ewcia730 18.04.05, 21:50 Razem raźniej ... www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna62 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 09:20 ja testuje w niedziele 24.04 to będzie 32dc, oczywiście o ile wcześniej nie dostane okresu, bo mam nieregularne. Justyna Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 09:28 Ja planowo powinnam testować ok. 25.04, ale może będę musiala wcześniej, bo będę musiała odstawić duphaston. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że przed terminem @ testy bywaja zawodne, ale zobaczymy pozdrawiam wszystkie testujące Odpowiedz Link
agadibi Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 10:29 No i chyba ja.... Mogłabym jutro, ale pewnie zrobię to w piątek, jeżeli się nic nie zmieni.. Pozdrawiam, dziewczyny i trzymam kciuki! A. Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 11:30 ja mam nadziję,że doczekam do niedzieli ale mam przeczucie,że to to A Wy?? Oby wszystkim nam się udało )) www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 11:37 Masz tylko przeczucie, czy jakieś szczególne objawy, ktorych nie miałaś wcześniej? Odpowiedz Link
jennie24 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 11:44 przeciez ty od 12kwietnia cos w tych okolicach zaczelas testowac wczoraj tez mialas test zrobic? strasznie krecisz dziewczyno nie wiem juz na ilu forach, nieladnie ALe szczerze mowiac obserwacja Ciebie to super zajecie, duzo mozna sie dowiedziec powodzenia, moze Ci sie uda zobaczyc upragniona kreseczke, choc czuje ze ty lubisz wokol siebie po prostu troche zamieszania zrobic Odpowiedz Link
ewcia730 Do Jennie24 !!!! 19.04.05, 16:39 oj kochana chyba Ci zaskoczę.A jeżel;i mówsz,że coś kręce to zacytuj???A co do testu,że miałam robić wczoraj to chyba masz to z innego wątku.Jeżeli nie miałabym przeczucia i objawów nie pisałabym tyle !!! Dzieje się u mnie cos czego nigdy w zyciu nie zaznałam i to chyba nic złego,że chcę się z wami tym podzielić.Może nie uwierzysz ale to pomaga!!!Ja lubię czytac jak ktoś coś bardzo przeżywa i szczerze przyznam,że przezywam razem z nią to chyba piękne, nie uważasz? Mimo wszystko dzięki Odpowiedz Link
jennie24 Re: Do Jennie24 !!!! 19.04.05, 19:28 w jednym z watkow piszesz ze do zplodnienia doszlo, jezeli doszlo 19 marca, testowalas 12 i 17 kwietnia, prosilas o interpretacje swojego wykresu, dziewczyny Ci odpisywaly Jak Ci mowily ze to owulacja bardziej niz objawy ciazy po prostu zaczynalas nowy watek lub nawet zmienialas forum. Jakbys chciala uslyszec potwierdzenie, ze jestes w ciazy. Najlepiej zrob test z krwi, skoro zaplodnienie bylo 19 III, Twoim zdaniem -test z krwi wykaze. A objawy? Duzo dziewczyn starajacych sie ma takie same co miesiac, psycha po prostu siada. Moze nie z fajkami, bo jak ktos mysli o dzidzi to fajek nie pali. Odnosnie meza za granica i watku sprzed kilku miesiecy nie bede komentowac. Ale ciekawa z Ciebie osoba, nie powiem, nie spotkalam jeszcze takiej. Powodzenia i napisz czy jestes w ciazy.Choc pewnie jestes. Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Do Jennie24 !!!! 19.04.05, 21:46 Co do wątków z zeszłych miesięcy. Cóż moje sumienie to dla mnie najgorsza kara! Ale widzisz jednak wybrałam dobra drogę.I wierze,że będziemy szczęśliwi. A co do ciązy to pewnie,że napiszę. Odpowiedz Link
jennie24 Re: Do Ewci 19.04.05, 22:00 No to sie ciesze bo tamto mi sie nie podobalo Ale wiem i to z autopsji ze mozna swojemu cialu duzo zasugerowac, jak sie czegos bardzo pragnie. ale ja uwazam ze jak na tescie sie pojawi druga kreseczka to juz ciaza pewnik.Oczywiscie w czasie podanym przez producenta. ja mialam testowac jutro ale juz nie musze bo wiem ze nie jestem w ciazy a objawy tez mialam takie , jak nigdy jeszcze. Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 16:59 A pro po objawów: 1 dzień-nagła odraza do papierosów (wcześniej paliłam) do dzis nie zapaliłam 2 dzień-mdłości i całkowity brak apetytu pomimo odczuwanego głodu(uwielbiałam jeść choć szczupła jestem) i bóle głowy 3 dzień-aha cały czas (do dziś)znacznie podwyzszona temperatura jednego dnia miałam gorączke w ciagu dnia (myslałam,ze sie przeziebiłam)i to co w/w 4,5,6 dzień-mdłości, juz nie bede ich wymieniac bo sa do dziś ale juz mniej no i głowa tez żadziej boli,gęsty śluz biały,nadęty brzuch 7,8-no w sumie samopoczucie bez zmian czyli nienajlepsze,ogromne kłopoty z jedzeniam nie mam na nic ochoty,naglę sie zaczęłam męczyć np przy ścieleniu łóżka,kłócie w jajnikach (bolesne i ból podbrzusza),wieczorem zaczęły mnie boleć piersi ale nie sutki całe a najbardziej koło pachy,ogromnie pić sie chce 9-10 dzień-rano zobaczyłam bardzo widoczne żyły na piersi a najbardziej wokół sutków i ich ból,oraz to,że są jakieś twardsze i pełniejsze(łatwo to zauważyć poniewaz miałam bardzo małe),dziś pierwszy raz w nocy musiałam iść siku(nie pamietam kiedy mi sie to ostatnio zdarzyło),zgaga(potwornie uciążliwe)i tego dnia poczułam coś niesamowitego takiego bólu brzucha nigdy nie miałam,tak jakby mi coś w brzuchu ciągnęło na dół aż musiałam wziąć nospe i ból jajników,częściej lewego,nadal mam bardzo wydętą dolną część brzucha,może to zabrzmi dziwnie ale czułam jak zapłodnione jajeczko ulokowało się w macicy! Niewiem czy to możliwe ale ja czuję,ze w moim brzuchu coś jest!Piersi mnie dziś coraz mocniej bolą ale zawsze jest tak od południa do zaśnięcia,rano mniej wszystko boli,i wszystkie inne objawy sie utrzymały,z tym, że jedne mniej dają o sobie znać drugie bardziej.akiegoiś śluzu od wczoraj przybyło jeszcze. Przepraszam,że tak się rozpisałam ale tyle co zauważyłam zmian w moim organiźmie to nigdy tyle nie czułam i to dla mnie jest coś niesamowitego.Niektóre kobiety nie czuły nie na początku a ja od samego początku aż tyle.Może co do dni to dokładnie aż tak nie napisałam ale to co po kolei sie działo to jest. Pozdrawiam www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
swaihwe Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 19:22 Testuję z Wami. No, może nie dosłownie Byle do soboty Odpowiedz Link
latiffa Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 19.04.05, 21:13 ja testuję po wekeendzie, we wtorek, oczywiście jeśli sie nic wczesniej nie wydarzy Odpowiedz Link
matorato Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 20.04.05, 10:37 Termin @ na 22.04-piątek, jeśli nie przyjdzie, to testuję w weekend. Trzymam za nas kciukasy. Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 20.04.05, 10:47 O Jezu.Kobiety! weekend tuż tuż! jak samopoczucie i adrenalinka???U mnie samopoczucie ok.Bola piersi i czase w podbrzuszu ale juz mogę jeść, z czego sie bardzo ciesze.Ah temperaturka nadal powyżej 37.Zreszta tu mój wykres ewcia www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
ivonne76 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 20.04.05, 11:37 Ja testuję ok. 27 kwietnia chyba, ze dostanę @ wczesniej - ja jej już nie chcę. Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Kto testuje w najbliższy weekend???? 21.04.05, 10:55 podbijam temat ...jeszce pare dni Odpowiedz Link