askajaworska Re: 7:45 25.06.05, 08:20 a u mnie jutro 28 dc. ale nie bola cyce wiec nic. przy pierwszej ciazy (normalnej) piekli i ciagnely brodawki a tu nico. zastanawiam sie czy nie zrezygnowac z pitolenia sie w lipcu bo 01.08 jade na zagielki mazurskie. moze se jeszcze podrinkole?? Odpowiedz Link
askajaworska Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 08:15 witam. ja mam sobote k..wa mac wspaniala. DO TESCIOWEJ ZARA MEZUS MNIE WIEZIE!!!! bo janina wrrrrr. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 08:39 Stara bez nerw ja we wawrze z tesciowo mieszkam czad kobitka, jak bonie dydy Odpowiedz Link
swaihwe Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 09:24 Witam Paie. jezu - jaki upał. Chętnie pojechałabym za Warszawę, ale sporo rzeczy do zrobienia wdomu. I jeszcez @ - wrrr w taki gorąc. A co u Was? Odpowiedz Link
annalalik Czesc Magda 25.06.05, 09:27 Ja siedze w domku. Juz byłam na zakupach i już zdążyłam sobie poprasować. Mąż pojechał kończyć pracę, którą wczoraj zaczął (wczoraj wrócił o 23:20 dopiero ale dzis chce byc przed meczem w domku hehehe czyli przed 15:00) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:29 O rany,Kobito. To o której Ty wstałaś?! Ja sie wykąpałam, wstawiłam pranko i śniadaiuję. Babcię do kina na film o Papieżu bym cvhciała wyciągnąć. Zobaczymy czy się uda, bo babcia zawsze mówi, ż e by poszła, ale jak przychodzi co do czego to się wykręca. Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:31 No ja poszłam spać ok 1:30 a wstałam o 6:30 by mężowi śniadanko do pracy zrobić Mimo to jestem wyspana i pełna energii - dziwne nie?! ) Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:34 W sumie obyło sie bez masażu ale bardzo sie udal mimo, że mężulo był bardzooo zmęczony hehe Odpowiedz Link
swaihwe Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:39 No to wiesz, moze masaz dziś? Każdego dnia nowa atrakcje Czego Ci z całego serca życzę Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Magda 25.06.05, 09:40 no dzis chyba masaż konieczny bedzie bo mezulo juz od rana sie upominał Odpowiedz Link
swaihwe Jedna_chwilka 25.06.05, 09:34 Czy ja dobrze przeczytałam, że Ty w Wawrze mieszkasz? Odpowiedz Link
annalalik Re: Jedna_chwilka 25.06.05, 09:34 Madziu dobrze przeczytałaś - Jagoda w Wawrze mieszka Odpowiedz Link
swaihwe Re: Jedna_chwilka 25.06.05, 09:38 No to mieszkamy z Jagódką niedaleko. Bo ja na Bródnie. Ale to nic -często w Wawrze bywam, bo mam tam dobrego kolegę Odpowiedz Link
nitka111 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 09:44 No ja z Wani nie pogadam już, dzisiaj mnie nie ma, zaraz ( czyt. jak Bartuś wstanie), potem robię zakupy na przyszły tydzień( tam gdzie jadę jest daleko do sklepu), a potem do rodziców i do babci na imieniny. Jutro wyjeżdżam i pewnie nie będę miała czasu włączyć kompa. Tak jak pisałam zostawiam Was w niepewności dzisiaj 34dc i nic, ale na pewno dam znać, z tym że test zrobię dopiero po 10.07, przed wizytą u ginki, n o chyba że się wyjaśni wczesniej. Tofam Was i będę tęsknić, ale cieszę się że z niektóreymi z Was spotkam się niedługo. Może jeszcze uda mi się dzisiaj odezwać pa. Odpowiedz Link
annalalik Pa Anitko 25.06.05, 09:50 miłego wypoczynku kochana i uściskaj dziewczyny, z ktorymi sie spotkasz. I pamiętaj o smsku Odpowiedz Link
swaihwe Miłego dnia 25.06.05, 09:44 Na razie spadam, musze zacząć coś roić w domciu. Pa! Odpowiedz Link
patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 10:58 Witam znad kawki Dziś sobota to i w łóżku troszke dłużej z mężem poleniuchowaliśmy Mieliśmy jechać nad wodę, ale choć w Łodzi ciepło to parno i chmurnie. Więc zamiast wody- po południu obiad u teściowej Może uda mi się też namówić męża na kino? Odpowiedz Link
patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:05 Nie wiem co z moim ciśnieniem jest nie tak, ale coś kiepsko reaguję na tą pogodę Głowa troche boli i mimo kawy 3 h temu znow czuję się senna. Chyba muszę wypić kolejną. A tu nadal nie ma nikogo? Wszyscy dziś weekendują zdala od kompa? Odpowiedz Link
annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:47 Ja jestem Patuś - właśnie włączyłam kompa. Oglądałam sobie Króla lwa2 żeby się rozluźnić. Mężuś jeszcze nie wrócił. Odpowiedz Link
patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 13:54 Biedna Ty jesteś skarbie. Sama w sobotę Ja niecierpię jak mój mężczyzna w sobotę musi iść do pracy (zwykle w weekendy nie pracuje). Ale do 15 juz blisko )) Widziałam, że przytulanko wczoraj było )) Bardzo jestem podekscytowana Twoim pierwszym cyklem na CLO- mam nadzieję, że pierwszym i ostatnim Za dwa tygodnie się przekonamy Odpowiedz Link
annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:00 Moj mezulo nie pracuje w soboty ale akurat mu sie trafiła dodatkowa fucha za niezłe pieniądze wiec pojechał. Nie wiem do ktorej bedzie pracował niestety. Co do mojego cyklu z CLO to ja sie nie ekscytuje ... nie wiem skad to wynika, ale tak spokojnie juz podchodze do staranek Odpowiedz Link
patka05 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:04 > Co do mojego cyklu z CLO to ja sie nie ekscytuje ... nie wiem skad to wynika, > ale tak spokojnie juz podchodze do staranek Od ekscytowania się to masz koleżanki Ty się zajmij przyjemną stroną robienia dzieci ))) > niezłe pieniądze wiec pojechał. Nie wiem do ktorej bedzie pracował niestety. Wydawało mi się, że pisałaś wyżej że do 15-tej. A mnie się udało namówić meża na kino, więc wieczorkiem idziemy na Sin City Odpowiedz Link
annalalik Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 14:09 No on ma nadzieje ze o 15 bedzie w domu bo meczyk jest ale... cos mi sie wierzyc nie chce ze to skonczy... no ale czekam Ty mnie prosze nie nakrecaj tym ekscytowaniem sie hehehehe Ale fakt - ja jestem od przyjemności związanej ze staraniami a co bedzie za 2 tygodnie ... a kto to wie ?? I nie bede miała żadnych objawów Odpowiedz Link
annalalik PATKA 25.06.05, 14:03 Co to jest Clexane?? (przyznam sie - podgladam Twoj wykresik czasem) Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:10 Po to jest, żeby go oglądać Heparyna drobnocząsteczkowa. Ampułko-strzykawki od razu do wkłuwania. Podaje się to iniekcyjnie w brzuch (przednio-boczny fałd), podskórnie. Heparyna rozrzedza krew, powodując tym samym lepszy jej przepływ, zapobiega zakrzepom, w ciąży- lepsze dotlenienie łozyska i płodu. Podaje się ją ciążarnym z grupy ryzyka (po poronieniach bez ustalonej przyczyny tych poronień). Odpowiedz Link
annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:11 acha Dzieki za wyjaśnienie. no to mam nadzieje ze Ci sie uda szybciutko i bedzie dobrze Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:16 Ja też mam nadzieję, że bedzie dobrze. Powiem Ci szczerze, że się trochę boję, boję kolejnego niepowodzenia... Ale moja lekarka jest optymistką i potrafi tym optymizmem zarażać otoczenie. Powiedziała wczoraj na wizycie, że "czuje, że z heparyną bedzie dobrze" ale ona tak naprawdę zgaduje, więc jakiś niepokoj bedzie mi towarzyszył cały czas. No ale co zrobić, takie jest czasem życie. pozdrawiam, patka Zabawa w kotka i myszkę Odpowiedz Link
annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:19 powiem Ci ze moj ginek tez mnie zaraza optymizmem. On wierzy ze zajde w ciaze i ja tez juz wierze Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:21 No i takich dobrych lekarzy powinnyśmy się trzymać. Najgorsza sytuacja to stracić zaufanie do swojego gina... A w moim przypadku już kiedyś się tak stało. Teraz jestem z tą moją lekarką od grudnia i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:26 koteczka przesypia wiekszość dni, ale nie wiem czy to od ciąży czy od upałów. Gdzieś za dwa tygodnie będą już pierwsze objawy ciąży (o ile zaciążyła) Odpowiedz Link
annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:15 Powiem Ci coś... Ostatnio uwierzyłam, że mogę zajść w ciążę. Poprostu nie wydaje mi sie, że to nie jest mi przeznaczone tylko czuję, że będę i że mogę być w ciąży. To głupie może ale mnie to pomaga. Kiedyś myslałam, że to taki cud zarezerwowany dla innych ale teraz juz wiem ze tak nie jest. Bede w ciazy, bede miala dziecko! Zrozumiałam to niedawno ale mam nadzieje ze mnie to troche odblokuje, pomoze... Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:19 I ten Twoj optymizm, jest naprawdę wyczuwalny Najważniejsze, że ta zmiana postawy jest dla Ciebie korzystna A ja jestem pewna, że tam w górze czeka już na Ciebie dzieciątko i niebawem przeniesie się do wygodnego mieszkanka w Twoim brzuszku. Aniu, a jak bylo z Twoim endo na USG w srode? Bo gdzies czytałam, że CLO pogarsza endo. Odpowiedz Link
annalalik Re: PATKA 25.06.05, 14:21 Lekarz nie wspomniał, że z endo jest coś nie tak. Powiedział, że jest wszystko dobrze. Mowil tez ze endo sie pogarsza po kilku cyklach z clo - dlatego nie powinno sie clo stosowac dluzej nic 6 miesiecy Optymizm zauważalny hehe - pewnie aż do kolejnego dołka mojego hihihi Odpowiedz Link
patka05 Re: PATKA 25.06.05, 14:24 > Lekarz nie wspomniał, że z endo jest coś nie tak. Powiedział, że jest wszystko > dobrze. Mowil tez ze endo sie pogarsza po kilku cyklach z clo - dlatego nie No to super A dołki to normalna, babska rzecz Z tego to sie już raczej nie wyleczymy Aniu, ja się na razie zbieram. Jedziemy na obiadek do teściowej. Trzymaj się, papa Odpowiedz Link
asiulka1976 Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 14:44 Obronilam sie !!!!!!!!! pewno duzo mi pomogly wasze kciukasy trzymane zdjecia ida do Was ) ledwo zyje, glowa boli z nerwow , goraco 35 stopni w cieniu eeehhh Odpowiedz Link
annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 14:55 GRATULUJE ASIULKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:01 aniu dzieki za rannego sms-ka Odpowiedz Link
annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:02 Mam nadzieje ze Cie nie obudziłam )) Strasznie sie ciesze ze juz masz to za soba. Wogole to mam nadzieje ze bylo fajnie )) Ja bardzo dobrze wspominam moje obrony (bylo ich 3 - w technikum, studium i na studiach - a kazda inna) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:33 Asiulko a ja fotek jeszcze nia mam... )) No ale grunt to cierpliwość Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:37 udalo mi sie wyslac do Ciebie bo jak wysylalam do wszystkich to kilka razy i problem jakis wiec do Ciebie poslalam i prosze o rozeslanie )) Bylo super !!!!!!!!! Ps Cos czuje ze makijaz "moro" pszczolce sie spodoba hihhiihihhi Odpowiedz Link
annalalik Re: Pisze do Was ............ wizaz -stylista :O) 25.06.05, 15:46 ASIULKO - makijaże cudne. Ten 1 bardzo ciekawy )) Juz sle fotki i wracam na meczyk patrzec Jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link
annalalik MECZ czas zacząć :))))) 25.06.05, 15:03 Polska - Serbia i Czarnogóra O jak ja uwielbiam siatkówkę Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: MECZ czas zacząć :))))) 25.06.05, 15:39 he he a ja wczoraj ogladalam eurovizje mlodych tancerzy no i polska zajela drugie miejsce, parka ze szkoly baletowej z Gdanska ja jako dziecko tez tam chodzilam ale kurna potem w wieku 12 lat po gruntownych badan wyszlo ze bede za wysoka i mam gruba kosc no i wykrakali mam nadwage zadem paletmistrz by mnie nie podniosl hihhihihihiih Odpowiedz Link
asiulka1976 pifko, zimne cytrynkowe mniam,mniam 25.06.05, 15:40 tego mi brakowalooo oohhh jak dobrze, luz bluz ) Odpowiedz Link
annalalik No i Polacy przegrali :( 25.06.05, 17:55 alez tu dzis pusto... moj mezunio niestety nadal w pracy bidulek Odpowiedz Link
patka05 Wróciliśmy 25.06.05, 18:08 z obiadku u teściowej. Za dużo czasu nam zeszło i kino przełożyliśmy na jutro. Asiulka: Gratuluję!!!! Już lecę oglądać fotki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: SOBOTA! Weekendowe pogaduchy czas zacząć :) 25.06.05, 21:09 cholerka , no !! cos mam z kompem i nie widze co piszecie ;o) Zròb to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi… Trwa tylko 20 sekund. Wszystko co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć. Zaczynamy! 1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex. 2. Pomnòż wynik przez 50 3. Następnie dodaj 44 4. Następnie pomnòż przez 200. 5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 105. Jeśli nie dodaj 104. 6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd… Kiedy wykonasz juz wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy (lub sześcio – lekka przesada) A więc: Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? Ale to nie wszystko. Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami. Druga i trzecia cyfra dają …. POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!! Ta ciekawostka matematyczna funkcjonuje tylko w 2005 roku, więc wyślij wszystkim swoim znajomym jak najszybciej! Coś miłego zdarzy ci się dzisiaj około 22.30. Przygotuj się na największe wydarzenie w twoim zyciu…. Jesli wyślesz ten file w ciągu 10 minut do 10 osòb będziesz miał szczęście w miłości…. Odpowiedz Link