Dodaj do ulubionych

Pytanie do Bach:)

01.07.05, 17:55
Wiataj kochana. Pisałaś o bólach krzyża. Ja robiłam test dwa dni po Tobie i
też mam takie odczucia. Co na to Twoj lekarz? Bo w poprzedniej ciąży
(obumarłej) moj gin twierdził, że to niebezpieczne. Może kłuć z boków, ale
nie w podbrzuszu i w krzyżu. Trochę się zmartwiłam tymi bólami. Napisz mi
proszę kocahniuteńka, co u Ciebie. Może inne dziewczyny też tak miały?
Pozdrawiam wszystkie
Lilka
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Pytanie do Bach:) 01.07.05, 17:58
      Lilka trochę może boleć, gorsze są takie ostre bóle, takie naprawdę ostre,
      takie, że aż musisz się zgiąć, tak mi gin tłumaczył. jesli nie masz takich to
      spokojnie poczekaj i postaraj się nie denerwować. wiem, ze ciężko to zrobić,
      uwierz mi, wiem, ale postaraj sięsmile)))))) pozdrawiam i zyczę jak najlepiej,
      szczęśliwych 8 już miesięcysmile))))
      • dorota53 Re: Pytanie do Bach:) 01.07.05, 19:30
        Moze cie troche uspokoje, ja tez mialam bole krzyza na poczatku ciazy i stale
        myslalam o najgorszym a mam za soba juz poronienie. Jednak lekarz mnie uspokoil
        ze to calkiem normalny objaw ciazy bowiem to ciazowe hormony rozluzniaja
        wiazadla i stawy a jesli masz tylozgiecie macicy ( ja mam ) to takze powoduje
        bole plecow. Mnie dokuczaly na poczatku ciazy ale juz przeszly czego i Tobie
        zycze. Pozdrowienia dla fasolkismile
    • dorota53 Re: Pytanie do Bach:) 01.07.05, 19:32
      A jesli chodzi o klucia w bokach to raczej nie na samym pozcatku, tylko jak
      macica juz zaczyna sie rozrastac na dobre.Jesli jednak dochodza bole podbrzusza
      ktore nie ustaja a sie nasilaja to faktycznie lepiej zglosic sie do lekarza.
      • lilka_27 Re: Pytanie do Bach:) 01.07.05, 19:54
        Dzięki za odpowiedzi. Na was zawsze można liczyć smile)
        Tak się zastanawiam, czy te bóle nie mają związku z moimi okropnymi zaparciami.
        Nie mogę sobie z nimi poradzić od dwóch tygodni, choć stosowałam się do
        wskazówek niektórych z was.
        Pozdrawiam
        Lilka
        • danik1 Re: Pytanie do Bach:) 01.07.05, 21:33
          A ja mam pytanko do Was. Jakie to sa te bole w krzyzu i po bokach??? Ja mam tak
          jakby mnie prad przeszedl to takie impulsy i nie sa silne tylko wyczuwalne. czy
          tez tak macie?
          • bach28 Re: Pytanie do Bach:) 02.07.05, 14:40
            Nio przez dwa dni miałam takie bóle w dole pleców okolice krzyża najczęściej w
            pracy jak za długo stałam ale przeszło. Co do lekarza na wizytę idę we wtorek i
            mam nadzieję na dobre wieści tylko dobre innych nie przyjmuje do wiadomości i
            koniec
            Buziaki dla wszystkich
            • bach28 Lilus 02.07.05, 15:00
              a jak ty się czujesz mnie dziś nic a nic nie boli czasem tylko jakieś ble w
              gardełku się pojawia ale generalnie rzadko............
              • lilka_27 Re: Lilus 02.07.05, 20:22
                Kochana Bach,
                odsyłam Cię do mojego wątku o bladej kresce. Dzisiaj rano pre-test nie pokzał
                mi ciąży, ale @ nadal nie ma. I wcale się nie czuję, jakby miała przyjść. Tylko
                te lekkie bóle krzyza i kłucia jajników. Będę w kontakcie. A co u Ciebie? Mam
                nadzieję, że masz wszystkie objawy ciąży. Nie życzę Ci tego bynajmniej przez
                złośliwość, ale ze szczerego serca smile))) No może z wyjątkiem mdłoścismile)) Całuje
                Lilka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka