Dodaj do ulubionych

Witam i życzę pogodnego dnia :)

• asiulka1976 widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:44
      1.asiulka1976,Joanna z Gdanska,28lat,w zwiazku od 13 lat ale mezatka od roku do
      tej decyzji przyczynił sie nasz Aniołek ktory spogladda z nieba.Starania w toku

2.romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek - grudzień 2004

3.annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
      mężatka. Starania 10 cykl. Powrót pozytywnego myślenia i nadziei że się uda -
      niedawno smile

4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...)mężatka, Aniołek
      w grudniu 2004, pierwszy cykl starań.

5.jedna_chwilka, Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć) ale
      znamy się też coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33 lata

6.alejandra1 - Ola lat 31, starania od wrzesnia, na razie bez męża,
      zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dośc specyficzne podejście do
      instytucji małżeństwa ....

7. ata76- rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
      cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
      PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
      Zaczerpnięte z praw Murhiego.

8. beatrice73, rok ur jak w nicku, z obraczka od 2003 r i od razu
      przystapilismy do dziela, ale jak na razie zadnych pomyslnych wiesci sad co do
      nadziei jak w sinusoidzie, raz na gorze raz na dole... nie za czesto moge z
      wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na pewno smile

9) pszczolaasia- Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
      lat, aniołek w lutym 2005, starania w toku po uzyskaniu zgody przystojnego do
      nieprzytomności ginekologasmile)))

10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w związku
      4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo (
      zamówienie na siostrzyczkę wink )
      • annalalik Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:47
        11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jeden Aniołek – Julka – 16
        miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie siedze w
        domu i wychowuje, staramy sie o drugiego bobaska
        • romkaforever Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:48
          Tuptus Aniołek to my mówimy na dzieci które od nas odeszły za wcześnie. O
          • annalalik zmienimy trochę 06.04.05, 18:50
            11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – Julka – 16
            • romkaforever Re: zmienimy trochę 06.04.05, 18:50
              o! teraz supcio
          • tuptuch Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:50
            Przepraszam, nie wiedziałam. Ale to określenie może wcale tak do końca nie jest
            złe w naszym przypadku, bo niedawno przeżywaliśmy z Julką ciężkie chwile w
            szpitalu
            • romkaforever Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:51
              Ale juz jest dobrze??
            • pszczolaasia Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:51
              ale już oks????
              • pszczolaasia Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:52
                poza tym kciałam Magdzie powiedzieć, że moja fota idzie, a ja jej jeszcze nie
                dostała, ale poczekam, ja mam wolnego kompa...
                • romkaforever Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:54
                  wolny komp - szybka Pszczola smile))
                • ata76 Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:55
                  ja też wysyłam właśnie!!!

Pszczola to nie wina kompa, ale tlenu, tam zawsze tak wolno idzie....
              • tuptuch Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:54
                teraz w porządku. Jesteśmy pod kontrolą lekarzy. Julka przewróciła się i ma
                pęknietą czaszkę - 4cm. miała bardzo zdeformowaną główkę , dwa krwiaki i
                podejrzenie krwawienia podtwardówkowego. Straszyli nas trepanacją czaszki.N
                aszczęście wszystko wrca do normy.
                • pszczolaasia Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:56
                  o matko!!! to straszne, ucałuj ją od nas!!!! mocno i serdecznie!!!!
                  • tuptuch Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:57
                    właśnie ją całuję w nos
                    • pszczolaasia Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:57
                      oooo idzie coś "ciężkiego" pewno jakś fota....
                      • asiulka1976 czy dzis pogaduszki o 20-tej tam gdzie zawsze ?? 06.04.05, 18:59
                        strasznie wolno chodzi mi net wwwrrr
                        • annalalik Asiulko 06.04.05, 19:01
                          Nie pogniewalas sie za ten kawal co??
                          Odpisalam na maila smile) chyba nie jest żle co?
                          • asiulka1976 Re: Asiulko 06.04.05, 19:04
                            eeeeee na kawal nie, no cos ty na[pisze Ci tajemniczego emaila czesc zna ten
                            sekret ;o) szczegolnie te co sa o 20-tej na pogaduszkach hihihih

ale tajemniczo zabrzmialo hihiih
                            • annalalik Re: Asiulko 06.04.05, 19:07
                              Hmmmmm.... no to czekam - brzmi bardzo tajemniczo smile
                            • annalalik Re: Asiulko 06.04.05, 19:12
                              Dziękuję wink az siem wzruszylam
                  • tuptuch musze kończyć 06.04.05, 18:57
                    sorki, ale wrócę później, bo Julka płacze
                    • annalalik Re: musze kończyć 06.04.05, 18:59
                      ok - kobietki i co?? nie ma lekko z dzieciakami co??
                      ALE JA I TAK CHCE !!!! Chocby mialo plakac i wogole smile

z dobrodziejstwem inwentarza chce
                      • asiulka1976 poznajmy sie 06.04.05, 19:01
                        1.asiulka1976,Joanna z Gdanska,28lat,w zwiazku od 13 lat ale mezatka od roku do
                        tej decyzji przyczynił sie nasz Aniołek ktory spogladda z nieba.Starania w toku

2.romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek - grudzień 2004

3.annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
                        mężatka. Starania 10 cykl. Powrót pozytywnego myślenia i nadziei że się uda -
                        niedawno smile

4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...)mężatka, Aniołek
                        w grudniu 2004, pierwszy cykl starań.

5.jedna_chwilka, Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć) ale
                        znamy się też coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33 lata

6.alejandra1 - Ola lat 31, starania od wrzesnia, na razie bez męża,
                        zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dośc specyficzne podejście do
                        instytucji małżeństwa ....

7. ata76- rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
                        cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
                        PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
                        Zaczerpnięte z praw Murhiego.

8. beatrice73, rok ur jak w nicku, z obraczka od 2003 r i od razu
                        przystapilismy do dziela, ale jak na razie zadnych pomyslnych wiesci sad co do
                        nadziei jak w sinusoidzie, raz na gorze raz na dole... nie za czesto moge z
                        wami posiedziec i juz mi z tego powodu zle sad, ale od czasu do czasu na pewno smile

9) pszczolaasia- Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
                        lat, aniołek w lutym 2005, starania w toku po uzyskaniu zgody przystojnego do
                        nieprzytomności ginekologasmile)))

10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w związku
                        4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo (
                        zamówienie na siostrzyczkę wink )

11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jedna pociecha – Julka – 16
                • annalalik Re: widze NOWE to dla poznania sie :O) 06.04.05, 18:58
                  cale szczescie ze juz jest ok
                  • cytrusowa do tuptucha 06.04.05, 19:01
                    foty extra.
                    A na jednej z nich zaobserowalam coś, co swego czasu dwa razy do roku wzbudzalo
                    stres - podreczniki różnych autorów o różnych epokach. Szczególnie
                    znienawidzone wszystkie do romantyzmu włącznie, czyli tak do 2 chyba roku
                    studiówsmile
                    • ata76 Re: Do Cytrusowej!!! 06.04.05, 19:02
                      gdzie Ty była jak Ciebie nie było?????

i jak nastrój? Lepiej już?
                      • ata76 Re: dobra Dziewczynki 06.04.05, 19:10
                        ja chwilowo muszę kończyć , bo M sam siedzi w pokoju i się nudzi, ale aż się
                        boję odejść od kompa bo później nie dam rady przeczytać tego co napisałyście :0
                        • annalalik Re: dobra Dziewczynki 06.04.05, 19:11
                          opowiemy Ci jutro jakby co smile papa kiss
                        • asiulka1976 jakby co o 20-tej pogaduszki :O) 06.04.05, 19:12
                          ja bede choc trzeba sie szykowac do wyjazdu i sie spakowac , ale musze sie z
                          Wami nagadac aby mi starczylo na te 10 dni hihihihi
                          • pszczolaasia Re: jakby co o 20-tej pogaduszki :O) 06.04.05, 19:25
                            ja jestem chętna na czacik!!!!
                              a teraz już wszystkie uciekłysad((
                                to do 20-stej
                                • annalalik Re: jakby co o 20-tej pogaduszki :O) 06.04.05, 19:32
                                  Ja jestem smile)) tylko nikt sie nie odzywa to tez milcze
                                  • romkaforever Re: jakby co o 20-tej pogaduszki :O) 06.04.05, 19:50
                                    na którym??
                                    • annalalik Re: jakby co o 20-tej pogaduszki :O) 06.04.05, 19:53
                                      na "tym"
                                  • bania79 to ja się przyłączę! mogę?? 06.04.05, 19:51
                                    to ja się odezwę; bo tak się przyglądam waszym pogawędkom i myślę, że fajowe z
                                    was dziewczyny!!!
                                    • romkaforever Re: to ja się przyłączę! mogę?? 06.04.05, 19:53
                                      no ba!!! pewnie że fajowe a ile nowych dziewczyn nam przybyłosmile) pewnie dlugo
                                      nas czytaly az w końcu stwierdziły że sie przyłączą smile) fajowo
                                      • bania79 Re: to ja się przyłączę! mogę?? 06.04.05, 19:56
                                        no, nieśmiało się przyłączam, bo wy strasznie rozgadane jesteście! jakbyście
                                        100 lat się znały! śledzę codziennie nowe wątki i trzymam kciuki za każdą z
                                        osobna...
                                        • annalalik Re: to ja się przyłączę! mogę?? 06.04.05, 19:57
                                          Dzieki smile Ja jestem z dziewczynami od niedawna a czuje jakbym je juz dlugoooo
                                          znala smile
                                          dzieki ze trzymasz kciuki smile)
    • jedna_chwilka To chyba jakiś żart?! 06.04.05, 19:55
      428 ??? szterysta dwajścia osiem??? - nie nie nie- nie czytam
      • annalalik Re: To chyba jakiś żart?! 06.04.05, 19:56
        no nawet ja dzis nie moglam nadazyc - dziewczyny sie rozpedzily i pol godziny
        nadrabialam - a wyszlam na 2 h
        • pszczolaasia Re: To chyba jakiś żart?! 06.04.05, 19:59
          Jagoda ja zaczęłam i jestem w połowie przedwczoraj, żeby wiedzieć o
          wszystkim.... Witamy nową koleżankę promieniście!!!
          • pszczolaasia Re: To chyba jakiś żart?! 06.04.05, 20:00
            dobra laseczki ja się na chwila wyłanczam , muszę się na nowo urochomić, coby
            na czata wejść... Jagoda ty oczywiście whcodzisz??????
            • bania79 Re: To chyba jakiś żart?! 06.04.05, 20:03
              dziękuję za promieniste przyjęcie; a ten czacik to ściśle tajny??
    • jedna_chwilka Będę beczeć! 06.04.05, 20:04
      bo
      1. jeszcze 100 do przeczytania
      2. na tefałenie "list w butelce" zawsze na tym beczę bo to o pięknej miłości
      film
      • romkaforever Re: Będę beczeć! 06.04.05, 20:08
        na czata marsz!!! I bez dyskusji wink))))
    • nitka111 Re: Witam i życzę pogodnego dnia :) 06.04.05, 20:10
      Nie nadążam za wami!!!
      Aniu dziękuję za pamięć, gdyby nie ty toby mnie znowu zdjęcia ominęły, aha i
      witam nowe koleżanki.
    • jedna_chwilka Re: Bania79 06.04.05, 20:10
      Cześć, witamy w naszej stuoosobowej rodzinie - już to dziś pisałam smile
      Bądź z nami jutro od rana, to się nie pogubisz, całuski i uściski...
      aaa i wkupne: dowcip + fota na konta gazetowe dla nas wszystkich - Ci współczuję
      no to ściskam, lecę, pa - tylko bądź!
      • bania79 Re: Bania79 06.04.05, 20:14
        wkupne????? fota??? o matko! a ja myślałam, że wy takie milusie jesteście.
        jestem codziennie od rana z wami, ale siedzę cichutko! Może dowcipem się
        narazie wkupię, co?!! to do jutra!!
        • asiulka1976 Re: Bania79 06.04.05, 21:39
          do mnie tez fotka surprised)

Ps. Kochane moje e-przyjaciolki z forum jakby sie nowe pojawily to ja fotki tez
          chce i uczyć mi sie NPR bo przepytam jak wroce a bede nie dozniesienia jak
          to .... kobieta w ciazy hhiihihih no nie zapeszam ;o)
          aha i CALUJE mocno !!
          • pszczolaasia dobranoc moje kochane 06.04.05, 22:30
            pchły na noc... karaluchy pod poduchy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka