jesienna100 20.12.05, 13:46 malo wpisów jakos tak cicho gdzies sie poprzenosiłyscie? czy w ramach nieześwirowania nie właźicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juja2103 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 14:12 Powiem Ci, że każda wizyta tu podnośi mi adrenalinę i nakręca baaardzo, ale i tak nie moge się doczekać, kiedy znowu przeczytam, że któraś z Was jest w ciązy. To takie miłe, bo wiem, że Wam tak jak i mi zależy na dziecku. Ja mam zamiar za jakiś czas przenieśc się na forum CIĄŻĄ pozd Justa Odpowiedz Link
agatta-a1 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 14:33 ja się wyniosłam miesiąc temu zeby nie zwariować ale od czasu do czasu korzystam z tego forum i czytam. Odpowiedz Link
aghatta1 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 15:45 Ja już tydzień biegam całymi dniami za prezentami, a dzisiaj w pozszukiwaniu grochu niełuskanego zeszłam pół miasta. Mam dość, gdyby pogoda chociaż była ładniejsza a tu ulewa i wiatr! Odpowiedz Link
livia19 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 15:53 Jesienna!A może mało wpisów, dlatego, że link zniknął z głównej strony? Odpowiedz Link
viki2lav Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 16:40 ee zaraz sie zrobi wesolo, jak ja zaczne lepiej probowac i dostane ciazowej schizy, Odpowiedz Link
meruczka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 16:42 dziś 19 dc i mnie okropnie mdli i jakoś tak niedobrze mi.... jak myślicie, czy jestem w ciąży ??? .... żartowałam... Odpowiedz Link
jesienna100 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 17:05 mam ochotę ma makowiec.. myslicie że jestem w ciązy))))))))) .....meruczka))))) Odpowiedz Link
jesienna100 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 17:12 dziewczynki tak mysle czy by na bete nie isc, tak zeby 5 testow nie marnowac jak zwykle, jak myslicie od ktorego dnia cos wychodzi? nie napalam sie ale mam dosc pytania udalo sie czy sie nie udalo, i czekania, a tak przynajmniej bedzie spokoj jak myslicie wyjdzie cos, zakladając ze najpozniej owu byla 18 ale moim zdaniem 12 go Odpowiedz Link
viki2lav Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 22:26 wieszco, lepiej idz, bedziesz miala spokojniejszy dzien, ja juz co miesiac mam swira, wiem co to za ulga jak sie juz wie , nawet jesli odpowiedzz nie ta co chcemy Odpowiedz Link
rafulka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:44 "Gupia" dziewczyno. W 19 dc czyli jakieś 4 po owulacji twoje jajeczko może być jeszcze w jajowodzie, gdzie - tego ci życzę - kontaktuje się z plemniczkami. Nie wamawiaj sobie objawów, bo możesz ich w ogóle nie mieć. Zeżarłaś coś i dlatego ci niedobrze Odpowiedz Link
abneptis Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:41 Ja tu czasem zaglądam, ale wena do pisania chyba mnie opuściła. Poza tym za bardzo się wkręcam jak was czytam i zaczyna mnie denerwowac co miesięczna urojona ciążą --------------- sygnaturka fatal error Odpowiedz Link
monjan Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:53 eeejj ruch jest ale fakt mizerny ja tylko czytam czasami-nie chce sie nakrecac, jak pisalas BTW mdli mnie, ale musiałam cos zeżrec niedobrego bo jestem dopiero przed owu Odpowiedz Link
meruczka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 09:16 ja to jestem nakręcona na maxa, dziś 20 dc... dobrze że wyjeżdżam na święta to trochę wyluzuję Odpowiedz Link
meruczka sen 21.12.05, 12:12 A mojemu M śniło się dziś, że jestem w ciąży powiedział jednak że nie jestem bo jego sny się sprawdzają ale na odwrót... a we mie tyle nadziei, jak nigdy jak @ przyjdzie to sie chyba zarycze... Odpowiedz Link
livia19 Re: sen 21.12.05, 12:28 Meruczka!Jedziemy na tym samym wózku. U mnie tez 20 dc. Ale jakoś nie czuję, zeby na cos sie zanosiło. Z pierwszym dzieckiem niemalże od razu wiedziałam,że to się stało, a teraz nie czuję nic. Zupełnie nic. Nie nakręcam sie wiec, ale wiem, ze im blizej planoweanej @ tym bedzie gorzej. Póki co musimy uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
meruczka Re: sen 21.12.05, 12:30 Livia planujesz teścik czy czekasz cierpliwie ? jesli tak to do kiedy ? kiedy miałaś owu ?? pozdrawiam Odpowiedz Link
bastet7 Re: sen 21.12.05, 12:32 Ja mam 23 dc. i czekam cierpliwie do Sylwka) Pozdrawiam) Odpowiedz Link
yenn77 Re: sen 21.12.05, 13:01 A ja mam 28dc i już sama nie wiem... cały czas byłam na forum "ciąża", bo trąba nie wiedziałam, że jest to, w końcu mi bliższe... czekam do 27.12. jak @ nie przyjdzie... Ja też nic nie czuję - tylko piersi duże i sutki mnie bolą, ale jak dotykam (??). No i od soboty mam takie kłucia jakby miała przyjść wstrętna @. Odpowiedz Link
jesienna100 Re: sen 21.12.05, 13:09 meruczka gadasz jak kobita w ciązy co to za mężowoskie teorie odwrotnie sprawdzającyh sie snów ja stawiam ze w tym cyklu "wpadnie" meruczka bo ma jakies dziwnie płaczliwe nastroje Odpowiedz Link
jesienna100 Re: sen 21.12.05, 13:10 aha a yenn witamy serdecznie i zeby sie nie wkrecila za bardzo bo to forum uzaleznia wkreca i robi sieczke z emocji co miesiąc zresztą Odpowiedz Link
aghatta1 Re: sen 21.12.05, 13:51 Słuchajcie dziewczynki właśnie zajrzałam do mojego kalendarza i dziś mam już 31 dc. Ostatni cykl właśnie tyle trwał, ale w tym wzięłam luteinę dopiero w 20dc, anie w 16 jak ostatnio, więc liczę, że cykl się automatycznie przedłuży. Zwłaszcza, że trzy dni temu robiłam test i wyszedł negatywny więc już jestem negatywnie nastawiona. Odpowiedz Link
yenn77 Re: sen 21.12.05, 14:16 Czy luteina zawsze przedłuża cykl?? Ja brałam ją tylko przez jeden i było to rok temu ) i faktycznie cykl przedłużył mi się o tydzień. Ale sądziłam, że to moja wina, bo tak się nakręciłam "pozornymi objawami"... Odpowiedz Link
meruczka Re: sen 21.12.05, 14:29 Jesienna, kobieto, Ty mnie tak nie nakręcaj bo ja normalnie zwariuję Odpowiedz Link
pusia1976 Re: sen 21.12.05, 14:58 ja brałam przez 3 cykle, i teraz jest kolejny bez . I cos @ nie widać . po luteinie zupełnie nie umiem rozrówniac który jest dc. Zupełna zezorientacja. luteina wydłuza, ale po odstawieniu po kilku dniach powinno sie pojawic@, choc u mnie było tak ze jak brałam to tez przy 31 dc dostałam @. Odpowiedz Link
livia19 Re: sen 21.12.05, 14:47 Meruczka! Na teścik zdecydowanie za wcześnie. Owu miałam najprawdopodobniej 17 lub 18 XII (16,17 dc). Najwcześniej zatestuję w Sylwestra???!!! Już to widzę, jak tyle wytrzymam.... Odpowiedz Link
monjan Re: sen 21.12.05, 15:53 fajny sen meruczka tez taki kiedys mialam... ale snilo mi sie tez ze poroblam...to bylo straszna!!ciekawc co moze oznaczac taki sen??? Odpowiedz Link
samanta05 21dc 21.12.05, 16:06 Witam! A mi w zeszlym miesiacu snilo sie, ze jestem w ciazy. A wieczorem tego samego dnia dostalam @. Wiec cos w tym jest,z e sny sprawdzaja sie na odwrót( Odpowiedz Link
jesienna100 Re: 21dc 21.12.05, 18:52 ech laseczki ciekawe ile testów w tym miesiącu zmarnujemy, ja mysle ze ze 3 znając siebie...w koncu betę olałam. Odpowiedz Link