marcia1977 10.01.06, 14:46 Dziewczyny!Dziś mam 46dc i nie mam @,ale robiłam test w ubiegłym tygodniu i wyszła niestety jedna kreska((((Nie wie co myśleć.Dziewczyny wypowiedźcie się co sądzicie o tym,proszę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arras-k Re: 46dc i nic:(( 10.01.06, 15:05 Najprawdopodobniej spóźnia ci sie @. TEz tak miałam w zeszłym miesiacu, robiłam dwa testy oba (-) i bete do tego (na bete poszłam bo chciałam być pewna że nie jetem w ciaży zanim wezmę leki na wywołanie). Nie musiałam jednak wywoływać bo @ się pojawiła też mniej wiecej tyle mi sie spóźniała co tobie, przy cyklach z reguły 32-34 dniowych. Odpowiedz Link
magdak1977 Re: 46dc i nic:(( 10.01.06, 17:51 marcia ja tez tak kiedys mialam, chyba z 48 dni trwal cykl i chyba ze tzry testy w tym czasie zrobilam. Potem oczywiscie przyszla @ i od nastepnego cylku bylo ok, czyli nieregularnie jak zawsze, ale juz mniej ( 31-35 dni). zawsze mozesz jeszcze zatestowac - dla wlasnego spokoju i albo otwierac bezalkoholowego szampana, albo spokojnie czekac. w kazdym razie miej na uwadze, ze takie dlucie cykle sie zdarzaja i nic zlego sie potem nie dzije pozdr magda Odpowiedz Link
sylla4 Re: 46dc i nic:(( 10.01.06, 19:13 Mój poprzedni cykl trwał 47 dni. Bez żadnego powodu. Tez robiłam test, który wyszedł negatywnnie. Brałam luteinę na wywołanie... trzeba czekac...czasem cykl sprawia niespodzianki cierpliwości Odpowiedz Link
aghatta1 Re: 46dc i nic:(( 10.01.06, 19:15 2 cykle temu też miałam takie opóźnienie. Poszłam do lekarza i przepisał mi luteinę na wywołanie @. Teraz biorę ją regularnie w każdym cyklu. Odpowiedz Link
marcia1977 Re: 46dc i nic:(( 11.01.06, 07:32 Dziękuję Wam dziewczynki za odzew!!No to czekam dalej..Tylko że myślałam( nie wiem czemu), że biorąc Bromergon ten cykl bedzie normalny.Pozdroweinia!!! Odpowiedz Link