Dodaj do ulubionych

Tromyszka i spółka:-)

24.11.04, 17:08
Tamten watek znowu przerósł wiec zakladam nowy hihihi
Obserwuj wątek
    • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 24.11.04, 17:11
      Ewa, nie możesz wejść na czat??? my tam jesteśmy. Wiesz ile zapłaciłam za
      wczorajsza wizytę u gina?
      • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 24.11.04, 17:15
        no nie moge wejsc, nie mam zainstalowanej javy, ja juz nie moge z tym moim
        kompem buuuuuuuu
        wiem ile zaplacilas bo czytalam i uwazam ze to jest totalne zdzierstwo, mysle
        ze normalnie to tyle nie kosztuje...ale co sie nie robi....
        ja wczoraj zrobilam test owu i wyszla kreseczka testowa ale nie tak samo ciemna
        jak kontrolna wiec dzis napewno juz bedzie mocno zaznaczona. Dzisiaj bedzie
        przytulanko i dla poprawienia jutro tezsmile
        • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 24.11.04, 17:17
          super!!! W Tobie nasza nadzieja!!! Ale jestem zła, że nie możesz wejsc na czat
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 24.11.04, 17:24
      a nie mozesz zainstalowac sobie gadu gadu???
      mozesz sciagnac program to trwa ok 1 min ze strony www.gadu-gadu.pl
      • tromysza Zrobię to, ale... 24.11.04, 17:29
        już jutro. mój mąż czeka na dole. Buziaki. Do soboty.
        • ewkaczo Re: Zrobię to, ale... 24.11.04, 17:33
          jak to do soboty???????????//
          • tromysza Re: Zrobię to, ale... 24.11.04, 17:35
            no w sobotę się spotkamy, wariatko smile))))))))))))))))) buziaczków tysiące!!!
            • tromysza ewkaczo 24.11.04, 17:36
              ja jutro mam straszny dzień... napisz o której będziemy mogły się spotkać na
              czacie. Albo zostaw mi jakąs info. w mailu. Uciekam.
            • ewkaczo Re: Zrobię to, ale... 24.11.04, 17:36
              no pewnie ze sie spotkamy ale jutro bedziesz jeszcze w necie prawda??? hihihi
              • ewkaczo Re: Zrobię to, ale... 24.11.04, 17:49
                kurde jutro prawie caly dzien mnie nie bedzie, nie wiem czy uda nam sie
                pogadac, ale zobaczymy.pasmile
                • tromysza hello!!!! 24.11.04, 21:20
                  jest tu ktoś ze spółki o tej dziwnej porze?
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 08:20
      Cześc dziewczynki, wczoraj ginka zaleciła mi, żeby przy okazji mój mężulo
      zbadał zołnierzyki i tak tez mu powiedziałam. Ale on tylko popukał sie w głowę
      i głupio się śmiał. Ale póżniej jak czytał książkę poszłam jeszcze raz
      poprosić, żeby zbadał nasionka. I kategorycznie stwierdził, że nie będzie
      żadnych nasionek badał, że nie chce miec dziecka. Moja reakcja była
      natychmiastowa. Poryczałam się strasznie. Ryczałam chyba z godzinę. Już snułam
      postanowienia o rezygnacji z dziecka, z forum ze wszystkiego. Miałąm tego dość.
      Byłam załamana. Ale po jakimś czasie przyszedł do mnie i zdziwiło go to, że tak
      emocjonalnie zareagowałąm na tą jego odmowę. No i zmiękł. Pójdzie zbadac
      nasiona. Włąsciwie jest mozliwość, że zrobi to w domu a dostarczy się
      pojemniczek w ciągu pół godziny do laboratorium w temperaturze pokojowej. I już
      było OK. Ale i tak do dziś mam podpuchniete oczy od płaczu. Oj jak mi wczoraj
      było źle. Ale dziś już lepiej.
      • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 10:30
        Hej dziewczynki .W tym cyklu jestem nawet spokojna ,nie myslę czy sie uda czy
        nie.Jestem totalny luzak gepard chester.Dziś idę do dentysty i już od rana mam
        strach w oczach.Chciałabym mieć już to za sobą smile))
        POstanowiłam nie szukać objawów ciazy gdyż nie liczę dni ,nie mierzę tempki
        żyję sobie z dnia na dzień.Wiem że kiedyś nadejdzie ten wielki dzień kiedy
        zobaczę II ta teściku,nerwy do konserwy.Zaczynam mysleć o
        świętach,sylwestrze,leczę ząbki .Jest fajnie i to mi się podoba.Lubię taką
        Madzię smile))
        • ewkaczo a ja jestem zła..... 25.11.04, 11:07
          ...juz napisalam watek na forum wiec nie bede sie powtarzac... ale ewa a. mi
          powiedziala ze ta jedna przekleta tabl clo ktora wzielam 10dc mogla zafalszowac
          wynik testu owu wiec moze to to???
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 13:01
        jestem wsciekła. na Twojego męża. Strasznie się zdenerwowałam. Faceci są
        bezmyślni. nie mam słów. Molciu, kochana, ściskam Cię mocniutko. Najważniejsze,
        ze mąż się zreflektował. Przecież Ty też się badasz. Nie wiem dlaczego faceci
        tak robią. Ale mogę pocieszyc Cię, że zdaniem mojej gin. konsultującej tekst to
        nagminne zjawisko, że faceci się wymigują
        • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 13:51
          Tro smile nie bądź taka surowa dla męża Moli.
          Może to było inaczej.Rozmawiałam o tym z moim mężem i on mi powiedział,że on
          się po prostu o mnie boi - o to jak się denerwuję,jak przeżywam każdą @.
          Powiedział "Ja tak bardzo Cie kocham,że nie moge patrzeć jak się męczysz"
          I myślę,że reakcja męża Moli mogła być w pewnym stopniu podyktowana tym
          strachem. On choć na chwilę chciałaby oderwać Ją od zamartwiania się i myslenia
          o staraniach.Oni (czyli nasi mężowie) patrzą na nas trochę jak na kosmitki ale
          kochaja nas bardzo.
          Druga sprawa to to że niestety panowie w tym badaniu widzą taki mini test
          męskości wink
          • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 14:15
            no wiem, wiem... mój mąż też tak na to patrzy. Ale mąż Moli, nawet pod wpływem
            emocji, nie powinien mówić, że nie chce mieć dzieci itd. przecież ją to boli.
            Ja to trochę taka radykalna jestem w stosunku do facetów. Molcia, nie gniewaj
            się. Po prostu zabolało mnie to. Wczułam się za bardzo. Ja wiem, że on to
            powiedział, bo sobie nie radzi, jest mu też trudno, szczególnie, kiedy widzi co
            się dzieje z jego ukochaną. Ale to i tak nie usprawiedliwia. Zresztą ja też
            czasem krzyczę do męża złe rzeczy i to też mnie nie usprawiedliwia. Mówię
            ogólnie: o mnie, o nim, o wielu z nas. Jesteśmy dorośli: musimy nad sobą
            panować. Pamiątka, a dla nas to wszystko jakie jest? nie podważa naszej
            kobiecości???? jak się z tym czujemy?? ja czuję się źle. taka niby kobieca
            jestem, a od kilku miesięcy nie mogę zajść w ciążę. Ty bronisz facetów-ok. A ja
            bronię kobiet. hihihi. Są dwie strony medalu.
            Dlaczego powiedziałaś do mnie Tro? przypadkiem???
            • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 14:35
              Koachane moje! Spieszę się wyjaśnic całą sprawę z moim mężem. Wyglada to tak,
              że moj mąż zawsze powtarzał, że nie dorósł do ojcostwa, że bedzie nie dobrym
              ojcem, że nie będzie potrafił dobrze wychować dziecko. Ale brałam te jego słowa
              z lekkim przymrużeniem oka z uwagi na to, że widze jak śmieje mu się mordka jak
              widzi małe bobo, jak bawi się ze swoją bratanica i bratankiem, z dziećmi moich
              sióstr równiez i widzę jaki ma dobry z nimi kontak. Czasami mu zazdroszczę bo
              wydaje mi się, że ma lepszy kontak z dziećmi niż ja. Dlatego byłam i jetem
              święcie przekonana, że bedzie dobrym ojcem. A na dziecko zdecydował się bo ja
              tego pragne i on kacha mnie tak mocno, że dla mnie zdecydował się, żebyśmy
              mieli małego bobaska. Sam przynosił mi poduszkę pod pupe po przytulanku, sam
              namawiał mnie na zrobienie ostatniego testu ciążowego, co chwilkę pytał się czy
              @ przyjechała czy nie. Więc wszystko wskazywało na to, że chce abym zaciążyła
              jak najszybciej bo widzi co się ze mną dzieje, że powoli wariuję. A wczorajsze
              słowa tak mną wstrząsnęły, że wybuchłam. Ale potem to chyba z godzine mnie
              tulił i przepraszał i przyznał się, że wstydzi się i że się boi zrobic badanie
              żołnierzyków. Ale już mu wybaczyłam. Wszystko jest OK. Dalej będziemy się
              starali i oboje sprawdzimy co w trawie piszczy.
              • luna333 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 14:48
                ojej mola to tak jak mój mąż smile też powtarzał że się boi, że jak sobie
                poradzimy, że za małe mieszkanko (kawalerka) że może później i tak obserwowałam
                jak powoli dorastał do tej myśli... aż wreszcie przestał uważać czy płodne czy
                nie i jak już Ci pisałam jak tylko test owu pokazał II to się bardzo ucieszył
                że robimy sobie dzidziusia..smile Wczoraj miał straszną depresję (nie może znaleźć
                pracy chociaż ma wyższe wykształcenie) mówił że czuje się niepotrzebny, że to
                ja pracuję na nasze utrzymanie że ma tego wszystkiego dosyć i płakał... i wtedy
                powiedział że by się zabił ale ja go trzymam przy życiu i to że chce zobaczyć
                jak rośnie mi brzuszek a w nim nasz maluszek smile jeszcze nie zrobiłam bety (dziś
                tam pędzę) a on już się pochwalił przyjaciółce że będzie tatusiem smile
                • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 14:58
                  Luna ja wierzę, że to już fasolka jest pod Twoim seduszkiem. Ale pisz o
                  wynikach, czekamy z niecierpliwością.
                  Co do mężulka to kiedyś mój też miał taką deprechę i też mi płakał w rekaw,
                  miał myśli samobójcze bo nie mógł znaleźc pracy, ale miał mnie. I teraz
                  powtarza, że dzięki temu, że byłam cały czas przy nim (wówczas jeszcze nie
                  byliśmy małzeństwem) nie oszalał. Teraz mi dziękuje za to, że byłam przy nim
                  cały ten najgorszy czas, że go nie zostawiłam takiego bezrobotengo, bez grosza
                  prz tyłku itd. Ale wtedy ja o tym nie myslałam, że nie ma kasy. ważne dla mnie
                  było, że jest, że mnie kocha i ze możemy byc razem. Wiadomo jak to jest w
                  dzisiejszych czasach, raz po wozem raz na wozie. Kazdego może spotkac taka
                  sytuacja. Nie powiedziane, że i ja kiedyś bedę bez pracy a wtedy co?? Przeciez
                  mnie nie zostawi z takiego błachego powodu.
                  • luna333 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 15:03
                    dziś pierwsza beta (mam nadzieję ) to pewnie jutro wyniki, najgorsze że w
                    sobote z rańca jadę na uczelnię a lab od 8 czynne i nie wiem czy się wyrobie...
                    a nawet jeśli to zwariuję czekając do poniedziałku na wyniki... no ale jutro
                    się okaże przynajmniej cząstkowo... strasznie się boję bo za dobrze się czuję
                    jak na zaciążoną smile
                    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 15:08
                      Nie panikuj luna. Wiele dziewczyn na poczatku ciąży nawet nie wie że zaciążyły
                      bo nie mają żadnych objawów. A tym bardziej, że wynik testów ciążowych wyszedł
                      pozytywanie, a testy w tę strone się nie mylą. Naprawdę mówię ci możesz juz się
                      cieszyć. Beta na pewno bedzie wysoka.
            • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 15:39
              Tro bo jesteś tromyszą czyli zrobiłam skrót wink
              ja bardzo często wymyslam wariacje nt imion,nazwisk i innych moich znajomych.
              Mam bardzo bujną wyobraźnię wink
              a dlaczego zapytałaś?
              • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 25.11.04, 18:01
                Powiem Ci na spotkaniu smile
    • ewkaczo PIATEK 26.11.04, 11:28
      a co sie dzieje ze o tej porze jeszcze nikogo nie ma???? jak to??? mam nadzieje
      jednak ze na jutrzejszym spotkaniu wszyscy sie zjawia i to w nowym wymyslonym
      miejscu i o nowej godziniesmile)))
      Dziewczynki piszcie cos!
      • kingakw Re: PIATEK 26.11.04, 11:29
        Jestem, jestem, ale humor nieciekawy, więc sie nie wychylam.
        • tromysza Re: PIATEK 26.11.04, 12:24
          A dlaczego nieciekawy? Co się dzieje?
          • kingakw Re: PIATEK 26.11.04, 13:19
            Nieciekawy bo zła ejstem. Nie dość, że muszę czekać trzy miesiące, to ejszcze
            nie jestem w stanie w Polsce zdobyć szczepionki - efekt szukania 2 dni. Okazało
            się, że obecnie są podawane tylko potrójne szczepionki, bo nikt nie
            przewidział, że kobiety starające się o dzidzi mogą potrzebować szczepienia na
            różyczkę. Te potrójne to dla dzieci, więc, żeby mi ktoś pozwolił ją wziąźć
            muszę być przebadana pzrez lekarza rodzinnego i mieć od niego skierowanie. A
            mój rodzinny jest 330 km od Wawy, bo mieszkam tu niedługo, więc może uda mi sie
            za pół roku zaszczepić, jeżeli mi oczywiście pozwolą, bo potrójna zawiera
            choroby które już przeszłam...wrr... ale zła jestem...ciągle mam pod górkę sad((
            • tromysza Re: PIATEK 26.11.04, 13:21
              wrrrrrrrrrrrrrr lekarze i urzędy to coś, co w Polsce szwankuje. kurcze... a
              prywatnie za drogo? może można zaszczepić się prywatnie?
              • kingakw Re: PIATEK 26.11.04, 13:24
                Mogę zaszzcepić się prywatnie, ale z własną szczepionką, której nie mam jak
                zdobyć, bo opbecnie istnieją tylko te potrójne, więc oprócz tego musiałabym iść
                też prywatnie się przebadać... eh..
                • tromysza Re: PIATEK 26.11.04, 13:26
                  no to paranoja!!!!
                  • kingakw Re: PIATEK 26.11.04, 13:41
                    Tromyszka masz gg?
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:26
      Właściwie to humorki powinny nam dopisywać bo dziś piateczek i szykimi krokami
      zbliza się weekend. A i sobote przyśpieszone "andrzejki". My się wybieramy na
      jakąś małą imprezke, ale jak bedzie to nie wiem, całkiem nowe towarzystwo i
      jakoś (nie wiem dlaczego) nie chce mi się tam iść. Przecież lubię towarzystwo i
      poznawac osoby. Sama nie wiem co mi jest? Czyżby depresja?
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:41
        buu sad((( dziewczynki, co jest????? dlaczego jesteście smutne???? hmm,
        nienajmądrzejsze pytanie chyba. głowa do góry. A gdzie nasza magdulka, a
        pamietka będzie na spotkaniu? mam nadzieje, ze zajrzy dziś na forum
        • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:43
          tromysza czekam na czacie
          • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:48
            Też chciałam wejść ale nie mam połączenia z serwerem.
            • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:52
              mola a ty bedziesz na spotkanku???
              • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 12:57
                Oj Ewciu tak bardzo bym chciała, ale ja mieszkam 400km od W-wy. Ale licze, że
                opowiecie jak było na spotkaniu (na czacie albo na forum). Juz żałuję, że
                mieszkam tak daleko.
                • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 13:45
                  DZiEWCZYNY PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE ???
                  • kingakw Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 13:50
                    kasiula a gdzie Ty byłaś jak Cie nie byłosmile
                    • kasiuula Fajnie, że już znowu jestem 26.11.04, 14:04
                      Kochane nie było mnie prawie tydzień!! Ale się za Wami stęskniłam!!! Byłąm
                      sobie w tym czasie w ciepłych krajach, ale niestety służbowo także nie za
                      fajnie. Ja już jestem po owu i teraz wszystko w rękach Boga.
                      • tromysza Re: Fajnie, że już znowu jestem 26.11.04, 14:10
                        Zastanawiałam się gdzie Ty jesteś!!!!!! jutro będziesz???/ o 13. w Tam Tamie
                        • kasiuula Re: Fajnie, że już znowu jestem 26.11.04, 14:48
                          Tromyszko, strasznie bym chciała się z Wami spotkać, ale jestem trochę za
                          daleko (jakieś 350km). Mam nadzieję, że kiedyś wymyślimy coś takiego, żebyśmy
                          mogły spotkać się wszystkie.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 13:38
      Witam witam moje ptaszynki smile))))))))))) ech ale mnie dziś energia roznosi i
      dobry nastrój smile)))) Mogę Wam podesłąć troszkę usmiechu który jest na mojej
      buzi od samego rana .Dziś się cieszę ale jak przyjdzie @ to znów będę zła i
      smutna norma.Ale póki co nie mysle o niej ,niech spada na drzewo banany
      prostować.Molciu ja tez nie będę na spotkaniu tez daleko mieszkam sad((Ale na
      pewno będzie fajnie ,już im zazdroszczę.Ale z drugiej strony to moze i dobrze
      że mnie tam nie będzie........zagadałabym je na śmierć hahahah.Buzia mi się nie
      zamyka.Całuję Was mocno smile)))))))))))))))))))))))
      • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 13:59
        Magdulko skarbie, ciebie słuchać to pezja. smile)))
        Widziałam, że się wpisałaś na listę na spotkanie i w końcu zgłupiałam bo nie
        wiedziałam czy też przyjedziesz na to spotkanie i ta odległość Cie nie
        przeraża, czy też nie mieszkasz pod Wrocławiem tylko w W-wie. Pokiełbasiło mi
        się totalnie. Ale juz się uspokoiłam, jetem w domu. Ale pewnie dziewczynki
        chetnie widziałyby Cię w swoim gronie na spotkaniu.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 13:55
      Kasiulka moja kofana pamiętamy o Tobie smile)Ty chyba o nas zapomniałaś ostatnimi
      czasy bo nic nie piszesz do nas sad(Napisz co tam słychać ,który to dc jak
      starania.Acha ,ja nie mam fotki od Ciebie sad(( mail doszedł ale bez zdjęcia.
      • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:00
        Ja też nie dostałam fotki. Czekam razem z Magdulką.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:08
      Mola moja kofana ,ja tylko podnosiłam wątek żeby nie zginął na forum
      biedaczek.Ja mieszkam w Dębicy i do Wa-wy mam kawał drogi.Ale w przyszłym roku
      pojadę do stolicy jak już będzie ciepło na polu.Mam zaproszenie do
      Kattrin smile).Moze wtedy zrobimy spotkanko przy piweczku ulalalala.Fajnie by
      było.Pogadmy sobie na całego .Już sobie wyobrażam nasze plotki smile)Będziemy
      gadac tempce,sluzie,dniach płodnych i nas wywalą z knajpki hahaah.
      • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:26
        Molu, to ja jestem z Wrocławia. Starsznie zazdroszczę dziewczynom tego
        spotkania. Magdziu, nasze guru od wyników odebrałam swoje wyniki i z tego co
        wiem nie jest za dobrze. Prolaktyna niby super bo 13 ng/ml. ale FSH 5,42 mlU/ml
        a LH 15 mlU/ml. Moja ginka powiedziała, że te dysproporcje pomiędzy FSH ILH
        utrudniają jajeczkowanie, i dlatego dalej powinnam brać Clo. Co o tym myślisz??
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:42
      Sorki dziewczynki, wiedziałam, że coś popierniczyłam. Ale czuję w moczu, że
      kiedyś wszystkie się spotkamy nie tylko na forum i czacie. Dziś dowiadywałam
      się ile kosztują badania żołnierzyków i wiecie co chyba najtaniej w Polsce bo
      tylko 7,40zł. A podobno ceny potrafią skoczyc do 30zł a nawet 90zł. Czasami
      warto mieszkać w małej dziurze.
      • kingakw Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:43
        Przydałoby sie by ktos wymyslił test na żołnierzyki..coś jak owu lub ciążowysmile)
        • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:59
          Kasiulla po pierwsze to tak:
          -czy miałaś monitorowany cykl
          -po drugie jak wyglądają pęcherzyki ,jakie rosną duże
          -czasem sie moze cos popierniczyć i w jednym cyklu wyjdą hormony do kitu,a w
          nastepnym będę ładne
          -po czwarte w którym dc badałaś czy w 3 dc??
          -po piąte może w tym cyklu była wczesniej owulacja i stąd ten skok piku LH
          -po szóste jest troszkę wysokie LH ale nie podałaś mi norm
          - ja bym powtórzyła jeszcze to badanie ,ale po obserwacji na usg
          W razie czego to pytaj ,służe pomocą
          • kasiuula Magdziu 26.11.04, 15:25
            Boże jak Ty mądra jesteś!!! Już Ci odpowiadam. Cykl miałam monitorowany, ale z
            przerwą. W 11 dc dwa pęcherzyki jeden 12 drugi 16, a w 16 dc już po owu. Z
            moich obserwacji i tempki owu była 13 i 15 dc. Także pęcherzyki rosły ok, ale
            brałam Clo. Hormonki badałam w 8 dc.
    • kingakw Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:54
      No dziewczynki, ktora wpadnie na kawe na czata, siedze sama...sad((
      • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 14:58
        O kurcze, nie mogę wejść na czat od jakiejś godziny i myślałam, że coś nie
        działa. A to nie działa u mnie, czyżby założyli mi jakąś blokadę bez mojej
        wiedzy, ale bym była zła... Mam nadzieję, że to jednak przejściowe kłopoty
        • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:19
          Ja też dziś próbuje wejść na czat ale cały czas mam jakiś proble. Obawiam się
          tego samego co u Ciebie Kasiula, blokada??? Niieeeeeeeee, tylko nie to.
          • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:28
            Molu, to chyba niemożliwe żeby założyli nam blokady w tym samym czasie. NO
            CHYBA, ŻE PRACUJEMY W TEJ SAMEJ FIRMIE ?????????????????? smile Ale byłby numer
            • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:30
              O kurcze, nie pomyślałam o tym. Ale ja mieszkam niedaleko Piły więc to
              niemożliwe, abysmy pracowały w tej samej firmie. Ale też mam dziś problem z
              czatem. Mam nadzieję, że w poniedziałek wszystko bedzie OK.
              • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:33
                Molu, moja firma ma placówki w wielu miejscach w Polsce wink. Jednak myślę, że
                nie pracujemy razem, więc też mam nadzieję, że to przejściowe problemy
                • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:38
                  Nie,nie nie pracujemy razem, bo moja firma jest tylko w moim miasteczku.
                  Chociaż szkoda, że nie pracujemy razem. Mozna byłoby pogadać na spotkaniach
                  szkoleniowych itp. Kasiula nie dostałąm twojego zdjęcia. Wysyłałaś już do nas?
                  Magdulka też nie dostała.
                  • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 26.11.04, 15:43
                    Zdjęcia wysyłałam, ale chyba coś popieprzyłam, więc z domciu dzisiaj na
                    spokojnie wyślę jescze raz
    • magdulka26 Kasiula 26.11.04, 15:44
      Dostaniesz Ty po łapciach od Madzi dostaniesz wink))
      Czemu dopiero teraz mi piszesz że robiłaś to w 8 dc uffff.Stawiam że owulacja
      była ok 14 dc i stąd wysokie LH laseczko bo był juz skok piku LH.Te badania
      robi sie w 3 dc smile))Pęcherzyki ładne i owulacja tez była ładna ,16 mm to super
      jajo smile)))))))))))))))))
      • kasiuula Re: Kasiula 26.11.04, 15:57
        Kurcze, ale mnie pocieszyłaś. Moja ginka stwierdziła, że to wskazuje na to że
        powinnam brać Clo. Co o tym myślisz?? Bo ja bardzo nie chciałabym już tego lykać
        • magdulka26 Re: Kasiula 26.11.04, 16:04
          Kasiula ,ja nie jestem ginem ,ale moje zdanie jest takie.Jeśli owulacja jest
          prawidłowa bez clo ,pęcherzyk ładnie rośnie i sam pęka to po kiego czorta clo.
          Ono uposledza endo i wysusza nam sluz płodny.Takie jest moje zdanie na temat
          stymulacji.Kropka wink)))))))))))))
          • tromysza Re: Kasiula 26.11.04, 23:09
            Dopisuję się do madziuni, stymulacja nie jest potrzebna. Pęcherzyk ładny. A w 6
            dc jaki powinien mieć rozmiar... hmmm. ja miałam 12 mm. chyba dużo, co?
            Magdulka, czy Ty wiesz: gdybym powtórzyła to FSH i ciągle będzie powyżej 10 to
            to utrudnia zajście w ciąże? czy za jakiś czas będzie utrudniać? nie wiem, skąd
            się tego dowiedzieć.
            • magdulka26 Re: Kasiula 27.11.04, 11:26
              Patrząc na Twój pęcherzyk i licząc jak on sobie rośnie to Ty masz chyba tak
              samo owulację jak ja ok 11 /12 dc.Ja bym powtórzyła FSH żeby zobaczyć czy po
              miesiącu ten wynik się zmieni czy będzie taki sam .Podejrzewam że ta
              biochemiczna mogła wpłynąć na ten wynik ,gdyż jak wiadomo w ciąży wygasa praca
              jajników na cały czas ciąży.Moja wiedza nie jest aż taka głęboka ,żeby
              stwierdzić na ile miesięcy czy lat wystarczy Ci jajeczek .Jak wiadomo FSH mówi
              nam o rezerwie pracy jajników i jesli ten wynik zostanie bez zmian to będzie
              trzeba szybko działać ,bo nie wiadomo ile czasu Ci zostanie.Jestem dobrej
              mysli ,i wiem że będziesz miała dzieciaczki smile))
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 27.11.04, 15:27
      Hej dziewczynki moje drogie smile) jestem ciekawa jak po spotkaniu ,pewnie było
      super !!! plotki ,plotki i jeszcze raz plotki ale Wam zazdroszczę .Ale obiecuję
      że w przyszłym roku przyjadę do stolicy i mam nadzieję że zorganizujemy
      spotkanko przy piffku.Czekam na relację smile)
      • ewkaczo PO SPOTKANIU 27.11.04, 16:18
        Hej Magdulko!
        Otoz juz po spotkanku i rzeczywiscie bylo suuuper tylko byl jeden drobny
        mankament: otoz bylo nas tylko trzy, czyli ja, tromyszka i kingusiasad Nie wiem
        dlaczego nikt inny nie dotarł....
        A tak jesli chodzi o Twoja osobe to 2 razy wspominalysmy Ciebie i naprawde
        bardzo zalowalysmy ze nie moglas sie z nami spotkacsad((( Ale co sie
        odwlecze....hihihihi
        • tromysza Re: PO SPOTKANIU 27.11.04, 16:36
          magdulko, tak tak... rozmawiałyśmy o Tobie. Ale o niedobrej pamietce też!!!! i
          o molci. Ale pamietka ma przechlapane. smile)))
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 27.11.04, 17:00
      Mam nadzieję że nie obrobiłyście mi tyłka hahahaha żartuje .Szkoda że było Was
      tak mało sad( Katrrin nie mogła, ma dziś rocznicę ślubu ,a balbince też chyba
      coś wypadło.Ale czemu pamietka nie zjawiła sie ?? Niegrzeczena dziewczynka.
