samanta25 22.10.04, 15:35 Ewa nie mogę Cię złapać na GG Mam pytanie - czy test owu wychodzi pozytywny nawet jeśli pęcherzyk nie pękł?? ------------- czekam na cud 33 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwe Re: test owu ?? 22.10.04, 19:11 Odpowiem choć ja nie Ewa. Może tak być, że pik LH będzie a pęcherzyk nie pęknie. Zdarza się to u PCO-wiczek, czasem osłonka jest zbyt gruba i pęcherzyki nie pękają. Odpowiedz Link
samanta25 Re: test owu ?? 22.10.04, 20:43 Ja nie mam PCO ale miałam stymulowany cykl CLO W 8 d.c. miałam endo 4mm a pęcherzyki 12mm i 28x22mm - o ile to drugie można nazwać pęcherzykiem Wg testów owu miałam w 10 d.c. Boję się, że ten kolos mógł nie pęknąć i będę miała torbiel ...... ------------- czekam na cud 33 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
oliwe Re: test owu ?? 22.10.04, 22:31 takie pęcherzyki spokojnie pękają. Chyba, ze miałas problem z nie pękającymi w poprzednich cyklach. żawsze istnieje ryzyko, że przerośnie, nie peknie i zamieni się w torbiel, dlatego gin powiniem zrobić USG i wszystko się wyjaśni. Jeśli nie pękł dostaniesz progesteron i musisz kontrolować czy się wchłonął a nie zamienił w torbiel. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: test owu ?? 23.10.04, 12:44 Samuś tak jak odpowiedziałam jest 1% szans na taką sytuację, ale ty masz cykle piękne szkoda tylko, że tak wcześnie owu jest Odpowiedz Link
samanta25 Re: test owu ?? 23.10.04, 16:25 Faktycznie z tą owu to niestety tak u mnie jest. Lekarka była przekonana, że owu będę miała ok. 14 d.c. przy CLO a tu gucio ( ------------- czekam na cud 33 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: test owu ?? 23.10.04, 19:19 nie ma czasu to biedne endometrium się rozwinąć kurcze a jak prolaktyna Sam Odpowiedz Link