Dodaj do ulubionych

Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!!!!!!!

23.12.04, 07:56
Ogromnie się cieszę, mam II krechy na teście. Wczoraj kupiłam test i miałam
zrobić dziś rano ale nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj wieczoram w dwa dni
po terminie @. Zapakowałam test w paczuszkę i położyłam mężowi pod choinke.
Cieszył się razem ze mną, aż miałam łzy w oczach.
Obserwuj wątek
    • kattrin1 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 08:25
      Molu OLBRZYMIE GRATULACJEsmile)))))))))))))))
      Życze Ci przecudownych Świąt juz we trójkesmile)) Zdrowia i najwspanialszych 9
      miesięcysmile))Trzymaj sie...i jeszcze raz gratulujesmile

Kasia
    • misiak26 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 08:35
      GRATULACJE !!!!!!! To najwspanialszy prezent pod choinkę. smile Życze duzo
      szcześcia , no i duzo zdrówka (Waszej - trójce).

Ps- jak tak o Was wszystkich czytam ,to az łezka mi sie w oku kreci. smile
      Serdeczne pozdrowionka!!!
    • s.mal Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 08:41
      No to super. GRATULUJĘ !!!
      To wspaniały prezent dla mężusia i pewnie dla Ciebie również smile)))
      Jeszcze raz gratuluję.

Ściskam mocno - Sylwia
    • kasiuula Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 09:17
      Molu, a jednak!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę!!!!!!!!!! Kochana, aż nie
      wiem co mam Ci napisać. Zresztą Ty sama chyba wiesz
      • mola16 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 09:20
        Wiem Kasiulko, wiem. Mocno trzymałaś kciuki i się udało. Mam tylko nadzieję, że
        nie jest to wybryk natury.

Dzieki dziewczynki!
    • mela00 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 09:31
      Gratuluję, GRATULUJĘ
      pozdrawiam
      • luna333 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 09:53
        mola smile ale się cieszę smilesmilesmile najpierw magdulka teraz ty smile super !!!!smile smilesmile
        gratulacje dla Ciebie i mężusia smile i uważajcie na siebie smile nie szalej ze
        świątecznym sprzątaniem smile
        pozdrawiamy 9tc
        mój maluszek ma już początki rączek i nużek i 20.8 mm smile
    • kapcius Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 10:12
      bardzo sie ciesze..smile wielkie ale to wielkie gratulacje..smile)
    • kingakw Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 10:18
      Gratulacje ogromne molciusmile))) Dbaj o siebie (o Was)smile)) Buziaki....
    • pszczolka2 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 11:17
      To prawda, piękniejszego prezentu pod choinką nie znalazłbysmile
      Olbrzymie gratulacjeeeeee, uważajcie na siebie, idą mrozy a więc ciepłe ubranko.
      W takim razie Zdrowych i Bardzo Wesołych Świąt.

Pozdrawiam,
      Ola

30 cykl starań dobiega końcasmile
    • pamietka MOLA 23.12.04, 11:54
      Molcia Kochana!
      Jak się cieszę! Boże siedzę i płaczę!
      Kochana cudowna wiadomość - cudowny prezent na Święta! Pomyśl,że kolejne
      spędzicie już z maleństwem@
      Cudowna nowina,niesamowita...
      Kochana ogromne gratulacje !!!
      • mala.mi2 Re: MOLA 23.12.04, 12:09
        to wspaniale!!!!!!!! dołączyłas do nas ciężaróweczek,...ja dzis troche lepiej
        sie czuje i lepiej spałam...nie mdli tak mocno jak wczoraj..hi hi
      • mola16 Re: MOLA 23.12.04, 12:10
        Dzięki kochaniutkie, naprawdę teraz będę uważać na siebie. Nawet mój M jak sie
        dowiedział to zabronił mi dźwigac choinkę, musieliśmy ja przetargać z balkonu
        do pokoju.
        Pamietko skarbie, jak wszystko pójdzie dobrze to nasz dzidzius urodzi sie w
        nasza drugą rocznice ślubu - poczatek września.
        Ale jestem podekscytowana. Normalnie szok.
        • pamietka Re: MOLA 23.12.04, 12:22
          Cudownie!
          Bedziecie mieli piekne Święta z radością prawdziwego oczekiwania!
          Kochana dbaj o siebie, dobrze się odżywiaj i nie przemęczaj się!

PS bardzo dziękuję za przepis na pierogi - ulepiłam wczoraj 120 smile
    • mola16 Mala.Mi 23.12.04, 12:12
      Ja nie mam żadnych objawów, troszkę mnie to martwi. Wczoraj co prawda bolał
      mnie brzuch i tak jakos inaczej niz zwykle i troszkę boli mnie w plecach, ale
      to pewnie od dźwigania choinki. Poza tym nic kompletnie nic. Nawet cycki mnie
      nie bolą.
      • luna333 Re: mola nic się nie martw 23.12.04, 12:23
        ja też nie mialam i nie mam żadnych objawów smile tylko zmęczenie smile
        jak poszłam ostatnio do gin i spytałam czy już można usg (to był7tc5dni) to
        ginka przyszła za mną i mówi temu lekarzowi od usg - że wychodzi na to iż ona
        mi tą ciążę wmawia a ja jej uparcie nie wierzę smile
        teraz 9tc a u mnie dalej zero objawów - za to mój mąż ma wszystkie smile
        chyba mu kupie eklerkę z bitą śmietaną i ogórkiem kiszonym smile hehe
        pozdrawiam i życzę Wam spokojnych świąt
        • mola16 Luna 23.12.04, 12:43
          Luno skarbie, może omina nas te przykre niedogodności zwiazane z ciążą. Ale bez
          nich nie potrafię yuwierzyć w moje szczęscie. Napisz mi Lunko, gdzie teraz
          można cię spotkać, chodzi mi o to na jakie forum się przeniosłaś (oprócz tego
          oczywiście)?
          • pamietka Mola 23.12.04, 12:45
            Ty mi sie nigdzie nie przenośwink
            • mola16 Re: Mola 23.12.04, 12:48
              Nie, nie Pamietko droga, nigdzie się nie przenoszę. Poczekam na Ciebie i
              dziewczynki z naszego wątku. Już zerknełam na inne forum ale jakoś mi nigdzie
              nie pasuje. Tu jest zawodowo.
              • luna333 Re: Mola 23.12.04, 12:56
                masz racje mola że na innych forach jest jakoś dziwnie - czuję się tam troszkę
                wyobcowana, choć tu się nie udzielałam tylko Was podczytywałam smileto tu jest
                ciepło, wręcz rodzinnie...
                przeważnie siedzę na Ciąża i poród, też mnie tam dziewczyny troszkę uspokajały
                jak sie okazało że miałam jakiegoś krwiaka w macicy (ale się wchłania smile,
                pytałam o te objawy czemu nie mam, i sporo dziewczyn nie miało smile tylko sie
                cieszyć smile mam nadzieję że i tobie ciąża będzie tak służyła jak i mi do tej
                pory- a jak zobaczysz wreszcie swojego maluszka na usg to uwierzysz smile
                moja gin sie za mnie śmiała że nie wierzę, a teraz lata za mną na każde usg i
                się bardzo cieszy smile
                pozdrawiam Ciebie cieplutko
                • luna333 Re: Mola 23.12.04, 12:58
                  acha zapomniałam- zastanawiam się gdzie jest magdulka26 - może na sierpniowych?
                  nie wiem gdzie ja się mam podziać bo mam termin na koniec lipca - początek
                  sierpnia smile
                  • mola16 Re: Mola 23.12.04, 13:01
                    Też się zastanawiałam gdzie się Magdulka podziewa. Podobno jest na wątku dla
                    sierpniówek.
                    Masz rację Luna, lepiej się nie martwic na zapas, poczekam do wizyty u ginki to
                    pewnie mi wszystko wyjasni.
                    • luna333 Re: Mola 23.12.04, 13:24
                      pamiętasz jak przesyłałam wiruski ciążowe, jak świrowałam z ciągłym robieniem
                      testów? żeby wiedzieć że wszystko jest ok z dzidzią zanim poszłam do gin - to
                      zrobiłam tą betę i dzięki niej się upewniłam że nie jestem w pozamacicznej, a
                      jak poszłam w 6tc to ona mnie tylko wymacała i kazała czekac do 8tc na usg smile
                      a Ty robiłaś betę?
                      • mola16 Re: Mola 23.12.04, 13:49
                        Nie, nie robiłam. Może zrobie w poniedziałek po swietach bo wtedy mam wolne w
                        pracy i będzie już więcej czasu. Teraz taki goracy okre przedświąteczny, że nie
                        dam rady. Musze uzbroić się w cierpliwość.
                        A wiruski pamietam i chyba dobrze je złapałam. Pamiętam jak wymieniałyśmy sie
                        objawami, bo miałam poprzednio takie typowe dla ciąży i nic z tego nie było. A
                        teraz, żadnych objawów a ciąża jest. Dlatego tym bardziej jestem w szoku. No i
                        na dodatek miałam robiony monitoring jajeczka i jak zaczęliśmy starania to
                        ginka stwierdziła, że jest już chyba za późno bo pecherzyki popękane.
                        • luna333 Re: Mola 23.12.04, 13:56
                          życzę Ci zdrowej, ślicznej dzidzi smile i uważaj na siebie bardzo bardzo - teraz
                          robi się ślisko - nie przewróć się i absolutnie niczego nie dźwigaj (żadnych
                          zakupów) -nawet jeśli się dobrze czujesz smile
                          trzymaj się cieplutko
                          • mola16 Re: Mola 23.12.04, 14:04
                            No jeszcze dzis zrobie zakupy bo po prostu musze. Ale będę ostrozna. Już kocham
                            moją dzidzie tak mocno... Dlatego musze o nią dbac.
    • ewkaczo Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 13:57
      Molciu kochana....alez niespodzianka..zajrzalam doslownie na chwilke bo padam
      ze zmeczenia a tutaj taka wiadomoscsmile))))))))))
      Kochana trzymaj sie, nie daj sie i dbaj o siebie i malenstwo!!!! Wsyztskiego
      naj,naj,naj....................
      • mola16 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 14:05
        Ewciu czekam teraz na ciebie. Dołącz do zaciążonych szybciutko. Nawet z
        tromyszką kiedys pisałam i typowałam na Ciebie, że to Ty bedziesz następna
        zaciążona z naszego wątku.
        • magdulka26 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:17
          Molciu kochana Ty moja wreszcie nie jestem sama smile))))))))))Tak bardzo się
          cieszę naprawdę ,zyczę Ci duzo radości i spokoju.Ja bywam na ciąża i
          poród ,oraz na forum dla sierpniówek.Luna Ty tez dołącz do sierpniówek smile)
          zaraz Wam podam link.
          • mola16 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:24
            Magdulko skarbie, dzięki za link. Na pewno tam do Ciebie dołączę. Jutro tylko
            potwierdzę rano teścik i wskakuję na to forum.
    • magdulka26 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:19
      Podaje link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25033
    • magdulka26 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:24
      Molu do lekarza nie ma sensu iść za wcześnie bo zobaczysz tylko pęcherzyk
      ciążowy.Najlepiej iść 2 tyg.po terminie w którym nie przyszła @.Ja miałam
      ostatnią 17 listopada a do gina idę 27 grudnia .W ten poniedziałek zobacze juz
      moje 6 i pół tygodniowe słoneczko.
      • mola16 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:28
        Wiem, wiem, że nie warto się spieszyć. Pewnie pójdę po nowym roku, ostatnia @
        miałam 24.11 więc pójdę około 4.01 i chyba tak bedzie dobrze.
        • magdulka26 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:32
          Może być smile)) trzymaj sie cieplutko i myśl pozytywnie.Ja czasem mam czarne
          myśli czy wszystko ok z maleństwem.Dziś śniło mi się że krawię koszmar !!!Te
          mysli są i będę chyba mi towarzyszyć przez całą ciąże.Tak bym już chciała
          zobaczyć czy jest ok !!
          • mola16 Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 15:39
            Magdulko, nie denerwuj się, bo to szkodzi dzidzi. Przez świetam masz sie
            relaksowac i cieszyć. Do 27-go juz niewiele czasu. A sny, cóż zawsze nalezy
            tłumaczyc odwrotnie, więc wiem że wszystko bedzie w jak najlepszym porzadeczku.
            Jeszcze raz WESOŁUCH ŚWIĄT!. Zaraz znikam, bo musze jeszcze zrobic zakupy.
    • gumecka Re: Dostałam prezent świąteczny - mam II krechy!! 23.12.04, 19:32
      Swietnie gratuluje, piekny prezent pod choinke. Ja tez taki mam w tym roku
      tylko troszke starszy bo ma juz 14tyg.

lilypie.com]https://lilypie.com/days/050619/0/21/1/+1/.png
      • azbestowestringi ja tez dostalam prezent 26.12.04, 14:09
        heheh mol, to tak jak ja!!!
        22 grudnia zrobilam test bo mi sie @ spozniala i wyszly mocne grube dwie krechy.
        23 grudnia beta hcg = 700
        czemu mowie, ze sie spozniala... bo w zeszlym cyklu mialam samoporonienie i
        ginka powiedziala, ze mi sie rozregulowaly hormony - prolaktyna wyszla 34 razy
        ponad norme...
        a potem powiedziala - wg usg ze owulacji nie bedzie, ze nie bylo... a potem ze
        jak bromek zaczne brac to moze za 9 miechow mi sie wyreguluje i zajde wtedy w
        ciaze.... a tu prosze... zaczynam wlasnie 6 tydzien.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka