magdulka2 23.02.05, 21:51 Jeszcze szok nie minął od poniedziału, kiedy to zrobiłam test i wyszły 2 kreski Na to nie można się przygotować...Ale jestem taka szczęśliwa. Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga38 Re: Gratulacje 23.02.05, 21:55 ja rowniez serdecznie gratuluje i sciskam cie!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: no i jestem..:) 23.02.05, 21:58 Mam prośbę czy możesz sobie zmienić nicka ? Mamy prawie takie same i nie chcę żeby ktos sobie nas mylił ze sobą.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
magdulka2 Re: no i jestem..:) 23.02.05, 22:00 Rozumiem, że to dla Ciebie problem, ale tu często są podobne nicki i co robić. Tą nazwę dawno już mam i nie chciałabym zmieniać adresu e-mail. Mam nadzieję, że jakoś to wytrzymasz Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdulka26 Re: no i jestem..:) 23.02.05, 22:11 Hm czy jakoś wytrzymam ? Według mnie powinnaś sprawdzić jakie są tutaj osoby zalogowane.Sama się naciełam skąd mój post się znalazł na forum pt " no i jestem" więc skoro ja się mylę więc mogą się mylić też inne osoby.Ale jest inne wyjście ,znajdź sobie inny nick a ten zostaw .Możesz tu pisać pod innym nickiem.Mam nadzieję że jakoś dasz radę Odpowiedz Link
j.zab Re: no i jestem..:) 23.02.05, 22:22 naprawdę szczere gratulacje ! ale nicka to jednak mogłabyś zmienić jak Cie nasza magdulka26 ładnie prosi bo naprawdę idzie się pomylić na pierwszy rzut oka . Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: no i jestem..:) 24.02.05, 08:53 Gartuluje Ci ogromnie, Chcialabym cos powiedziec na temat zmiany nicka, wiem ze jest tak ze jezeli ktos jest stalym bywalcem, dlugoletnim to wydaje miu sie ze moze innym takie rzeczy jak zmiana nicka narzucac,tez kiedys (na innym forum ) tak robilam, ale wydaje mi sie ze jest bardzo nieladnie dawac takie uwagi akurat w tym watku gdzie dziewczyna oznajmia tak wspaniala nowine, kazda z nas nie moze sie doczekac zeby moc podzielic sie na forum tym ze jej sie udalo, i jestem pewna ze zadna z nas nie chcialaby przeczytac zamiast gratulacji tekst : ZMIEN NICKA, wiem ze teraz na mnie nakrzyczycie, ale musialam to powiedziec. A swoja droga magdulka 2 a 26 to jest roznica i nie stwarza to wiekszego problemu (moim zdaniem).magdulka2 przepraszam ze uzylam Twojego watku troche nie na temat. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: no i jestem..:) 24.02.05, 09:04 Gratulacje!!!! Życzę cudownych 9 miesięcy. Trzymaj się cieplutko Odpowiedz Link
abneptis Re: no i jestem..:) 24.02.05, 09:14 Gratulacje Wielkie ogromne.. Ściskami i pozdrawiam. ---------------------------------- Sprzed Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego w Zakopanem zniknęła rzeźba Koziołka Matołka. Zostało tylko jedno kopytko... Odpowiedz Link
magdulka2 Re: do rybcia.rybcia 24.02.05, 10:23 Chciałam Ci bardzo podziękować za te słowa. Fakt, dziwnie się poczułam, że ktoś w takiej ważnej chwili mówi mi, żebym zmieniła nicka, bo może się mylić. Rozumiem magdulke26, ale ja już od kilku lat mam tu pocztę z tym nickiem i jakoś nigdy nie myslałam, żeby zmienić, mimo, że w wielu miejscach znalazłam nicki o podobnych brzmieniach. Magdulko26 - postaram się już więcej tu nie udzielać, byś nie czuła się źle z powodu faktu, że mam podobny nick. A teraz pozwólcie, że będę po cichu przyglądać się Waszym staraniom, wszystkim kibicować i dbać o swoje szczęście. Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki. Odpowiedz Link
tromysza Re: do rybcia.rybcia 24.02.05, 13:28 naprawdę z całego serca gratuluję, magdulko2!!!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: no i jestem..:) 24.02.05, 13:33 Magdulko2 - gratulacje!!! Z całego serducha wszystkiego najlepszego. I wiesz co, ja też rzadko się udzielam na forum, ale nie odchodź, zostań... )) Odpowiedz Link
syllllwia Re: no i jestem..:) 24.02.05, 13:33 Gratuluję serdecznie!!! Dbaj o siebie i o fasolkę. Życzę dużo zdrówka i spokojnej ciąży))) Pozdrawiam. *** Syllllwia i Alicja (13.07.2003r) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=16456336&v=2&s=0 "Najważniejsze to bujać w obłokach" Odpowiedz Link
aquarius72 Re: no i jestem..:) 24.02.05, 13:41 Gratuluję - ja też czekam na swoje II kreseczki, więc pozwól, że złapię trochę ciążowych zarazków ))))))))))) Odpowiedz Link
suslak Re: no i jestem..:) 24.02.05, 13:44 Ja też gratuluję!!! I to, że już się "postarałaś" to nie powód, żeby znikać z tego forum :o) Choć pewnie dla Ciebie teraz więcej ważnych rzeczy na ciąży ! :o) Życzę Wam pięknej wiosny!!!! Odpowiedz Link
magdulka2 Re: no i jestem..:) 24.02.05, 13:47 znikać nie mam zamiaru. Będę Wam cały czas towarzyszyć "cichutko" i wspierać przesyłając fluidki ciążowe Odpowiedz Link
magdulka2 Re: no i jestem..:) 24.02.05, 14:14 Ponieważ to był moja druga @ po odstawieniu tabletek, nie byłam pewna kiedy powinnam dostać. Pierwszy test zrobiłam w 23 dniu cyklu, owulację miałam 15 i 16 dniu (tak wynikało z testów). Wtedy wynik był negatywny. Powtórzyłam test w 30 dniu, kiedy nie dostałam spodziewanej @. I wtedy już była sama radość Odpowiedz Link
lisiczka24 Re:Mam pytanko:)do magdulki2 24.02.05, 14:09 czesc!!! Na wstepie gratulacjeKiedy robilas test w dzien spodziewwanej @ czy może wczesniej? Odpowiedz Link
magdulka2 Re:Mam pytanko:)do magdulki2 24.02.05, 14:17 Ponieważ to był moja druga @ po odstawieniu tabletek, nie byłam pewna kiedy powinnam dostać. Pierwszy test zrobiłam w 23 dniu cyklu, owulację miałam 15 i 16 dniu (tak wynikało z testów). Wtedy wynik był negatywny. Powtórzyłam test w 30 dniu, kiedy nie dostałam spodziewanej @. I wtedy już była sama radość Odpowiedz Link
lisiczka24 Re:Mam pytanko:)do magdulki2 24.02.05, 14:23 Dzięki wielkie za odpowiedz mam nadzieje ze mnie tez to spotka.Dużo zdrowia dla ciebie i fasolki Odpowiedz Link
rypcia.rypcia Re:Mam pytanko:)do magdulki2 24.02.05, 14:24 No nie kloccie sie dziewczyny o nicka w takiej chwili Odpowiedz Link
rybcia.rybcia do rypci.rypci 24.02.05, 15:28 nie ma jak ostry ironiczny jezyczek Na szczescie mi to nie przeszkadza ) Pozdrawiam Cie rypciu.rypciu Odpowiedz Link
jolanta8 Re: super;) 25.02.05, 19:12 gratuluje serdecznie wielkie szczęscie ........... Odpowiedz Link