szymma 19.11.04, 17:47 Hej Dziewczynki, godzinkę temu zrobiłam test owu.( z ciekawości, bo jajnik mnie kłuje ) są II kreski ( prawie identyczne ), śluzik jest, wszystko na dobrej drodze...Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia36 Re: II kreski na teście owu. 19.11.04, 18:16 moc z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: II kreski na teście owu. 19.11.04, 18:28 Szymko to do łóżeczka na przytulanko i czekamy na efekty))))))))))))))) Buziak Kasia Odpowiedz Link
s.mal Re: kolor moczu 19.11.04, 19:43 a ja mam takie pytanie. czy mocno pomarańczowy kolor moczu może świadczyć o przechodzonym właśnie okresie płodności? nie mówię o owu, ale o tym czsie płodności. wydaje mi się że właśnie mniej więcj w tym okresie mój mocz ma bardziej intensywny kolor. czy to ma sens? podrowionaka - sylwia Odpowiedz Link
magdulka26 Re: II kreski na teście owu. 19.11.04, 20:20 Działać ,działać i jeszcze raz działać !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ariana1 Re: II kreski na teście owu. 19.11.04, 20:41 A ja jutro udaję się na USG, bo mam 13 dc i jestem jeszcze na clo. Tak więc może i ja może będę miała jutro moje II kreseczki owu... Odpowiedz Link
ariana1 Re: II kreski na teście owu. 20.11.04, 13:11 No to ja też mogę się pochwalić II kreseczkami...na USG Dwa pęcherzyki; jeden- 28x22 a drugi olbrzymi - 39x32, podobno podpada pod torbiel Dostałam od razu biogonadyl i w środę idę zobaczyć czy popękały. Dziewczyny! Czy jest ryzyko ciąży mnogiej? Odpowiedz Link
szymma Re: II kreski na teście owu. 20.11.04, 20:40 Dzięki wielkie !! Zobaczymy....zobaczymy....co wyjdzie z naszych przytulanek Odpowiedz Link