magnolia1001 09.02.05, 08:26 czesc dzisiaj mnie wszystko wku...... chyba wstałam lewą nogą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roleczka11 Re: ale mam doła 09.02.05, 08:45 Nie martw się, nie jesteś sama! Mi też humor coraz mniej dopisuje jak sobie pomyślę że za 3 dni @ przyjdzie. W którym dniu cyklu jesteś? A może u Ciebie ten humorek na II kreseczki? Nie trać nadziei. Odpowiedz Link
magnolia1001 Re: ale mam doła 09.02.05, 08:51 dzisiaj u mnie 23 dc @ powinna być 13 lutego albo mam zespół napieięcia... albo jestem w ciązy Odpowiedz Link
misiak26 Re: ale mam doła 09.02.05, 08:56 Hej widze ze nie jestem sama - z tym dołem. Właśnie tez chyba dopadł mnie zespół napiecia, bo jestem wredna ze szok. Wspolczuje tylko mojemu mezowi jak on ze mna wytrzymuje. I cos mi sie wydaje ze @ przyjdzie wczesniej niz 16lutego - bo znow pobolewa mnie brzuch. Buuuuuu Odpowiedz Link
roleczka11 Re: ale mam doła 09.02.05, 08:59 Właśnie najgorsze jest to,że zespół napięcia daje takie same objawy jak wczesna ciąża. Wiem to z autopsji bo już byłam w ciąży, lecz niestety.... W zeszłym cyklu wmówiłam sobie objawy tak bardzo chcę być znów... i strasznie się załamałam jak dopadła mnie @. Dlatego w tym cyklu postanowiłam wyluzować bo takie szaleństwo nic nie daje, a przeszkadza tylko w staraniach. Najbardziej potrzebujemy cierpliwości , a II zaskoczą nas same. Wiem że łatwo się mówi, ale to jest najlepsze co możemy zrobić Odpowiedz Link
misiak26 Re: ale mam doła 09.02.05, 09:03 I wiecie co , tylko nie zrozumcie mnie zle ale jak czytam o tych II kreseczkach to z jednej strony bardzo ciesze sie ze komus sie udało i ciesze sie jego szcześciem. Ale to potem wywołuje u mnie doła.Jestem osobą bardzo nie-cierpliwa i moze to dlatego. Zawsze tez najpierw powiem a potem pomysle czy dobrze ze to powiedziałam. Chyba jestem jakąs impulsywna choleryczką. Jeśli teraz mi sie nie uda to chyba czas odpocząc od forum. Kilku babeczka wyszło to na zaciążenie. Odpowiedz Link
magnolia1001 Re: ale mam doła 09.02.05, 09:17 to normalne każdy jak na coś czeka to w końcu traci cierpliwość dzieki dziewczyny za pocieszenie juz sie trochę uspokoiłam Odpowiedz Link