annalalik 27.06.05, 07:36 Czesc wszystkim Jak Wam minal weekend? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifka123 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:39 a u Ciebie jak ?? jak tempka ?? Odpowiedz Link
annalalik Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:44 U mnie świetnie. Tempka spoko zagladnij w wykresik Odpowiedz Link
fifka123 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:47 ja miałam dziś przeprawę z mężem - oj, oj, ciężko było. On stwierdził, że już jest nas troje On + Ja + Komputer i nawet nie ma ochoty a dziś mój 13 dc i temp. spadła do 36,6 więc lada moment owu !!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:49 No to olej komputer dzis i uczep sie go Odpowiedz Link
fifka123 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:53 tak zrobię, ale On pewnie doda - a nie mówiłem że tak jest przyjemniej i znów miałem rację !!! Wrrrr Odpowiedz Link
annalalik Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:57 No ale sama powiedz ze ma racje Odpowiedz Link
monika_irl Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 19:31 fifka skąd ja to znam, to tak jakbyś te słowa z ust mojego mężulka wyjęła Odpowiedz Link
tola79 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:42 Melduję się z rana )) Piatkowe spotkanie z kumpelami super, nawet ominęły mnie tzw. dociekliwe pytania, może dlatego, że głównej 'zadającej" akurat nie było A dziś tradycyjnie do 17-tej... Ech Odpowiedz Link
tola79 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 08:02 Aniu, Twoja tempka cały czas mniodzio )) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 07:55 no dzien doby laseczki kolejny dzien czas zacząc, na 11 leciny do notariusza a potem parę innych spraw trzeba zalatwic, wiec bede do was w przerwach zagladac Widze, ze weekend wszystkim dobrze minął - oby tydzien tez tak przelecial. No i w piatek, sobotę wielkie spotkaniei wielkie fotografowanie!! Co do tempki - to normalne, ze przed owu mialam tempke okolo 35.3-6, a od kilku dni mam 36.6? To ma byc wysoka temperatura??? Odpowiedz Link
askajaworska Re:moj weekend byl tesciowaty 27.06.05, 08:31 najpierw ukradkiem chciala moja alergutke julutke napasc czekolada- zdazylam! potem w sukience i obcasowych butach kazala mi kosic trawe- powiedzialam ze przyjechalam w gosci a nie w pole .przy stole zaczela opowiadac o dzieciach z chorobami typu raki 2 glowy bez rak i nog itp i glosno z wyrzutem jakims kazala mi cieszyc sie ze aniolek moj normalny jest bo tak to pewnie w zakladzie by sie znalazlo i cierpialo - no i to przewazylo!!!! a i po mojej odpowiedzi kwitujacej "milosc " do dzieci powiedziala ze ona 2 ciaze usunela i jezeli teraz bede w ciazy to ona zaplaci. ku..a zeby ta p.z.a wiedziala jak ja bardzo chce dzidzi to..... ale skad we lbie takie pomysly. Odpowiedz Link
annalalik Re:moj weekend byl tesciowaty 27.06.05, 08:36 Poprostu OLEJ ... Brak mi slow... Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 08:24 Cześć Dziewczyny))!!! Jak fajnie znów Was czytać!!! Weekend CUDOWNY!!! Naładowałam się pozytywną energią na caaaały tydzień)) - a przynajmniej mam taką nadzieję.. Szkoda co prawda znów rozstawac się z moim M na kolejny tydzień pracy.., ale wolę cieszyć się minionym weekenden tylko we dwoje i już myśleć o zbliżającym się piątku...)) To przecież tuż, tuż...)) Odpowiedz Link
annalalik Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 08:26 Czesc Aguś. Super ze miałaś milusi weekend - tak trzymac. Odpowiedz Link
ata76 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 08:47 Hello laseczki! ja po weekendzie raczej nie naładowałam akumulatorów, ale w sumie bawilam się dobrze....no i pogoda była wyjątkowo piękna.....a dziś w związku z tym, ze w piątek się obijałam muszę nadrobić zaległości Odpowiedz Link
espressoo Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 08:52 czesc wszystkim jesli w najblizszym czasie nie spadnie deszcz to ta cholerna alergia mnie wykonczy!!! a tak poza tym, to jestem w dobrym nastroju Odpowiedz Link
sabi35 Witam 27.06.05, 08:56 w ten piękny dzień! Na TS i gdzieś tutaj opisałam terapię światłem, w następnym odcinku wyjaśnię wam trochę wizualizację. No i na tę prolaktynę znalazłam tylko agnus caston (castagnus) oraz oczywiście wszelkie środki odstresowujące jak zioła (melisa, dziurawiec), joga, tai-chi, medytacja, wizualizacja itp. Bardzo polecam. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam 27.06.05, 09:07 witam Wszystkie ) U mnie weekend minal super: w sobote egzamin (wyslalam Wam Ania zdjecia?) a w niedziele pojechalismy na polwysep, byl;ismy tak o 15-tej na plazy potem na obiadek i do domu. Wieczorem wyszlo opalanie, maz RAK a ja zero czerwonego i sladu od stroju ze sie opalilam ) pytam sie go co sadzi o wycieczce na Cypr lub Krete powiedzial "kochanie oczywiscie mozesz jechac z kolezanka" hihiihih tak moj bidulek opala sie latwo i potem cierpi :o( Kofane! niestety ze spotkania nici :o( zadzwonil Andrzeja kuzyn ze wsi przyjerzdza w piatek w poszukiwaniu pracy eehhh na lato a moj mezus miekkie serce powiedzial mi ze jesli on sam nie znajdzie to go zatrudni!! no ciekawa jestem gdzie on bedzie mieszkal !!! bozeszzzzz Dobra ide na balkon a potem znow kompcius i przepisywanie dokumentow wwrrr Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: Witam 27.06.05, 09:40 Cześć Asiulka Dostałam zdjęcia od Ani - musze przyznać bez ściemniania, że jesteś świetna!!! Makijaz i stylizacja pierwsza klasa!!! Gratuluje dyplomowanej stylistce- wisażystce))!!! Tak sobie myslę, że jeszcze o Tobie usłyszymy... z gazet, telewizji, w otoczeniu sławnych prezenterów i aktorów...!!! Trzymam kciuki))!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka No dzień dobry Miłym Paniom 27.06.05, 09:07 Baska - gnaj na rynek swój, zobacz jakie fajowe rzeczy się tam dzieją Odpowiedz Link
jedna_chwilka Jołasia!!! 27.06.05, 09:12 no i co że kuzyn, nie czaruj tylko do Koliby marsz Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Jołasia!!! 27.06.05, 09:19 no kurna wlasnie, on przyjerzdza i bedzie nocowal przez weekend bo szuka pracy po knajpkach letnich, mam nadzieje ze nie zawita u nas dlugo wwrrrr przeciez go nie zostawie samego tym bardziej ze go tylko raz widzialam i maz by mnie "zabil" gdybym sobie poszla eeehhhh no !!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No dzień dobry Miłym Paniom 27.06.05, 09:18 może być, ciotka pierwszego przyjeżdza Odpowiedz Link
annalalik Re: No dzień dobry Miłym Paniom 27.06.05, 09:24 ? btw - czy Ty czasem nie masz za krotkiej II fazy? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No dzień dobry Miłym Paniom 27.06.05, 09:27 mam no i co z tego? nie bede sie stresować do lekarza pojde wtedy kiedy bede mogla z czystym sumieniem powidziec ze sie staramY, dokad ta nie bedzie to wszystko psu o dupe potluc Odpowiedz Link
sabi35 Re: No dzień dobry Miłym Paniom 27.06.05, 09:34 A tu się z tobą nie zgodzę Możesz już teraz trochę poprawić cykl ziołami (świetnym środkiem na wydłużenie drugiej fazy jest castagnus albo przywrotnik), i jak zaczniecie na dobre starania, może już będzie wszystko unormowane, kto wie. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Sabi 27.06.05, 10:11 a castangus to zioło czy lek? i jak sie ten przywrotnik parzy do picia? chyba nudna jestem z tymi pytaniami...pardonisik, kazdy coś ma, ja np nudna jestem Sabinko...żle Ci nie życzę, ale mdłości to możesz miec Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Sabi 27.06.05, 10:16 dobra już sie doczytałam ale przeczytalam tez, ze obniza prolaktyne... hmm ja na obnizenie (a i tak mam norme) biore 1/4 tabletki Norprolaku, bo mam migrogruczolaka przysadki, to ja kuwa nie wiem czy mam cos jeszcze brac na obnizenie... sama starala sie nie bede Odpowiedz Link
sabi35 Re: Sabi 27.06.05, 10:19 Castagnus to krople albo tabletki ziołowe, przywrotnik możesz sobie parzyć (gorzki) w drugiej fazie, albo zapytaj w sklepie ziołowym o krople albo nalewkę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:14 jestem tylko usiłuje doczytać szystko, ale chyba się poddam)))))) przegralam w nierówqnej walce... sześć dziewczyny) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:34 Asia. teraz mnie rozcarowałaś..rormalnie po prrostu...brak słów...placzę... Jagoda, to znaczy, ze ty ciotke wprost na błyskotece będziesz mnieć? osz kurde... moze zrobi ci niespodziankę i sie spóźni na jakiś czas? co? sześć Ania Aśkawojarska- przeczytałam i powiem Ci, ze mi kopara opadła i nie tylko..nie skomentuje tego, bo mogłabym tylko trochę nabluzgać a poco, Ania dobrze napisała olej to, no bo co... Sabi jak się dziś czujemy? Cytruś jakby odżyła nie uważacie? Atko- Toluś, Baniuś, Agnieszko witam w nowy tydzien pracy czy z Niteczką się wyjaśniło???????????????? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:38 Ja się czuję dobrze, od wczoraj jest mi trochę niedobrze i zastanawiam się czy nie za wcześnie na tę sygnaturkę. Właściwie to chciałam poćwiczyć i tak zostało. Jak ją teraz zlikwiduję, to może być afera. Oj głupia baba ze mnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:41 niuedobrze w sensie mdłości, czy coś innego? ale może nie przesadzaj z tymi ćwiczeniami co? może sobie odpuść co? mam nadzieje, ze to tylko mdlości co? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:49 Niedobrze w sensie mdłości. Ze sportów pozostał mi jedynie rower do pracy i z pracy. Reszta w odstawce. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:05 ej to chyba dobrze... mi w szpitalu cały czas gadali, że szkoda, ze nie mam mdlości, bo to baaaaaaaardzo dobry objaw, mnie tylko cyccki nawalały, a to dobrze, ale trochę za mało..powiedzieli mi wręcz, ze nie kce współpracować z nimi bo mdlości nie mam to były oczywiście żarty takie ich...więc jak masz mdlości to dobrze Sabi... a daleko masz od tej pracy i z pracy? Odpowiedz Link
tola79 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:06 Sabi, mnie też się wydaje, ze to dobry objaw )) Może niezbyt fajny, ale co tam! ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:10 Najwyżej 2 km. I na przerwie robimy małą wycieczkę, ale nie zauważyłam jakiś negatywnych skutków. Narazie nie wymiotuję, ale w poprzednich ciażach zaczynało się to raczej później, właściwie to do 6-7 tygodnia nie ma się żadnych objawów, to tylko nasze przeczulenie. Więc jak będziesz niebawem w ciąży to się nie martw brakiem mdłości albo bólu piersi, to nie zawsze jest objawem czegoś złego. I często przychodzi później. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:23 sie pytam, bo mnie właśnie w łikend rower rąbneli i go kuwa nie mam wlaśnie..niech im ch.j w noc poslubną nie stanie za to!!!!! gdzies kiedyś czytałam, że w każdej następnej ciąży pewne objawy występują wcześniej, więc moze u ciebie już są te mdłości? tym bardziej, ze jesteś 5t i 5 dzien tak? to jakby 6 tc więc moze już są? ja się sobą będę martwić, ajk sie skończy i jak zadecyduje co dalej, a o jeszcze jakiś 1 miesiac czyli 1 cykl. przynajmniej. Odpowiedz Link
bania79 cześć 27.06.05, 09:40 Ale miałam superaśny weekend! Sobota w parku, na koncercie, bacóweczce u zanjomych i wielka ucieczka o 4 rano przed komarami. Nie ma to jak w domu, we własnym łóziu! Niedziela - wyścigi konne i koncert gitarowy na rynku wieczorem... aaaaa, i postanowiłam zastosować metodę dotyczącą pozytywnego myślenia: przed wstaniem, jak już mi świadomość przyszła pomyślałam sobie co mnie miłego może dzisiaj spotkać! na początku ciężko było coś wymyślić, ale z biegiem minutek całkiem spora lista się zrobiła z kawką na śniadanko na czele (którą notabene mój mężuś już na stole kładł!!). No i wiecie co, to działa! Całkiem optymistycznie dzisiaj jestem nastawiona! I z tego wszystkiego zapomniałam zmierzyć temperaturę i wiecie co postanowiłam? Olewam! nie mierzę w tym miesiącu! zafunduję sobie bezstresowe bzykanko około weekendu! i będzie dobrze... No miłego dzionka Słońca moje kochane!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczola 27.06.05, 09:50 mi tez brak slow i z sie poplakalam po tym telefonie!! kurcze co my urzad pracy czy co z noclegownia przy okazji wwwrrrr malo rodziny maja w gdansku i kurna do nas !! eehhh jakby to moj M uslyszlam to by mi dal No ciekawa jestem ile kuzyn u nas bedzie bo przeciez nitka ma przyjechac do nas! Z tego co rozmawialam z mezusiem to jesli go przyjmie na wakacje to kuzyn bedzie mieszkal razem z pracownikami w domu - no mam nadzieje!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczola 27.06.05, 10:06 nosz szkoda.... ale my w razie czego to się wtedy z Niteczką obaczym co? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczola 27.06.05, 10:29 no mam nadzieje !!! nitka ma przyjechac do nas 20 lipca na 3 dni a potem 23lipca jada do Bialogory na wczasy ;o) i myslalam ze jak bedzie ladna pogoda to w sobote zanim pojada na wczasy spotkamy sie w ZOO Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:43 witam wszystkie, wiem że bywam tu sporadycznie, tzn piszę sporadycznie bo czytam dość regularnie napomknę tylko że staramy się prawie dwa lata, dzisiaj właśnie po b.udanym 4 dniowym weekendzie dostanę @ beeeee......... 08.07 wizyta u dr, będziemy się badać i chciałabym (chyba) IUI bo nie mam już siły czekać... życzę udanego dzionka i całego tygodnia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:47 witam a może nie dostaniesz @ co? Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:49 niestety jednak przyjdzie, chyba się już przyzwyczaiłam w końcu jestem prawie weteranką, ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:09 och...tak czy siak powodzonka Odpowiedz Link
bania79 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 09:52 Aniu i Asiu dzięki za zdjęcia! rzeczywiście fajowe! no no Jagódko,chętnie bym się na rynek wybrała, ale pewnie uda się dopiero po pracy! cóż, takie żytko...pracować trzeba i tyle! W Odpowiedz Link
patka05 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 10:14 Witam po weekendzie Jak to miło zobaczyć znów tyle postów )) Ja dziś po spotkaniu z wampirkiem (ginka chciała powtórzyć jedno badanie), jeszcze trocha i juz nie będzie gdzie kłuć. Ania, tampka rewelka )) Pszczoła- będą fotki z weekendu? Odpowiedz Link
bania79 cześć Patuś 27.06.05, 10:17 Cześć Patka. Kurcze jak wam tego spotkania zazdroszczę! cały weekend bezkarnego gadania o zajściu! no rewelka! biorę się do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: cześć Patuś 27.06.05, 10:21 hehe A mnie najprawdopodobniej czeka spotkanie z rodzinką... Nie powiem, żebym się bardzo paliła do tego wypadu na południe. pozdrawiam, patka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: cześć Patuś 27.06.05, 10:25 będą foty będą, tylko musze je do pracy przynieść, bo kumacie z domu gówno zrobię, a nie wyslę, ćhyba żebyście do 2 lipoca poczekały to i owszem mogie wsyłać z domu))) Odpowiedz Link
annalalik OPOLE 2005 - przeżyjmy to jeszcze raz 27.06.05, 10:27 www.itvp.pl/itvp/rozrywka/opole2005/ Odpowiedz Link
jedna_chwilka Anuś 27.06.05, 10:35 nie przepraszaj, ja nie na darmo zadawałam pytania o II faze i rożniczkę temperatur, bo niezależnie od niebywałego spokoju gupiej dochtorki miałam swoje przypuszczenia... tylko tak jak mówiłam z czym mam iść do nowego lekarza kiedy mnie zapyta czy Państwo się staracie i co ja mu powiem: że wrunki klimatyczno, geodezyjno, mieszkaniowo pogodowe nie sprzyjają robocie?? a w nosie mam to szystko, nie chce dać się zwariować, skoczę do zielarskiego dziś... a na pierwszą faze malina Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 27.06.05, 10:40 tylko pamiętaj - liście maliny Ja tam bardzo Ci kibicuje Odpowiedz Link
patka05 Re: Sprytna dzidzia :) 27.06.05, 10:40 Wysłało się za szybko, jeszcze raz: Ściągnięte z wątku Listopadowego: www.kmk-studio.com/yoga.htm Odpowiedz Link
patka05 Re: Sprytna dzidzia :) 27.06.05, 10:57 Asiulka kliknij na link www.kmk-studio.com/yoga.htm tam powinno ci się otworzyć okno z napisem YOGA, klikasz na niego i masz filmik do pobrania (bądź odtworzenia jeśli masz szybkie łącze). Odpowiedz Link
annalalik Re: Sprytna dzidzia :) 27.06.05, 11:01 Widziałam to juz ale zawsze mnie bawi - super Odpowiedz Link
bania79 Re: Sprytna dzidzia :) 27.06.05, 11:21 Noo, ja też widziałam! Oj roboty dzisiaj mam, oj mam... Odpowiedz Link
swaihwe nienajwcześniej, ale witam 27.06.05, 11:23 Cześć Kobitki. I po weekendzie . I dużo pracy. Ale przywitać się z Wami musiałam . Słoneczko u nas już znów grzeje. Ale tak sympatycznie. Trzymcie kciuki za mnie, abym wszystko w tym tygodniu przed urlopem zamknęła w robtce i nikt nie wpadł na pomysł wstrzymania mi go. Chyba bym nie przeżyła.... Pzdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link
bania79 Re: nienajwcześniej, ale witam 27.06.05, 11:32 Madziu, to ja kciukasy trzymam, żeby wszystko po twojej myśli poszło! ja tez czekam na sobotę niecierpliwie, bo pierwsze urodziny Oliwuni!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
bania79 a wiecie 27.06.05, 11:41 że ja jeszcze piątku nie zdołałam przeczytać do końca... Odpowiedz Link
patka05 Re: a wiecie 27.06.05, 11:47 > że ja jeszcze piątku nie zdołałam przeczytać do końca... Za to weekendowe posty zajmą ci jakieś 2 minuty ;P p.s. Cześć Madzia Odpowiedz Link
bania79 Re: a wiecie 27.06.05, 11:52 no widzę właśnie, że tylko 55! co to się dzieje w państwie naszym babskim... pogoda dopisała widzę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiecie 27.06.05, 11:58 Jejku, Patko, nie cierpię roznosić wiadomości, ale zaglądnij na nasze forum Listopad. Boże, jaka jestem smutna. Odpowiedz Link
patka05 Re: a wiecie 27.06.05, 12:13 Sabi, wiem Ja bywam na Listopadzie niemal codziennie... też nie wiedziałam, czy Ci powiedzieć, nie chciałam Cię, teraz jak masz dzidzę, martwić. Tak mi smutno pozdrawiam, patka Odpowiedz Link
patka05 Re: a wiecie 27.06.05, 12:16 Boże, a teraz jeszcze net Troll...! Ludzie to czasem mnie załamują... Odpowiedz Link
sabi35 Re: a wiecie 27.06.05, 13:24 Ja się nie denerwuję na szczęście, byłam tylko smutna. Life must go on, smutne to, ale prawdziwe. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiecie 27.06.05, 11:56 ja też do diaska!!!!!!! się zaczymalam na tym, że Sabina wróciła od gina..a przecież kuwa pracować też musze.. nie przychodzę tylko tutaj niestety żeby czytać sobie necik niestety... ach żeby mi za to płacili.....)))))))) Odpowiedz Link
bania79 Re: a wiecie 27.06.05, 12:15 ale co się stało? podeślijcie linka co... kurcze, domyślam się, ale życie wredne jest czasem! Odpowiedz Link
bania79 Re: a wiecie 27.06.05, 12:27 o rany! a ta edzieckoo to przegięła pałę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: Kochaneczki 27.06.05, 13:27 Ja jestem Ale ja nie pracuję, mam wakacje, a dziewczyny chyba zagonione w robocie... A co tam bania u Ciebie? pochwal no coś się Odpowiedz Link
swaihwe Re: nienajwcześniej, ale witam 27.06.05, 15:00 Ojej, to będzie słodziutko. A jakiś prezencik kupujesz? Odpowiedz Link
bania79 Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 13:43 Patka, no co ja mam ci powiedzieć! Super weekenda spędziłam, ale o tym wyżej już było i w tym cyklu olałam stresujące mnie okrutnie mierzenie temparatury. jeśli tym razem się nie uda, idę do lekarza się pocieszyć, że jestem normalna i zdrowa...No to tyla u mnie... Poza tym trochę się staram jednak pracować he he Odpowiedz Link
patka05 Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 13:45 Wszystkie tu jesteśmy lekko kopnięte, ale tak pozytywnie. A skoro mierzenie tempki Cię tak stresuje to faktycznie rzuć to w cholerę, mam nadzieję, że z pozytywnym efektem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 13:52 serio myslicie, że jesteśmy troche czaśnięte? no może troche... nie wiem zresztą )) nawet jesli no to co z tego!!! noononoonnoo- leję z tego gościa... po prostu... jak se pomyśle, to ...szok)))))) Jagoda Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 13:58 nosz Mumio z Opola, tego "pana" o jak dla mnie charakterystycznej orientacji)))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 13:59 No ja wlasnie sobie zapuściłam całą noc kabaretową Właśnie na tapecie Grzegorz Halama ))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 14:02 Najbardziej podobał mi się jednak Stuhr z rozmową przez komórkę mężczyzny i kobiety. Ale jak ten człowiek pięknie mówi po polsku. Odpowiedz Link
annalalik Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 14:07 Ja wogole nie ogladałam wiec teraz nadrabiam Odpowiedz Link
sabi35 Re: A ja byłam sie przejsc 27.06.05, 14:15 Jest fantastyczny kiedy mówi krakowską gwarą, a jako kobieta chyba jeszcze lepszy. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 13:51 cześć!! Znowu mam doła i na dodatek duuuużo pracy.... Wcale nie odpoczęłam w ten weekend. Ukradli nam rower i troszkę było z tym zamieszania i mój M się wkurzył bardzo... a w sobotę chyba przegiełam ze słońcem i wczoraj cały dzień w wyrku przeleżałam tak mnie głowa bolała, zresztą ostatnio wszytsko mnie boli, poprostu życie mnie boli... Jakoś mi smutno Odpowiedz Link
annalalik Zuzia 27.06.05, 13:53 Odstresuj sie jakos - idz do kina, powyglupiaj sie z mezem... zjedz lody dobre i od razu bedzie lepiej Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Zuzia 27.06.05, 13:57 wiem powinnam coś z tym zrobić, wyjścia już próbowałam - nie pomaga..... nie wiem co mi jest, moze urlopu mi trzeba, a może PRL mi skoczyła znowu.... a o co chodzi z listopadem, bo nie bardzo kumam????? Odpowiedz Link
bania79 Gosia 27.06.05, 14:20 będzie orajt, po prostu każdy poniedziałek trzeba przeżyć! tak to już jest... Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Zuzia 27.06.05, 14:24 ojej :[ ja tez miałam termin na listopad, współczuję jej bardzo.... Odpowiedz Link
tola79 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 15:07 Przewaliłam trochę roboty, ufffff... Zaraz czytnę sobie wszystko, bo mam zaległości Odpowiedz Link
tola79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:13 Cześc Basiu )) Faktycznie cichutko... Dziewczyny pewnie zasuwają w robocie albo wylegują się gdzieś )) U mnie dużo zamętu w pracy, ale chyba już mam poniedziałek z głowy, poooszli sobie )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:16 ja tez mam trochę pracy, ale razem damy radę do 17, co! tłumaczonko robię to się mało odzywam, choć jak widzę na tle innych i tak aktywna jestem bardzo Odpowiedz Link
tola79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:18 Pewnie, że damy radę! Będę twarda, choć burczy mi na samą myśl o tym pysznym rosołku, który czeka na mnie w domu! Bo nie mówiłąm Wam, że oprócz tego, że jestem nałogowym zjadaczem truskawek, to jeszcze rosołowa jestem ))))))) Odpowiedz Link
bania79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:21 łe matko! ja tez rosół uwielbiam! nawet mam specjalny gar na niego, taki na trzydniowy rosół!!!!! super Tola Odpowiedz Link
tola79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:25 Dokładnie, tez mam taki garnek specjalnie na rosół, żeby na trochę dłużej było!!! ) Wczoraj ugotowałam, wyszedł mmmmmm mniam i tak podjadam, podjadam; obowiązkowo posypany pietruszką i marchewka musi pływać, inaczej jest niezaliczony ))) Odpowiedz Link
bania79 Re: Cześć Tola 27.06.05, 15:36 taaaaaaaa, marcheweczka mniam! teraz taka młoda i swieża... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 15:21 ja dziś aktywna za bardzo nie byłam, ale spadam do domu do witra dziewczyny)) Odpowiedz Link
tromysza no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:28 Piszecie z prędkością światła. A ja to teraz powolna jestem ))) U mnie wszystko super. Za trzy dni zaczynam 11 tydzień. W piątek byłam na USG- dzidzia rozwija się wzorcowo. Za to zaczynam przypominać bezkształtną masę, bo straciłam talię- jedyne co miałam wąskie w swoim ciele. Normalnie szok! No ale trudno. I oczywiście- cały czas na was czekam. Sabi już się doczekałam. A obstawiałam, że zaraz jej się uda. mam też następne typy. Zresztą wszystkie Was mam tylko w kolejności. ))))))Trzymam kciuki mocniutko. Odpowiedz Link
tola79 Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:29 Tromyszko dbaj o siebie i fasoleczkę, no i zarażaj nas, zarażaj! )) Odpowiedz Link
bania79 Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:35 Tromyszko, no to kciukaski trzymaj za nas, a my będziemy trzymać za ciebie... Cieszę się, że mała tromyszka się dobrze rozwija i że wszystko się dobrze układa. Wierzę, że i my (ja) się doczekamy, tylko to czekanie jakieś takie trudne jest! czasem... Odpowiedz Link
annalalik Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:30 Tromyszko - tak jak Ci pisałam ja sceptyczna jestem... Odpowiedz Link
tromysza Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:35 Taa... ja też byłam b. sceptyczna. I proszę. na szczęście, aniu to nie zależy od naszego przekonania, że się uda czy od rezygnacji. To się dzieje. Często właśnie, kiedy odpuszczamy! W sensie już nie mamy sił. Zobaczysz!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka no wreszcie się do nas odezwałaś 27.06.05, 15:37 Serce nie czytaj naszych pseudo grafomańskich wybryków tylko o sobie nam melduj Sabinka była na USG w piąteczek i jak nam dzis napisała zaczęło ją mdlić hihi Odpowiedz Link
bania79 Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 15:39 dobrze Tromyszko, że nie popierasz wersji z blokadami... ileż ja się o tym nasłuchałam już! i tekst wyjedźcie gdzieś to się uda! taaaaaaa, w weekend na początku cyklu, albo w czasie @! Strasznie się cieszę, że ci się udało. W ogóle mnie sukcesy strasznym optymizmem napełniają! Odpowiedz Link
tromysza Re: no bo Wy to torpedy jesteście :-))) 27.06.05, 16:18 nie popieram. A kiedyś myślałam, że popieram. mówiłam, że na pewno zajdę na wyjeździe, w weekend itd. Akurat!!!!!! Zaszłam w Warszawia bzykając się w stresie podczas przeprowadzki. Stresie nie ciążą, ale ogólnym stresie. i brakiem komfortu, bo w mieszkaniu mieliśmy taki syf, że szok- same kartony. O, i ktoś mi powiedział, że uda się w nowym mieszkaniu- ta, akurat- udało się w starym!!!! Odpowiedz Link
bania79 Tormyszko... 27.06.05, 16:41 Widzisz, z tymi teoriami to ja też już teraz ostrożna jestem. Nie wierzę w wyluzowywanie, wyjazdy, bzykanko w nowych miejsch, dzidzię na urodziny etc. Bedzie kiedy będzie i moje myślenie czy niemyślenie o tym nie zmieni tego jak reaguje mój organizm. Zresztą w przyszłym miesiącu idę do gina i zobaczymy co mędrzec rzeknie... Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 15:39 No proszę, proszę..., człowiek pójdzie na spotkanie..., nie ma go ze 3 godzinki, a tu taki BOOM informacyjny!!! Az żal, że trzeba pracować... Chyba nie dam rady już dziś w pracy nadrobić zaległości czytaniowych.. Ale jeśli mi się nie uda, to poczytam wieczorkiem w domku)) Odpowiedz Link
tagnieszka1 Re: Nowy tydzień czas zacząć!! 27.06.05, 15:58 No własnie widzę, że aktwność Zespołu jest BAAARDZO DUŻA))!!! I SUPER!!! Tak trzymać)) Odpowiedz Link
annalalik Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:09 i gdzieś zniknął nagle. Może spotkanie z kadareczką pomoże? Zawsze źle znoszę te kilka dni po owu ale w tym cyklu nie bede smuciła! Ma być ok! No to chlup A mezula jeszcze nie ma a mu coś obiecałam Odpowiedz Link
espressoo Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:19 annalik, kiedy testujesz, moze napijemy sie razem, za owocne starania Odpowiedz Link
annalalik Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:22 No ja miałam dopiero co owu - w piątek jakoś ) Odpowiedz Link
espressoo Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:28 ja ciut wczesniej, niedziela, pn albo wt. Nie robie zadnych obserwacji wiec ciezko przewidziec... @ powinnam dostac rowno za tydzien i niestety cos czuje ze przyjdzie... Odpowiedz Link
annalalik Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:40 No ale mowia ze objawy @ sa podobne do ciazowych ) Kadarka jest super - poprawia humorek - no i od razu mezulo zadzwonil. Bedzie ok 20:00 Odpowiedz Link
espressoo Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:48 ja juz sama nie wiem, naczytalam sie tyle o objawach, ze znam juz wszystkie mozliwe normalnie bola mnie piersi, a teraz nie bola jak wlasnie powinny! co wiecej, wyczytalam w watku o prolaktynie, ze jak jest za wysoka to m.in. bola piersi, wiec najchetniej juz bym poleciala badac jej poziom bo na pewno mialam za wysoka dlatego bolaly. Niestety nie moge bo dzis 21 dc czyli sie spoznilam, nie wiem czy mam badac jutro, ale sie nie wyrobie bo do pracy nie zdaze. Wiec pewnie w przyszlym m-cu zbadam. napedzam sie choc nie chce, ale jak tu na forum nie wchodzic jak mnie ciagnie... Odpowiedz Link
annalalik Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 18:51 Spokojnie! Nie mozna mowic o objawach bo kazda kobieta ma troche inne. Ja nie wiem czy ja bede miala jakiekolwiek - to sie okaze dopiero. Szkoda czasu na takie rzeczy Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 19:10 Ledwo zyje, od rana przepisuje te cholerne pisma wwrrr az mnie kark boli eehh no zrobilam reklame ;o) jest w sygnaturce i choroba jasna małe literki wyszly no ale na razie niech tak zostanie ) ide obiad robic uuppss no chyba kolacje , meza jeszcze tez nie ma - co za zycie Odpowiedz Link
annalalik Re: Coś się porobiło z moim optymizmem 27.06.05, 19:15 Asiulka - mojego tez jeszcze nie ma Odpowiedz Link
cytrusowa hej laski 27.06.05, 19:24 witam sie z wami. od dzis jestem juz wlascicielką mieszkania, przy okazji podpisywania aktu odwiedzilam Gdynię Cieszę sie bardzo na spotkanie - czy Koliba jest juz zaklepana - znaczy sie stolik w rzeczonym lokalu? Odzylam tutaj, odzylam Pszczolo kochana Odpowiedz Link
asiulka1976 aniu !!! 27.06.05, 19:15 teraz widze jak pomagasz mi na forum , kofana ty !! bozesz co to było z tymi zdjeciami az sie przerazilam dobrze ze jestes !! a ja zostalam wspoladminem na forum e-dziecko od kuchni eehh i znow kasowac trza no nic taka rola modelatorów ;o) Odpowiedz Link
annalalik Re: aniu !!! 27.06.05, 19:22 Pomagam z przyjemnością A te zdjęcia to szkoda gadac... kretynizm... Odpowiedz Link
annalalik Re: aniu !!! 27.06.05, 19:34 Powiem Ci ze dla mnie bycie tym całym adminem to sama przyjemność Przynajmniej mam co robic hihi Odpowiedz Link
patka05 Ja chyba też 27.06.05, 19:42 odrobinę optymizmu straciłam. Jakoś od wczoraj, od czasu jak wiem o Rzasi zagnieździł się u mnie niepokój, strach przed kolejnym niepowodzeniem. Cały dzień zastanawiam się czy nie odpuścić sobie starań jeszcze, ale już okres okołoowulacyjny więc już i tak pewnie po ptokach. A wyrazem tego niepokoju był dziś sen. Zdrzemnęłam się dwie godzinki po południu i przyśnił mi się okropny sen- byłam bardzo chora, majaczyłam, nie poznawałam ludzi, wpadłam w histerię... może to zbieg okoliczności, ale jednak. A mężusia nie ma i nie ma mnie kto przytulić- Aniu dziś ja będę czekać na nocny powrót męża- może wyrobi się do 23- ciej...? Asiulka- fajowa ta Twoja reklama, zostaw ją sobie w sygnaturce to sobie klientów z forum napędzisz. A o co chodzi ze zdjęciami, bo nie kumam? Odpowiedz Link
annalalik Re: Ja chyba też 27.06.05, 19:45 Patka - winka sie napij - u mnie 2 lampki pomogły bardzo i juz mam świetny humorek Mam nadzieje ze nasi mezowie w koncu wroca do domku i nas poprzytulaja Odpowiedz Link
patka05 Re: Ja chyba też 27.06.05, 19:52 Chyba faktycznie pójdę się napić... nieprzezornie zajrzałam do sennika... A zaraz uwierze w to co przeczytałam. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ja chyba też 27.06.05, 19:51 zdjecia na moim forum jakas wariatka wyslala post ze zdjeciami jakiejs choroby- paskudztwo!! no i na szczescie w pore Ania wykasowala ) A reklame pewno ze zostawie tylko musze ja dopracowac ale jak bede miec chwilke a na razie taka moze byc, ledwo co widac co napisalam ale najwazniejszy email jest )) Odpowiedz Link
patka05 Re: Ja chyba też 27.06.05, 19:54 No dopracowanie graficzne to szczegół, zajmiesz się nim w wolnej chwili. Ale pomyśł był super. Odpowiedz Link
cytrusowa ale 27.06.05, 20:09 o co chodzi z tymi zdjeciami jakijs choroby na forum asi? Odpowiedz Link
annalalik Re: ale 27.06.05, 20:10 Jakaś nadgorliwa babka zamieściła fotki brzydkiej choroby "niewymawialnej".... beznadzieje... nie wiem co to miało znaczyc ale musiałam usunac bo fotki były tragiczne... Odpowiedz Link
annalalik Trochę prywaty 27.06.05, 19:43 www.danviva.pl/galeria/show.php?idf=107 Zagłosujecie na moje foto?? autor: papryka Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Trochę prywaty 27.06.05, 19:51 a ja myslalam ze TY tam bedziesz hihhiihhi Odpowiedz Link
annalalik Re: Trochę prywaty 27.06.05, 19:53 Nie - Juleczka zdecydowanie lepiej wychodzi na foteczkach Chce wygrac mp3 playerka dla brata - zawsze o takim marzył Odpowiedz Link
ata76 Re: Trochę prywaty 27.06.05, 20:34 Asiulka, super wyszły zdjęcia.......nie muszę chyba mówić,które mi się najbardziej podobały?!!!! W każdym razie wielkie gratulacje i szacuneczek dla wykonanej pracy!! Cytruś, no no no....właściecielka mieszkania i to pełnoprawna....no no no )) I fajnie, że humor dopisuje ))) Ania, już zagłosowałam na Twoje zdjęcie...znaczy zdjęcie pięknoty ))))) Patka, najważniejsze, że mężuś wróci a jak wróci to już na pewno utuli!! Tromysza, super, że u Ciebie wszystko dobrze!!!Zaglądaj do nas częsciej!! Jagódka, no nie wiem co Ci powiedziec, chyba tylko tyle, że łatwiej walczyć z czymś co jest znane niż nieznane! Powodzenia !!!!!!!!! Magda, Swaihwe, fajnie Ciebie widzieć...buziaczki ))) dziewczyny Wy dziś tyle popisalyscie, ze już oczywiście pogubilam się, co jeszcze chcialam powiedzieć.....ale co zrobic.....brak lecytyny,czy cóś u mnie w każdym razie dzień był na tyle pracowity, że niestety musialam całkowicie poświęcić się pracy, ale tak to już jest jak się jednego dnia odpuści, to następnego trza zakasać rękawy, więc pretensje mogę mieć tylko do siebie.....poza tym dziś znowu słomiana wdowa jestem....poza tym przyszła wredota......ale dobrze, że wcześniej, niż miałaby przyjśc później.....a poza tym mam wszystko w nosie, ale nie narzekam, bo po co...i tak niczego to nie zmieni....a kończąc już miełego wieczorka wszystkim koleżankom )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia nie mogie Was czytać.. buuuu...mogie czytać 27.06.05, 21:17 tylko krótkie posty...jutro znowu bede musiała nadrobić)) dobranoc!!! Odpowiedz Link