Dodaj do ulubionych

a co tu tak ruch zamarł dziewczynki?

20.12.05, 13:46
malo wpisów jakos tak cicho gdzies sie poprzenosiłyscie? czy w ramach
nieześwirowania nie właźiciewink
Obserwuj wątek
    • juja2103 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 14:12
      Powiem Ci, że każda wizyta tu podnośi mi adrenalinę i nakręca baaardzo, ale i
      tak nie moge się doczekać, kiedy znowu przeczytam, że któraś z Was jest w
      ciązy. To takie miłe, bo wiem, że Wam tak jak i mi zależy na dziecku. Ja mam
      zamiar za jakiś czas przenieśc się na forum CIĄŻĄ wink
      pozd
      Justa
    • agatta-a1 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 14:33
      ja się wyniosłam miesiąc temu zeby nie zwariować ale od czasu do czasu korzystam
      z tego forum i czytam.
      • aghatta1 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 15:45
        Ja już tydzień biegam całymi dniami za prezentami, a dzisiaj w pozszukiwaniu
        grochu niełuskanego zeszłam pół miasta. Mam dość, gdyby pogoda chociaż była
        ładniejsza a tu ulewa i wiatr!
    • livia19 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 15:53
      Jesienna!A może mało wpisów, dlatego, że link zniknął z głównej strony?
      • viki2lav Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 16:40
        ee zaraz sie zrobi wesolo, jak ja zaczne lepiej probowac i dostane ciazowej
        schizy,
        • meruczka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 16:42
          dziś 19 dc i mnie okropnie mdli i jakoś tak niedobrze mi....
          jak myślicie, czy jestem w ciąży ???

.... żartowałam... smile
          • jesienna100 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 17:05
            mam ochotę ma makowiec..

myslicie że jestem w ciązywink)))))))))

.....meruczkawink)))))
            • jesienna100 Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 17:12
              dziewczynki tak mysle czy by na bete nie isc, tak zeby 5 testow nie marnowac
              jak zwykle, jak myslicie od ktorego dnia cos wychodzi? nie napalam sie ale mam
              dosc pytania udalo sie czy sie nie udalo, i czekania, a tak przynajmniej
              bedzie spokoj
              jak myslicie wyjdzie cos, zakladając ze najpozniej owu byla 18 ale moim zdaniem
              12 go
              • viki2lav Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 20.12.05, 22:26
                wieszco, lepiej idz, bedziesz miala spokojniejszy dzien, ja juz co miesiac mam
                swira, wiem co to za ulga jak sie juz wie , nawet jesli odpowiedzz nie ta co
                chcemysmile
          • rafulka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:44
            "Gupia" dziewczyno. W 19 dc czyli jakieś 4 po owulacji twoje jajeczko może być
            jeszcze w jajowodzie, gdzie - tego ci życzę - kontaktuje się z plemniczkami.
            Nie wamawiaj sobie objawów, bo możesz ich w ogóle nie mieć. Zeżarłaś coś i
            dlatego ci niedobrze
          • rafulka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:45
            Też żartowałam
    • abneptis Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:41
      Ja tu czasem zaglądam, ale wena do pisania chyba mnie opuściła.
      Poza tym za bardzo się wkręcam jak was czytam i zaczyna mnie denerwowac co
      miesięczna urojona ciążą smile

---------------

sygnaturka fatal error
    • monjan Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 08:53
      eeejj ruch jest
      ale fakt mizerny
      ja tylko czytam czasami-nie chce sie nakrecac, jak pisalas
      BTW mdli mnie, ale musiałam cos zeżrec niedobrego bo jestem dopiero przed owusmile
      • meruczka Re: a co tu tak ruch zamarł dziewczynki? 21.12.05, 09:16
        ja to jestem nakręcona na maxa, dziś 20 dc... dobrze że wyjeżdżam na święta to
        trochę wyluzuję
        • meruczka sen 21.12.05, 12:12
          A mojemu M śniło się dziś, że jestem w ciąży smile
          powiedział jednak że nie jestem bo jego sny się sprawdzają ale na odwrót...

a we mie tyle nadziei, jak nigdy
          jak @ przyjdzie to sie chyba zarycze...

• livia19 Re: sen 21.12.05, 12:28
            Meruczka!Jedziemy na tym samym wózku. U mnie tez 20 dc. Ale jakoś nie czuję,
            zeby na cos sie zanosiło. Z pierwszym dzieckiem niemalże od razu
            wiedziałam,że to się stało, a teraz nie czuję nic. Zupełnie nic. Nie nakręcam
            sie wiec, ale wiem, ze im blizej planoweanej @ tym bedzie gorzej. Póki co
            musimy uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam!
            • meruczka Re: sen 21.12.05, 12:30
              Livia
              planujesz teścik czy czekasz cierpliwie ? jesli tak to do kiedy ? kiedy miałaś
              owu ??
              pozdrawiam
              • bastet7 Re: sen 21.12.05, 12:32
                Ja mam 23 dc. i czekam cierpliwie do Sylwkawink)
                Pozdrawiamwink)
                • yenn77 Re: sen 21.12.05, 13:01
                  A ja mam 28dc i już sama nie wiem... cały czas byłam na forum "ciąża", bo trąba
                  nie wiedziałam, że jest to, w końcu mi bliższe... czekam do 27.12. jak @ nie
                  przyjdzie... Ja też nic nie czuję - tylko piersi duże i sutki mnie bolą, ale
                  jak dotykam (??). No i od soboty mam takie kłucia jakby miała przyjść wstrętna
                  @.
                  • jesienna100 Re: sen 21.12.05, 13:09
                    meruczka gadasz jak kobita w ciązy wink co to za mężowoskie teorie odwrotnie
                    sprawdzającyh sie snówwink
                    ja stawiam ze w tym cyklu "wpadnie" meruczkawink bo ma jakies dziwnie płaczliwe
                    nastrojewink
                    • jesienna100 Re: sen 21.12.05, 13:10
                      aha a yenn witamy serdeczniewink i zeby sie nie wkrecila za bardzo bo to forum
                      uzaleznia wkreca i robi sieczke z emocjiwink co miesiąc zresztąwink
                      • aghatta1 Re: sen 21.12.05, 13:51
                        Słuchajcie dziewczynki właśnie zajrzałam do mojego kalendarza i dziś mam już 31
                        dc. Ostatni cykl właśnie tyle trwał, ale w tym wzięłam luteinę dopiero w 20dc,
                        anie w 16 jak ostatnio, więc liczę, że cykl się automatycznie przedłuży.
                        Zwłaszcza, że trzy dni temu robiłam test i wyszedł negatywny więc już jestem
                        negatywnie nastawiona.
                        • yenn77 Re: sen 21.12.05, 14:16
                          Czy luteina zawsze przedłuża cykl?? Ja brałam ją tylko przez jeden i było to
                          rok temu smile) i faktycznie cykl przedłużył mi się o tydzień. Ale sądziłam, że
                          to moja wina, bo tak się nakręciłam "pozornymi objawami"...
                          • meruczka Re: sen 21.12.05, 14:29
                            Jesienna, kobieto, Ty mnie tak nie nakręcaj bo ja normalnie zwariuję wink

• pusia1976 Re: sen 21.12.05, 14:58
                            ja brałam przez 3 cykle, i teraz jest kolejny bez . I cos @ nie widać . po
                            luteinie zupełnie nie umiem rozrówniac który jest dc. Zupełna zezorientacja.
                            luteina wydłuza, ale po odstawieniu po kilku dniach powinno sie pojawic@, choc
                            u mnie było tak ze jak brałam to tez przy 31 dc dostałam @.
              • livia19 Re: sen 21.12.05, 14:47
                Meruczka! Na teścik zdecydowanie za wcześnie. Owu miałam najprawdopodobniej 17
                lub 18 XII (16,17 dc). Najwcześniej zatestuję w Sylwestra???!!! Już to widzę,
                jak tyle wytrzymam....
          • monjan Re: sen 21.12.05, 15:53
            fajny sen meruczka
            tez taki kiedys mialam...
            ale snilo mi sie tez ze poroblam...to bylo straszna!!ciekawc co moze oznaczac
            taki sen???
            • samanta05 21dc 21.12.05, 16:06
              Witam!
              A mi w zeszlym miesiacu snilo sie, ze jestem w ciazy. A wieczorem tego samego
              dnia dostalam @. Wiec cos w tym jest,z e sny sprawdzaja sie na odwrótsad(
              • jesienna100 Re: 21dc 21.12.05, 18:52
                ech laseczki ciekawe ile testów w tym miesiącu zmarnujemy, ja mysle ze ze 3wink
                znając siebie...w koncu betę olałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka