06.04.05, 08:57
witam,w tym ms robilam testy owu. w 16 dc wyszly mi II grube krechy
odczekalismy 17 h i do dziela a 15 dc mialam bardzo duzo "sluzu plodnego" ale
15 dc byla jasniutka kreseczka wczoraj robilam test w 26 dc i 10 dniu pozyt
testu. niestety jedna I sad( nawet cienia drugiej nie ma boli mnie tylko prawa
piersc wokol sudkow i to wszystko no i od czasu do czasu brzuch jak na @ a
cykle mam 30-31 dni... moze za wczesnie zrobilam test jak myslicie??
staralismy sie na chlopca.... Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Obserwuj wątek
    • kruszyna75 Re: buu :(( 06.04.05, 08:59
      Przyszła_mamo, myślę, że za wcześnie testowałaś. Odczekaj do dnia spodziewanej
      @ i powtórz.
      • pszczolaasia Re: buu :(( 06.04.05, 09:09
        oczywiście, że za wcześniesmile)) poczekaj, nie trać nadziejismile)) jesteśmy z
        tobą!!!
        • przyszla_mama1 Re: buu :(( 06.04.05, 09:12
          dzieki wam dziewczyny tak naprawde to obiecalam sobie ze bede czekala do
          terminu @ ale nie udalo sie jesli @ nie przyjdzie do niedzieli to w pon zrobie
          test. ah sugerowalam sie tym ze niektorym dziewczyna pozytywny test wychodzil
          po 7 dniach od przytulanka a ja czekalam 10 tzn 9 smile)) pozdrawiam i dzieki
          jeszcze raz.
          • pszczolaasia Re: buu :(( 06.04.05, 09:14
            niektórym wychodzi, niektórym nie. znam osobiście 2 osoby- jeden wyszło 7 dni
            od zapłodnienia, innej nie wyszło nawet 2 dni przed @, a tera obie są przy
            nadziejismile))) także głowa do górysmile))) czekamy na info w twoje sprawiesmile)))
    • alutka123 Re: buu :(( 09.04.05, 13:54
      Witaj, zaczne od tego ze zycze ci owocnego przytulanka.
      Zainteresowalo mnie twoj zdanie "staralismy sie na chlopca", wnioskuje ze
      staraliscie sie o chlopca smile Mam pytanie, czy sa jakies "metody" "dni" w
      ktorych chociaz troche zdecydowac o plci malenstwa? Slyszlalam kiedys ze
      odpowiedzialna tez jest za jajnik ktory wyprodukowal jajeczko, hm. Jestem mama
      jednego synka i dwoch aniolkow. Narazie jeszcze sie nie staramy, poneiwaz sie
      boje. Ale mysle ze wkrotce zaczniemy wink Pozdrawiam serdecznie.
      • przyszla_mama1 Re: buu :(( 09.04.05, 18:00
        no dzisiaj pzyszla do mnie @ sad(( trudno bedziemy dalej sie kochac i czekac,a
        co do dni to nie wiem co ci powiedziec ja uzywalam testow owu. i po ujrzeniu II
        ciemnych kresech najlepiej odczekac 20 h i zaczac starania i ponoc to sie
        sprawdza. A najwazniejsze jest to zeby dziecko bylo zdrowe smile) chociaz mi
        kiedys wrozka powiedziala ze bede miala jedno dziecko i wlasnie chlopca.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka