Dodaj do ulubionych

SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :)

25.06.05, 07:06
Dzieńdobry koleżaneczki smile
Obserwuj wątek
    • annalalik 7:45 25.06.05, 07:45
      a u mnie już 34 st C
      • askajaworska Re: 7:45 25.06.05, 08:20
        a u mnie jutro 28 dc. ale nie bola cyce wiec nic. przy pierwszej ciazy
        (normalnej) piekli i ciagnely brodawki a tu nico. zastanawiam sie czy nie
        zrezygnowac z pitolenia sie w lipcu bo 01.08 jade na zagielki mazurskie. moze
        se jeszcze podrinkole??smile
        • annalalik Re: 7:45 25.06.05, 08:33
          No w każdym razie kciuki trzymam smile
    • askajaworska Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 08:15
      witam. ja mam sobote k..wa mac wspaniala. DO TESCIOWEJ ZARA MEZUS MNIE
      WIEZIE!!!! bo janina wrrrrr.
      • jedna_chwilka Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 08:39
        Stara bez nerw ja we wawrze z tesciowo mieszkam
        czad kobitka, jak bonie dydy
        • annalalik Czesc Jagoda :) 25.06.05, 08:50
          Jakie plany na dzionek??
    • swaihwe Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 09:24
      Witam Paie.
      jezu - jaki upał. Chętnie pojechałabym za Warszawę, ale sporo rzeczy do
      zrobienia wdomu. I jeszcez @ - wrrr w taki gorąc.
      A co u Was?
      • annalalik Czesc Magda 25.06.05, 09:27
        Ja siedze w domku. Juz byłam na zakupach i już zdążyłam sobie poprasować. Mąż
        pojechał kończyć pracę, którą wczoraj zaczął (wczoraj wrócił o 23:20 dopiero
        ale dzis chce byc przed meczem w domku hehehe czyli przed 15:00)
        • swaihwe Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:29
          O rany,Kobito. To o której Ty wstałaś?!
          Ja sie wykąpałam, wstawiłam pranko i śniadaiuję.
          Babcię do kina na film o Papieżu bym cvhciała wyciągnąć. Zobaczymy czy się uda,
          bo babcia zawsze mówi, ż e by poszła, ale jak przychodzi co do czego to się
          wykręca.
          • annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:31
            No ja poszłam spać ok 1:30 a wstałam o 6:30 by mężowi śniadanko do pracy
            zrobić smile Mimo to jestem wyspana i pełna energii - dziwne nie?! smile)
            • swaihwe Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:32
              A jak wieczór się udał?smile
              • annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:34
                W sumie obyło sie bez masażu ale bardzo sie udal mimo, że mężulo był bardzooo
                zmęczony hehe
                • swaihwe Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:39
                  No to wiesz, moze masaz dziś? Każdego dnia nowa atrakcje wink Czego Ci z całego
                  serca życzę
                  • annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:40
                    no dzis chyba masaż konieczny bedzie bo mezulo juz od rana sie upominał smile
    • swaihwe Jedna_chwilka 25.06.05, 09:34
      Czy ja dobrze przeczytałam, że Ty w Wawrze mieszkasz?
      • annalalik Re: Jedna_chwilka 25.06.05, 09:34
        Madziu dobrze przeczytałaś - Jagoda w Wawrze mieszka
        • swaihwe Re: Jedna_chwilka 25.06.05, 09:38
          No to mieszkamy z Jagódką niedaleko. Bo ja na Bródnie. Ale to nic -często w
          Wawrze bywam, bo mam tam dobrego kolegę smile
          • annalalik Re: Jedna_chwilka 25.06.05, 09:40
            No to sie mozecie odwiedzic kiedys smile))
    • nitka111 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 09:44
      No ja z Wani nie pogadam już, dzisiaj mnie nie ma, zaraz ( czyt. jak Bartuś
      wstanie), potem robię zakupy na przyszły tydzień( tam gdzie jadę jest daleko do
      sklepu), a potem do rodziców i do babci na imieniny. Jutro wyjeżdżam i pewnie
      nie będę miała czasu włączyć kompa.
      Tak jak pisałam zostawiam Was w niepewności dzisiaj 34dc i nic, ale na pewno
      dam znać, z tym że test zrobię dopiero po 10.07, przed wizytą u ginki, n o
      chyba że się wyjaśni wczesniej.
      Tofam Was i będę tęsknić, ale cieszę się że z niektóreymi z Was spotkam się
      niedługo. Może jeszcze uda mi się dzisiaj odezwać pa.
      • annalalik Pa Anitko 25.06.05, 09:50
        miłego wypoczynku kochana i uściskaj dziewczyny, z ktorymi sie spotkasz. I
        pamiętaj o smsku smile
    • swaihwe Miłego dnia 25.06.05, 09:44
      Na razie spadam, musze zacząć coś roić w domciu.
      Pa!
    • patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 10:58
      Witam znad kawki smile
      Dziś sobota to i w łóżku troszke dłużej z mężem poleniuchowaliśmy smile

Mieliśmy jechać nad wodę, ale choć w Łodzi ciepło to parno i chmurnie. Więc
      zamiast wody- po południu obiad u teściowej suspicious
      Może uda mi się też namówić męża na kino?
      • patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:05
        Nie wiem co z moim ciśnieniem jest nie tak, ale coś kiepsko reaguję na tą pogodę
        uncertain Głowa troche boli i mimo kawy 3 h temu znow czuję się senna.
        Chyba muszę wypić kolejną.

A tu nadal nie ma nikogo? Wszyscy dziś weekendują zdala od kompa?
        • annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:47
          Ja jestem Patuś - właśnie włączyłam kompa. Oglądałam sobie Króla lwa2 żeby się
          rozluźnić. Mężuś jeszcze nie wrócił.
          • patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:54
            Biedna Ty jesteś skarbie. Sama w sobotę sad
            Ja niecierpię jak mój mężczyzna w sobotę musi iść do pracy (zwykle w weekendy
            nie pracuje).
            Ale do 15 juz blisko smile))

Widziałam, że przytulanko wczoraj było smile)) Bardzo jestem podekscytowana Twoim
            pierwszym cyklem na CLO- mam nadzieję, że pierwszym i ostatnim wink Za dwa
            tygodnie się przekonamy smile
            • annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:00
              Moj mezulo nie pracuje w soboty ale akurat mu sie trafiła dodatkowa fucha za
              niezłe pieniądze wiec pojechał. Nie wiem do ktorej bedzie pracował niestety.

Co do mojego cyklu z CLO to ja sie nie ekscytuje ... nie wiem skad to wynika,
              ale tak spokojnie juz podchodze do staranek smile
              • patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:04
                > Co do mojego cyklu z CLO to ja sie nie ekscytuje ... nie wiem skad to wynika,
                > ale tak spokojnie juz podchodze do staranek smile

Od ekscytowania się to masz koleżanki wink Ty się zajmij przyjemną stroną robienia
                dzieci smile)))

> niezłe pieniądze wiec pojechał. Nie wiem do ktorej bedzie pracował niestety.

Wydawało mi się, że pisałaś wyżej że do 15-tej.

A mnie się udało namówić meża na kino, więc wieczorkiem idziemy na Sin City smile
                • annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:09
                  No on ma nadzieje ze o 15 bedzie w domu bo meczyk jest ale... cos mi sie
                  wierzyc nie chce ze to skonczy... no ale czekam smile

Ty mnie prosze nie nakrecaj tym ekscytowaniem sie smile hehehehe
                  Ale fakt - ja jestem od przyjemności związanej ze staraniami a co bedzie za 2
                  tygodnie ... a kto to wie smile ?? I nie bede miała żadnych objawów smile
            • annalalik PATKA 25.06.05, 14:03
              Co to jest Clexane?? (przyznam sie - podgladam Twoj wykresik czasem)
              • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:10
                Po to jest, żeby go oglądać smile
                Heparyna drobnocząsteczkowa. Ampułko-strzykawki od razu do wkłuwania. Podaje się
                to iniekcyjnie w brzuch (przednio-boczny fałd), podskórnie.
                Heparyna rozrzedza krew, powodując tym samym lepszy jej przepływ, zapobiega
                zakrzepom, w ciąży- lepsze dotlenienie łozyska i płodu. Podaje się ją ciążarnym
                z grupy ryzyka (po poronieniach bez ustalonej przyczyny tych poronień).
                • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:11
                  acha smile Dzieki za wyjaśnienie.
                  no to mam nadzieje ze Ci sie uda szybciutko smile i bedzie dobrze
                  • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:16
                    Ja też mam nadzieję, że bedzie dobrze. Powiem Ci szczerze, że się trochę boję,
                    boję kolejnego niepowodzenia...
                    Ale moja lekarka jest optymistką i potrafi tym optymizmem zarażać otoczenie.
                    Powiedziała wczoraj na wizycie, że "czuje, że z heparyną bedzie dobrze" ale ona
                    tak naprawdę zgaduje, więc jakiś niepokoj bedzie mi towarzyszył cały czas.
                    No ale co zrobić, takie jest czasem życie.

pozdrawiam,
                    patka

Zabawa w kotka i myszkę
                    • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:19
                      powiem Ci ze moj ginek tez mnie zaraza optymizmem. On wierzy ze zajde w ciaze i
                      ja tez juz wierze
                      • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:21
                        No i takich dobrych lekarzy powinnyśmy się trzymać. Najgorsza sytuacja to
                        stracić zaufanie do swojego gina... A w moim przypadku już kiedyś się tak stało.
                        Teraz jestem z tą moją lekarką od grudnia i jestem bardzo zadowolona.
                        • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:24
                          dokladnie smile
                          Jak tam koteczka?
                          • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:26
                            koteczka przesypia wiekszość dni, ale nie wiem czy to od ciąży czy od upałów.
                            Gdzieś za dwa tygodnie będą już pierwsze objawy ciąży (o ile zaciążyła) suspicious
                • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:15
                  Powiem Ci coś...
                  Ostatnio uwierzyłam, że mogę zajść w ciążę. Poprostu nie wydaje mi sie, że to
                  nie jest mi przeznaczone tylko czuję, że będę i że mogę być w ciąży.
                  To głupie może ale mnie to pomaga. Kiedyś myslałam, że to taki cud
                  zarezerwowany dla innych ale teraz juz wiem ze tak nie jest.
                  Bede w ciazy, bede miala dziecko! Zrozumiałam to niedawno ale mam nadzieje ze
                  mnie to troche odblokuje, pomoze...
                  • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:19
                    I ten Twoj optymizm, jest naprawdę wyczuwalny smile Najważniejsze, że ta zmiana
                    postawy jest dla Ciebie korzystna smile
                    A ja jestem pewna, że tam w górze czeka już na Ciebie dzieciątko i niebawem
                    przeniesie się do wygodnego mieszkanka w Twoim brzuszku.

Aniu, a jak bylo z Twoim endo na USG w srode? Bo gdzies czytałam, że CLO
                    pogarsza endo.
                    • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:21
                      Lekarz nie wspomniał, że z endo jest coś nie tak. Powiedział, że jest wszystko
                      dobrze. Mowil tez ze endo sie pogarsza po kilku cyklach z clo - dlatego nie
                      powinno sie clo stosowac dluzej nic 6 miesiecy smile

Optymizm zauważalny hehe - pewnie aż do kolejnego dołka mojego hihihi
                      • patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:24
                        > Lekarz nie wspomniał, że z endo jest coś nie tak. Powiedział, że jest wszystko
                        > dobrze. Mowil tez ze endo sie pogarsza po kilku cyklach z clo - dlatego nie

No to super smile

A dołki to normalna, babska rzecz suspicious Z tego to sie już raczej nie wyleczymy wink

Aniu, ja się na razie zbieram. Jedziemy na obiadek do teściowej.
                        Trzymaj się, papa
                        • annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:27
                          No to milego popołudnia smile papapa
                          • asiulka1976 Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 14:44
                            Obronilam sie !!!!!!!!! pewno duzo mi pomogly wasze kciukasy trzymane big_grin
                            zdjecia ida do Was surprised)
                            ledwo zyje, glowa boli z nerwow , goraco 35 stopni w cieniu eeehhh
                            • annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 14:55
                              GRATULUJE ASIULKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • asiulka1976 Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:01
                                aniu dzieki za rannego sms-ka kiss
                                • annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:02
                                  Mam nadzieje ze Cie nie obudziłam smile))
                                  Strasznie sie ciesze ze juz masz to za soba. Wogole to mam nadzieje ze bylo
                                  fajnie smile)) Ja bardzo dobrze wspominam moje obrony (bylo ich 3 - w technikum,
                                  studium i na studiach - a kazda inna)
                                  • annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:33
                                    Asiulko a ja fotek jeszcze nia mam... smile)) No ale grunt to cierpliwość smile
                                    • asiulka1976 Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:37
                                      udalo mi sie wyslac do Ciebie bo jak wysylalam do wszystkich to kilka razy i
                                      problem jakis wiec do Ciebie poslalam i prosze o rozeslanie surprised))
                                      Bylo super !!!!!!!!!

Ps Cos czuje ze makijaz "moro" pszczolce sie spodoba hihhiihihhi
                                      • annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:46
                                        ASIULKO - makijaże cudne. Ten 1 bardzo ciekawy smile))
                                        Juz sle fotki i wracam na meczyk patrzec kiss
                                        Jeszcze raz gratuluje
    • annalalik MECZ czas zacząć :))))) 25.06.05, 15:03
      Polska - Serbia i Czarnogóra
      O jak ja uwielbiam siatkówkę smile
      • asiulka1976 Re: MECZ czas zacząć :))))) 25.06.05, 15:39
        he he a ja wczoraj ogladalam eurovizje mlodych tancerzy no i polska zajela
        drugie miejsce, parka ze szkoly baletowej z Gdanska ja jako dziecko tez tam
        chodzilam ale kurna potem w wieku 12 lat po gruntownych badan wyszlo ze bede za
        wysoka i mam gruba kosc no i wykrakali mam nadwage zadem paletmistrz by mnie
        nie podniosl hihhihihihiih
        • asiulka1976 pifko, zimne cytrynkowe mniam,mniam 25.06.05, 15:40
          tego mi brakowalooo oohhh jak dobrze, luz bluz surprised)
      • annalalik No i Polacy przegrali :( 25.06.05, 17:55
        alez tu dzis pusto...
        moj mezunio niestety nadal w pracy bidulek sad
      • patka05 Wróciliśmy 25.06.05, 18:08
        z obiadku u teściowej. Za dużo czasu nam zeszło i kino przełożyliśmy na jutro.

Asiulka: Gratuluję!!!! Już lecę oglądać fotki smile
    • asiulka1976 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 21:09
      cholerka , no !! cos mam z kompem i nie widze co piszecie ;o)

Zròb to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi…

Trwa tylko 20 sekund. Wszystko co musisz zrobić to postępować zgodnie z
      instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz
      liczyć.

Zaczynamy!
      1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
      2. Pomnòż wynik przez 50

3. Następnie dodaj 44

4. Następnie pomnòż przez 200.

5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 105.

Jeśli nie dodaj 104.

6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971,
      itd…wink

Kiedy wykonasz juz wszystkie działania powinieneś otrzymać numer
      pięciocyfrowy (lub sześcio – lekka przesada)

A więc:

Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex,
      prawda?

Ale to nie wszystko.

Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.

Ale najlepsze jeszcze przed nami.

Druga i trzecia cyfra dają ….

POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!

Ta ciekawostka matematyczna funkcjonuje tylko w 2005 roku, więc wyślij
      wszystkim swoim znajomym jak najszybciej!
      Coś miłego zdarzy ci się dzisiaj około 22.30. Przygotuj się na największe
      wydarzenie w twoim zyciu….
      Jesli wyślesz ten file w ciągu 10 minut do 10 osòb będziesz miał szczęście w
      miłości….
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka