Dodaj do ulubionych

prośba o interpetację testów owu

06.05.05, 20:34
Bardzo proszę o interpretację testów owu od p. Ewy.Cykle ma właściwie
regularne (27-28 dni). Z czterech ostanich trzy były 27 dniowe, a ostatni
trwał 28 dni. W tym cyklu zaczęłam testować i tak:
10 dc godz.19.00 - tylko jedna kreska (kontrolna)
11 dc godz.19.00 - wyraźnie widoczne 2 kreski z tym, że testowa jaśniejsza od
kontrolnej
12 dc godz. 11.30 - wyraźnie widoczne 2 kreski, jednak testowa dalej
jaśniejsza od kontrolnej. Niemniej jednak różnica między nimi niezbyt duża
(mniejsza niż w 11 dc)
12 dc godz. 19.00 - widoczne 2 kreski, jednak testowa dalej jaśniejsza od
kontrolnej. Różnica w odcieniach między nimi większa niż w 11 dc
Czy test 12 dc o godz. 11.30 można uznać za pozytywny? Jeszcze raz bardzo
proszę o pomoc, dziękuję i pozdrawiam ciepło.

Obserwuj wątek
    • bannydt Re: prośba o interpetację testów owu 06.05.05, 21:46
      Miałam podobnie.Tylko u mnie ten "chyba" pozytywny test wyszedł w 13dc.Dzień
      później już znowu ta druga kreseczka była dużo jaśniejsza od kontrolnej.tylko
      ta testowa nigdy nie byłą tak samo intesywna jak kontrolna.Nie wiem jak ty ja
      mierze sobie jeszzce tempke i zaznaczam na Fertility Friend i ten programik mi
      wyznaczył owu włąśnie na 13dc, z zaznaczeniem że peności nie daje.Więc też mam
      problem, zwłaśzcza że dopiero ddziś mnie pobolewają jajniki(19dc).Aaaaaale ci
      pomogłam co?
      • katia13 Re: prośba o interpetację testów owu 06.05.05, 22:39
        Aniu na Ciebie zawsze można liczyć. Dużo mi pomogłaś, bo o wiele mi raźniej, że
        nie jestem sama i ktoś mnie rozumie. W ogóle mam jakieś dziwne wrażenie, że
        jedziemy na tym samym wózku, bo obie teraz zaczęłyśmy testować po raz pierwszy,
        obie mniej więcej w tym samym czasie, obu nam wychodzą podobne wyniki testów,
        ciekawe co jeszcze obu nam się przytrafi w tym samym czasie....hi,hi,hi.Tak jak
        i Ty mierzę sobie tempkę w Fertility Friend, ale ten "chyba" pozytywny test
        wyszedł mi dziś, więc zobaczymy jak jutro będzie z tempką, bo wczoraj i dziś
        rano miałam spadek. Może jutro będzie wzrost...A jajniki napierniczają mi drugi
        dzień. Pozdrawiam cieplutko
        • bannydt Re: prośba o interpetację testów owu 06.05.05, 23:20
          qude, no to masz w miare ok.mi jak wyszedł test pozytywny to jajniki ani mru
          mru, śluzu też jak na lekarstwo.dopiero teraz coś się pokazuje, więc sama już
          nie wiemsadprze dwczoraj tempka spadła, ale i tak była powyżej tej linii co FF
          wyznacza i już po wyznaczonym przez ten program owu.a teraz znowu rośnie.albo
          jestem jakaś tępota albo coś mam nie tak.a tak bym juz chciała się cieszyć a
          nie zawieść się jak w zeszłym m-cu!Zycze powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka