jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 05:52 Moja Złota prezenty masz w skrzynkach! Baw się dziś z nami wspaniale. Buziak wiosenny Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:11 Przyłączam się do życzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zebra51 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:19 Stooooooo laaaaaat, ssstoooooo laaaaat! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:20 Jagoda o 5-tej rano wstałaś specjalnie????????????????????????????????????????? normlanie, ze wzruszenia brakuje mi tchu, żeby cokolwiek napisać)))) dzikęje, dziękuje, dziękuje)))) jesteście kochane)) dla wszystkich zainteresowanych właśnie skończyłam 18 lat))))))))))))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:24 No to tak jak my wszystkie chociaz ja dopiero 18 skoncze we wrzesniu ) Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:27 ja też we wrześniu )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:31 No pewnie, że specjalnie...! Nie no co Ty, jestem zdolna do poświęceń ale żeby aż taak? - Prima Aprilis Odpowiedz Link
zebra51 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:31 Ja to bylam taka durna, ze dalam sie namowic na slub we wlasne urodziny!! Malzowina ma juz o jeden prezent mniej do zrobienia i przynajmniej pamieta o tym A i ja musze sie tez wykosztowac. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do Zebry 01.04.05, 08:32 fota to gdzie jest? bo nie u mnie w krzynce! Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda!!!! 01.04.05, 08:38 obejrzałam twoje zyczenia.... dziękuję Ci kochanie.... normalnie mam szklankę w oczach.... dziekuję)))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 01.04.05, 08:53 ja nie placze, tylko mi się oczy pocą))) dziekuje... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 01.04.05, 08:55 nie masz za co - ze szczerego serducha - przecież wiesz Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:39 u mnie 4 dni po moich urodzinach, dwa po imieninach i 6 po urodzinach męża, także w jednym tygodniu mamy 4 imprezki..... Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:41 powyższa wypowiedź dotyczyła września i ślubu, bo w międzyczasie tyle napisałyście, że jak zwykle nie zdążyłam w odpowiednim miejscu ... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:52 o ja pierdziosiu ale bibek! Odpowiedz Link
wandana Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 09:12 Wspaniały wiek ))) Wszystkiego wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim spełnienia marzeń i tych nabardziej nieprawdopodobnych i tych najzwyklejszych Sto lat !!! wandana Odpowiedz Link
czekajacaa Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 09:57 Sto lat i spełnienia marzeń Odpowiedz Link
sabi35 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 08:44 Wszystkiego, wszystkiego najlepszego. I cudownego dnia też Ci życzę. Sto buziaczków!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 100 lat 100 lat !!! 01.04.05, 08:54 niech zyje pszczolka nam )) spełnienia marzen asiu !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 100 lat 100 lat !!! 01.04.05, 08:56 normalnie dziewczyny nie spodziewałam się....)) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 100 lat 100 lat !!! 01.04.05, 08:59 a ja sie nie spodziewalam ze bedziecie mi zyczyc trojaczkow )))) dobra ide kawe robic, bo usne przed kompem! Odpowiedz Link
nina110 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 09:05 Wszystkiego naj,naj,naj,oby słoneczko zawsze dla Ciebie świeciło i wszystkie marzenia się spełniły. Buziaki,pa,pa Odpowiedz Link
inco19 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 09:11 Zdrowia,szczęścia,pomarańczy niech Ci Mężuś nago tańczy ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 09:17 ))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Apel 01.04.05, 09:06 dziewczynki - wezprzyjcie dobrym humorem Tromyszkę i Magnolię, bo się bidne podłamały Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczolko Asiu 01.04.05, 09:15 najpierw zobacz kartki.onet.pl/1480,kartki.html a potem kartki.onet.pl/1580,kartki.html oraz kartki.onet.pl/1237,kartki.html Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczolko Asiu 01.04.05, 09:21 w pracy cosik wyprawiasz ?? bo wieczorem to MY na torta przychodzimy, chyba wiesz ?? atka nas zaprowadzi dziewczyny przyjada, cytrusowa z niemiec, nitka z krakowa wiec szykuj sie na spotkanko ;o) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczolko Asiu 01.04.05, 09:23 już mam wszystko przygotowane)))) o 18- impra Odpowiedz Link
ata76 Re: pszczolko Asiu 01.04.05, 09:29 hi hi hi.... jak ja Wam będę tłumaczyć, to kto wie, gdzie traficie.... ale postaram się Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: pszczolko Asiu 01.04.05, 09:30 jak to??? Ty nie masz nam tłumaczyć tylko nas tam zaprowadzić! Odpowiedz Link
ata76 Re: pszczolko Asiu 01.04.05, 09:31 aaaaaaaaaaaaaa. to insza inszość...... wtedy jo........ trafimy bez problema Odpowiedz Link
asiulka1976 papierz 01.04.05, 10:02 moze to nie na temat ale mam nadzieje ze to nie prima a prilis !!!!! kardynał przybył do watykanu tylko on moze oglosic smierc papierza (( ............... mowią w radio. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: papierz 01.04.05, 10:08 czytałam właśnie, to bardzo, bardzo smutne, nie ma drugiego takiego człowieka jak on.... Odpowiedz Link
myszunia1982 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:16 stolat dla pszczołyasi niech zachodzi szybciutko w ta piekna wiosne Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:23 naprawdę dziękuje dziewczyny. nie znamy się "na żywo", tylko wirtualnie, tym bardziej cenne są dla Mnie wasze życzenia, jeszcze raz z całego serca wam dziękuje)))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:25 o, pszczolaasia nam sie wzruszyła! I dobrze, ja też Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:25 Asi się oczy pocą....)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:27 i mnie i mnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda 01.04.05, 10:28 a jak tam nastrój.... w związku wiesz z czym.... lepiej juz trochę? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagoda 01.04.05, 10:32 aaa to rozwalają mnie 2 rzeczy ale staram sie o nich nie myśleć - hej do przodu byle z uśmiechem iść Odpowiedz Link
ata76 Re: Jagoda 01.04.05, 11:10 zachwyca mnie Twoje podejście.............wiesz , jak myśle o Tobie, to zawsze przypominają mi się słowa: "...trwaj Chwilo ...jesteś piękna..." może to dziwne, ale zawsze przychodzi mi to na myśl )))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagoda 01.04.05, 11:15 ooo, teraz ja sie wzruszyłam a to przecież Pszczoły święto Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jagoda 01.04.05, 11:22 wszyscy mogą się wzruszyć, ja bardzo chętnie z Wami będe sobie płakać... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagoda 01.04.05, 11:26 dzis jest dzień radości... i Bóg chce żeby też ogromnych wzruszeń chciałabym żeby na łzy przyszedł inny czas Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jagoda 01.04.05, 11:35 ale łzy radości,łzy szczęśćia, łzy wzruszenia są dobre.... Odpowiedz Link
maria.ksiazek Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 10:26 Wszystkiego najlepszego,a najważniejsze-spełnienia marzeń!!Ty wiesz jakich!! Buziaki Odpowiedz Link
jedna_chwilka pap dla zainteresowanych 01.04.05, 10:42 tylko proszę nie piszmy tu o tym dziennik.pap.com.pl/ podano przed chwilą, że papa jest w śpiączkę Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pap dla zainteresowanych 01.04.05, 10:46 podobno NIE , tak to jest jeden powie reszte pisze hhmmm w radiu powiedzieli ze nie Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pap dla zainteresowanych 01.04.05, 10:48 chwilko to nie było do Ciebie ze ty napisalas ale do reporterów !!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pap dla zainteresowanych 01.04.05, 10:47 ale podobno już dementują to!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: nie w temacie.... 01.04.05, 13:01 Dziewczyny, ja upełnie nie w temacie, trochę prywaty tutaj wtrące.... ale jutro testuje!!!!!!!!!!!!!!! Kurka jak się boję.............. trzymajcie za mnie kciuki, pięści, czy cokolwiek, co przynosi szczęście ))))))) Tyle w kwestii prywaty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie w temacie.... 01.04.05, 13:16 moje pięści masz, wiesz o tym??? już są od dawna zaciśnięte!!! Odpowiedz Link
annalalik Spełnienia marzeń 01.04.05, 13:29 Wszystkiego naj Asiu, zdrówka, cierpliwości, spełnienia tego największego marzenia. Buźki Ania P.S. Nie znamy się ale to nie szkodzi Skoro jesteśmy na tym samym forum to znaczy, że pragniemy tego samego Odpowiedz Link
marcysia801 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:52 Z okazji Urodzinek samych radosnych minek,słońca każdego dnia,miłości,szczęścia,zdrowia,siły i wiary w cuda i w to,że w końcu się UDA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:53 pszczolaasia, jakies ciasto w pracy jest? i alkohol??? Bo ja bym była zainteresowana.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka w kwestii prywaty Atki 01.04.05, 13:55 o której robisz test? bo jak cza to sie zerwe raniutko jak na uro Pszczoły Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: w kwestii prywaty Atki 01.04.05, 13:58 nie lubię przegapiać najciekawsze chwil Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: w kwestii prywaty Atki 01.04.05, 13:59 gwarantuję Ci, że ona przed 8-smą nie wstanie))) Odpowiedz Link
ata76 Re: w kwestii prywaty Atki 01.04.05, 13:59 no prędzieej niż 9, to mnie nie ujrzycie, bo z reguły wstaje jeszcze później, także nie ma pośpiechu z rana , na pewno będziecie przede mną ))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:56 nie w pracy nie.... w pracy to u nas w ymynyny są ciasta i flaszka))) ale w domu, zapraszam, flaszka i ciasta.... na razie moge podrzucić Ci kochana mandarynke i kiwi, bananka wciągnęłam!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:57 no moze być. Tak na zachętę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:59 to masz.......... mandaryna poszła............. teraz leci kiwi................ złapałaś????????????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:59 widziałam widziałam, sie rozpaćkało Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:00 nie żartuj???????? ja tak ładnie celowałam ))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:01 dobrze, że to były tylko owoce, a nie np. flaszka ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:01 kiwi było zbyt dojrzałe, ale jakie słodkie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:05 prawda??????? uwielbiam kiwi, poza tym dobrze, podobno,robi na..... "saparcia". nie wiem ilew tym prawdy, ale na mnie czasem działa!!!! ale szkoda, że się rosczaskało))) ale jak dobre to pół biedy))) zawsze można zlizać z monitorka!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:08 oj tak, polizać monitorek - marzy mi się to To podrzucę wam kiwi ode mnie, bo jeszcze dwa się ostały Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:11 prosimy, prosimy, prosimy, prosimy.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:19 nie mogę buzi dziś rozdziawiać bo mi usta w kąciku pękły strasznie - wsuwam od rana wit B2 ale na razie sie nie goi, buuu więc mogę z języka zrobić tylko taką tutkę i przecisnąć ją przez szparę ust nożeby ten monitorek lizać Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:28 i jak szmakuje???? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:32 no przez tutkę pyszka. Aaaa Pszczoła bo Ty kułaś do egzaminu u Asiulki, to bedziesz wiedzieć...czy śluz (albo g..t) zmienia się jak się jest w ciąży...bo byśmy Atkę podpytały jaki ma! Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:34 u mnie zero śluzu, czy tez g......w !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:38 a w ogóle jest śluz czy nie?! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:41 powiem ci jak ja miałam- ja mialam cały czas jakby płodny....taki Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:43 bo doczytałam gdzie w ramach poszerzania wiedzy przed odpytywaniem, że jest taki biały Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:42 ja w ogóle też nie widzę, prawie wcale- chodzi mi o metodą wzrokową )) a tej ... wymagającej większego doświadczenia, jeszcze nie próbowałam.... na razie tlko słuchałam, co mówią mądzrjesze ode mnie i jak teraz się nie udało... to wtedy będę próbować Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:58 on był białawy, ale taki rozciągliwy, ale wiesz ja nie jestem absolutnie autorytetem, Asiulek jest))) Odpowiedz Link
tola79 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:57 Ja też, ja też, dołączam się do życzeń!!! Wszystkiego naj naj naj i oczywiście najbardziej tego, o czym skrycie marzysz )))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 13:59 naprawdę dziękuje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:37 No i ja też się przyłączam do wszystkich życzeń ))))))) Dużo zdrowia i mnóstwa dzieci - te zyczenia Romka śle Ci ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:38 Romus dziękuje, jak dzisiaj powiedz, lepiej????????? wczoraj byłaś taka smutna... powiedz, że trochu chociaż lepiej.... Odpowiedz Link
romkaforever Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:40 Asiu dzisiaj juz zdążyłam wszamać kawal mojego ulubionego ciacha i jest dobrze!! )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:41 to dobrze, bo się trochu martwiłam... cieszę się))) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 14:40 STO LAT STO LAT!!!! Kochana spełnienia wszystkich marzeń, a zwłaszcza tych najskrytszych. I jeszcze to : www.care2.com/ecards/build/1/5353 ( to na wieczór. Odpowiedz Link
nitka111 ........ 01.04.05, 14:47 Jak tam Prima Aprilis? U mnie najlepszy kawał zrobił Bartek tacie. Zawsze w nocy przychodzi do mnie , a Robert jak wraca kładzie sięu niego i tak jest lepiej, bo ma ciszę a Bartuś może sobie oglądnąć programy dla dzieci. A dzisiaj przespał calą noc u siebie i jak R wrócił to był zdziwiony. Asiulka !!! Robert schodzi na dniówki, wieczory wolne - więc spotkanko jak najbardziej, nie tylko w sobotę )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ........ 01.04.05, 14:52 o kurde podwójnie mi się wyslało... sorrry!!!! Odpowiedz Link
romkaforever jedna-chwilka 01.04.05, 14:59 aa niiic. Tak tylko troche zla byłam bo mi sie rodzinka wypytuje codziennie czy juz jakies objawy mam a to przeciez duzo za wczesnie, no i tym samym mi przypominaja cały czas na co czekam (jak bym mogła zapomnieć) a to mnie drażni bo wtedy wiem że oni tez czekają no i to takie popędzanie... A ja bym chciała troche spokoju. Odpowiedz Link
romkaforever Re: jedna-chwilka 01.04.05, 15:02 A mój mążulek zrobił sobie do pracy rano chlebek i zapomnial go wziąć, wlaśnie go wchlaniam A u sąsiada sa kumple i dają techno na całą parę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jedna-chwilka 01.04.05, 15:05 no to smacznego i skocz na dżamp do nich.... ależ by się zdziwili))) Romka już niedługo.... wyczymasz, wszystkie wyczymamy... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 01.04.05, 15:37 Święta prawda...wyczymamy... a wiecie co? u nas w rodzinie nikt nie wie ze sie staramy, dlatego mamy spokój. W pierwszych latach małżeństwa dawali nam do wiwatu co krok, a teraz wiedzą, że do nas jak grochem o ścianę i dla nich niech tak zostanie )) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: 01.04.05, 16:00 no u nas też nikt nic nie mówi. Z mojej strony rodzice czsem coś powiedzą, ale to na zasadzie ogolnej, a nie naciksow i pytań. Teściowa zaś i rodzina męża nic nie mówi, bo sie pewnie boją, hihih. Marcina brat jest bezpłodny, analogicznie pewnie boją się coś powiedzieć o nas i do nas Odpowiedz Link
ata76 Re: 01.04.05, 16:18 u nas wygląda to tak, moja rodzina pyta od czasu do czasu mnie, a rodzina mężusia jego. Moi teściowie, ani też moi rodzice nigdy nie podejmują tego tematu, jeśli jesteśmy oboje. Śmieszne, ale wygodne... A jesli chodzi o nasze reakcje, to mój M powiedział swoim rodzicom, że nie mją się jego o to pytać, bo...... nawet nie wiem jakich argumentów użył. Dla mnie nigdy to nie był i nie jest temat jakiś "drażliwy" i nawet jeśli ktoś spyta to mówię prawdę, to znaczy, że się staramy, ale nie udaje się to nam i to najczęściej zamyka pytającemu usta, bo co na taki argument odpowiedzieć. Odpowiedz Link
nitka111 Re: 01.04.05, 16:26 Tak jest najlepiej, ja to powiedziałam teściowej na zasadzie zwierzenia się i mamy spokój. Tą samą taktykę zastosowałam do siostry R, bo od nich ( jej i szwagra) słyszałam: już czas itp. Powiedziałam wprost, że gdyby to ode mnie zależało Bartuś nie byłby już jedynakiem, ale niestety. Szwagierka zdziwiła się , że przecież mamy dziecko ( ich kuzynka miała problemy z pierwszym, a potem bez problemów bliźniaczki), ale szybko zrozumiała że tal to bywa. Moja rodzina owszem pyta, ale też wspiera . Nie wiem co gorsze , pytanie dlaczego jeszcze nic?, czy stwierdzenia, że przecież już jest jedno, więc to pewnie nasze lenistwo. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 01.04.05, 16:48 smaże rybki, więc krotko powiem Wam coś.... mój mąż kupił mi kwiatka...różyczkę.... normalnie popłakałam się, nie wiem czemu))) głupia jakaś jestem.... jeszcze raz wam chciałam podziękować... zajrzę później. dziękuję Wam za wszystko, za to, że jesteście))) forever jors Pszczoła. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 01.04.05, 17:45 jeśli chodzi o to, to teściowa nigdy nie zaczyna tego tematu... raz zadzwoniła do mojej mamy i sobie pogadały. natomiast jeśli chodzi o moich rodziców.... to robili straszną nagonkę, nie pomogły moje prośby, błaganie, wrzaski, ani w końcu trzaśnięcie drzwiami... ata zna moją mamę, więc wie o czy mówię... w końcu zaszłam... normalnie myślałam, że odjadą... chodzili jak napompowani, potem wiadomo co się stało... teraz nic nie mówią... mama w tajemnicy powiedziała mi tylko, że dała na mszę... zaszkodzić nie zaszkodzi... może pomoże... pozdrowionka. Odpowiedz Link
ata76 Re: w kwestii... 01.04.05, 17:03 ...obiadku, to nie chcem się chwalić, ale mi M robi właśnie placuszki..... hi hi hi..... fajnie .... już nie mogę się doczekać, żeby je zjeść ))) Asia Twój Pan stanął na wysokości zadania.... kwiatki..... no no no....domyślam się ile to Go musiało kosztować....pewnie przemykał się ulicami ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: w kwestii... 01.04.05, 17:24 no właśnie nie, podobno szedł z dumnie podniesioną głową.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: w kwestii... 01.04.05, 17:32 no jestem pod wrażeniem Michu - tak trzymać Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: w kwestii... 01.04.05, 17:45 a dzie ja mam być jak nie w pracy w piątek - spóźnię się na imprezkę do Ciebie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: w kwestii... 01.04.05, 17:46 poczekamy, zostanie dla ciebie ciacho i flacha)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:41 dziewczynki otworzyłam swoją skrzynkę.... normalnie... dziękuję Wam.... jesteście wielkie, kochane, cudowne, uwielbiam Was, całuje, pozdrawiam))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:50 wiem, że nawet cichy wielbiciel (PAN) Ci tam cuś skrobnął Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:54 taaaakkkkk podziękowała mu piknie pszczola.... rormalnie jestem dzisiaj rozregulowana jakoś..... wyściskaj go... od pszczoly, tylko nie za mocno, coby Jagoda się nie obraziła na mnie))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:54 nie zniosłabym jak by się an mnie Jagoda obraziła... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:55 Kotku, a powiedz, jesli mogę wiedzieć, kiedy wielki dzień przeprowadzki, jak brzusio i żołądek???? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:57 zara Ci powiem, bo mi tera szefowa przez ramie zerka i wylece z hukiem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 17:58 ja poczekam.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, Pszczoła niech żyje, żyje naam! 01.04.05, 18:02 napisz Jagódko, ja muszę skoczyć na chwilę do rodziców.... zara przyjdę ale napisz... Odpowiedz Link
jedna_chwilka ze mną jest tak 01.04.05, 19:36 żołądek mnie boli wiosną i na jesieni z powodu nadżerki ścianek żołądka, kt5óra nie jest spowodowana bakteriami helicobacter tylko zdrowym i spokojnym trybem życia (buhaha); oczywiście można te bóle leczyć a nawet spowodować aby cofnęła się przypadłość ale trzeba spełnić kilka warunków: zmienić styl życia (czytaj pracę w stresie przez 24h - gorzej jak się tego nie chce zrobić bo się lubi co się robi), stosować diety (papki bez smaku i gotowane miąska) lub leczyć to ustrojstwo objawowo chili tak jak ja w chwili bólu no-spa i łyk Alumagu zawiesiny (po Alumagu stolec nie jest ciekawy, jeśli bez Alumagu taki w ogóle jest, więc się wkurzam i nie piję czytaj nie leczę). Można też zapobiegawczo i długodystansowo jeść siemie lniane ale dupsko od tego momentalnie osiąga monstrualne rozmiary! Więc daruję sobie wszystkie te zabiegi i jadę na no-spie Ból brzucha - tak mówię czasem na ból żołądka chili czytaj jak wyżej Jeśli chodzi zaś o mieszkanie i wyprowadzkę, to w podpisanej umowie przedwstępnej zawarty jest paragraf z datą 15 maja. Przyjmując, że miesiąc trwa uruchomienie kredytu, bo ona kupuje w kredycie, to dzieś w połowie kwietnia będę wiedziała czy ma kasę. Wtedy z jej umową z banku idę do notariusza. Uprzednio się wymeldowując, odcinając od tiwi i telefonu, bo te umowy będę zmuszona również porozwiązywać. No i to tak wygląda... Jestem piekielnie zmęczona dzisiejszym dniem a tu jeszcze jutro Acie pobudkę czeba robić. Jagoda nie obraża się tak łatwo a już napewno nie na fajoskie osóbki więc się nie martw. A PAN...cóż on nie jest w ogóle o mnie zazdrosny, więc nie szkodzi, że ktoś rozpieszcza mnie uroczym słowem. Dobra rozpisałam się. Lecę do domu - kurde kiedyś czeba Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ze mną jest tak 01.04.05, 19:40 biedna, biedna Jagoda.... uwielbiamy Cię wszystkie jagodo, jeśli to Ci pomoże, to porzesyłam ci dobre, przyjazne fuidki************************************** mam nadzieję, że na nowym miejscu będziesz miała dostęp do netu??????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ze mną jest tak 01.04.05, 19:44 mowa pefnie! (chodzi o net oczywiście) nie taka jagoda biedna, otacza się dobrymi ludźmi co daje jej ogromną sile do życia, szcześci i spelnienie czasem sobie pobiadole, bo lubie, każdy Polak tak ma (to jakaś świecka tradycja czy co??) ale przecież nie o to w życiu chodzi żeby się okaleczać i zamartwiać, utyskiwać i płakać szklanka jest zawsze do połowy pełna Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ze mną jest tak 01.04.05, 19:46 Kochana, akto czasem nie ponażeka???? każdemu się zdarza, tylko sztuką jest z tego wyjść na pozitiv, a nam się udaje i oto chodzi))) mamy fajną grupkę, wspieramy się i o to też chodzi )))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ze mną jest tak 01.04.05, 19:51 no Anioł, jak nic Anioł z Ciebie kobieto! ale usprawiedliwiam się i wyjaśniam, że ja dziś w Twoje święto nie biadoliłam...i wczoraj też nie. A nasza Grupka baardzo mnie się podobuje I to że to my jesteśmy najważniejsze w tych dyskusjach, my a nie nasza fizyczność. Cudownie. p.s.1 a dzieci mówię Ci, że są w kapuście, szukałaś w złym warzywniaku p.s.2 dobra lecę, w domku może cuś nocko Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ze mną jest tak 01.04.05, 19:53 eeeee tam Anioł, mój mówi do mnie diable, szatanie pokręcony)))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.05, 18:37 Pszczółko kochana. Ja mam dzisiaj dzien wolny, a w domciu dopiero teraz włączyli mi necik. Wszystkiego, naj, naj naj naj, co tylko sobie wymarzysz, zdrówka, wygranej w lotto, duuuuuuż miłości, przyjaciół takich na zawsze, zdrowego dzidziusia i oby jak naszybciej się pojawił. Miucios buziczkos i uściskos. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko! Zajrzyj jeszcze do poczty 01.04.05, 19:25 naprawdę z całego serca dziękuje Ci))))))) oczy mi się znowu pocą.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko! Zajrzyj jeszcze do poczty 01.04.05, 19:30 i dziękuje Ci kochana za kartkę i Wam wszystkim dziękuje za kartki... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczółko! Zajrzyj jeszcze do poczty 01.04.05, 19:43 Ja jeszcze na chwilkę znikam, ale się pojawię jeszcze .... oj pracowity ten dzień a niby wolny Pszczółko jak impra??????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko! Zajrzyj jeszcze do poczty 01.04.05, 19:44 w toku, oczywiście wpadacie dzisiaj, ata was przyprowadzi!!!!!!! jest flacha (dla na winko, albo wódzia, co kto lubi) i ciasto!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczółko! Zajrzyj jeszcze do poczty 01.04.05, 19:57 zajrzę z pewnością )))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello 01.04.05, 22:35 trochę smutna.... przez Jana Pawła... tak mi jakoś mutno, a ty Atko? jak tam samopoczucie przed jutrzejszym testem, a przede wszystkim jak Krzysio? dzielnie to znosi? Odpowiedz Link
ata76 Re: hello 01.04.05, 22:40 ja mam kiepskie przeczucia, a Krzyś ma jutro służbę 24 h i powiedział mi że, jak nie będzie 2-ch kreseczek to nie wraca do domu!!! A tak ogólnie to faktycznie jakiś taki ........ nastrój......... cóż odchodzi Wielki Człowiek i ciężko się z tym pogodzić......... do teraz siedzieliśmy i cały czas oglądaliśmy TVN24.... Krzysiek zresztą nadal ogląda.... ale zgodnie z doktryną chrześcijańską, to powinniśmy się cieszyć, bo przecież Papież odchodzi do tego lepszego świata Odpowiedz Link
ata76 Re: hello 01.04.05, 22:43 znikam póki co... do jutra!!!!!!!!!!!! Z rana dam wam jakieś "info" w wiadomej sprawie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hello 01.04.05, 22:46 no tak..... niby powinnyśmu się cieszyć, ale... smutno jest.... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: hello 01.04.05, 22:51 wiecie co, nam po prostu trudno się pogodzić, że Ojciec Świety może kiedys, czyli niedługo odejść. Zawsze wydawał się niezniszczalny a do tego my tak torchę egoistycznie chcemy Ojca Świętego dla siebie. A to faktycznie jest tak, jak napisałyście z tą doktryną chrześcijańską - po śmierci dopero zacnzie się nowe życie, inne życie Odpowiedz Link
asiulka1976 Papiez 01.04.05, 22:53 wiecie jak odejdzie to zapale świeczke w oknie ( jak był zamach w stanach to wiem ze to On prosił aby zapalic w onach świeczki wiec teraz ja tez zapale............. Odpowiedz Link
cytrusowa Jeszcze nie odszedł!!! 01.04.05, 22:56 Asiulka, Ojciec Święty jeszcze nie odszedł!!! Wciąz jest z nami Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Jeszcze nie odszedł!!! 01.04.05, 23:17 ja wiem ale tak na przyszłosc to napisalam ze jak odejdzie to zapale swieczke Odpowiedz Link
asiulka1976 no wiecie co 01.04.05, 23:16 przeczytalam gdzies na forum i nie moge teraz znalesc na ktorym ze Papiez zmarł po 19-tej ale Watykan poinformuje ze zmarł po 24-tej aby nie było ze w prima a prilis !!!!!!! No wiecie co !!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: no wiecie co 01.04.05, 23:23 ludzie zawsze muszą wymyśleć jakies głupoty Odpowiedz Link
cytrusowa z innej rury 01.04.05, 23:28 kochane, na innym forum jest wątek o teściowych. Napisałam i o swojej - mozecie mnie potępiać, nie zgadzać się z tym co piszą, albo potwierdzić. Ale zobaczcie na jednego typa, który wskoczył na mnie, jakby moja teściowa była z jego ordziny. Koleś mnie rozczulił ale i wkur...ł Załamka. oto ten wątek Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: z innej rury 02.04.05, 00:23 Cytruś, jesteś tam? Napisałam Ci na priva. Odpowiedz Link