angelm24 03.11.05, 18:18 hej.czy beta w dniu spodziewanej @ moze sie mylic???? czy ktos tak mial? powiedzcie prosze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina66 Re: bledna beta? 03.11.05, 18:21 Mylić nie ale jeśli owu była późno to może jeszcze jej nie być.było kilka dziewczyn na forum,które miały <1 a potem okazywało się,ze jednak były w ciąży. Karina i Dzidziulek Odpowiedz Link
angelm24 Re: bledna beta? 03.11.05, 18:26 jejciu to moze jeszcze jest cien nadzieji.prosze niech pisza te dziewczyny ktore mialy kiedys taka sytuacje.u mnie @ miala byc wczoraj.test robiony wczoraj i negatywny.@dzis nie przyszla.czekam nadal.oszaleje Odpowiedz Link
elieka Re: bledna beta? 03.11.05, 18:27 No cóż, jeśli badanie wykryję betę, to na pewno jesteś w ciąży.Inna sprawa, że często zdarza się, że w przypadku gdy badanie zrobi się przed @, to po paru dniach okazuje się że była to jednak ciąża biochemiczna i niestety...Dlatego należy badanie zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej @. o becie dokładniej: www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=63 Odpowiedz Link
agulka25 Re: bledna beta? 03.11.05, 20:02 he, nie dokonca- ja bete zrobilam w 28 dc ( przy cyklach 26 dniowych) - wyszła sporo dodatnia i wskazywala 4-5 tydz. ciazy, po dwoch dniach czyli w 30 dc dostalam @- chociaz jej nie przypominala i lekarz stwierdzil ciaze biochemiczna....bylo mi strasznie smutno i żle. To bylo mc temu. A teraz? 30 dc i @ brak- ale testu za nic w swiecie nie zrobie- poczekam do ok. 10 dni po spodziewanej @...i wtedy sie okaze. Pozdrawiam mocno i mam nadzieje, ze sie uda! agulka Odpowiedz Link
lidek0 Re: bledna beta? 04.11.05, 10:17 A może warto zrobic test bo np progesteron trzeba podać, może z niedomogi lutealnej była ta biochemiczna? Wiem doskonale jak boli roczarowanie. Odpowiedz Link