Dodaj do ulubionych

Brak @, testować? POMÓŻCIE

18.04.05, 09:29
Dziewczyny to mój 12 dzień po Luteinie i nie ma @. W tamtym miesiącu dostałam 10 dnia po. W tamten czwartek czyli 8 dnia po odczuwałam bóle @, a teraz już nie. Od 3-4 dni czuję prawie cały czas jakby mi coś ciekło, tak jak przy @, ale okresu nie ma. Może się udało. Jeśli dziś nie przyjdzie @ jutro zrobię test. Trzymajcie proszę kciuki i czy takie objawy mogą być ciążowe? Piersi mamlekko powiększone, ale nie bolą, zresztą przed @ też nie bolały...co o tym kochane sądzicie?
Obserwuj wątek
    • romkaforever Re: Brak @, testować? POMÓŻCIE 18.04.05, 09:34
      Ja teraz testów kupowac nie będę tylko od kolejnego cyklu bedę w dniu @ chodzic
      na Betę bo kosztuje 24 zł, wynik w ciągu 1,5 godziny i wiem na pewno, a tek
      testami sikanymi to sie można psychicznie wykończyć
      • czekajacaa Re: Brak @, testować? POMÓŻCIE 18.04.05, 09:36
        Ja w domu ma tylko test od Ewy, zrobię go jeśli @ nie bedzie. Jeśli Bóg obdarzy mnie cudem od razu zrobię Betę. Trzymajcie kciuki...niby się nie nastawiałam, ale nadzieja jest...
    • czekajacaa Re: Brak @, testować? POMÓŻCIE 18.04.05, 10:04
      Jak myślicie czy takie uczucie jakby mi coś delikatnie leciało to jakiś objaw ciąży może być. Jak ja doczekam do jutra i oby ta @ nie przyszła...
    • kruszyna75 Re: Brak @, testować? POMÓŻCIE 18.04.05, 11:03
      Ja miałam i nadal mam takie uczucie wilgotności, zresztą widać na bieliźnie.
      Poza tym w II fazie oprócz śluzu kremowego był też takie rozciągliwy, nie
      przezroczysty, ale mleczny (nie było go dużo). Trzymam kciuki smile))
      • emania29 Re: Brak @, testować? POMÓŻCIE 18.04.05, 12:17
        jak najbardziej z tymi objawamismile jeśli minał już termin na @ to ja bym już
        testowała smile POWODZENIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka