swaihwe Żegnam się z Wami 20.06.05, 21:05 Dziewczyny, wszystkim tu życzę spełnienia marzenia o dziecku. Trzymam za Was kciuki. Byle tylko cierpliwości Wam starczyło, Kochane. Dziękuję też wszystkim, od których otrzymałam wsparcie, pomoc, które podtrzymały mnie na duchu, no i za te wszystkie forki, rysunki, prezentacje. Naprawdę, świetne z Was kobitki. Może kiedyś.... Pa! Odpowiedz Link
annalalik Re: Żegnam się z Wami 20.06.05, 21:06 Magda co sie dzieje????? Dlaczego Nas opuszczasz kochana? Odpowiedz Link
swaihwe Re: Żegnam się z Wami 20.06.05, 21:18 Aniu - często jestem wieczorami na Skype. Znajdziesz mnie pod "swaihwe" oczywiście . Jeśli możesz i chcesz- wyślij mi mailem swoje namiary. Buziaki* Odpowiedz Link
annalalik Re: Żegnam się z Wami 20.06.05, 21:27 nie mam nawet mikrofonu... ale gg mam - namiary poslalam jakby co Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania i Pszczoła 20.06.05, 21:43 Magda jakakolwiek jest twoja decyzja wiedz, że będę zawsze myślami z ttobą i zawsze będziesz mi bliska, zawsze Odpowiedz Link
jedna_chwilka ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 21:44 WHY?????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 21:45 bo to tylko bylo do ani i pszczoly nas nie lubia :o( Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 21:47 no jak to mnie KTOŚ nie lubi???? a tak poważnie to wiem ze tak jest Pszczoła niech mi powie, Jadźka prosi, czosnek jej kupie no? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 22:15 jedna_chwilka napisała: > no jak to mnie KTOŚ nie lubi???? Chwilka - ja cie kofam! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 22:16 img293.echo.cx/img293/9919/870yd.gif Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ja nic od Magdy nie mam 20.06.05, 21:54 dobry wieczor! co sie dzieje tutuaj???? Imienniczka ma odchodzi z forum? szkoda...i dlaczego???? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka 20.06.05, 21:44 Rormalnie nie miałam czasu na to w weekend a tak chciałam to zrobić JESTES BOSSSKA Odpowiedz Link
pszczolaasia Pszoła ryczy... a Magda musi odpocząć.... ale mam 20.06.05, 21:53 nadzieję, że wróci jest fajna i szystkie ją lubim, więc myślę, ze wróci... Odpowiedz Link
asiulka1976 ania 20.06.05, 22:17 chcialam Ci powiedziec ze jak robilam "tapetke" z naszych zdjec to juz mialam Twoje i sabi wklejone i kurcze za pozno dostalam te zdjecia z mezem bo byl wlasnie je wkleila ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ania 20.06.05, 22:20 tsetsetse sie by chlop zdziwił)))))))))))) idę spać)))))))) Odpowiedz Link
ewaq Re: dziękuję za boski prezencik :-) 20.06.05, 22:32 (chociaż to moja mama obchodzi dziś urodziny...) Asiula jesteś Wielka, Boska i Najwspanialsza! Niesamowita robota, istny majstersztyk Tylko ja muszę dostarczyć inną fotkę niż ślubna ;-( A tak poza tym na dziś to tyle, bo Morfeusz się o mnie pyta (zresztą on ostatnimi czasy to w ogóle mnie opuszczać nie chce nawet w ciągu dnia). Poza tym i tak mi net nie chce działać i nawet nie wiem, ile czasu ten post będzie mi się wysyłał W każdym razie buziaków moc dla wszystkich ********* Odpowiedz Link
annalalik Ja spadam spac :) 20.06.05, 22:42 Do jutra koleżaneczki kochane moje :* :*:*:*:*:*:*:*:* papa Odpowiedz Link
ata76 Re: Ja spadam spac :) 20.06.05, 23:15 Pszczoła, ........najważniejsze chyba, że idzie ku lepszemu! Tego Tobię życzę, zresztą wiesz to chyba! A jesli chodzi o fotki to co to za pna z Tobą i Agniechą co gra na czymś????? Magda Swaihwe, wracaj do nas jak tylko poczujesz że znowu jesteś gotowa by tu z nami być!My tu będziemy czekać! I Tobie również powodzenia, na pewno wszystko będzie dobrze!!! Jagoda, ja też przyłączam się do grona osób, które bardzo bardzo Ciebie lubią!!!! Ania, fotki świetne...i ten rozmarzony wzrok, po prostu poezja!!! Asiulka, normalnie padłam z wrażenia jak to zobaczyłam....piękne!!! a wszystkim pozostałym dziewczynom kolorowych snów!!! Odpowiedz Link