Dodaj do ulubionych

ale się dzieje:O

20.09.05, 10:14
dziś właśnie moja mama podjada mi kwas foliowysmile
mówi że obawia się ciąży:0

myślałam że glebnę-śmieję się że ona wcześniej zajdzie odemnie!!!
ma 44 lata i tato pracuje za granicą,przyjechał akurat w TE dni i mama ma
teraz stresa-choć mówi że po tym co ja przechodzę to inaczej inaczej do tego
podchodzi i jakby było dziecko to by się nawet cieszyła-tylko martwiłaby się
czy zdrowe będzie!jak to przeżycia i ludzkie dramaty zmieniają poglądy innych
ludzi!kilka lat temu jak myślała że"wpadła" to biegła do lekarza po lek
zapobiegający a teraz je garść kwasu foliowego!ale odmiana nie?
zdziwko będzie jak faktycznie zajdziesmile od owulacji boli ją podbrzusze-a ja
je nagadałam że to 1szy objaw! o mało nie zemdlała!

ach życie!ciągle zaskakujesmile))

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monias3 Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:12
      niezła historia...ale Ty tak mamy nie stersuj bo sie jej tylko @ opóźnismile))
      • beettinna Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:17
        w przeciwieństwie do mnie mama nie ma pco i cykle jak w zegarku!smile))
        lubię na nią patrzeć jak jej mówię że to objawy!smilesłabo jej wtedysmile
        pozdrawiam
        • monias3 Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:18
          to ty mała sadystka jesteś hi hih hi smile))
    • monjan Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:25
      wszytsko jest mozliwe
      moja mama urodzila trzecie dziecko w wieku 45 latsmile
      a jak pieknie wygladala w ciazy!!
      i teraz mam 9 letnia siostrzyczke i mlodych rodzicow
      • beettinna Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:33
        pewnie że wszystko możliwe bo jak mama panną była to cyganka powiedziała jej w
        którym miejscu dom wybuduje a mama się z niej śmiała bo tam była łąka i w
        dodatku nie ichsmile no i stoi tu dom!!!potem że będzie mieć też syna...
        ma dwie córki póki co-ale poetm przyszła cyganka ta sama jak już byłyśmy z
        siostrą duże-porozglądła się po domu i mówi : a gdzie wasz brat?a my w śmiech
        z siostrą że brata nie ma!a ona na to: nie martwcie się-będziecie mieć!!!
        no a w styczniu tego roku poszła mama do wróża-też u niego byłam i powiedział
        że starszne problemy będę mieć z ciążą!!-i poroniłamsad
        noi ten facet poweidział mamie że ma w kartach dziecko!tata zadowolony bo już
        ma instynkt dziadka!!smile))
        a ja wam powiem że jakby nawet się pojawiło to może bym tę miłość miała na kogo
        przelać...w każdym razie pomogłabym jej
        Pozdrawiam
        • monias3 Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:40
          i dlatego nie chodze do wróżeksmile
        • anula64 Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 11:45
          beettino to rzeczywiscie niezłe zamieszanie sie porobiło pewnie bedziesz miała
          brata hihi jezeli tego chcesz mama tez to wam zycze czekamy na rozwój sytuacji
          a mamie się @@@@ już spóznia??? u mnie tez niedwano była taka sytucja z tym ze
          moja mam sie mnie pyatła czy jak na teście wyjdzie że nie jest w ciąży to
          bankowo nie jest tata stwierdził że by kochał choć ja mam 28 lat brat 25 a
          siostry bliznaiczki po 24 więć sama widzisz rodzeństawa mam sporo za to zawsze
          było wesoło życze powodzenia moze i tobie sie uda niebawem pozdrawiam anka
          • beettinna Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 12:16
            nie,mamie się nie spóźnia-ma 20dc-myślę że mąż chciałby byśmy się wyprowadzili
            jeśli faktycznie byłaby to ciąża-on by tego nie przeżył.ale już miała takie
            bóle więc ma cichą nadzieje że dostanie ale w razie czego je kwas foliowy

Pozdrawiam
            • 1magnolia Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 12:42
              Rzeczywiscie, zycie jest nieslychanie zadziwiajace wink Ja raz bylam u wrozki,
              ale nic z tego co mi powiedziala nie sprawdzilo sie, wiec chetnie odwiedzilabym
              kogos takiego jak Twoj wroz ... jesli jest w Warszawie to czy moglabys dac mi
              jego adres? Wiem, ze to nie forum wrozbiarskie, ale tak przy okazji... wink
              • beettinna Re: ale się dzieje:O 20.09.05, 13:07
                oj-ja jestem z Tarnowa-malopolska-ale pewnie w stolicy jest większy wybór

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka