karola24 05.12.05, 17:14 cze, przy owulacji zawsze boli mnie ten sam prawy jajnik. Nie mam pojęcia czy to normalne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka27 Re: bolący jajnik 05.12.05, 21:13 Hej nic się nie martw to ze boli cię tylko jeden i ten sam jajnki to jak najbardziej normalne!! Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
bastet7 Re: bolący jajnik 06.12.05, 07:45 Mnie tez zawsze boli TYLKO prawy. Kiedyś miałam tam torbiel, teraz podobno dużo "pęcherzyków podtorebkowych", ale generalnie - wg ginów - wszystko jest ok. Tylko mam nadzieje, że z lewego też mam zcasem owulacja... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lusia48 Re: bolący jajnik 07.12.05, 19:56 Moje jajniczki sa zdrowiutkie ale ja tez mam silny bol prawego jajnika podczas owulacji i dlatego wiem dokladnie kiedy sa dni plodne!!....ta informacja bardzo sie przydaje!! Odpowiedz Link
karola24 Re: bolący jajnik 07.12.05, 20:29 Mnie boli tak zawsze kilka dni ( około 4 )i mimo, że wiem kiedy jest owulacja, to fasolki nadal brak. Odpowiedz Link