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 27.11.04, 17:09
        W samych superlatywach mówiłyśmy o Tobie! smile))) A jak Wasze staranka?
        Madziunia, ja zawsze owu miałam koło 14... 10, 11 to strasznie wcześnie, ale
        rzeczywiście w tym miesiacu coś koło 10 kuło mnie w jajniku. nie robiłam jednak
        testów od Ewy, bo ze starania nici
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 27.11.04, 17:30
      U nas przytulanko było jak zawsze smile)) Dziś 11 dc pewnie powtórzymy małe co
      nieco hahaha.Nie wiem co z tego będzie ,obawiam się że ta żmija przyjdzie i
      wcala nie będę zaskoczona.Troszkę powyję sobie to mi dobrze zrobi.Teraz mysle o
      świętach ,choince ,bombkach .Zastanawiam się co nowego kupić na moją sliczną
      choineczkę.Już czuje zapach pieczonego ciasta,słysze kolędy ,bajkowo.Dobrze śe
      nadchodzi czas świateczny ,zajmę się porządkami i nie będę mysleć o objawach i
      to mi graj .
      • kasiuula Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 11:16
        A co tu tak pusto dzisiaj???
        • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 13:40
          Wszystkie pewnie zapracowane. smile
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 14:05
      Oj pracy mam dziś mnóstwo dlatego mało tu dziś zaglądam. Ale nadal Wam
      dziewczynki zazdroszczę tego spotkania w W-wie. A co z fotkami ze spotkania?
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 14:14
        no nie wiem. kinga Wam chyba prześle. Ale najpierw-hihi-autoryzacja. kinguniu,
        pamiętaj smile))))) ja też dziś jestem ledwo ciepła. Boże, jeszcze mam przejścia
        z paszportem. Zgubiłam stary (gdzies w domu zgubiłam, fuqqqqqqqq) i nie mogłam
        dziś wyrobić nowego. Ładnie. jak tak dalej pójdzie nigdzie nie wyjade na
        Sylwestra. Mam dzis straszny dzien!!!Chce siedzieć w domu, nie pracować. Chce
        być housewife!!!!!!!!!!!!!!
        • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 14:20
          Zawsze tak jest, ze jak cos pilnego potrzebujesz to diabel zakryje ogonem i nie
          można znaleźć. A gdzie Tromyszko wybierasz się na sylwka? My tez planowaliśmy
          wyjechac w góry ale chyba nic z tego. Wszystkie oferty jakieś drogie a i nie ma
          pewności czy śnieg będzie, bo w tym roku zimę zapowiadaja bez śniegu. Więc
          pewnie zaplanujemy sylwka gdzieś na miejscu.
          • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 14:25
            Do Włoch. Ale pod górę to idzie strasznie. Choć oczywiście w perspektywie
            całego życia to żaden problem. smile)))) A jak się w ogóle, Mola czujesz? Troszkę
            spokojniej? jak badanka męża już robił?
            • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:29
              Już jestem spokojniejsza, chociaż moj maz cały czas badanka ma przed sobą.
              Teraz niestety chłopinka jest chory więc musi troszke poczekać, ale nie ominie
              jego ta "przyjemność:. Już ja tego dopilnuję. Na razie przygotowuje się do
              zmiany kodu, który będe obchodzić uroczyście w sobotę. W miniony weekend
              byliśmy na andrzejkach i było całkiem sympatycznie, a miałam takie mieszane
              uczucie czy iść na tę imprezke czy nie. Więc troszke wyluzowałam. W piatek
              czeka mnie wizyta u ginki i zaczynam monitoring pecherzyków.
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:04
      Hello smile))))))))) ja dziś sprzątałam w domku i mało co na kompie
      siedziałam.Jutro musze popracować nad moją historią i potrzebuję spokoju i
      ciszy.Powinnam szybko sie uporać.Jutro czekam mnie rwanie zęba i chyba umrę ze
      strachu.Tak sobie myslę,czy jak zaszłam w tym cyklu to nie szaszkodzi fasolce ?
      Jutro mam 14 dc czyli 3 dni po owulacji dopiero.Ech ale gdam bzdurki przecież
      ja na pewno nie zaciązyłam sad((
      • luna333 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:12
        będzie dobrze smile nawet jeśli zaciążyłaś (czego Ci bardzo życzę) to i tak
        fasolka dopiero będzie się zagnieżdzać w gniazdku więc mniej zaszkodzi wyrwanie
        zęba niż żeby zaczął Ciebie boleć później albo co gorsze z zepsutego ząbka może
        się zrobić jakieś zakażenie - dobrze robisz że je leczysz - ja swego czasu
        chodziłam do dentysty codziennie i po 2 ząbki naraz i tak przez pół roku smile Nic
        się nie bój - w znieczuleniu nie boli tylko głupie uczucie smile
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:34
      Dzieki luna za pocieszenie.Chciała bym żeby sie udało w tym cyklu,ale czuje że
      sie nie udało.Jestem silna i będę czekać aż do skutku.Kiedyś sie uda wiem to.
      • luna333 Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:38
        mój mąż mówi do mnie słonko smile powiedziałam mu zobacz - tamto słonko zachodzi a
        ja nie... a teraz ono zachodzi i ja zaszłam smile więc pora na twoje życzenie o
        zachodzie słonka smile
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 29.11.04, 15:48
      hejka dziewczynki!
      widze ze niewiele sie dzisiaj dzialo na naszym watku?mnie nie bylo do tej pory
      w domku i nie moglam wczesniej zajrzecsad ale juz jestem.
      tromyszko kiedy bedziesz mogla na czacie pogadac?smile)) nawet maila nie dostalam
      chlip chlip
      • tromysza ewcia,- magdulka-2 29.11.04, 16:43
        • tromysza Re: ewcia,- magdulka-2 29.11.04, 16:45
          zwariowałam. puste posty wysylam. ewa- cały dzien mam za... no dużo pracy. Może
          pogadamy koło 6? będziesz mogła? ja tu dziś nocuję sad((((((
          \magdulka: kobiety, które starają się o dziecko zawsze myślą, że w tym cyklu na
          pewno się nie udało. Tak więc moja piękna, żebyś się nie zdziwiła. Poza tym
          ktoś tu musi dbać o statystykę. Czekam na jakieś zaciążone w tym m-ce. My z
          kinga odpadamy. Bez seksu (ja)ciąży nie ma. hihihi.
    • ewkaczo Tromyszko 29.11.04, 18:29
      wlasnie mam chwilke mozesz wejsc na czat?
      • tromysza Re: Tromyszko 29.11.04, 18:31
        ewa, ja tam byłam... ale dla Ciebie wejdę jeszcze raz. daj znac
        • ewkaczo Re: Tromyszko 29.11.04, 18:34
          no ja juz na Ciebie czekamsmile
          • tromysza Witajcie 30.11.04, 08:25
            w mily wtorek. ja właśnie piję kawkę i powoli zabieram się do pracy. Trochę
            niewyspana, ale za to w bardzo dobrym humorze. A jak tam u Was? Są szanse na
            jakieś zaciążone?
            • pamietka Re: Witajcie 30.11.04, 09:30
              Cześć Kochane!
              czy wiecie,że ja przegapiłam 16 dc żeby zacząć łykać Duphaston ...
              obudziłam się w 18 dc.
              Naparwde zapomniałam ...niesamowite, ale to wynik tego że mój Pitek chorutki,
              ze starań nici i nie liczyłam... W następnym miesiącu mam nadzieję,że bedzie
              podobnie - wyluzuję sie tak samo i bum smile)))
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 09:59
      CZESC!
      A ja tez dzisiaj wczesniej wstalam bo moj mezulek wyjechal w podroz sluzbowa do
      Radomia a mi sie nic nie chce robic.... Myslalam ze w skrzyneczce beda juz
      fotki od Kingi a tu nicisad Powiedziala wczoraj wieczorem ze wlasnie wysyla i
      niestety nic nie dotarlo buuuuu
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:04
        ewka, nie marudz. juz Ci wysyłam. Ale zabraniam rozpowszechniania zdjęcia gdzie
        wyglądam jak wariatka. to na którym jestem taka rozchełstana. inaczej-
        zabije smile)))))))) A poza tym dzień dobry. Dziad się wściekł na mnie- że
        upierdliwa jestem
        • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:22
          chachachasmile ten Twoj dziad no nie moge hihihihihi
          A jak to sie stalo ze Ty fotki juz masz???sad ja sie tak nie bawie...no ale
          czekam az mi przesleszsmile)))
        • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:24
          ja też chcę zobaczyć Wasze zdjęcia ze spotkania !!!!!!
    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:23
      kurcze a moze mam skrzynke za malo pojemna??? Kasiu czy moesz mi tez przeslac
      na ewkaczo@tenbit.pl ??
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:28
        przesłałam. i coś jest nie tak, bo mi zwraca maile.
        • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:30
          kurde blaszkasad ale na 2 maile??? a jeszcze spróbuj prosze na ewkaczo@go2.pl i
          moze na gazetowy ewkaczo@gazeta.pl
          • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:32
            halo smile czy w to towarzystwo "wzajemnej adoracji" wink można się wcisnąć ze
            swoją prośbą? wink
            • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:34
              już Ci pamietka wysyłam. Ty niedobruchu Ty, co nie był na spotkaniu, ale
              zdjęcia chce!!!
            • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:34
              pamietka oczyswista ze taksmile))
              • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:36
                O łaskawe wink
                ale to dlatego,że ja tak bardzo chciałam być ... tylko to młode wino wink
                Kochane ustalajcie szybko termin kolejnego spotkania - nie będę spragniona
                wtedy zdjęć bo zobaczę Was na "żywca" smile
                • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:37
                  ja w zasadzie mam duzo wolnego czasu wiec chyba bede potrafila sie dostosowac
                  do kazdego terminu wiec ustalajcie i rzucajcie propozycjamismile)
                  tromyszko wyslalas? udalo sie?
                  • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:39
                    ja też się dostosuję (teraz to już nawet jak sie bedzie palić i walić).Wypadam
                    tylko 10.12 bo mam imprezę firmową. Ale myślę,że psotkamy sie wczesniej ? Co Wy
                    na to?
                  • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:42
                    Ewcia gdzie Ty mieszkasz (chodzi o dzielnicę?)
                    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:44
                      ja mieszkam na Zaciszu (kolo Targowka) a Ty?
                      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:45
                        dostałyście? wysłałam Wam.
                    • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:45
                      a moze na czat na chwilke bedzie latwiej pogadac? tromyszko na Ciebie tez
                      czekamy.
                      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:46
                        ja nie mogę teraz. Ale dostałyście te zdjęcia?
                        • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:48
                          u nas znów grzebali informatycy (tna wszysctkie komunikatory, czaty) i w pracy
                          nie mam szans na czata
                          Ewciu ja mieszkam na Sadybie smile
                          • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 10:48
                            Tromyszko nie dostałam jeszcze sad może są za duże? a skrzynka ma ograniczenia?
                            • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:03
                              pamietka ja tez Ci wyslalam sprawdzaj co jakis czas
                              to daleko od siebie mieszkamy niestetysad(
                              • pamietka Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:09
                                dzięki Ewciu smile
                                na razie nie mam, ale będę sparawdzała

Ewcia nie martw się- ja własnie zdałam egzamin na prawo jazdy i już nie długo
                                będe pomykała samochodem,więc żadna odległość nie straszna smile
                                • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:26
                                  a to super-hipersmile))) ja tez poruszam sie swoim samochodzikiemsmile))
                                  zmieniajac temat-widze ze u Ciebie w tym miesiacu staranka odłożone??
                                • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:26
                                  Fajnie, że już zdałaś. ja właśnie zdaję...smile
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:27
      Hello ,ja dziś samotna .Mąż pojechał do Niemiec i wróci dopiero w czwartek.Tak
      o mnie już zapomniały i fotki nie wysłały sad((( o ja biedy żuczek.
      Humor mam dobry ,pomomo tego że mam dziś wizytę i stomatologa sad(( boję się jak
      diabli.W tym cyklu postanowiłam nie szukać objawów ciążowych haha wiem że @
      przyjdzie tak czy siak.Ale jest ok ,nie marudzę i kocham cały świat.
      • ewkaczo Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 11:41
        magdulka dawaj maila
        • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:04
          O mnie tez dziewczynki zapomnniałyście????? Chlip, chlip. A tak bardzo czekam
          na te fotki.
    • mola16 Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:10
      I jeszcze na czat nie mogę wejść. Kurczaczki....
    • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:19
      magdafunia@interia.pl

Tromyszko ja pisze tę opowieść ,ale uzywam prawdziwych imion ,czy WY to
      zmienicie wrazie czego .Nie liczę że to będzie wydrukowane w gazecie ale wolę
      dmuchac na zimne smile)Podaję dane prawdziwe.
      • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:31
        pewnie, że zmienię. Będzie Twój nick,ok?
        • magdulka26 Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:37
          Ok smile)))))))))))))))))))))))))))))) dziś Ci to wyslę jak oczywiście będzie mi
          się to podobać .
          • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:43
            magdulka, nie gadaj tylko wysyłaj!!!! smile
            • nelkeas Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:46
              hej Tromyszko, mam do Ciebie pytanko, czy w związku z tymi bakteriami
              (pamietasz wyszlo nam, że mamy te same dolegliwości, częste latanie do Wc)
              twoja gin kazała Ci również leczyc mężą?, bo moja powiedziała, że te moje
              bakterie sa beztlenowe i partnera sie nie leczy, ale jak sobie poczytałam na
              forum, to niektórzy twierdzą, że powinno sie również, Byłabym Ci wdzięczna za
              odpowiedź. pozdrawiam Nelke
              • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:49
                zrobiła mu posiew, żeby sprawdzić.(to znaczy nie ona mu zrobiła ten posiew smile
                ale jeszcze nie ma wyników.
                • nelkeas Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 13:49
                  tromyszko a z czego ten posiew zmoczu? czy z cewki moczowej, czy z naseinia?
            • kasiuula Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:48
              Witam moje panie. U mnie roboty kupa, nie bardzo mam czas być ostatnio aktywna
              i widzę, że z obiegu wypadłam
              • tromysza Re: Tromyszka i spółka:-) 30.11.04, 12:49
                nie wypadłaś!!! no jakże. Chodzi Ci o zdjęcia smile. Są okropne brr, ale już mi
                wszystko jedno.
              • mola16 Fajne fotki 30.11.04, 12:54
                Dzięki Tromyszko za fotki, ale Wam zazdroszczę. Jakoś ostatnio nie moge sie
                pozbierac z robotą. Od poczatku tygodnia zawalaja pracą a to dopiero drugi
                dzień i jak tu zaplanowac urlop na czw, pt. Jutro zmieniam kod i z 2 przechodze
                na 3 więc w sobote imprezka. Ale będzie ze mnie rycząca....
                • kasiuula Re: Fajne fotki 30.11.04, 12:57
                  Wszystkie fotki mile widziane!!! Tromyszko, dlaczego z Twoich starań w tym
                  miesiącu nici?? Coś się stało??
                  • mola16 Re: Fajne fotki 30.11.04, 13:00
                    Kasiula a ty dostaniesz po łapkach, bo nie przysłałaś mi swojej fotki. Oj
                    niedobra dziewczynka.
                    • kasiuula Molu 30.11.04, 13:42
                      kochana, wysłałam Ci właśnie ponownie moje fotki. Już chyba wiem co robiłam nie
                      tak. Wstyd straszny, ze mi do tej pory nie wychodziło, ale na codzień korzystam
                      z outlooka i nie umiem poruszać się w innej poczcie
                      • mola16 Re: Molu 30.11.04, 14:53
                        Dzięki Kasiuulu, dostałam foteczki. Wyglądasz tak jak sobie
                        wyobrażałam, "drobniutka kruszynka", a ta fotka gdzie jesteś
                        zamyślona...ciekawe o czym wówczas myślałaś..., super zdjęcie.
                  • tromysza do kasiuuli od tromyszy 30.11.04, 15:28
                    bo miałam nadżerkę wypalaną sad i mam zakaz seksu. Co oczywiscie sprawia, że
                    jestem napalona jak na początku znajomości. Szok. Po prostu przypomniałam
                    sobie, jakie pragnienie się czuje kiedy chcesz i nie możesz. mam zakaz do 7
                    dnia następnego cyklu. Albo nawet 8. Lekarka na moje pytanie: "Ale jak to?
                    miesiąc bez seksu?", odpowiedziała: dobrze Wam to zrobi (powiedziała to ze
                    śmiechem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka