dwóch zdań wink
      Jest specjalistą naprotehnologii, więc o niepłodności wie więcej niż wielu lekarzy. Bardzo kompetentny i konkretny.
      Po kilku innych lekarzach trafiłam do niego przez przypadek i zostałam na stałe smile
      • mmagda85 Re: Lekarz wrocław 30.08.13, 12:53
        Też szukam dobrego ginekologa we w-wiu, więc bardzo dziękuję za radę. znalazłam dr banacha na nfz w dolnośląskim centrum ginekologii tel. 713360157. Umówiłam się dopiero na za miesiąc, ale wcześniejsze terminy są wolne - mi pasował termin za miesiąc. Mam nadzieję, że w końcu znajdę dobrego lekarza smile
        • mmagda85 Re: Lekarz wrocław 26.09.13, 21:27
          Dla szukających ginekologa we wrocławiu:
          byłam u dr banacha - robi wrażenie kompetentnego i jest jak na razie pierwszym lekarzem, który chciał obejrzeć moje wykresy temp i śluzu. Wrażenie pozytywne. Namawia na naprotechnologię, twierdzi, że taka obserwacja pomaga w znalezieniu problemu. Coś w tym chyba jest. Zlecił też mnóstwo badań, ale wszystko prywatnie...
    • marta.mokry Re: Lekarz wrocław 27.09.13, 07:19
      Dr Mydłowski z Mediconceptu, ul.Krzycka. Jest skarbnicą wiedzy, a przy tym jest bardzo przystępny dla pacjentki. Specyficzny, ale to bardzo dobry fachowiec. Szczerze Go polecam.
    • lekarz16541 Re: Lekarz wrocław 05.11.15, 11:37
      We wrocławskiej przychodni przy ulicy Wejherowskiej wykonywane są zabiegi w ramach chirurgii jednego dnia. Przeprowadzane są tam również badania psychotechniczne oraz endoskopowe (gastroskopia oraz kolonoskopia).
      W centrum medycznym we Wrocławiu można skorzystać także z usług stomatologicznych dla dzieci i dorosłych. Oferta obejmuje: profilaktykę stomatologiczną, chirurgię z wykorzystaniem nowoczesnych znieczuleń, stomatologie estetyczną oraz wybielanie zębów, rentgen stomatologiczny, usuwanie kamienia.
      Przychodnia Wrocław: www.acz.pl/przychodnia/wroclaw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka