Dodaj do ulubionych

Witam z rana :))))))))))

11.04.05, 07:56
Obserwuj wątek
    • kruszyna75 Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:00
      Dobra, widzę, że pierwsza a te co pewno już wstały to się powstrzymują. To
      zakładam smile
      • annalalik Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:12
        Czesc - znow mi sie nie udalo byc pierwsza smile)) Ale to dlatego ze szlam sie
        rejestrowac do lekarza.
        Witam wszystkie śpiochy i te które juz w pracy zasuwaja smile
      • ata76 Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:12
        Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jestem dziś nie wyspana, chyba zasnę przy biurku sad((
      • pszczolaasia Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:12
        no sześćsmile))) melduje sięsmile)))) niestey poniedziałek jest a nie np. piątek
        15.04. ale wyczymamy Kasiu prawda?
        • pszczolaasia Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:12
          ja też.....Ata wykończyła nas wczoraj na imprzesmile))
        • annalalik Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:14
          wytrzymamy smile))
        • kruszyna75 Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:21
          jasne, że wytrzymamy!!! Ale gdybyś wiedziała jaki dóóóóóóóóół wczoraj miałam sad
          • annalalik Kasiu 11.04.05, 08:24
            a czemu mialas dol?? cos nie tak ??
            • ata76 Re: Kasiu 11.04.05, 08:25
              właśnie, co się stało????????????????????????
          • pszczolaasia Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:24
            ty też????????????????????????????????????
          • pszczolaasia Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:25
            boszszsz nie jestem sama smile)))) ja miałam straszny, a co tobie Kasiu było?
            gadaj...
            • kruszyna75 Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:32
              o jejku, Ty też????? Zaraz Dziewczyny napiszę, bo to na dłuższe opowiadanie,
              ale spoko, już mi dzisiaj przeszło.
              • pszczolaasia Re: Witam z rana :)))))))))) 11.04.05, 08:36
                mi też dziś przeszło, chyba... taaaa..... czekam twoją historię, a potem
                napiszę swoją...
    • annalalik Atka 11.04.05, 08:16
      Dzieki za fotki - dzieciaki super (o jak mi sie marzy taka sliczna córeczka...
      ale ciiiii)
      • ata76 Re: Atka 11.04.05, 08:17
        no fakt, mój M jak patrzy na Julcie, to zawsze powtarza, że mu też taką
        będziemy mieli....hi hi hi
        • kruszyna75 Re: Atka 11.04.05, 08:22
          Atka, dzięki za zdjęcia, suuuuper smile)))))
    • pszczolaasia Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 08:27
      pisz...
      • annalalik Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:02
        Czy jest to mozliwe ze mam 2 skok tempki w czasie tego cyklu? Czy to moze cos
        innego?
        1 dc @
        2 dc @
        3 dc @
        4 dc @
        5 dc temp. 36,65
        6 dc temp. 36,6
        7 dc temp. 36,4
        8 dc temp. 36,5
        9 dc temp. 36,4
        10 dc temp. 36,35
        11 dc temp. 36,7
        12 dc temp. 36,7
        13 dc temp. 36,65
        14 dc temp. 36,85
        15 dc temp. 36,7
        16 dc temp. 36,8
        17 dc temp. 36,8
        18 dc temp. 36,75
        19 dc temp. 36,9*
        20 dc temp. 36,85*
        21 dc temp. 36,9*
        Co Wy na to??
        • pszczolaasia Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:04
          Aniu ja temkpi nie mierzę, nie mam termometru w domu smile)) idę na żywioł!!!!
          • annalalik Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:06
            spoko - poprostu bylam ciekawa smile
        • ata76 Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:05
          Kochana w kwestii temperaturki, niestety nie pomogę, bo w ogóle nie mierzę,
          więc nie mam pojęcia, ale może inne dziewczyny coś Ci powiedzą !!
          • annalalik Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:06
            oki
        • kruszyna75 Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:12
          Aniu, myślę, że Ci prg rośnie. Bierzesz Duphaston, prawda? Spróbuję to wrzucić
          do FF. program nie zawsze dobrze pokazuje dobrze owu ale zobaczę co wyniknie z
          wykresu.
          • annalalik Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:15
            Dzieki sliczna - tak biore duphaston smile)od 16 dc
          • annalalik Re: Atka - ekspercie, kochane dziewuszki 11.04.05, 09:19
            Ja teraz lece do ginki z wynikami i na badanie. I'll be BACK!!
      • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 09:10
        No już piszę. Chyba dojrzałam do tego, żeby porzucić wszystko w stylu
        termometr, testy owulacyjne i dokładne zgłębianie czy ja mam i kiedy mam owu. W
        niedzielę po zmierzeniu tempki okazało się, że spadła i to był początek.
        Pomyślałam sobie, że w takim razie w ciąży nie jestem, no bo pzrecież to mój
        27dc więc powinna wzrastać sad Ale cóż trudno. Potem pojechałam na szybkie
        zakupki materacy, bo moja sister z przyszłym Mężem (to już za 2 m-ce)
        przyjeżdżają no i muszę gdzieś ich położyć. jak wróciłam to mój Tomuś już
        siedział przy kompie i grał. I to chyba mnie dobiło. Kurczaki, śniadanie mógł
        mi zrobić, jak go zawołałam to on, że za chwilę bo on musi skończyć. W innej
        sytuacji to bym się wkurzyła, a że miałam już zaczątki doła to po prostu się
        zamknęłam w sobie sad To była totalna kobieca depresyjka nie wiadomo skąd, ja
        czasami tak mam, na szczęście niezbyt często ale mam. Siedziałam w łazience i
        ryczałam, że w pracy nie mogę dostać awansu, że nigdy w ciąży nie będę, że Mąż
        mi nie robi śniadań, że mam nie wykończone mieskzanie, no po prostu wszystko
        jest nie tak jak ja bym chciała. Tomuś widział moją zbolałą minę, biedak nie
        wiedział co mi jest (jak się zatnę to nikt nigdy ze mnie nic nie wyciągnie),
        zabrał mnie więc na lody i do kina (Poznaj moich rodziców). Trochę mi się
        polepszyło, ale ja i tak wiedziałam, że muszę to po prostu przespać sprawę i
        faktycznie dzisiaj rano jak ręką odjął.
        Wniosek! Jak się teraz nie uda to i tak od przyszłego cyklu nie mierzę tempki,
        nie robię testów. Nie będę, bo tylko się stresuję. Dzidzia będzie wiedzieć
        kiedy ma przyjść smile
        • kruszyna75 Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:14
          • pszczolaasia Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:31
            Kochana Kruszyna, wiesz jak Cie czytam wydaje mi się, że jesteś bardziej
            podobna czasami do mnie, niż ja do siebie smile))) czasami tak jest nie? płaczesz
            nie wiadomo czemu, rzadko, ale czasem tak jestsmile)) uwielbiam ciesmile))
            ze mną wczoraj byłu głupio- wstałam rano i poczułam ,że zaczęły mnie boleć
            cycki, tak samo jak wtedy... nie smakują mi fajki, i zrobiło mi się niedobrze
            od zapachu majeranku, który u.w.i.e.l.b.i.a.m!!!! wiesz ja nie mam w zwyczaju
            schizowania, dszukiwania się objawów, staram się mocno stać dwoma nogami na
            ziemi... w każdym razie poczułam charakterysztyczny ból piersi, taki jak
            wtedy... wpadłam w panikę, przestraszyłam się śmiertelnie... zaczęłam płakać
            mężowi w koszule, że ja na pewno znowu poronie, ja nie chcę itd.itp. jak bym
            wczoraj robiła test i wyszedłby negatywny...... powiem ci szczerze Kruszynko
            ulżyłoby mi..... głupie nie... po prostu panika w najczystszym wydaniu....
            położyłam się do łóżka...potem pojechałam do Aty na imprę... trochę się
            uspokoiłam... nie wiem co to było...po prostu bałam się, że to dobry znak te
            objawy i że będę się bać, żeby wszystko było ok.... wiesz taki majaczenia
            porąbanego człowieka... gupia jestem....dzisiaj jest oks już ... chyba...lęk
            pewnie pozostanie do końca życia.... no cóż..tak bywa i tyle.smile)))
            • pszczolaasia Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:35
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=21701291&a=22562959
              wczoraj tak napisałam, to najpełniej oddaje co się ze mną działo... nie
              rozumiem tego, zawsze potrafię nad sobą panować, ale wczoraj normalnie... nie
              wiem... nie potrafię tego wytłumaczyć... i tyle!!
            • kruszyna75 Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:40
              oj, Pszczółko, głupia nie jesteś, ani waż tak mówić!!!!!!!! Ja miałam dół
              niewiadomego pochodzenia, ale Ty???? Nie przeżyłam tego więc wszystko co tu bym
              napisała nie było by obiektywne, ale jedno wiem, z czasem strach mija, zostaje
              coś w głębi serducha, na samym dnie, ale jednak zostaje. Nie bój się
              czasami "wygrzebać" to światło dzienne jeżeli to ma pomagać. Chyba lepiej tak
              niż tłumić to w sobie.
              Pszczółko kochana, to że wtedy poroniłaś nie oznacza, że tak będzie teraz.
              Będziesz od razu pod opieką gina i to nie musi się powtórzyć. Będzie
              dobrze smile))) Może to zabrzmi egoistycznie, ale postawiłaś mnie na nogi, moje
              małe problemy stały się jeszcze mniejsze.
              • pszczolaasia Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:44
                gupia jesteśsmile)))))) każde problemy są duże i ważnesmile) nie ma problemów
                błachych i małych i głupich, każdy problem to problem. gdyby tak nie było, to
                czy rozwodziłyby się małżeństwa z powodu przysłowiowej pasty do zębów i deski
                klozetowej? chyba nie....
                mój problem nie jest większy, nhie mniejszy, ile razy ja płakałam, z tego
                powodu co ty? i w danym momecie to była największa tragedia smile)) normalne
                prawda? och Kruszynko...dobrze, że jesteś, dobrze , że wszystkie jesteście moje
                kochanesmile))))
                • kruszyna75 Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 09:58
                  Pszczółeczko, ja wiem, tylko czasem muszę spojrzeć na moje z boku, z pewnej
                  perspektywy i to mi pomaga smile))))))
                  ja też się cieszę, że jesteście i że ja tu jestem, inaczej bym zwariowała
                  kompletnie smile
                  • pszczolaasia Re: Pszczółko, a co z Tobą? 11.04.05, 10:02
                    cała sztuka polega na tym, żeby nie dać się zwariowacsmile)
                    ja nie mierzę temkpi, nie chcę badać szyjki, wystarczy mi ibserwacja śluzu,
                    ktory występuje u mnie w dużych ilościach, bo wiem, znam siebie na tyle, że
                    wiem, że zaczęłabym wariować, a nie chcę szaleć, tylko na żywioł, na żywioł.smile))
        • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 09:14
          Rozumię Cię doskonale... jak szala goryczy sie przeleje to trzeba czasem sobie
          poplakac,miec dola - to pomaga - przynajmniej mnie. Pozniej jest znow ok i jakos
          tak lepiej. Nie martw sie - moj maz tez czasem robi takie numery (na szczescie
          rzadko) - ale chyba kazda dziewczyna Ci tak powie.
          Jesli chodzi o stresy zwiazane z mierzeniem tempki, testami i obserwacjami to
          powiem Ci ze kiedy tego nie robilam to bylam bardziej nerwowa ale pewnie kazdy
          reaguje inaczej.
          Trzymaj sie - bedzie lepiej.
          • ata76 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 09:21
            Kruszynko !!!!

dobrze, że dziś już jest lepiej smile)))

I faktycznie chyba powinnaś trochę odpocząć, może to właśnie
            zadziała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 09:26
              Oj lepiej, lepiej. Ja muszę sprawdzić, czy bez tych "wspomagaczy" będzie
              lepiej, bo ja od początku z nimi, bo po problemach z długością cyklu chciałam
              sprawdzić czy mam owu. Wydaje się, że wszystko ok więc mogę to rzucić i iść na
              żywioł jak mawia Pszczółka. Tak będzie lepiej.
              • jedna_chwilka nie minęły :( 11.04.05, 10:07
                doły nie minęły Moje Kochane. Trzyma mnie od soboty sad nie umiem poluzować warkoczyka...niby wszystko jest ok ale tak naprawdę to nic nie jest...nie mogę wziąć urlopu kiedy chcę (choć mam jeszcze 45 dni), bo mam poczucie odpowiedzialności które doprowadzi mnie do grobu, bo nie dogaduje się z Krzyśkiem kiedy nie radzę sobie ze sobą, bo po cholerę nie wiem czemu to ja mam być głową rodziny a jak nie daję rady to się wyrzyguję, bo muszę się wyprowadzić z mojego i nie mam żadnych perspektyw na zamianę. No to co że robi śniadanie?!czasem! Chciałabym, żeby robił też inne rzeczy....W ogóle jestem przerażona. Rozumiem cię Kruszynko (też na awans nie mam szans), rozumiem Cię Pszczółko, bo też się boję...ale ja, że poprostu nic mi się nie uda.
                Więc jak dziś posmucę trochę, to mi wybaczcie, proszę
                • annalalik Re: nie minęły :( 11.04.05, 10:09
                  nie ma co wybaczac... po to jestesmy... zreszta czuje ze i ja bede dzis
                  potrzebowala pocieszenia... no ale moze nie wszystkie naraz sad
                • pszczolaasia Re: nie minęły :( 11.04.05, 10:13
                  powiedziałabym ekstra, nie jestem sama, gdyby to nie było takie smutne...
                  dziewczyny!!!! postulacki- dzisiaj możemy pomarudzić...a co!! nam też się od
                  życia należy...
                  Jagoda, ja cie rozumiem doskonale i nie ma co ci wybaczać, niby dlaczego?
                  jesteśmy po to, żeby się wspierać a co to byłaby za, internetowa nawet,
                  przyjaźń, gdybyśmy tylko wymagały śmiesznostek i dobrego humoru na codzień?
                  jesteśmy ludźmi z krwi i kości, raz jest na wozie, raz pod wozem i tylesmile))
                  cała sztuka polega na tym ,żeby w końcu z tego wyjść i wyjdziemysmile)))
          • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 09:24
            dzięki Aniu. Najpierw napiszę Ci, że FF pokazał, że owu była prawdopodobnie w
            10 dc, ale jak nie dajesz mu info o śluzie to bierze zawsze pierwszy skok. Z
            tego co pamiętam to po 10 dc miałaś płodny śluz więc to raczej był przedwczesny
            skok (tak czasami pisała Asiulka). Zastanawia mnie jednak ten Twój prg, miałaś
            w 16 dc 0.3 więc może to było jeszcze przed owu. Wiesz co, obserwuj dalej. A
            śluż jaki teraz masz?
            • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:00
              Śluz dzis sie zmienil z mlecznego na taki jak plodny... ale nie wiem sama -
              lekarka stwierdzila wlasnie ze moje wyniki moga wskazywac na PCO... USG musze
              zrobic i wogole stwierdzila ze prawy jajnik jest powiekszony - jakby
              torbielowaty... Jest szansa ze jestem przed OWu??
              • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:02
                Najlepsze jest to ze przez ten dkok tempki nowy zrobilam owu test i wyszedl....
                pozytywny
                czy ja jestem jakas inna??
                • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:22
                  Aniu, możesz być przed owu, ale jeżeli masz PCO to testy owu nie są wiarygodne,
                  bo masz zawsze podwyższone LH.
                  Pewno jesteś inna!!!!!!!!!!!!!!!!! jak każda z nas, ale oczywiście nie
                  gorsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:25
                    aż mi sie chce płakać...
                    • jedna_chwilka Ania, nie płacz no! 11.04.05, 10:29
                      • annalalik Re: Ania, nie płacz no! 11.04.05, 10:32
                        10 cykl nadziei... nie poddawalam sie, dziewki wam nawet bylo mi lzej i co? i
                        teraz takie cos... moze panikuje ale co mam zrobic? Jeszcze dzis zapisze sie na
                        konsultacje do lekarza u ktorego jest usg. Chce byc pewna. Boje sie strasznie..
                    • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:33
                      Ania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żadnych łez. Pszczoła już zapodała Ci linka o PCO,
                      zresztą jeszcze nie jest powiedziane, że to masz. Ginka podejrzewa, ale do
                      diagnozy jeszcze daleko. Dziewczyny z PCO też zachodzą w ciążę!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Anula!!!!!!!!!!!!!!
                      • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:37
                        staram sie ale to takia niespodziewana wiadomosc - a poszlam z takim spokojem do
                        ginki...
                        • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:39
                          Wogole jak ginka powiedziala cos o zastosowaniu Diane w leczeniu to dopiero sie
                          zdolowalam...
                  • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:35
                    ale przed 12 dniem cyklu kiedy bylam przed owulacja nie bylo skoku LH - znaczy
                    testy byly negatywne... zawsze wprawdzie jakas blada krecha ale ledwo widoczna...
                    • kruszyna75 Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:41
                      no widzisz, nic nie jest przesądzone. Ewa w sowich instrukcji pisała, żeby
                      dziewczyny z PCO nie używały bo wynik nie jest wiarygodny. Może Anulka naprawdę
                      jesteś przed owu. ja na PCO nie znam się za bardzo ale pomyśl też z tej strony,
                      nawet jeżeli ginka ma rację to wiesz już w czym rzecz i możesz coś zrobić. A
                      tak, żyłabyś w tej nieświadomości i nie wiedziałabyś co jest grane. idź na usg,
                      zrób sobie badania, żeby wykluczyć lub potwierdzić, ale przede wszystki
                      działaj smile))))))) wiesz co mam na myśli.smile)))))))))))))))))))
                      • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:45
                        Dzieki kruszynko - postaram sie na jutro umowic do ginka gdzie jest usg - trudno
                        zaplace ale lepsze to niz czekac na termin w poradni sad musze troche ochlonac -
                        boje sie tego usg jak nigdy..
              • annalalik Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:05
                powiedzcie mi cos wiecej o tym PCO!!
                • pszczolaasia Re: Kruszynko czo się ształo? 11.04.05, 10:07
                  uuuuu ja ci nic nie powiem, ale jest takie forum o policystycznych
                  jajnikach...dam ci linka jak znajdę... poczekaj chiwlę...
    • alejandra1 dzień dobry 11.04.05, 09:53
      ależ się za Wami steskniłam fju fju fju
      we czwartek całkiem padła nam sieć więc nie było kontaktu ze światem, w piatek
      sobotę i niedzielę nie miałam dostepu do sieci i tak jakoś te 4 dni przeleciały.
      Tak sobie poczytałam o Waszych dołach i chyba jakieś złe fluidy fruwały w
      powietrzu.
      Mój dół pogłebiła rozmowa z moich ukochanym mężczyzną, z którym ewidentnie cos
      jest nie tak, a na każde moje pytanie odpowieda 'nie wiem'. No wkurzył mnie
      niemiłosiernie.
      Ale na szczęscie mam już moja pracusie i jakoś się tutaj odereaguję.
      Miłego poniedziałku
      Ola
      • pszczolaasia Re: dzień dobry 11.04.05, 09:54
        no dzisiaj nam doły minęły, więc mamy nadzieję, że tobie też minąsmile)))
      • kruszyna75 Re: dzień dobry 11.04.05, 09:59
        Ola, mam nadzieję, że już u Ciebie lepiej. U mnie słoneczko zaświeciło więc u
        Ciebie na pewno też. zawsze po burzy tak jest smile))) Oj będzie dzień
        pocieszania smile))))))))))))))))))))
        • alejandra1 Re: dzień dobry 11.04.05, 10:01
          bardzo mi tego pocieszania brakowało smile)))))))
    • jedna_chwilka a tak w ogóle to dzię dobry... 11.04.05, 10:08
      choć nie mam przekonania, że taki jest i będzie sad
      • pszczolaasia Ania link!!!! 11.04.05, 10:15
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247
        • annalalik Re: Ania link!!!! 11.04.05, 10:32
          Dziekuje Pszczolko
    • joana5 Cześć dziewczyny 11.04.05, 10:15
      biedną miałyście niedzielęsad
      Ja wczoraj byłam w muzeum i tam zobaczyłam obraz Maleckiego "Sejm bociani" i
      teraz mam go na tapecie i zastanawiam się, czy ze mną wszystko w porządku, a! i
      jeszcze obejrzałam wczoraj film "Ono" i się nie popłakałam!
      aha! i jeszcze zdjęcia (duuużo zdjęć) od Was dostałam i dziękuję bardzosmile

Oj Pszczola myślisz, że ten strach kiedyś odejdzie?
      W sobotę minęło 4 miesiące odkąd dowiedziałam się, że jednak nie będe mamą.
      Myślę o tym codziennie, a już każdego kolejnego 9-tego ... Teraz chcę ponad
      wszystko być w ciąży, ale kiedy to się stanie, sama nie wiem jak to będzie.
      No. Ale koniec smutów. Dzisiaj poniedziałek i 7 dni do testowania i trzeba się
      przygotować psychicznie.(a miałam nie świrować tak zaraz w pierwszym cyklu...)
      • pszczolaasia Re: Cześć dziewczyny 11.04.05, 11:18
        nie wiem asiu czy to minie, mam nadzieję... ja teraaz myślę o 17.04.....
        przypomniało mi się!!!! Asia gdzie foto???????????????
    • netka76 coś Wam napiszę 11.04.05, 10:46
      właśnie sobie przypomniałam o koleżance z przed bloku, która starała się o
      dziecko a kiedy się udawało to poroniła (2razy) lekarz powiedział że ma problem
      z macicą ,która jest jakby wyschnięta jak suszone winogrono tak ona mi
      tłumaczyła.No ale po następnych próbach wysiłkach udało im się a lekarz dawał
      małe szanse. Ale teraz najważniejsze po tamtym dziecku szczęśliwie urodzonym
      pojawiło się następne mało tego była i trzecie (dodam że nie planowane były
      ostatnie dwoje)No i co głowy do góry będzie dobrze macie taką siłe że nie może
      być inaczej.
      Ja też się starałam o szczęście 3 lata no i już moje szczęście ma 5,5 roku a o
      drugim marzę ale jakoś znowu się nie udaje ale co ma być to będzie.
      mam nadzieję że tym postem dodałam wam otuchy i dziewczyny nie poddawajcie się
      • kruszyna75 Re: coś Wam napiszę 11.04.05, 11:01
        dzięki Netka, tak jakoś humorki nam dzisiaj nie dopisują więc Twoje słowa to
        jak balsam na duszę. smile)))))))))))))))))))))))
        • pszczolaasia Re: coś Wam napiszę 11.04.05, 11:16
          no! widzicie dziewczyny!!! mamy w sobie siłęsmile)) dziekuję Netkosmile)) życzymy
          szczęścia!!!
    • kruszyna75 Chwilko 11.04.05, 10:51
      Jagódko, zmiany w życiu zawsze powodują stresy, stresy i jeszcze raz stresy.
      takie nasze życie pochlastane, no cóż... mówią, że zycie jest okrutne, full of
      zasadzkas i samtajms kopie w dupę. Trzeba tylko przeżyć takie dni smile
      • jedna_chwilka Re: Kruszynko 11.04.05, 11:02
        ja całe życie dostaje w dupę tylko głupka z siebie robię, żeby żyć jako tako
        • annalalik Re: Kruszynko 11.04.05, 11:10
          skad ja to znam... ale w sumie i tak mnie optymizm nie opuszcza.
          Udalo mi sie na usg w poradni zapisac wczesniej (bedzie pan doktor do ktorego
          chcialam isc prywatnie) - w czwartek o 13:10 - trzymajcie kciuki by bylo ok.
          • kruszyna75 Re: Kruszynko 11.04.05, 11:10
            czymamy, czymamy... masz to jak w banku smile
            • annalalik Re: Kruszynko 11.04.05, 11:18
              Wogole nie wiem czy cos Ci to powie ale mam przepisane na next cykl Clostil
              Begyt (chyba tak sie pisze) by wspomoc owulacje. O ile bedzie cykl nastepny bo
              ginka mowi ze nic nigdy nie wiadomo poki nie ma @. Chyba cos w tym jest.
              Uspokoilam sie troche chyba...
        • kruszyna75 Re: Kruszynko 11.04.05, 11:10
          Oj Jagódko, Jagódko, wiem co mówisz, bo ja też twierdzę, że zawsze mam pod
          górkę i to nie tak miało być. Tylko ja z natury optymistka więc są takie dni
          kiedy dostrzegam, że coś mi się w życiu udało.
          Jakiego głupka z siebie robisz??????????? co Ty gadasz??????????? Chodzi Ci o
          twoje poczucie humoru? Jeżeli tak, kobieto, to suuuuuuuuuper, bo tylko tak
          można przetrwać burze, ja innego wyjścia nie znam. No może parę innych, ale to
          jest akurat uniwersalne.
          • kruszyna75 Zapomniałam.... 11.04.05, 11:12
            Wam napisać, że mój Tomuś tymi lodami, co były na pocieszenie, się struł
            biedaczek sad
    • kruszyna75 I jeszcze 11.04.05, 11:14
      Nitka prosiła, żebym przekazała, że przez parę dni jej nie będzie, bo pojechała
      do koleżanki. Powiedziała, że będzie tęsknić i mamy o niej nie zapominać smile)))))
      • ata76 Re: I jeszcze 11.04.05, 11:24
        CHWILKĘ MNIE NIE BYŁO, A TU WĄTEK SIĘ ZNÓW ROZRASTA I NIE NADĄŻĄM CZYTAĆ I
        PEWNIE ZNÓW MI SIĘ COŚ POKRĘCI.

Aniu, napiszę za Kruszyną, że łatwiej jest walczyć z czymś znanym niż z czymś
        nie znanym. Więc głowa do góry, przynajmniej będzaiesz wiedzieć na czym
        stoisz!!!!

Jagoda, nie dziwię się, że masz doła, to chyba naturalne, bo każdy boi się
        zmian. Ale o tym pisała już Kruszynka, więc podpisuję się pod tym dwiema ręcami
        i nogami.

Do Pszczoły pisałam już na i nnym wątku, a poza tym z Nią mam kontakt realny,
        więc nie będę się rozpisywać, bo ona mój pogląd zna , no i mam nadzieję, że
        doskonale wie, że jestem z Nią!!!

to chwilowo na tyle, bo muszę się zabrać do pracy!!!! Niestety
      • pszczolaasia Re: I jeszcze 11.04.05, 11:27
        więc tak
        1. Ania jeszcze nie masz zdiagnozowanego PCO, tak? to jeszcze się nie denerwuj.
        z tego co czytałam CLO bardzo pomaga, więc jakby co uszy do góry a nie na dół
        2. Jagoda- bez jaj, chciałabym mieć twoją fantazję smile)) pogoda ducha którą
        czasami tutaj prezentujesz to...powiem ci szczerze powala mniesmile) wiadomo, że
        raz jest pod górę raz jest w dół, ale będzie oks, bo masz nas smile) (ale sobie
        kadzę) a w nas jest siła !!!
        3. Niteczko - baw się dobrze!!!!!!!!!
        4. Kruszynko- struł się??? cóś mu dospałaś??? nam prawdę możesz powiedziećsmile))
        sami swoi!!!
        • kruszyna75 Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:31
          No wiesz co!!!!!!!!! Dosypać coś mojemu Misiowi???????? Nie uchodzi, nie
          uchodzi.... jadłam te same lody co on, może ma wrażliwszy żołądek.
          • annalalik Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:33
            A moze to nie lody mu zaszkodzily tylko jadl cos innego. Ja ostatnio tez sie
            strulam a chyba jadlam to co moj maz. Ale byla jazda - 2 noce nieprzespane, Poki
            lezalam to bylo ok - jak wstalam to mna rzucalo... 3 dni przymusowej glodowki.
            Nie wiem od czego...
          • pszczolaasia Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:33
            no wiesz... ja czasem... mam ochotę....hihihiii strychninki, arszeniczku, jak
            mnie tak mocno wk..wi jak mówi Cytruia... ale generalnie lubię padalca!!!
            a właśnie gdzie jest Cytrusia?????????
            • annalalik Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:38
              Cytrusia pewnie w szkole
              • pszczolaasia Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:39
                nosz ile mozna się uczyć!!!!! dobra ja też się trochę za robotu wezmę, ale będę
                zaglądać!!!
            • kruszyna75 Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:38
              oj, Ty diablico, hihihihhihihi.
              Aniu to raczej te lody, bo rano jedliśmy tylko śniadanko (kanapeczki i serek).
              Ale dzisiaj jest juz OK wiec na szczeście to nic poważnego.
              • pszczolaasia Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:39
                a tak się ładnie zapowiadało....smile))))
                • kruszyna75 Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:43
                  co?
                  • pszczolaasia Re: Pszczoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.05, 11:57
                    no wiesz już się struł smile)) ja tak sobie gupio żartuje....
    • annalalik Jagoda 11.04.05, 11:27
      Dzieki za fotki
      • pszczolaasia troszku na rozruch 11.04.05, 12:07
        Po plaży nudystów spaceruje matka z synkiem. W pewnej chwili synek pyta:
        - Mamusiu, dlaczego jeden pan ma większego, a drugi mniejszego ptaszka?
        - Dlatego Jasiu, że jeden jest biedny, a drugi bogaty.
        Jasio przytakuje ze zrozumieniem, a po chwili woła:
        - Popatrz mamusiu! Tamten pan właśnie się bogaci!
        • pszczolaasia Re: troszku na rozruch 11.04.05, 12:07
          Ogłoszenia z prasy
          * Poszukuję maszynistki nie umiejącej czytać do przepisywania tajnych
          dokumentów.
          * Firma wysyłkowa poszukuje osoby władającej biegle trzema językami do
          naklejania znaczków na listach.
          * Wytwórnia rękawiczek poszukuje kontrolerów produkcji. Wymagana znajomość
          liczenia do dziesięciu.
          * Kupujemy starą broń palną i sieczną. Ceny będą ustalone w drodze pojedynku.
          • pszczolaasia Re: troszku na rozruch 11.04.05, 12:08
            * Bije kolegę po dzwonku.
            * Przyniósł do szkoły trutkę na szczury z zamiarem wypróbowania jej na
            wychowawcy.
            * W czasie wyścigu międzyszkolnego umyślnie biegł wolno, by, jak twierdzi,
            zyskać na czasie.
            * Wysłany po kredę, przyniósł ślimaka.
            * Po napisaniu kartkówki nie oddał jej, twierdząc, że zostawił ją w domu.
            * Na lekcji zajęć praktyczno-technicznych umyślnie piecze ciasto bez mąki.
            * Przeszkadzał nauczycielce w lekcji, m.in. leżał na podłodze, robił
            zamieszanie nogami.
            * Podpalił koledze teczkę na lekcji i zapytał, czy może wyjść po gaśnicę.

• pszczolaasia Re: troszku na rozruch 11.04.05, 12:09
              Wjeżdża żaba na wózku inwalidzkim do restauracji francuskiej, staje na środku
              sali, rozgląda się i mówi z wyrzutem:
              - I co, smakowały?!
              Dziennikarz przeprowadza wywiad ze słynnym bramkarzem, który właśnie zakończył
              swoją karierę sportową.
              - Ile piłek pan przepuścił do bramki?
              - Cztery...
              - Gratuluję!!!
              - ...sta.
            • pszczolaasia Re: troszku na rozruch 11.04.05, 12:09
              Pacjent przychodzi do lekarza i mówi:
              - Panie doktorze, pięć lat temu wyleczył mnie pan z reumatyzmu, sugerując
              unikanie wilgoci.
              I faktycznie, wyzdrowiałem!
              - Znakomicie! A co panu teraz dolega?
              - Nic. Chciałbym tylko zapytać, czy mogę się już wykąpać?
              Fąfara po powrocie do domu pyta żonę (blondynkę):
              - Gdzie są wczorajsze gazety?
              - Zapakowałam w nie śmieci.
              - Szkoda, chciałem je przejrzeć.
              - Nie było w nich nic szczególnego, tylko fusy z kawy i skórki po bananach.
      • annalalik Dzieki Pszczolka 11.04.05, 12:13
        smile))
        • tuptuch witajcie marudy! 11.04.05, 12:19
          • romkaforever Re: witajcie marudy! 11.04.05, 12:20
            Ciao girlsy! To sem ja. No nie bede czytac, co wy myslicie, wypisyja tony a
            potem człowiek slęczy i czyta wink))))))))))
            • annalalik Re: witajcie marudy! 11.04.05, 12:23
              troche smucimy dzis
          • annalalik Re: witajcie marudy! 11.04.05, 12:21
            Czesc Magda.
            No fakt - marudzimy dzis troche ale... mamy powody. Jakos tak nadszedl czas
            marudzenia niestety
        • tuptuch słonko świeci i jest pięknie 11.04.05, 12:27
          kochane dziewczynki, czytam was i czytam i nadążyć nie mogę. co to za złe
          humory? co to za doły? ja też je miewam, i nawet wczoraj miałam, ale jak tak
          was słucham to czuję że muszę was pocieszyć. Mój D wkurza mnie czasami
          okropnie, mieszkanie nie wyremontowane, a co gorsza D wszystko pozaczynał i nie
          pokończył, Julka jest straszny nygus i od rana dokucza, teraz na szczęście śpi,
          teściowa wróciła wczoraj z Rzymu i już na wstępie mnie lekko podkurzyła, siedze
          sama i nie wyrabiam się ze sprzątanmiem, cofam się w rozwoju, mój angielski
          jest w coraz gorszej formie, dzisiaj mam dentyste a pani w przychofdni wkurzyła
          mnie niemiłosiernie z samego rana, bo była taka nieprzyjemna, ze hej, nie
          cghciała nas zapisac na szczepienie. Cora - mój pies - zasrała mi cały ogródek
          i nie mam jak z dzieckiem nawet pospacerować. I CO WY NA TO!! ale dziś przecież
          swieci słonko i jest piękny dzień. w taki dzień to chce się zyć i człowiek
          wierzy, ze wszystko jest możliwe!! aha, i zapomniałam wam powiedzieć, ze dopóki
          nie wylecze dwóch zębów to nici z prób zrobienia Hani, bo muszę robić RTG.
          NIECH TO JESNA CHOLERA!!
          • pszczolaasia MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:30
            Cora, twój pies mnie rozbroił..... nie mogę, szef mnie z pracy wyrzuci, za to
            prychnięcie i oplucie monitorasmile)))))) jesteś CUDOWNAsmile))))))))
            • ata76 Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:31
              oj tak Madziu!!!! Podpisuję się pod Asią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • annalalik Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:32
              Tuptuch dzieki - udało Ci się mnie rozśmieszyć co wydawało mi sie dzis nie do
              zrobienia
            • tuptuch Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:33
              DROGA pszczolaasiu, żeby cię jeszce bardziej rozbroić to ci powiem, że właśnie
              Cora wlazła mi do domu przez taras (bo na tarasie śpi Julek), z tak brudnymi
              łapami, że pozostawiła ślady w całym domu a ja dopiero wszystko poodkurzałam. A
              dlaczego się wkurzam o taką głupotę? bo wczoraj zrobiła dokładnie to samo, a
              Julek chodził za nią i wyjadał ten piach z podłogi.!! fajn ie co nie??
              • pszczolaasia Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:35
                proszę o więcej...... proszę....smile))))
                • tuptuch Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:45
                  ależ proszę bardzo pszczolasiu!! właśnie dwóch brudnych i umorusanych panów
                  rozwala mi moją misternie poukładaną kostkę przed domem (właściwie przed
                  bramą ), bo będą sąsiadowi podłączać gaz,. wszystko było by do zniesienia,
                  gdyby nasza Cora żywiła sympatię do tych panów, ale niestety tak nie jest i
                  szczeka tak, że już ochrypła, a mało tego wykopała dół , bo chyba chce ich
                  ząbkami potraktować. o właśnie Julke mi obudziła ta cholera!
                  • pszczolaasia Re: MAGDA Tuptuch- dziękuje ci :))))) 11.04.05, 12:48
                    Madziu, dziękuje Ci smile))) Madzia - mój promyk słońca!!! ucałuj Julkę!!!
    • joana5 no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:20
      Teleturniej "Jeden z dziesięciu"

Tadeusz Sznuk : Ile nóg ma salamandra ?
      Zawodniczka :Trzy
      T Sz : To chyba kulawa...
      pasek
      - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy...
      Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni"
      Odpowiedź: - Jan i Bogumił
      Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżeństwo...
      Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia):
      Proszę dokończyć. - Goły jak święty...?
      Odpowiedź: - Mikołaj...
      - Postać z mitologii i znany klub piłkarski? Dla ułatwienia
      na literę A?
      Odpowiedź po zastanowieniu równo z bipem (nota bene
      policjanta): AC Milan.
      - Ile par oczu ma mucha?
      - 100 milionów
      - Jak nazywa się para aktorów odtwarzających rolę Barbary i
      Bogumiła w serialu "Noce i dnie"?
      - Eeee, eeee, yyyy, yyyy (Biiip !!! - koniec czasu).
      Zapomniałem. Ale teraz już wiem.
      - To proszę powiedzieć
      - ... Dalej zapomniałem
      • ata76 Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:27
        Hello Romka i Tuptuch!!!

a jak u Was dziś z nastrojami???????????
        • pszczolaasia Romka a jak tam? 11.04.05, 12:31
          sytuacja na froncie? hmmm?
      • pszczolaasia Joanna !!!!!! 11.04.05, 12:31
        ja bedę monotematyczna- gdzie foto????????????????????????????????????????
        • joana5 hmmmmm 11.04.05, 12:34
          no cószzzzzzzzz
          postaram się coś wykombinować, powycinam się ze ślubnych, bo całych nie bede
          światu pokazywać, bo ich nie lubię, tzn tych zdjęć nie lubię. w ogóle zdjęcia
          są dla mnie złem koniecznymsad
          a na razie wyślę Wam coś sympatycznegosmiledo pooglądania ok? tak w ramach poprawy
          humoru dobra?
          • pszczolaasia Re: hmmmmm 11.04.05, 12:36
            my chcemy foto, my chcemy foto, my chcemy foto!!!!!!!! do śmiacia też może
            byćsmile)) Asia nikt z nas nie lubi zdjęćsmile))))
      • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:33
        hej wy juz skończyłyscie a ja jeszcze nie napisalam swojego crying((
        • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:33
          moge?
          • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:35
            hej no moge czy nie?
            • joana5 taaak 11.04.05, 12:35
              dajesz!
              • romkaforever Re: taaak 11.04.05, 12:37
                no bo ja nie wim co jest z nami ale ja wczoraj to mialm dół miesiąca, tak sie
                rozbeczałam że nikogo nie moglismy odwiedzic bo wyglądałam jak Ząbi. Ja jak
                becze to mam tak napuchnięte oczęta że szok. No i tak było. A beczałam bo test
                wyszedł negatywny itp. itd Ale nic to @ jeszcze nie ma, kupilam test - jutro
                rano robię. Moze nam sie tak grupowo udziela, co?
                • pszczolaasia Re: taaak 11.04.05, 12:39
                  jak to się nazywa- czej muszkieterowie!!!!!!!!!! tyle, że nas jest więcej, ale
                  to nie szkodzismile)))))) rób teścior!!!!!!!!!! czekamy na wynikismile))
            • ata76 Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:36
              jak nie, jak TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:36
              dawaj Romka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:38
                troche wyzej weszło
                • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:40
                  jusz ci odpowiedziałam....smile))))))))))
                • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:40
                  wicie co? poradźcie bo zgłupialam, czemu ja mam teraz śluzu sporo??? Przeciez
                  jest 35 dc
                  • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:40
                    Romuś!!!!!!! taki, jakby....płodny?
                  • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:41
                    ornitologa spytaj smile)
                    • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:41
                      nie wim czy płodny
                      • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:42
                        opisz go trochę, nie daj się prosić...
                        • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:43
                          chyba nie płodny bo się zrywa a u mnie płodny sie ciagnie,
                      • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:43
                        biały?? mleczny?? gęsty??
                        • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:44
                          no taki troche bialawy, ale nie całkiem , nie jest go baardzo dużo ale ciągle
                          tak wilgotno
                          • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:44
                            no no no... rób test.
                            • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:45
                              nie gadaj??
                              • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:46
                                Dziewczęta, Ale sobie terometr kupilam , full wypasik. Elektroniczny (Canon -
                                tak jakby mial sie kiedyś przydać nie tylko mi wink))) za 25 złotych. Ale jaki
                                komfort wink
                              • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:47
                                @ niet, tak? śluzik taki dziwny- wilgotny tak? rób!!!
                          • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:45
                            Zrób jutro test. Któraś musi w kwietniu przecież...
                            • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:46
                              nooooooooooooo Ania, weź mnie nie denderwuj!!!!!!!!! jak to ktoś musi!!!!!!! my
                              bedziemy!!!!!!!!!!
                              • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:47
                                hej hej. spokój na sali, kwiecień jeszcze nie w połowie, dla każdej starczy wink))
                              • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:47
                                Chyba taki dzien pszczolko. Ale ja czuje ze Romce sie uda!!!
                                • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:48
                                  omatko szkoda że sie wysikałam po przyjściu z pracy, bo bym zaraz poleciala tak
                                  mnie tu podpuszczacie
                                  • pszczolaasia Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:49
                                    kup se test popołudniowy- leć diable!!!!!! nie no spoko, do rana wyczymamysmile)))
                                    gorzej chyba z tobą co? nęci cię co nie?
                                • tuptuch Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:49
                                  słuchajcie, uda się którejś na pewno. może to będziesz ty Romka!! trzymam
                                  kciuki!!
                                  • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:50
                                    nie no wiecie taka schiza za pierwzym testem neg, to jak ten nie wyjdzie to nie
                                    wiem co mążusiowi odstawię, strach pomysleć
                                    • tuptuch Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:53
                                      nie możemy tak schizować! musimy dać sobie czas. no i troszkę luzu. wiem to z
                                      doświadczenia. dzięki tamu mam Julkę!!

dzięki pszczółko, ucałuję ja zaraz w poliki.
                                  • ata76 Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:51
                                    no Romka, faktycznie fajnie byłoby gdybyś rozpoczęła dobrą passę.

Liczę na Ciebie i trzymam kciuki. Ale z testem lepiej zaczekaj do jutra!!!
                                    • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:52
                                      zaczekam zaczekam, juz tyle sie męczę ale trudno będzie mi zasnąć ...
                                      • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:54
                                        Na spokojnie Romka - zrób rano test - jak Ci sie uda to naprawde wszystkie
                                        bedziemy swietowac - jesli nie to dalej razem bedziemy przez to przechodzic A CO!!
                                        • romkaforever Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:55
                                          normalnie to nasze forum to scenariusz do "na dobre i na złe" co?smile))
                                          • annalalik Re: no to ja też coś dorzucę 11.04.05, 12:56
                                            dokladnie
    • alejandra1 woooow 11.04.05, 12:59
      no jakież emocje, jakie przezycia
      czytam czytam i oderwać sie nie mogę
      ale z ta ilością wpisów to faktcznie przesada hłe hłe hłe
      idę dziś na basen, musze odreagować, mój pana ma humorków ciag dalszy, czy jak
      go ubiję za pstwienie się nade mną to będę unieiwnniona za działanie w obronie
      własnej?
      • romkaforever Re: woooow 11.04.05, 13:00
        dostaniesz medal za przywrócenie pożądku publicznego wink))
      • ata76 Re: woooow 11.04.05, 13:01
        to się nazywa działanie w afekcie wink
        • alejandra1 Re: woooow 11.04.05, 13:03
          no proszę, to musze tylko przygotowac dobry plan i do dzieła smile))))))
        • pszczolaasia Re: woooow 11.04.05, 13:03
          My cię rozgrzeszymysmile)) Kruszynka to wczoraj swojemu zapodała strychninkęsmile)))
      • kruszyna75 no wystarczy wyjść na chwilke :) 11.04.05, 13:02
      • annalalik Re: woooow 11.04.05, 13:02
        poza tym polskie prawo jest kalekie wiec nic Ci nie grozi
      • annalalik LODY 11.04.05, 13:04
        z ajerkoniakiem pomagaja na doła smile) polecam - moze sie podzielic??
        • pszczolaasia Re: LODY 11.04.05, 13:04
          dawaj!!!!!! tyko dużo!!!!! głodna jestem...
          • annalalik Re: LODY 11.04.05, 13:05
            ŁŁŁAAAPPPP - mam nadzieje ze nie uwalilam Ci monitora smile)
          • ata76 Re: LODY 11.04.05, 13:06
            ja też reflektuję na lody smile))))))))))))))))))))
            • pszczolaasia Re: LODY 11.04.05, 13:07
              uwaliłaś, uwaliłaś, ale co tam. niech mnie spróbuje zwolnić!!!!
            • annalalik Re: LODY 11.04.05, 13:07
              fru - leca
        • alejandra1 Re: LODY 11.04.05, 13:09
          ja tez ja tez kce lodów
          duuuużo
          • annalalik Re: LODY 11.04.05, 13:10
            Chyba zaraz mi tych lodów zabraknie ale co tam - ŁAP
            Wytrzyj pozniej ładnie onitor coby sie szef nie rzucal
            • annalalik JOANA5 11.04.05, 13:12
              ty tak strasznie na te fotki narzekasz a wychodzisz SUPER smile) Świetna laska
              jestes i wogole nie wiem skad te kompleksy !!!
              • joana5 ? 11.04.05, 13:14
                taaaa mów mi tak mów mi smile!
                • alejandra1 Re: ? 11.04.05, 13:16
                  a ja nie dostałam zdjeć
                  a dlaczego? buuuuu
                  • joana5 Re: ? 11.04.05, 13:17
                    a ja Ciebie przepraszam bardzoooooo
                    • alejandra1 Re: ? 11.04.05, 13:21
                      a nie szkodzi
                      daj pooglądać ... o juz przyszło, ta technika fju fju
                • annalalik Re: ? 11.04.05, 13:19
                  Zobaczysz co Ci dziewczyny powiedza - normalnie jestes za skromna!!!!
                  • tuptuch Re: ? 11.04.05, 13:22
                    Joasiu!! zdjęciatko super! niezła laska z ciebie. ja wam też przesłałam kilka
                    fotek
                    • annalalik Re: ? 11.04.05, 13:24
                      Tak?? No to czekam az dojdaaaa smile))
                    • alejandra1 Re: ? 11.04.05, 13:26
                      no laska laska
                      czekamy na Twoje
                      taki tu mamy mały ....plebiscyt hi hi hi
                      • annalalik Re: ? 11.04.05, 13:31
                        moje fotki wczorajsze mam nadzieje wszystkie dostaly?? jak sie mieszkanko
                        podoba?? nic nadzwyczajnego ale przytulne, tanie i WŁASNE smile))
                        • tuptuch Re: ? 11.04.05, 13:33
                          śliczne mieszkanko Aniu!
                          najważniejsze, że własne!
              • tuptuch lody!! 11.04.05, 13:14
                • annalalik Re: lody!! 11.04.05, 13:18
                  maszzzz
                  • romkaforever Re: lody!! 11.04.05, 13:23
                    teraz jedza lody i zadna nie napisze, ja na razie spadam bo przychodzi
                    siostrzeniec i komp zajęty a po południu mam zebranie w pracy i trza tych
                    rodziców troche poustawiać wink))) Ech dola moja dola
                    • annalalik Re: lody!! 11.04.05, 13:26
                      Ale przyjdz do nas znow jeszcze dzis - bedziemy tesknic...
                      Egoistycznie stwierdze ze dzis jazda duszka jest mi potrzebna smile) Obecnosc
                      wystarczy - byle bylo z kim pogadac
                    • ata76 Re: lody!! 11.04.05, 13:26
                      ojojoj Romka, to fajnie masz, ja tylko mogę męża poustawiać, jak się da. A Ty
                      masz takie pole do popisu!!!!!!!!!!!!!
                      • ata76 Re: Joana!!!! 11.04.05, 13:28
                        ekstra fotki, a tak się tu krygowała i czemu się pytam????????????????
                        Bo ja nie rozumiem smile)))
                        • annalalik Re: Joana!!!! 11.04.05, 13:29
                          kokieta ot co !!!
                          • tuptuch Re: Joana!!!! 11.04.05, 13:32
                            no dziewczynki, ja się najeść muszę, bo głodnam jak wilk! do zobaczenia, ha ha
                            • annalalik Re: Joana!!!! 11.04.05, 13:42
                              TUPTUCH - zajefajne fotki smile))
                              • joana5 ?????? 11.04.05, 13:51
                                że niby kto je widział?
                                • annalalik Re: ?????? 11.04.05, 13:58
                                  wyslalam Ci je
                                • ata76 Re: ?????? 11.04.05, 14:00
                                  ja widziała, ale zgubiła się o co tera chodzi???

• pszczolaasia Re: ?????? 11.04.05, 14:03
                                    Ata nie martw się, ja juz dawno nie nadążamsmile)))
                                  • annalalik Re: ?????? 11.04.05, 14:03
                                    o fotki TUPTUCHA - jusz robie porzadek WSZYSCY W DÓŁŁŁŁ
                                    • ata76 Re: ?????? 11.04.05, 14:05
                                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........ja żadnych nowych fotek Tuptucha nie mam sad((((((((
                        • joana5 :( 11.04.05, 13:33
                          że niby ja?
                          nieprawda! ja musiałam je znaleźć poprostu.... sad
                          i mi tu nie ten tego bo ekstra z tego co wam wysłałam to Jaś jestsmile
                          powiedzcie, że Wam też się Jaś podoba....
                          • annalalik Re: :( 11.04.05, 13:39
                            Jas jest super i Ty tez smile)
                    • joana5 no no 11.04.05, 13:27
                      Romka to Ty władzę maszzzz!
                      • pszczolaasia Re: no no 11.04.05, 13:38
                        ja w domu wejdę i obaczę, czy Jaś, czy Joanna ładniejsza!!!
    • pszczolaasia jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 13:43
      chwilę, chwilę mnie nie było, a tu 185!!!!!
      • annalalik Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 13:49
        normalne inaczej znaczy
      • cytrusowa Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 13:54
        swiruski jesteście - chwile mnie nie ma i co za porządki???

ofcourse ze sie ucze pszczolaasia, odmawiasz mi nauki najlepszego,
        najdoskonalszego, najmądrzejszego, naj, naj, nja...jezyka
        niemieckiego?????????????????????????????????????????????

Dobra, bede pamietacwink

lece na szybkie zakupy tu poblizu, wiec nie piszcie za duzo, tak? No!

Kto tam sie dzis matrwi i ma doly???
        Koniec, bezie dobrze. Jestesmy razem, pomagamy sobie i sie wspieramy.
        • annalalik Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 13:56
          czekamy na Ciebie
          • annalalik Jagoda jest SZALONA 11.04.05, 14:02
            dzieki za ornitologiczną piosenkę KOCHANA jestes !!!
        • pszczolaasia Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 13:57
          ucz sie dziecko, ucz!!!!! super , że jesteśsmile))) wróć!!!!
          doły powoli mijająsmile))))
          • ata76 Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 14:03
            Hello Cytruś!!!!!!

no proszę, proszę pierwsza uczennica za pewne!!! Najbardziej zdyscyplinowana
            itp smile))))
            • pszczolaasia Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 14:03
              na pewno!!!! świadectwo z paskiem i te sprawy!!!
              • kruszyna75 Joasia 11.04.05, 14:04
                Zdjęcia super, Jaś fasola też!!!!!!!!!!!!
              • annalalik Re: jesteście czaśnięte :)))))) 11.04.05, 14:05
                hehe
              • kruszyna75 Jagoda 11.04.05, 14:06
                Zdjęcia Krzysia - Petarda!!!! Nie wiem dlaczego ale przypomniał mi się Hugh
                Grant w Notting Hill smile))))))))))))))))))))))))
                • pszczolaasia Re: Jagoda 11.04.05, 14:24
                  podpisuje się pod Kruszynką- PETARDA!!!! chłopak widać ma fantazjęsmile))) no jak
                  ma taką zajefajną żonę to się nie ma co dziwić... Jagoda lepiej już trochu????
    • annalalik UWAGA!!! 11.04.05, 14:04
      Niektórzy sę gubią wiec trzeba troche dyscypliny - prosze w dół kobietki smile))
      • ata76 Re: UWAGA!!! 11.04.05, 14:06
        no widzę, że dyżurna czuwa smile)))
        • annalalik Re: UWAGA!!! 11.04.05, 14:07
          Co zrobic skoro sama sie gubie smile))
        • pszczolaasia Re: UWAGA!!! 11.04.05, 14:07
          ale u nas szef wrzeszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge się skupić!!!!!!!!!!!
          • romkaforever Re: UWAGA!!! 11.04.05, 14:09
            powiedz mu zeby sie zamknął, siostrzeniec ogląda TV moge pisać, na razie...
            • pszczolaasia Re: UWAGA!!! 11.04.05, 14:11
              nie ma szans żeby zamnął ryja, bo on normalnie piłuje ryja, a dzisiaj są
              problemy. gadaj, ja się mogę wyłączyć zawszesmile)))))
    • alejandra1 te chuuuude modelki 11.04.05, 14:09
      są koszmarne
      • joana5 Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:10
        ale to są montaże co nie?
        • alejandra1 Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:11
          niii, to chyba prawdziwe...
        • annalalik Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:11
          nie mam pojecia ale znam taka jedna wariatke ktora tak wyglada
          • pszczolaasia Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:12
            sorry, oczym wy mówicie, Asia gubi się....
            • annalalik Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:13
              poslalam wam fotki chudych (malo powiedziane) modelek mailem
              • pszczolaasia Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:17
                aaaaaaaaa.......
                Ania ty chcesz mnie zdenerwować tak?????? jakieś chudzielce mi posyłasz, cobym
                się zdenderwowała, tak????? a ja cie kurtka na waci lubie, a ty mi kłody pod
                nogi tak????? oj Ania!!!! no, no no!!!
                buhahahaaa , alez ja jestem groźna...
                • annalalik Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:19
                  Jak zobaczysz te fotki to stwierdzisz inaczej - ja przy nich jestem GRUBASEM ze
                  ho ho ho. To juz jest trup a nie czlowiek FE FE FE - ani pół bimbała, ani
                  pupeczki, ani wogole nic i strach dotknac coby nie polamac!!!
                • alejandra1 Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:20
                  uwierz mi nie bedziesz chciała nigdy schudnac jak to zobaczysz
                  paskudztwo
                  chodzące kościotrupy feeeeee
                  • pszczolaasia Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:23
                    wiecie...jeszcze jestem blada.... piekło i szatani.... Ania proszę, ja nie chce
                    czegoś takiego więcej oglądać....
                  • ata76 Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:24
                    właśnie sobie obejrzałam te modelki.... cóż zero kobiecości..........ale
                    najgorsze w tym wszyskim jest to, że te kobiety znajdują aprobatę wsród
                    kreatorów mody, że takie coś jest na topie. Ja na ich miejscu wysłałabym te
                    modelki do lekarza, żeby się leczyły a nie na wybieg!!!!!!!! A tu ktoś je
                    jeszcze zatrudnia, pokazuje i tym sposobem niszczy życie wielu innych
                    dziewczyn, które na coś takiego patrzą i naśladują jeszcze.
                    Takie jest moje zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli oczywiście mogę coś wtrącić
                    • pszczolaasia Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:27
                      Ata możesz i powiem więcej, podpisuje się pod tym co napisałaś, obiedwyma
                      ręcami, nogami, i wszystkimi włosami na głowie jakie mam. może dlatego, że ja
                      należe do tych tkz. krągłych, a mój mąż to lubi, więc coś takiego, inaczej tego
                      nazwać nie można, jest dla mnie trochę odrażające!!!!
                      • cytrusowa juz jestem 11.04.05, 14:31
                        alem sie natachała. Tak to jest, jak Panu zachciwewa sie zakupów w sobotę po
                        ogdiznie 28 - nic juz prawqie nie bylo, hihih.
                        Ale ja mu dzis powiem - ze nie moge dzwigac itp. Niech on dzwiga, o!
                        • pszczolaasia Re: juz jestem 11.04.05, 14:39
                          aaaaaaaaaa Cytruś czyżby cóś podejrzewała Cytruś?
                        • ata76 Re: juz jestem 11.04.05, 14:39
                          ooooooooooooooo, skąd ja to znam.

Mój M zanim byliśmy małżeństwem, głosił wszem i wobec, że jego żona nie będzie
                          nigdy dzwigać zakupów. Tak się tego nasłuchałam, że wierzyłam, że to chodzi
                          o "generale" dźwiganie, a po ślubie okazało się, że nie będę dźwigać w jego
                          towarzystwie o tak faktycznie jest. Ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie,
                          żebym sama poszła po zakupy i wtedy to już tylko mój problem.

Tyle w kwestii dźwigania wink
                          • pszczolaasia Re: juz jestem 11.04.05, 14:43
                            oooo!!! mój to nawet na zakupy ze mną nie chodzi, po co? moge zadzwonić do domu
                            i on po schodach wniesie, ale żeby pójść ze mną ,.... nieeeeee...... chyba,
                            żeby sobie coś chciał kupić, o to co innego!!!! to zmienia diametralnie postać
                            rzeczysmile)) czubek..
                      • annalalik Re: te chuuuude modelki 11.04.05, 14:33
                        dokladnie - odrazajace
        • ata76 Re: ojojoj 11.04.05, 14:15
          ależ jestem nieuważna, znalazłam maila od Tuptucha, zwracam honor Kochana!!!!

Jagoda, obejrzałam wnikliwie zdjęcia Pana smile)) No widze, że nurkuje.... no no
          no

a modelek chudych nie widziałam, ale coś w poczcie mam, wiec później dokładnie
          sprawdzęsmile)
          • romkaforever Re: ojojoj 11.04.05, 14:29
            ide sie nawpychac co mam w lodówie :00000
          • annalalik Ważne - dla mnie 11.04.05, 14:38
            Skonsultowałam cały cykl, wyniki badań, i wogole diagnoze ginki z położną
            poleconą mi przez Asiulka i oto co mi napisala:
            Aniu...
            Mam wątpliwości i to wielkie...
            Jesli usg jajników robi się później niż w 4-5 dc, to u każdej
            wyjdą torbiele (one tak naprawdę nie są torbielami, ale później
            jest faza wzrastania, także po owulacji). Obiektywne USG robi się
            w czasie ciszy hormonalnej, tj, na poczatku cyklu...
            Jeśli byłoby to PCO, to miałabyś OBA jajniki w torbielkach. Jesli
            tylko "wykryła" w jednym jajniku to... przemawia za tym, że
            własnie TEN jest aktywny w tym cyklu.Jest to NORMA.
            Aby podejrzewać PCO należałoby zacząć od badania FSH i LH, ale
            przy Twoich tak krótkich cyklach nie później, niz 3-4 dc. Twoje
            aktualne badania nie wskazuja, by była to faza przedowulacyjna,
            więc nie wiedzę podstaw do podejrzewania PCO na podstawie tych
            badań. Chyba, że Twoja ginka upiera się, że owu wystapuje zawsze w
            14 dc- ale to by ją dyskwalifikowało od razu w moich oczach...
            Śluz jaki opisujesz, jest typowy dla końca cyklu lub... ciąży (tym
            bardziej, że PTC pnie się do góry smile)
            Testami sie nie przejmuj- uważam , że nie oszukują tylko w 50%.
            To, że test był pozytywny, może też sugerować... ciążę (HCG i LH
            maja baaardzo zblizona budowę).
            Clo jest na to, żeby wywołac owulację.
            Według mnie Ty masz owulację samoistną, tylko nie tworzy sie
            ciałko zółte. W takich sytuacjach podaje się stumulant owulacji,
            ale Ty przecież LH masz piekne, więc...
            Aniu!
            Możesz się nie sugerować tym, co Ci piszę, ale na Twoim miejscu
            poszukałabym DOBREGO, POLECANEGO lekarza, by potwierdził diagnozę
            tamtej.
            Przy samoistnej owulacji nie ma podstaw do jej stymulacji. No,
            chyba że chodzi o pozyskanie klientki (częste wizyty, obserwacja
            owulacji na USG...).
            Jesli masz ochotę, to zdradź miejscowośc, skąd pochodzisz- może
            akurat znam kogoś godnego polecenia (naprawdę ważne są Twoje
            własne obserwacje cyklu- z nich mozna duzo wyczytac, przede
            wszystkim niedomogę ciałka zółtego, a tego nie leczy się Clo)...

Lżej mi uff ...
            • pszczolaasia Re: Ważne - dla mnie 11.04.05, 14:41
              powiem jedno- a widzisz?????
              • annalalik Re: Ważne - dla mnie 11.04.05, 14:42
                umowilam sie na konsultacje do innego lekarza
                • pszczolaasia Re: Ważne - dla mnie 11.04.05, 14:43
                  pewniesmile
              • cytrusowa nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:43
                to tylko tak, zeby aie wczul w role, bo za niedlugo bedzie za mnie wszystko
                dzwigal. nawet mnie, hihihi.

A tak powaznie, to widze, ze tu powazne problemy mamy - PCO, ojoj, nieciekawie.
                Ale ania, to juz zdiagnozowane? z tego co rozumeim, to jeszcze nie!
                I na pewno bedzie ok
                • romkaforever Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:44
                  no kurde Ania !!! sucio szukaj lepszego speca wink)
                  • ata76 Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:45
                    Aniu tak jak mówią dziewczyny, zmień gina i nie martw się na zapas, bo to nic
                    nie da, a będziesz bardziej się męczyć .
                    • joana5 Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:47
                      sie podpisuje
                  • pszczolaasia Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:45
                    Romuś jak tam, dobre samopoczucie, przed jutrzejszym testowankiem?
                    • romkaforever Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:47
                      No kurde, sama wiesz... Pszczółka jak jest,sama juz czekasz
                      • pszczolaasia Re: nic nie podejrzewam 11.04.05, 14:53
                        wiem, wiem , odmierzam czas, minuty, sekundy....
                        a jakieś objawiki?
                • annalalik JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:47
                  Juz umowilam sie na jutro na konsultacje. Bez was jak bez reki normalnie. DZIEKI
                  • romkaforever Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:53
                    hej dziewczyny byłam siku zrobic i sobie ten sluz obejrzałam bo go sporo teraz
                    było, taki białawy, a jak biały to co?
                    • pszczolaasia Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:54
                      to dobrzesmile)) Romuś, to dobrze, a jak bimbały?
                      • annalalik Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:56
                        JAK BIAŁY TO SUPER - rob jutro teścior !!!!
                  • pszczolaasia Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:54
                    no!
                    powiem nieskromnie, że wiemy hihihiii
                    • romkaforever Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:58
                      o matko, lewy cycek mnie swędzi...
                      • pszczolaasia Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:59
                        no, no, no... jutro czekam wynicku
                      • joana5 Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 14:59
                        jak swędzi to rośnie
                        a jak rośnie to dobrze wink
                        • cytrusowa Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:02
                          naprawde ze, nie ma to jak sugestia, bo mnie od razy tez zaczelo swedziecwink
                        • romkaforever Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:02
                          kurde bo mi takiej nadzieji narobiłyście zze jak jutro bedzie I krecha to sie z
                          tymi siuskami spuszczę
                          • pszczolaasia Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:03
                            nie nakręcaj się, ale zrób test, @ powinna być tak?
                        • pszczolaasia Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:02
                          Joanna jak coś powie, to zawsze dobrzesmile)))
                          tera powiedzcie mi, jak wy to robicie, że wam się na dole takie fajne teksty
                          pojawiają aaaaa???/ bardzo bym chciała wiedzieć!!!!
                          • annalalik Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:04
                            Wejdz na "moje forum" i sobie tam mozesz ustawic Kochana
                            • ata76 Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:04
                              właśnie Asi pokazałam jak to się robi smile)))))
                          • joana5 Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:04
                            to soę sygnaturka nazywa tongue_out
                      • ata76 Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:02
                        Romuś, tylko jutro z rana od razu daj nam znać, bo my tu będziemy czekać na
                        dobre wiadomości smile
                        • annalalik Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:03
                          jutro urodziny forum - byloby super.... ale nie zapeszac smile)
                        • romkaforever Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:03
                          of kors, ze napisze
                          • romkaforever Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:07
                            ja musze na zebranie spadać, to pa do wieczora
                            • joana5 Re: JESTESCIE SUPER 11.04.05, 15:07
                              pokaż im! a co! wyżyj się!
                          • pszczolaasia uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:07
                            chyba mi wyszłosmile) podoba wam się moja sygnaturka?
                            • ata76 Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:08
                              super Pszczoła.

Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • joana5 Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:08
                              te noooooo
                              wszystkie inne wysiadają!
                            • annalalik Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:09
                              superancko
                              • pszczolaasia Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:12
                                no!!! Ata to IBM komputerowy mówię, wam do niej jak w dym z problemami...
                                dzięki Atko!!!! jesteś kochana smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • cytrusowa Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:16
                                  wiecie co? znalazlam polską lekarke, Marcin dzwonil, okazalo sie, ze to
                                  specjalistka od leczenia nieplodoności!!!
                                  jak nie urok, to sraczka. I ze raczej nie przyjmuje tzw. normalnych.
                                  Jak znalazlam lekarza, to od razu jakiegos zajetegosad
                                  t jest niewielu polskich.
                                  dupa blada.

pszczola, fajowa sygnaturka!!!
                                  • annalalik Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:18
                                    Ile ty sie juz starasz??? Wal do niej jak w dym - moze cos doradzi. Lepsze to
                                    niz nic - napewno nie zbagatelizuje Twoich problemów CYTRUS!!!!!
                                  • annalalik Re: uwaga próba!!!!! 11.04.05, 15:20
                                    Jesli Cie nie przyjmie to szukaj dalej - nie poddawaj nam sie bo przez kolano i
                                    w pupe!!! To przeciez wazne!!!
                            • alejandra1 ja tez przetestuję 11.04.05, 15:21
                              ciekawe czy sie udało
                              • alejandra1 Re: ja tez przetestuję 11.04.05, 15:26
                                a może teraz
                                • alejandra1 HA! udało sie wpisac sygnaturkę 11.04.05, 15:26
                                  smile)))
                                  • joana5 Re: HA! udało sie wpisac sygnaturkę 11.04.05, 15:32
                                    braaawoooo wink
                                    • cytrusowa no i co - test zrobiony??? 11.04.05, 15:35

• alejandra1 Re: no i co - test zrobiony??? 11.04.05, 15:50
                                        to taka mała zmyłka wyszła odrobinke
                                        testowałam syganturkę hi hi hi
                                        • cytrusowa Re: no i co - test zrobiony??? 11.04.05, 15:53
                                          hahahaha!!!!!
                                          udalo Ci sie kobietko rozsmieszyc mnie - ale sie dalam wpuscic w maliny,
                                          hihihihihihihiihh
    • kruszyna75 Ja z Wami nie mogę!!!!!!!!! 11.04.05, 15:20
      No cóż, poczytam wieczorem smile))))))))))))
      • cytrusowa Re: Ja z Wami nie mogę!!!!!!!!! 11.04.05, 15:21
        ale w sumie ze mna - zakladam - jest wszystko ok, a ona jakies zabiegi ma
        powyznaczane, trudno sie do niej dostac. i pytala Marcina, co za problem ja
        mam. a ja nie mam zadnego ,no nie? nie bede jej glowy zawracac inna niz zwykle
        miesiaczka...
        bedziemy szukac dalej
        • annalalik Szukajcie a znajdziecie 11.04.05, 15:31
          bedzie dobrze kochana
    • joana5 ups 11.04.05, 16:28
      jak tu puuuusto!
      • cytrusowa Re: ups 11.04.05, 16:30
        no wlasnie tez tak zauwazylam, ze cos pustawo tutajsad
      • ata76 Re: ups 11.04.05, 16:31
        no troszku pustawo wink
        • ata76 Re: ups 11.04.05, 16:32
          ja już się obawiałam, że jak wrócę z pracy to nie nadgonię, a tu cisza !!!!!
          • annalalik Re: ups 11.04.05, 16:38
            No i dobrzez e maly ruch - ja robie obiadek mojemu mezusiowi i nie mam czasu
            pisac smile)
            • ata76 Re: ups 11.04.05, 16:40
              Cytuś, gdzieś na forum swego czasu czytałam, że na jest taki gin, który
              odpowiada na maile, może póki nie masz jeszcze lekarza, to Ci się przyda,
              wklejam więc linkasmile

www.npr.prolife.pl/index.htm
              • annalalik Re: ups 11.04.05, 16:42
                ja tez czytalam i jest to napewno lekarka ktorej akurat teraz nie ma na forum -
                jest chora i jakis czas jej nie bedzie. A na npr chyba położnik jest i odpowiada
                dosc sensownie - wystarczy zatytuowac wątek - "do położnika"
              • cytrusowa Re: ups 11.04.05, 16:42
                och ata, z nieba mi spadlas.

cieszse sie ze jestescie i mozemy sobie pogadacsmile

ja zupke pomidorową zrobilam, ciasto do piekarnika wstawialm! - kupilam noą
                formęsmile, no i ide wstawic ryz do zupki
                • ata76 Re: ups 11.04.05, 16:44
                  czyżby to była ta forma silikonowa????????????????

I zupka pomidorowa, aż się rozmarzyłam smile
                • annalalik Re: ups 11.04.05, 16:45
                  Podziwiam Cie cytruś ze tak czesto pieczesz ciasta - mnie to sie zwykle nie chce...
                • joana5 Re: ups 11.04.05, 16:45
                  ej no u mnie też pomidorowa z ryżem!
                  i babka też będzie! już się zaczęła nawet robić, ale do piekarnika to jeszcze
                  ma kaweł drogiwink
                  • ata76 Re: ups 11.04.05, 16:48
                    no no Dziewczyny, aż mi tera głupio, bo mnie mężuś co chwila prosi o jakieś
                    ciasteczko, a mi się nie chce robić. Muszę wziąć z Was przykład smile))))
                    • annalalik Re: ups 11.04.05, 16:54
                      No ja tez - chyba mu jakiegos keksika upieke smile)
              • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:42
                ata76 napisała:

> Cytruś, gdzieś na forum swego czasu czytałam, że na jest taki gin, który
                > odpowiada na maile, może póki nie masz jeszcze lekarza, to Ci się przyda,
                > wklejam więc linkasmile
                >
                >
                > <a href="www.npr.prolife.pl/index.htm"

target="_blank">www.npr.prolife.pl/index.htm</a>
                • cytrusowa Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:44
                  a czemu poprawiasz - przeciez to ten sam link.
                  i ja mam pisac do tego klaczka???
                  bo nie moge znalezc dzialu listy do...
                  • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:45
                    bo wyżej zrobiłam błąd , zamiast Cytruś napisałam Cytuś
                    • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:47
                      tak do tego Kleczka, dziewczyny go zawchwalały, ponoć w tym samym dniu
                      odpowiada, ale to tylko zasłyszane a nie sprawdzone, więć nie wiem, czy tak
                      jest faktycznie

kleczek@prolife.pl
                  • annalalik Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:47
                    AAA - jego masz na mysli? Ja napisalam do niego juz jakis czas temu i nie odpisal
                    spróbuj do położnej - poleciła mi ją asiulka i naprawde daje świetne rady !! -
                    podeślę maila do niej poczta zeby nie bylo ze potem wszyscy na hura beda pisac -
                    nie wiem czy to fair
                    • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:51
                      napisałam wyżej, że nie wiem jak to dokładnie z nim jest, ale wkleję też wątek,
                      co dziewczyny pisały.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=22478316
                      • annalalik Re: Cytrusowa 11.04.05, 16:54
                        No ja to wlasnie czytalam i dlatego napisalam sad( tez myslalam ze odpisze ale za
                        to ta położna szybko odpisala i to od niej konsultacje wam wklejalam na temat
                        mojego domniemanego PCO smile)
                      • annalalik Re: Cytrusowa 11.04.05, 17:00
                        Cytruś napisz do tego Kleczka moze Ci odpisze ale napisz tez do tej położnej -
                        bedziesz miala najwyzej 2 opinie smile) Powodzenia.
                        • cytrusowa Re: Cytrusowa 11.04.05, 17:03
                          hi!
                          dobra, napisze.
                          a co do ciasta - robie dla zabicia czasu. Marcin brzeczy, ze nie je - sierote
                          kuchennego mam za męża, bo Mamusia jego nic nie potrafi poza kilkoma zestawami.
                          Także placek ze śliwkami na przykład, domowego wypieku, jadl po raz pierwszy
                          tydzien temu!
                          • annalalik Re: Cytrusowa 11.04.05, 17:06
                            Ty to skarb jestes dla niego
                          • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 17:06
                            oj to Ty dobrze z nim masz z jednej strony, bo Go łatwo zaskoczyć, pod tym
                            względem smile)))
                            • ata76 Re: Cytrusowa 11.04.05, 17:08
                              mojego M , to niestety cięzko czymś zaskoczyć, bo teściówka co tydzień ma jakiś
                              wypiek w domu i teraz mu się marzy , że u nas tak samo będzie, a ja mogę pieć a
                              i owczem, ale nie za często wink
    • joana5 ciao ragazze 11.04.05, 16:59
      czas się pożegnaćsad
      Monsz niebawem wróci z pracy...
      Będzie dzisiaj czyścił komputra, czyli cos mu tam odinstaluje, coś
      przeinstaluje i pewnie zajmie mu to cały wieczór i pół nocysad
      Ale mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i że jutro będę mogła se z
      wami poklikać.
      • annalalik Re: ciao ragazze 11.04.05, 17:01
        No to do jutra i jeszcze raz dzieki za fotki sliczne smile) Buziorki
        • ata76 Re: ciao ragazze 11.04.05, 17:03
          Pa pa pa Joana smile)))
          • pszczolaasia słuchajcie mnie uważnie:))) 11.04.05, 17:14
            idę do siory na jej urodziny!!!! jak wróce nie ma być więcej niż 500 postów!!!
            ja to sprawdzę!!!! nie mam czasu teraz czytać, ale wrócę i jak będzie tak dużo
            to was uduszę!!!!!!!!!!!
            • cytrusowa pszczola 11.04.05, 17:22
              Twa siostrzyczka ma tego samego dnia co moja Mamusia. Wlasnie gadam se z Mamą
              na gg, a wieczorkiem bedą życzenia przez telefon. Fajneie, ze masz ją
              namacalniesmile
              mi pozostają łącza
    • jedna_chwilka a czy Romkę 11.04.05, 17:31
      to coś boli? np. dół brzucha?
      • pszczolaasia Re: a czy Romkę 11.04.05, 17:33
        nie cycki ją swędząsmile)))) sześć Jagódko, jużlepiej?
        Cytruś nas masz przecieżsmile)))
        • pszczolaasia Jagoda ty się obraziłaś na cóś??? 11.04.05, 17:37
          milcząca taka dzisiaj jesteś? boli cię cóś? stało się cóś? powiedz coś....
          • jedna_chwilka No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:39
            nie piszę bo przytruwałabym.
            mam w dupie wszystko - znaczy Was nie ale gienieralnie
            pytam o Romkę bo ma chyba taki śluz jak ja...a ja już test robiłam - ten od Ewy i wiem jaki wynik
            • pszczolaasia Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:40
              no i????? a wiesz,że testy od Ewy niespecjalnie podają prawdę, jeśli chodzi o
              ewentualną ciążę... na forum czytałam...piszę na wypadek negativ...
              • jedna_chwilka Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:41
                taki jest, jedna krecha i d..a
              • pszczolaasia Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:41
                bo były przypadki, że dziewczyny robiły, potem łzy, płacz, a potem..... mam II
                kreski... wiesz o tym prawda? dzisiaj @ miała przyjść?
                • jedna_chwilka Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:41
                  nie, wczoraj
                • pszczolaasia Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:42
                  to są te testy owulacyjne tak? no.. to wyraźnie czytałam, ze one się mylą....
                  • pszczolaasia wczoraj?????? wczoraj??????? 11.04.05, 17:43
                    Jagoda smile))))) moje szczęście leć do apteki i jutro razem z Romeczką wiadomość
                    pozitiwną kcem obaczyćsmile)) dobra, dobra opanuje się.... spokojnie.... Jagoda
                    idź kupić normalny test ja cię proszę... jak cie kocham idź...
                  • cytrusowa Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:43
                    hmmm, n oja nei wiem co powiedziec Jagódka. Jestem z Tobą!!!
                  • jedna_chwilka Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:44
                    ale tam w komplecie sa testy ciazowe tez i ja ten ciazowy robilam wczoraj rano
            • ata76 Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:44
              Jagoda, każdy ma gorszy dzień, a jak chcesz sobie "poprzytruwać" to pisz, wiesz
              przecież, że papier jest cierpliwy, a tu prawie jak na papierze wink

Znaczy chciałam przez to powiedzieć, że nikt tu Ci złego słowa nie powie,
              gdybyś tu troszkę wyżaliła się. Każda z nas przecież od czasu do czasu to robi,
              a największą marudą to jestem raczej ja, i nikt mi tu pierwszeństwa w tej
              kwestii nie odbierze, choćbyś nie wiem jak się starała!!!!
              • jedna_chwilka Kocham WAS 11.04.05, 17:45
                tylko chwilowo kryję się przed szefową że piszę
                • jedna_chwilka Re: Kocham WAS 11.04.05, 17:46
                  już od 12 cykli się tak jaram...każdy dzień opóźnienia to nadzieja...
              • pszczolaasia Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:46
                Jagoda wczoraj robiłaś rano tak? spokojnie.... Aniele mój idź zrób sobie
                jeszcze jutro, naprawdę. czekam na wyniczek, a dlaczegóż my tu jesteśmy, tylko
                żeby sobie kadzić, mamy się wspierać w ciężkich i fajnych chwilach nie tylko w
                tych dobrych. Jagoda my jesteśmy z tobą myślami i serduchem. zawszesmile)) forever
                jors Pszczoła.smile)))
                • pszczolaasia łi lowju tuuuuu bejbe:)))))))))))))))) 11.04.05, 17:47

• jedna_chwilka Re: łi lowju tuuuuu bejbe:)))))))))))))))) 11.04.05, 17:48
                    wiesz co?! ten piekło i szatan mnie rozwala
                    • pszczolaasia Re: łi lowju tuuuuu bejbe:)))))))))))))))) 11.04.05, 17:48
                      to speszioli for jusmile))))))
                      • pszczolaasia Romka nas zabije za tą nagielszczyznę:))) 11.04.05, 17:49
                        ja spadam do siory idę. Jagoda rormalnie.... brak mi słów....
                  • ata76 Re: Jagoda!!!! 11.04.05, 17:50
                    Jagoda, w końcu Twoje oczekiwanie zostanie wynagrodzone i zobaczysz jaka wtedy
                    będzie radość!!!!!! A nadzieja ma to do siebie, że raz jest, a za chwilę jej
                    nie ma by znowu się pojawić......

A poza tym, jutro może okażę się, że Twój czas właśnie nadszedł, bo przecież
                    PÓKI @ NIET, PÓTY JEST NADZIEJA!!!!!
                • annalalik Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:50
                  Pszczoła ma racje !!!
              • pszczolaasia Re: No co Wy na Waaas??? 11.04.05, 17:48
                poza tym ata nie przesadzaj z tym marudzeniem.... tak gadasz jakbyś mnie nie
                znała....
                • jedna_chwilka widzialyście PANA 11.04.05, 17:49
                  w wodzie?
                  • pszczolaasia Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:49
                    słodkismile)))))))))))))
                  • cytrusowa Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:50
                    nie. kce zobaczyc
                    • cytrusowa Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:50
                      czy to w mailach bylo?
                      • annalalik Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:51
                        bylo w mailach smile
                        • annalalik Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:53
                          Posylam Ci wlasnie jesli nie masz - ale widze ze tez Ci jagoda poslala
                          • cytrusowa Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:54
                            to nie slij kochana, ja po prostu zostalam dzis ZAWALONA mailami i widac
                            przegapilam jedensad
                            • annalalik Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:55
                              Juz poszedl ale to skasuj jak odbierzesz

Co do zawalenia mailami to pewnie dostalas te wczorajsze ode mnie - bylo ich
                              kilka - sorki jesli zawalilam poczte
                      • pszczolaasia Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:51
                        było!!! a jakże!!!! wyślę ci jak wrócę, na razie papatki!!!
                      • jedna_chwilka Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:56
                        Ci też wysłałam przecie
                        • annalalik Re: widzialyście PANA 11.04.05, 17:58
                          Cytruska dostala tylko przegapila go w natloku wszystkkich wiadomosci
                          • ata76 Re: widzialyście PANA 11.04.05, 18:06
                            ja już się wcześniej pytałam, czy Pan nurkuję, czy to tylko tak do zdjęcia????
                            • jedna_chwilka Re: widzialyście PANA 11.04.05, 18:08
                              eee tam nurkuje - powierzchniowo jak większość z nas smile
    • jedna_chwilka Re: jeśli 11.04.05, 18:07
      nie dostanę do czwartku, to wtedy zrobię
      poprzedni cykl mialam o 2 dni dluższy, to teraz daje sobie 4 dni w promocji
      • annalalik Re: jeśli 11.04.05, 18:08
        Bardzo dobre podejście - pochwalam bardzo naprawde.
        4 dni w promocji - niezłe hehehe
        • cytrusowa do Pomorzanek 11.04.05, 18:11
          jestem zainteresowana laski tymi testami - tylko ja bym chciala jeszcz
          eowulacyjne. No i jak je sciagnąc od Ewy???
          bo ja do Niej pisalam na gg, nie odpowiedziala...to moze ktoras z was sie z nią
          dogada...
          komu podac swoj adres, na ktory slac?
          no i warunek taki, ze moge zaplacic dowpiero jak bede w Gdańsku, co nastąpi jak
          mniemam w maju. Jak najszybciej w maju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • jedna_chwilka ale ja ci je z allegro ściągnę 11.04.05, 18:12
            i to w dodatku mogę na Twój adres
            tylko mi go podaj
          • annalalik Re: do Pomorzanek 11.04.05, 18:13
            A przelewem nie mozesz?? Najlepiej przelew z netu zrobic prosto do ewy (tak jest
            najszybciej)
            Namiar na testy znajdziesz tu
            www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=627041
            • annalalik Re: do Pomorzanek 11.04.05, 18:15
              Wszystko sie da z Allegro netem ściagnac. Ale uwazaj na to zeby slac na inny
              adres bo ja mialam z tym klopot (Ewa sie pomylila i zamiast do kolezanki mojej
              jak prosilam poslala do mnie - no i pakiet mialam od niej gratis hehe)
          • annalalik Re: do Pomorzanek 11.04.05, 18:16
            WŁAŚNIE DOCZYTAŁAM że zgadza sie Ewa na przesyłkę za granice !!!!!! Wiec zaden
            klopot
            • ata76 Re: do Pomorzanek 11.04.05, 18:19
              coś mi się z kompem dzieje, właśnie mi się zwiesił i musiałam restartować sad(((

Cytruś, ja już Ci pisałam w innym wątku, że w razie co możesz podać namiary i
              Ci przyślę, tylko musiałabyś mi dokładnie powiedziec, co chcialabyś dostać i
              przesłać adres na jaki wysłać.

• kruszyna75 ja już z domciu! 11.04.05, 18:30
        jestem i przygotowuję się na przyjazd mojej sister a jutro rano wyruszamy do
        Kalisza, oj chyba przytyję przez te dwa dni na kuchni Mamusi smile
        • kruszyna75 Chwilka 11.04.05, 18:32
          Chwilka, to co testujesz w piątek czy wcześniej?
          To zdjęcie w wodzie skojarzyło mi się z Hug Grantem w kinie w Notting Hill.
          Zajefajne smile)))))))))))))))
          • jedna_chwilka Re: Chwilka 11.04.05, 18:41
            raz już testowałam wczoraj rano, jeśli nie dostane ciotki to w piątek mogę a z Tobą?
            • kruszyna75 Re: Chwilka 11.04.05, 18:43
              ja czekam do niedzieli 17.04. Obiecałam Pszczółce smile
              Narazie cieszę się, że mi chandra minęła smile A jak Twój humorek?
              • jedna_chwilka Re: Chwilka 11.04.05, 18:49
                obleci, urodziły mi się dziś 2 pomysły i może dam radę je zrealizować - przynajmniej sie postaram, zawsze to jakaś siła motoryczna
                • kruszyna75 Re: Chwilka 11.04.05, 18:53
                  tak czymać Jagoda smile)))) ja jutro mam bojowe zadanie wesprzeć sister u
                  krawcowej (szyje suknię ślubną), oj będzie PETARDA!!!!!!! To zadanie pozwoli mi
                  się oderwać trochę smile
                  • ata76 Re: Chwilka 11.04.05, 18:55
                    to faktyczne może pochłonąć Ciebie, a już wyobrażam sobie jak siostrę smile)
                    • kruszyna75 Re: Chwilka 11.04.05, 18:57
                      no a znając moją sister to będzie zabawnie..... ale ona się boi najbardziej
                      tego, że krawcowa "wciśnie" jej jakis fason, kóry nie spodoba sie jej na
                      zasadzie bo jest modny. Dlatego idę jako wsparcie w bojach.
                      • ata76 Re: Chwilka 11.04.05, 19:00
                        oj tak, w takich sytuacjach wsparcie jest wskazane......... i dobra rada, bo
                        jednak patrząc z boku, lepiej się "widzi", a krawcowe mają to do siebie, że
                        faktycznie mówią tak żeby sprzedać, aczkolwiek na szczęście nie wszystkie
                      • jedna_chwilka Re: Chwilka 11.04.05, 19:01
                        ja siebie do ślubu wymarzyłam w takiej skromnej sukni, ale w takiej wygladalam jak bida z nedza i pojszlam w takiej z trenem na prawie 3 m, ktora wazyla w sumie 15 kg a koronków miała, tiulów i innych takich, że blee
                        a ładnie mi w niej było smile - podobno
                        • kruszyna75 Re: Chwilka 11.04.05, 19:02
                          oj Chwilka, a gdzie w takim razie zdjątka?
                          • jedna_chwilka ślubne to musze poskanować 11.04.05, 19:03
                            jak wychodzialam za mąż (wieki całe temu), to technika nie była ąz tak posunięta
                            • kruszyna75 Re: ślubne to musze poskanować 11.04.05, 19:11
                              jakie wieki temu?????????? My pamiętam kiedy to było, może Krzysio miał rację z
                              ta datą łatwą do zapamiętania.hihihihihhi
                              ale czakamy z niecierpliwością smile
                              • jedna_chwilka Re: ślubne to musze poskanować 11.04.05, 19:15
                                smile
                        • ata76 Re: Chwilka 11.04.05, 19:04
                          ja miałam też z trenem , tylko nie tak długim, i z gorsetem.... ale marzyłam o
                          zupełnie innej, tylko, że takich nie było.......... Pani ze klepu widziała mnie
                          jeszcze w innej, a mianowicie takiej bez ramiączek, ale ten pomysł odpadł ze
                          względów praktycznych.

Jagoda, a gdzie fotka pięknej panny młodej się pytam grzecznie??????????
                          • ata76 Re: Chwilka 11.04.05, 19:08
                            aaaaaaaaa, jak zwykle za długo pisała i odpowiedź jest wyżej.

A jeśli chodzi o zdjęcia ślubne, to ja też mam takie w formie "niecyfrowej" oi
                            teraz jak Wam wysyłałam, zrobiłam zdjęcie ze zdjęcia. Fakt, że tracą na
                            jakości, ale skanera nie mam, więc inszego wyjścia nie miałam
                            • jedna_chwilka Re: Chwilka 11.04.05, 19:17
                              Ty to masz łeb - nie wpadłam na to żeby zrobić zdjęcie zdjęcia smile
                              Kurde, ale w deche.
                              jutro będziecie je mieć
        • ata76 Re: ja już z domciu! 11.04.05, 18:32
          o urlopik smile))
          • kruszyna75 Re: ja już z domciu! 11.04.05, 18:34
            2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • ata76 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:40
            ... że od jutra rzucam palenie, a dokładniej od momentu, gdy wypalę 3 ostatnie
            papierosy jakie mam. Dodatkowo mój M też rzuca, więc beziemy się wspierać.

Nie muszę dodawać, że już kilka razy rzucaliśmy i zawsze skutecznie....hi hi
            hi. A na poważnie, to już się boję, bo choć nie jest to mądre, ale naprawdę
            lubię palić i wiem, że zaczną się męki. Jedyne co mnie pociesza, że to wyjdzie
            na dobre wszystkim i może odniesie jeszcze inny, pozytywny skutek.
            Ale w sumie już mi jest ciężko na samą myśl, i już sama boję się tego, jaka
            będę okropna i nerwowa na początku. Wspólczujewszystkim , którzy będą musieli
            znosić moej humory, ale trza przeca kwardym być, więc.... możemi się uda w
            końcu.

• kruszyna75 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:42
              Atuś, czymam kciuki z całego serca. Możesz rzucac na mnie bluzgi jak ma być Ci
              lepiej. A dla pocieszenia. Moi znajomi też rzucili właśnie razem, bo osobno nie
              dało się. Jak postanowili w jednym czasie to udało się szybkosmile
              • ata76 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:45
                oj wlałaś trochę nadziei w moje serce, ufam, że nam tym razem się uda....a
                wazrie co, to pokrzycze na Ciebie na forum wink .... tylko jeszcze powód jakiś
                będę musiała mieć, bo tak bezt to trochę głupio wink

A tak na poważnie, to Kruszyna, właśnie sobie uzmysłowiłam, czy ten urlop
                oznacza, że Ciebie przez dwa dni na forum nie będzie????????????????
                • kruszyna75 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:48
                  Atuś, w odpowiednim czasie zainstalowałam Mamie necik smile))))))))))))))))))))
                  Będę , będę, tylko pewno wieczorami bo rano będę szaleć z sister po mieście.
                  • ata76 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:49
                    to dobrze, bo już ię zaczęlam martwić smile
                    • kruszyna75 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:51
                      oj, jakby co do kafejki nawet bym poszła, a co?
                      Ja też bez Was już żyć nie mogę smile))))))))))))
                      To się nałóg nazywa???????????????????
                      • ata76 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:52
                        hi hi hi.....no wygląda to na nałóg, ale z tych nieszkodliwych smile)))
                • jedna_chwilka Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:51
                  Atuś dasz radę! tylko nie myśl, że to bedzie dla Ciebie męczarnia, bo nie wiesz jak będzie smile
                  pamiętaj pij dużo wody, bardzo użo aże żeby Ci bulgotało, podobno oszukuje sie głód nikotynowy
                  • ata76 Re: uprzejmnie donoszę.... 11.04.05, 18:53
                    zawsze w razie "W", mogę iść na biorezonans, bo póki co nie ma żadnych
                    przeciwskazań sad

• cytrusowa po kolei 11.04.05, 18:34
          nie moge przelwem, bo nie mamy polskiej kasy na koncie

ja niby na allegro zapisana jestme,a le nie potrafie. T oJagodka zrob to za
          mnie, cio?

po trzecie - ile moze taka przesyla do Szwabów kosztowac? zwykla, nie polecona
          • jedna_chwilka Re: po kolei 11.04.05, 18:46
            dobra, ślij mi adres na gazete albo jagode_pl, to Ci jutro zamowimy
            żesz kurde z powodu doła nie sprawdzilam czy dużo by mnie stad kosztowała do Cię przesyłka żarcia - jutro sprawdzę rormalnie paczkę żywnościową bym Ci zorganizowała smile
      • kruszyna75 Do Chwilki i Pszczoły 11.04.05, 18:36
        Ożesz wystarszyłyście mnie. jedyny test jaki mam to test od Ewy i nie
        zamierzałam kupować innego a tu Pszczoła piszesz, że nie jest zbyt
        wiarygodny!!!!!!!!!!!!!!
        Chwilka, w którym dniu robiłaś test Ewy??????????????????
        • jedna_chwilka Re: Do Chwilki i Pszczoły 11.04.05, 18:43
          w dniu w którym mialam dostać
          • kruszyna75 Re: Do Chwilki i Pszczoły 11.04.05, 18:45
            No ja niby będę 2 dni po, ale może na wszelki wypadek sobie nabędę jakiś inny,
            w końcu mam jeszcze parę dni, a może @ przyjdzie i nie użyję żadnego, obaczymy
            co będzie smile
            • jedna_chwilka Re: Do Chwilki i Pszczoły 11.04.05, 18:47
              nabądź, ja w czwartek kupię jeśli nic nie będzie zapowiadało nieproszonego gościa
    • jedna_chwilka Kochane Moje 11.04.05, 19:19
      za wszystko Wam dziekuję BARDZO,
      teraz już muszę iść, bo Krzysiek po mnie przyjechał i spadam do domu a jeszcze jakiś obiad...
      na złość wszystkim (a swoim wrzodom w szczególności) nie zjadłam dziś obiadu i nie wiem teraz czy to wiatrak nowego komputera tak warczy czy głód z mojego brzucha?
      • kruszyna75 Re: Kochane Moje 11.04.05, 19:22
        Buziaczki smile))))
        • cytrusowa Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:01
          no co tu takie pustki???
          Żadnej nie ma - dobra, nie to nie!
          Ide sobie!
          • pszczolaasia Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:23
            gdzie idziesz diable???
            ja jestem...
            Ata, ponabijam się z ciebie, mogę? nie wierzę, że rzucisz, nie wyczymasz... kto
            by ze mną wyczymał.
            Jagoda- to na pewno wiatrak z kompa warczał... nie mogę jeszcze się śmieje...
            Kruszynko- no mamy nadzieję, że bedziesz nas ogladać.
            jutro laski musim coś wykombinować. jutro urodziny forum... coś wymyślę, chyba,
            że Asiulek mnie wyprzedzi, ale ja już kombinuję....
            • ata76 Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:26
              Pszczoła, właśnie spaliłam ostatniego, w domu fajki niet, także od jutra patrz
              i uczuć się smile)))))

i jak tam siostra?
              • pszczolaasia Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:28
                Atko jesteśsmile))))))))))
                nie wierzę, że rzucisz buhaahhaaa. nie no dobra, wierzę, wierzę...siora
                dobrze... książeczkę jej dałam, także spoko malina...
                mialam tylko 8 telefonów od szefa w ciągu pół godziny, więc...nastrój mam
                trochu minowy... niech top chudy mojżesz wydyma... ale jest oks chyba...
            • pszczolaasia Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:26
              no tak, tera wszystkie uciekły....
              • ata76 Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:29
                Jagoda pobiegła za Paniem, Cytruś uciekła, Kruszyna pewnie już zsiostrą
                buszuje, Romka piłuje rodziów na wywiadówce, Ania podaje mężowi obiad, tudzież
                piecze ciasto, Joanie mąż usprawnia kompa, Asiulka wiadomo co robi wink, Nitka z
                koleżanką buszuje, a reszta dziewczyn to nie wiem sad
                • pszczolaasia Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:30
                  uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu, czili ostałyśmy się tiko my?????
                • ata76 Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:30
                  a czemu szef dzwoniL?????????????? o co chodzi???????????
                  • pszczolaasia Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:33
                    a wiesz atko standart z pracy.... celnicy dupy dali i tyle
                    • ata76 Re: Kochane Moje 11.04.05, 20:42
                      będę jak liść. Spadam smile

Miłej nocki dla Tych co jeszcze tu zajrzą, i dla Tych co nie zajrzą też, tylko
                      zaocznie wink

Buziaki
    • jedna_chwilka Re: Witam z rana :)))))))))) 12.04.05, 00:00
      a miało byś pięset dla Pszczoły...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka