Dodaj do ulubionych

Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań :)

• olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 11:50
      Bea1978 wyslalam ci fotke.A ja dziewczyny jestem na takim etapie przez ta
      spuzniajaca sie @ ze(46dc)nawet jak ja dostane to sie uciesze,bo ile to mozna
      czekac,co nie.Ni nic puzniej wpadne,ide cos ugotowac,a raczej usmazyc,bo muj
      men niestety niejada zupwinknielubi.Pa
    • kattrin1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 13:56
      Padam z nóg normalnie dzis...co za koszmarny dzien...buuuu...

zrobiłam sobie przerwe na kawcie...odsapnąc musze bo zemdleje za chwilke...

powiedzicie dziewczynki jakie macie plany na jutrzejszy dzionek??Jakies
      specjalne walentynkowe działanka hehehe, a moze jakies prezenty i te sprawy?

Napiszcie co zamierzacie dac, zrobic dla swojego Walentynka??
      • bea1978 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 14:27
        Ja nie mam pojęcia sad(
        Nie jestem w stanie myśleć dziś kreatywnie, więc jak inne coś napiszą, to może
        poprostu coś odgapię smile)

Mój Walenty to biedny ze mną sad(
        Cociaż w ramach Walentynek mogę zaliczyć koncert HEY, na który idziemy w środę,
        to w końcu tylko 1 dzień później, wink)
        • jolanta8 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 14:33
          Ja kupiłam mojemu lubemu kubeczek cały w całusach i nazwą Walentynki z misiem w
          środku jak małolata hihihihi ale kubków nam w domu brakuje i jak znalazł hehe
          a co do dnia jutzrejszego to dzień jak codzień zwykły jedynie moze jakiegoś
          drineczka się wieczorkiem napijemysmile z limonkąsmile

mariolka55 rozumiem jużsmile
          moja teściowa nie wyrywa mi metek brrr akurat pod tym względem jest ok
          tylko mamy mały problem bo obok jest dom do sprzedania w szeregowcu po
          okazyjnej cenie bo cała rodzina alkoholików i chca jak najszybciej sprzeadć i
          teście już rozmawiaja z nimi ,ze jakoby my chcemy to kupic ,jezuu jakby to było
          tylko w innym miejscu ale mieszkać obok nich---co to to nie!!!!!!!!!!!
          już myśla w którym banku najgorzystniejszy kredyt -------oj mój mąż dzisiaj
          bedzie miec ciezki dzien żeby im to skutecznie wybić z głowy

ja chce stąd uciekac gdzie pieprz rośnie!!!!!!!!!

całuchy!
          • goko1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 15:00
            a ja umieram z bólu głowy...
            nie pomaga amol, nie pomagają okłady łeb mi pęka a do tego mi niedobrze, kto
            zna jakies dobre naturalne sposoby, pomocy!
            • bea1978 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 15:11
              Mi czasami na taki ból głowy pomaga zimny okład na czoło, namocz sobie jakąś
              ściereczkę, czy mały ręcznik bardzo lodowatą wodą i przyłóż do czoła i przywiąż
              go mocno chustką, ściskając całą głowę i połóż się...
              Ja tak robię, wtedy najlepiej zasnąć, może Ci się uda...
              Nie wiem, czy Tobie pomoże, ale warto spróbować, nic nie zaszkodzi.
              Jeśli nie zaśniesz, to po jakimś czasie znowu zmocz ręczniczek i znowu zawiąż
              chustkę na głowie i poleż...
              Znam bóle głowy, to mi wygląda na migrenkę jak z mdłościami, dlatego współczuję
              i życzę zdrówka wink
            • mariolka55 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 15:22
              mi tez łepetyna pekasad trochu spałam

co do walentynek,to miałam jutro robic test,ale nie wytrzymałam i zrobiłam w
              piateksmile wiec mamy wspólny prezent przyspieszonysmile lepszego sobie trudno
              wymarzycsmile

Jolka rozumiem cie doskonalesmile ja tez miałam mozliwosc budowac dom 10 metrów od
              tesciów,nie zgodziłam siesmiletoby była zawsze taka wspólnota przez płoteksmile
              wybudowalismy blisko moich rodziców (najlepiej byłoby całkiem gdzies dalej,no
              ale działki drogiesad) i moze dlatego mojemu sie tak nie spieszysmileale moi
              rodzice sa inni ,nie wtracaja sie prawie wogule,a pozatym ten nasz dom nie jest
              az tak strasznie bliskosmile

Beatko to czekam na twoje zdjeciesmile ja ci swoje tez wysle
              rozsmieszyło mnie jak napisałas ze musisz stanik ubierac do spania zeby ci sie
              nie poplatały hihihi,ja znowu wogule nie musze nosic stanika bo mam małe B i
              nadzieje na przyrost w ciazysmile

Olka trzymam kciuki,moze cos jednak wyszłosmile
              Katrrin miłej pracki
              Emania odezwij sie wieczór!!!
              Goko do łozeczka-najlepsza rada na ból głowy,a powiedz mi w jakiej gazecie był
              ten film?i kiedy kupowała?bo ja jakis miesiac temu polowałam ale migiem
              rozkupili gazety
              Danik co u ciebie słychac?
              Anie kiedy masz ten urlopik?
              • jolanta8 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 15:45
                mariolka to znaczy,z jesteś w ciazy? bo ja noie na czasie jestem...

ja dokładnie rok temu w Walentynki dowiedziałam sieo ciązy oj był piekny
                prezent jeżeli mariolka jestes to termin bedziesz miała taki jak ja:d:d:d:d:d:d

pisz prosze co jest grane
                • jolanta8 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 15:48
                  no a jednak doczytałam!!!!!!!!!!

mariolko ja tez miałam słabą kreske na teście ciażowymsmile

juz Ci gratuluje z caego serca super a jednak termion bedziesz miała taki jak
                  ja miałamsmile)
                  • mariolka55 JOLKA 13.02.06, 16:05
                    No wszystko na to wskazuje ze chyba taksmilez moich obliczen wychodzi 22.10smile
                    dzwoniłam do gina i powiedziała mi ze normalne ze kreska w tym czasie jest
                    jeszcze słaba i kazała mi przyjsc 2 marca-juz moze bedzie cos widacsmilemówisz
                    Jolka ze tez miałas bladziutka?

tylko czytanie za duzo ma swój minus,tyle sie oczytałam o tych biochemicznych
                    ze boje sie strasznie,tez tak miałyscie dziewczyny???
                    • mariolka55 Re: JOLKA 13.02.06, 16:07
                      strasznie sie boje zeby wszystko było okeysmile mam nadzieje ze bedziesmile wiesz
                      Jolka ja synka urodziłam na wiosne,a teraz tak mi sie marzyło ze moze sie uda
                      na jesiensmile mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrzesmile
                      • mariolka55 Re: JOLKA 13.02.06, 16:09
                        i juz chyba hormony pracuja,bo raz szaleje z radosci,na drugi dzien znowu boje
                        sie tego wszystkiegosmilejak to bedzie,oj byle dotrwac szczesliwie do 12 tc,potem
                        juz jest lepiej z tego co pamietamsmile
                        • jolanta8 Re: mariolka 13.02.06, 17:32
                          ja miałam termin na 26.10 a urodziłam 25.10smile z tym,ze cc
                          i pamietma,ze tez robiłam 1 test i wyszła blada kreska ,pytałam sie meza czy
                          coś widzi czy tylko to moja urojona wyobraźnia -ale widział
                          później zrobiłam po kilku dniach chyba 3 quick-vue i była już wyraźna z tym,że
                          nie była mocno nasycona ale wtedy juz nie miałam wątpliwośc
                          ciąże biochemiczne się zdarzaja ale rzadziej niż normlanie rozwijająca sie
                          więc sie nie zamartwiaj a poza tym masz już synka ładnego zdrowego więc cemu
                          sięobawiasz jak było wtedy ok teraz tez bedzie
                          ja akurat biochemicznej się nie bałam,mozę dlatego,ze nie czytałam o niej dużo

bardzi się cieszę
                          bede śledzić copiszesz i jak się czujesz

powodzeniasmile
                          • jolanta8 Re: mariolka 13.02.06, 17:34
                            tak to prawda, oby sie te nieszczęsne 12 tc skończyło,potem już z górki
                            • mariolka55 Re: mariolka 13.02.06, 17:51
                              dzieki Jolussmile
                              co ja bym bez waz dziewuszki zrobiła,naprawde wspaniały ten dzien ,kiedy
                              odkryłam to forum i wassmile
                              • olka9917 Re: mariolka 13.02.06, 18:24
                                Hej dziewczyny,co tam u was?Wlasnie wszyscy mi muwia ze lepiej mi z grzyka wiec
                                ja zostawiamwinkNo u mnie bez zmian,ja zbzikuje przez ta @ hi hi.A raczej jej
                                brak.Wlasnie muj men ma gascie jego kumle przyszli, wiec mam troche czasu dla
                                siebiewinkpa
                              • olka9917 Re: mariolka 13.02.06, 18:28
                                Zaraz bede robic ciasto na walentynki,mam ochote na kopca kreta.Do tego zaczal
                                mnie bolec kregoslup ten ledzwiowy odcinek,po prawej stronie.Juz tak mialam
                                kiedys,i wygrzalam go lapka na podczerwien a dzis znowu go czujesadNo nic
                                zabieram sie do pieczenia.I obiad tez juz na jutro zrobie,to jutro bede mila
                                cale przedpoludnie tylko dla siebie.Pozdrawiam
                                • mariolka55 OLKA 13.02.06, 18:33
                                  Ja tez robie kopca jutro smile bo dzis juz mi sie nie chce,ale nie na walentynki
                                  tylko tak,bo mnie nudza moi mezczyznismile w sobote zrobiłam i mój synek sie tak
                                  zajadał ze szok,jeszcze mu nigdy zadne ciasto tak nie smakowałosmile a dzis chodzi
                                  całe dzien koło lodókki i woła placka,placka.....hihihi

• olka9917 Re: OLKA 13.02.06, 18:43
                                    Ale sie zgralaysmy z tymi kopcamiwinkJa tez lubie.Jeszcze sie niezabralam do
                                    roboty bo od kompa odejsc niemoge.wink
                                    • goko1 Re: OLKA 13.02.06, 19:01
                                      a jeszcze jedno Olka, podaruj sobie na razie tę lampę na podczerwień, bo w
                                      ciąży nie mozna stosować, lepiej dmuchać na zimne..., żeby potem nie żałować i
                                      nie zamartwiać się...
                  • goko1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 18:59
                    cześć kobietki!

wróciłam niestety nadal z bólem...

obecnie piję strasznie mocna i strasznie posłodzona herbatę na razie nic mi nie
                    pomogło...

zasnąć nie mogłam, poleżałam z 2-3 h, ale nie wiem czy gorzej nie boli gdy
                    leżę, nacierałam skronie Amolem, piłam amol z cukrem, piłam 1 nospę, mam nawet
                    jakis lek homeopatyczny na ból głowy (granulki pod język), okłady z zimnego
                    ręcznika i na czoło i na kark i nic, mam już dosyć, hej jolanta8 czy miałaś
                    takie problemy z bólem głowy i co stosowałaś? bo ja już nie mogę, chyba umrę
                    dzisiaj z bólu, a noc się zbliża, a głowa nadal łupie...

a może któraś z Was coś podpowie...

Mariolka film kupiłam z lutową Oliwią.
                    • emania29 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 20:33
                      hejka
                      ale się rozpisałyście smile
                      dziś test zrobiony oczywiście negatywny!!!! ale wcale się tym nie przejmuje bo
                      już się oswoiłam z tą myślą w wekend. Postanowiłam przestać się nakręcać i
                      czymś się zająć... będe urządzać sypialnie i namaluje obraz dziś już
                      rozglądałam się za fajną narzutą i kupiłam płótno smile grunt to pozytywne
                      myślenie! dosyć tych płaczów! miałam tak beznadziejny wekend że szkoda słów.
                      Dziś jestem jeszcze opuchnięta po tych płaczach... szlochach... itp

Mariolka jeszcze raz gratulejszyn!!!!!! szkoda że nie razem byłoby fajosko ale
                      co tam miesiąc w tą czy w tamtąsmile
                      No dziewczynki spadam bo jestem nakręcona na tą sypialnie (nasze gniazdko
                      miłości) i robie projekt
                      pa pa
                      kiss
                      • danik1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 20:43
                        Witam dziewczynki!!!
                        Najpierw szybko odpisze a pozniej postaram sie co nieco ponadrabiac.
                        Mariolko moje wieeeeeeeeeelkie gratulacje!!!!!!!!!!! smile Czy to w tym cyklu
                        mialas sobie odpuscic??? wink Hihihi, dziewczynki odpuszczamy sobie.
                        czy komus jeszcze mam gratulowac???? Bo tak sie rozpisalyscie, ze nie wiem
                        kiedy to wszystko nadrobie.
                        Mnie nie bylo w domku przez caly weekend bo bylismy w domku letniskowym z
                        basenem i sauna. Ale sie wyszalelismy! smile Szkoda, ze to teraz nie mam owulki
                        bo wyluzowalismy sie tam swietnie, ale coz weekend szybko minal i wrocilismy do
                        codziennych obowiazkow. Razem z nami byli tam znajomi, ktorzymaja 4-ro
                        miesiecznego synka i on sie tak mojemu Danielowi spodobal, ze oznajmil nam, ze
                        on tez musi miec takiego braciszka i nam nie daje spokoju a u tescia i jego
                        zony jak bylismy w odwiedzinach to oznajmil im, ze on bedzie mial malego
                        braciszka. Musialybyscie zobaczyc ich miny jak sie na nas patrzyli a nas
                        zatkalo. Oczywiscie sprostowalismy, ze nic takiego narazie nie ma miejsca i
                        pozostaje to jak narazie zyczeniem Daniela no i oczywiscie naszym. Jak moj
                        Daniel powie to tesciowej do ktorej jutro sie wybiera to beda szopki bo ona juz
                        tak bardzo nie moze doczekac sie kolejnego wnuka a najlepiej wnuczki. smile
                        To na tyle a teraz lece troche nadrabiac.
                        Pozdrawiam Was wszystkie i witam nowe kolezanki!!! smile
                        • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 21:10
                          Hej wlasnie narazie nieuzywam lampki,tak wrazie czegowinkJa tez mam bole
                          migrenowe(na szczescie nie dzis)ale w tym miesiac 3 dni z rzedu mnie glowa
                          bolala i bylo mi niedobrze,ale ja biore tabletki,kiedys dolormin a od kiedy sie
                          staramy o dzidzie to Paracetamol 500,gin mi je polecula.Bierze tez je moja
                          kolezanka ktora karmi piersia.Ja klade sie zawsze w ciemnym
                          pomieszczeniu,inieuzywam zadnych perfum bo wszystko mi przeszkadza.Niejestem
                          pewna ale na forum Ciaza i porod lub starania byl watek na temat naturalnych
                          sposobow na bol glowy.Zycze ci zeby ten bol szybko minal.Pozdrawiam
                    • danik1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 13.02.06, 23:00
                      goko1 napisała:

> Mariolka film kupiłam z lutową Oliwią.

Jaki film jesli mozna zapytac??
                      • kattrin1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 08:09
                        Walentynkowo witam smile))

Dziewczynki zyczę Wam duzo miłosci, szczescia i spełnienia smile))))
                        a co najwazniejsze tego najpiekniejszego cudu pod serduszkiem hihihi dla tych
                        co oczekują, a dla mających dwa serdusza w sobie, najszczesliwszych dni do
                        porodu i po nim smile))))

Ja uciekam...
                        • bea1978 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 09:42
                          Cześć dziewczyny!!!

Dzisiaj mam lepszy dzień niż wczoraj, więcej uśmiechu i czuję się lepiej smile)
                          Dzisiaj miałam temp 36,85 ; ja nie wiem co z tą temperaturą, tak mi dziwnie
                          skacze, nie umiem się w tym połapać...
                          Ja chyba się do tego nie nadaję, a tak się staram, nawet w sobotę i niedzielę
                          budzik na 7.15 nastawiałam, żeby w tym samym czasie co zawsze mierzyć i to
                          jakieś takie wszystko mi dziwne wychodzi...
                          Ja nie wiem, nie chcę się nakręcać ale kurczę, brzuch mnie boli jak na @ i
                          jajnik prawy dzisiaj to już szczególnie mnie kłuje...
                          chyba za dużo się naczytałam o tych waszych objawach... nie chcę się nakręcać,
                          bo rozczarowanie boli, a tak mogę powiedziec "wiedziałam, że nic z tego tym
                          razem" i jest nam lżej... ale obserwuję siebie i jakos bardziej te wszystkie
                          oznaki wyczuwam niż zwykle, wczoraj do wc też latałam na sikundę częściej bo ok
                          1 raz na godzinę, a zwylke to 4 razy na dzień max! no i jeszcze kawa...
                          uwielbiam i niewyobrażam sobie bez niej życia, a teraz jakoś tak mi mniej
                          smakuje i nie mam na nią takiej ochoty jak zwykle... Boże ile bym dała za
                          (*)!!!!!!!!

Mariola, bardzo się cieszę tymi Twoimi kreseczkami!!!! Sciskam i trzymam
                          cichutko kciuki, żeby było ok, no i za Twój spokój...

Emania, nie martw się, jak nie z Mariolą, to ze mną będziesz odliczać dni smile)

Goko, a jak dziś Twoja głowa, lepiej trochę??\

Kattrin, jak żyjesz po przeprowadzce? Jeszcze bolą wszystkie części ciała?
                          Ja po tych moich czwartkowych ćwiczeniach dopiero dziś mogę jakoś chodzić, bo
                          wcześniej jak paralityk...

Ola, co z @?? Jeszcze francy nie ma?

Danik, witaj, bo jeszcze się nie znamy, dziewczyny pisały o filmie "Dirty Dancing".

Pozdrawiam wszystkie kuleżanki, dzisiaj już mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, ale
                          do juterka!!!
                          Życzę wszystkim miłosmych walentynkowych doznań!
                          Cmok! Pa!

• goko1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 09:42
                          cześć kobietki!

ja tez witam Walnetynkowo, niech Wam się spełnia najwieksze marzenie a
                          szczęście już wtedy samo przyjdzie smile

Danik chodziło o film "Dirty Dancing".

Ból głowy ustapił późnym wieczorem, ale niestety nie obeszło się bez "zwrotu"
                          kolacji, trudno tak musiało być, wybrnęłam z tego bez Paracetamolu, boje się go
                          brać to dopiero 3 m-c, potem jest mniej zagrożeń ze strony leków. Robiłam cały
                          dzień okłady z zimnego ręcznika na czoło i kark, smarowałam Amolem skronie,
                          piłam ten Amol z cukrem (raz), leżałam, itp, itd i nawet homeopatyczne leki
                          miałam na ból głowy i nic, cierpiałam wczoraj strasznie, naprawdę nikomu nie
                          życzę takiego bólu.

Dzisiaj męczę śniadanie-chyba już godzine nad nim siedzę, ale jakoś ciężko to
                          idzie a jeść trzeba bo głowa i od żołądka może rozboleć, nic nie wchodzi.

zmykam chyba się prześpię chwilkę
                          • bea1978 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 10:27
                            Jeszcze raz witam...

Przesłałam Wam moje wczorajsze fotki na adresy ...@gazeta.pl

Wysłałam do: Anie, Danik, Emania, Goko, Jola8, Kattrin, Mariola, Ola, Siuba...
                            Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam... wysyłałam w pośpiechu, no a teraz Wasza
                            kolej smile

Papa!
                            • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 12:45
                              Hej dziewczyny i ja sie Walentynkowo witam zycze wasm spelnienia marzen i
                              wszyskiego naj naj.U mnie bez zmian Bea nieam @.Powoli zaczynam sie
                              denerwowac,ale dzis dam sobie luz w taki dzien.Dzis zaspalam,musze zmykac bo w
                              domu syf niesamowitywinkDzieki za fotki Bea super wyszlas.Pioersi wciaz bola ale
                              jakby odrobine mniej.Brzuch to raczej wieczorami tak @ pobolewa,i jajnik z
                              ktorego byla owu czuje.No nic puzniej wpadne.Milego dnia dziewczyny,pozdrawiam
                              pa
    • anie5 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 14:01
      dziewczynki, walentynki smile
      duzo milosci i serduszek!!!!!!!!!!
      a ja dzis mam placzliwy dzien - juz od wczoraj wieczora sie zaczelo - plakalam,
      a raczej splazmowalam cala noc i dzisiejszy poranek - i to tylko dlatego, ze
      moj mezulek, ktory wyjechal na 10 dni do Wloch - z pracy - zatrzymal sie na dwa
      dni w gorach u naszych znajomych i zjezdza sobie na nartach.....wiem, ze to nie
      problem - i teraz az mi wstyd jak zareagowalam - nie wiem co mi sie stalo,
      wpadlam w taka histerie i plakalam i plakalam...........czy mam cos z glowa????
      sama sie pytam, bo przed chwila (juz oczywiscie po pogodzeniu) pomyslalam sobie
      ale mi dobrze tu w domciu i ze za chiny nikt nir namowilby mnie na narty -
      wlasnie teraz...........do tego moja mama wyjechala dzis rano buuuuuuuuuuuusad
      ja przyszla mama - placze za mama sad....wlasnie zjadam resztki rosolku, co mi
      ugotowala sad
      wybaczcie moje wypociny ale mnie natchnelo i mam oczy na mokrym miejscu - a
      moje malenstwo - ciekawe czy tez poplakuje???
      Dziewczyny - Olka - tak bym chciala, ze bys sie wszystko wyjasnilo i
      oczywiscie...(*)
      Mariolka - jak tam piszesz juz na watku pazdziernikowek? ja czasem zagladam do
      wrzesniowek - ale i tak wole tutaj z wami smile Goko - jak glowka? wczoraj na
      zajeciach robilam koci grzbiet i postanowilam, ze porobie czesciej cwiczenia,
      ktore i mi posluza. A wiecie co - wlasciciel silowni, w ktorej pracuje,
      zaproponowal mi abym prowadzila zajecia dla kobiet w ciazy (on nic nie wie, ze
      i ja jestem...smile
      9 zgodzilam sie oczywiscie i od soboty przyszlej zaczynam - joge i pilates dla
      kobiet w ciazy smile
      jak tam wasze walentynki?????
      • anie5 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 14:06
        za szybko mi sie nacisnelo....Bea - dzieki za fotke, tez Ci poslalam moja....
        • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 14:22
          Hej Anie u ciebie to hyba hormonki pracuja,ale to normalne,ale ja bym juz na
          twoim miejscu nieplakalawinkGlowa do gory,ja tez tak czasami reaguje a puniej
          jest wszystko ok.Moj Walenty jeszcze z pracy niewrocil,ale za raz powinien
          byc.Wiecie co chyba kupie test i moze zbiore sie na odwage i go zrobie,ale
          niewiem czy dzis.Jak juz mysle na temat testu to az mi brzuch sciska.Tez bym
          juz byla szczesliwa jak by sie wszystko wyjasnilo.Znalazlam na starajacych sie
          jedna dziewczyne ze tez jej sie tak @ spuzniala i jej pecherzyk niepekl.IDe ja
          zapytac,jak sie czula itp.Ja to co przeczytam to mysle ze mam to samo,ja to
          dopiero mam z glowawinkPozdrawim
          • mariolka55 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 16:05
            anie hormonkismile nie przejmuj sie,ja to byłam taka zła w pierwszej ciazy brrr...
            nie dosc ze maz pojechał,to jeszcze mama ,nawet jakbys w ciazy nie była to bym
            sie nie dziwiła ze ci smutno i zła jestes ze ty tu zostałas a on na nartysad

no zameldowałam sie na pazdzierniku,ale tez wole z wami,bo z wami sie zrzyłam i
            czuje jakbysmy sie znały bardzo długo
            nas jest mało na pazdzierniku,na wrzesniu jest chyba 94 słyszałam,pamietam ze
            kiedys mi sie marzył ten wrzesiensmile

Emania nie przejmuj sie,jak w tamtym cyklu szłysmy z anie łeb w łeb co do
            dnia,to byłam pewna (po objawach i przeczuciu) ze mi sie udało i co i nic,anie
            sie udało u mnie jak ty to piszesz doopa
            W tym cyklu liczyłam na @ (po objawach i przeczuciu) a tu sa dwie kreseczkismile
            wiec tak jak piszesz zajmij sie sypialnia,nie stresuj monitoringiem,staraj sie
            tak jakby trochu odpuscic i napewno sie uda!!!!!!!!
            i nie seksuj sie za czestosmile bo ty chyba wieczorem i jeszcze rano z pracy za
            miskiem goniłas co? nawet podobno najlepiej raz(jak wiesz mniej wiecej kiedysmile)

Olka moze zrób ten tescik co?
            Bea posłałam ci tez fotkesmileja nie mam tego programu i nie wchodza mi te twoje
            tempki,ale morzesz mi napisac cały cykl to sobie zrobie na kartce i moze cos
            pomoge,juz trochu kumam te tempkismile
            Goko jak samopoczucie???

Danik Anie Katrrin i Jola przyslijcie moze jakies swoje aktualne zdjeciesmile
            bo tak: Katrrin z przed 4 lat,Danika trzeba szukac gdzies na forum Anie takie
            malenkiesmile
            A i siuba i Eryka bo wogule nie mamsmile
            • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 17:11
              Dziewczyny przed chwilka robilam test i chyba jest pozytywny,to znaczy ciazowa
              kreseczka jest widoczna pojawiala sie juz odrazu,boze niewiem co mam
              myslec,chcialam wam tu wkleic fotke test ale nieumiem to wysle wam na
              maila,powiedzcie co sadzicie czy jest dobrze widoczny.Zdjecie takie sobie bo
              rece mi sie trzesa i wogule.Pa
              • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 17:26
                Fotke testu wyslalam wam na gazetowy adres,wyslalam do
                Marilki,Bea1978,Anie5,Kattrin1 i Goko1.Wiecej adresow niemam,jak ktos chce to
                przesle.Dziewczyny poradzcie mi cos,niewiem czy moge sie cieszyc,no ale jest
                spora roznica co do poprzednich testowwinkA o negatynym w zeszly czwartek u
                mojej swietnej gin niewspomne.Tak bym chcial ze to jednak ciaza,to by byl
                najwspanialszy prezent na Walentynki.Narazie jestem w szokuwinkpa
                • goko1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 14.02.06, 17:44
                  Olka GRATULACJE jesteś w ciąży!!!!!!!!! , hura!!!!widziałam test, hihi ale się
                  cieszę, śliczny prezent na Walentynki smile))))
                  • goko1 Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 17:48
                    haha informuję wszystkich!!!!
                    • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 17:53
                      Goko ja tez powoi zaczynam sie cieszyc.Jeszcze sie boje,bo ta moja gin tak mnie
                      zakrecila ze szok i tyle nerw przez nia zjadla,ze szkoda mowic,gdyby nie wy to
                      gorzej to wszystko bym przeszla.Ale usmiech mam na twarzy i od testu niechce mi
                      zejscwink
                      • goko1 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 17:55
                        Ola jest ok, sa piękne dwie krechy to ciąża napewno smile
                        Tylko pomyśl zawczasu nad zmianą gina.
                        jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!
                        • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 17:58
                          Gina juz mam na oku,polecony z niemieckiego forum,troszeczke dalej,trzeby
                          jechac samochodem,ale co tam nieraz sie oplaca dalej jechac.Mysle w przyszlym
                          tygodniu sie umowie na wizytewinkDzieki za ta ze jestescie.Pa
                    • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 17:56
                      A za gratulacje podziekuje jak wruce od gin niegniewajcie sie dziewczyny,ale
                      juz raz w tym miesiacu sie sparzylam.Albo ja jakis skaplikowany przypadek
                      jestem albo moja gin do niczego.Narazie mam metlik w glowie 1000 mysli na
                      sekunde,musze sie uspokoic troszeczkewinkpa
                      • mariolka55 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:06
                        Olka test pozytywny jak nic!!!!!!
                        Ja to czułam od kilku dni ,zreszta ci pisałamsmile twoja poprzednia ginekolog to
                        KONOWAŁ!!! niepotrzebnie cie wystraszyła!!!ty zamiast sie cieszyc to sie
                        denerwowałas!
                        Olka wiem jak sie czujesz hihihi ja sie tak czułam w piatek hihihi teraz juz
                        ochłonełam,zarabiste mamy prezentysmile jak znajdziesz gina to daj znac,ja juz sie
                        umówiłam na 2 marcasmile
                        Wiesz Olka z tymi testami to jest tak ze jak pokarza choc cien to znaczy +
                        Olka gratulacjesmile ale sie porobiło, jak potwierdzimy na stówe to rozeslemy
                        wszystkim dziewczynom podwojone zarazkismile! bo to chyba naprawde zaraza smile
                        • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:13
                          Dziewczyny wiecie co raz mi sie chce plakac a raz smiac.To ja moze tez do gin
                          na puzniejszy termin sie umowie zeby sie niestresowac,jak myslicie,moze tak na
                          27.02.Az mnie glowa rozbolalawinkZ tych wrazen.Tak jak mowi Mariolka jak
                          potwierdzimy nasze 2 kreseczki to wyslemy cala mase fluidkow obiecujewink
                        • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:14
                          Tymbardziej ze dzis spodziewalam sie negatywnego wyniuku(bo w czwartek u mojej
                          Super gin negatywny byl)ja juz sie glowilam co tu zrobic zeby @ przyszla a tu
                          taka niespodzianka i to w Walentynki.Wam tez dziewczyny powodzeniawink
                          • mariolka55 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:16
                            no widzisz jak superasniesmile wyobrazam sobie jak latasz po domu hihismile
                            ja to co chile ogladałam testsmile ty tez?
                            • mariolka55 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:17
                              ólka nic sie nie marw ,wszystko bedzie supersmile
                              • mariolka55 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:18
                                a pamietasz jak raz siedziałysmy do pózna w nocy i sobie marzyłas test+ na
                                urodziny meza czy cos takiegosmile? i potem znikłas z forum
                                • mariolka55 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:19
                                  no to walentynki to jeszcze lepszy dzien na test+ smile
                                • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:20
                                  Tak to mialo byc w listopadzie na urodziny meza isie nieudalo,i sie podlamalam
                                  i ucieklam z forum.Potem zalowalam,ale wrucilam,i z tego sie ciesze
                                  najbardziejwink
                                  • anie5 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 19:40
                                    olka smile no widziszsmile jak sie ciesze!!!!!!! na pewno jest ciaza!!!!! ladne
                                    zdjecie!!!
                                    Jesli jednak chcesz byc pewna to zadzwon do tego nopwego ginka i porozmawiaj z
                                    nim - opowiedz jaka byla sytuacja i ze test jest pozytywny - on pewnie bedzie
                                    kazal Ci poczekac z wizyta ale moze choc jakies badani krwi Ci zleci....a moze
                                    Cie uspokoi i powie ze 100% ciaza smile SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER
                                    SUPER SUPER SUPER
                              • olka9917 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 18:19
                                Dzieki wiecie co ide sie polozyc,bo energia mnie rozpiera,az mi sie rece
                                trzesa,ide sie uspokoicwinkWpadne puzniej.pa
                                • jolanta8 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 14.02.06, 22:59
                                  ale się sypią te ciążesmile)))

Olka GRATULACJE z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • siuba79 Re: Olka jest w ciąży!!! walentynkowy test na + 15.02.06, 07:13
                                    Oluś wielkie gratulacje, super, super, super smile Prześlij nam fluidki, żebyśmy
                                    już długo nie musiały czekać na swoje pociechy.
                                    U mnie 36dc (albo 35dc)i nic, żadnych objawów @ ale też żadnych (*). Czekam.
                                    Dzisiaj rano miałam zabawną sytuację, bo źle spojrzałam na budzik i przyszłam
                                    do pracy o godzinę wcześniej niż powinnam (czyli o 4:40), ale już mi się nie
                                    opłacało wracać do domu, więc dzisiaj spędzę w pracy 13godzin. Zakręcona
                                    jestem, sama pozbawiam się godziny snu, a wczoraj poszłam spać późno i spałam
                                    3h. Jak ja to dzisiaj wytrzymam to nie wiem.
                                    PS: Wczoraj byłam w kinie na filmie "Tylko mnie kochaj", fajny i lekki, można
                                    było się pośmiać i odprężyć.
                                    • kattrin1 Olka - rewelacja :)))) 15.02.06, 08:00
                                      GRATULUJE bardzo bardzo bardzo smile)))

Ciesze sie niesamowicie ze taki piekny prezent sobie zrobiliscie na
                                      Walentego smile) super, super!!!

Czasem testy nie wychodza w terminie i zawsze wyznacznikiem jest brak @,
                                      hihihihi och szcześliwy ten wątek hihihi kolejne dwie mamusie mamy smile))

Halllo halllo kto nastepny???

Buziaki
    • kattrin1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 15.02.06, 08:13
      Poprawiłam statystyke hehe, jacie ale pieknie wyglada....
      az łezka mi sie w oczku pojawiła smile)))) Wiecej zaciązonych niz starających
      sie !!! a jednak mialam racje z tym watkiem - KU KONCOWI STARAN!!!!

dziewczynki ciesze sie przeogromnie, i chyba czas znowu zaczac nowy watek, co
      Wy na to? Bo ten juz pracuje strasznie.....

dajcie znac?
      • anie5 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 15.02.06, 09:07
        dziendoberek smile
        ale mam dobry humorek dzis - placzki z wczoraj minely - rozmawialam z
        mezulkiem - godzine prz telefon smile
        ja mysle, ze jak tak dalej pojdzie to juz niedlugo w sratystyce same fasolki -
        jak narazie 2 fasolki na miesiac smile
        jak Wam minely wczorajsze walentynki? Emania - jestes uzdolniona plastycznie?
        Ja od zawsze mam ochote namalowac obraz - ale jakos nie wiem jak sie za to
        zabrac.....ale teraz sie tym zajmiesz i zobaczysz.....
        Mariolka - co u Ciebie - wczoraj cisza????? Jak sie czuja nasze swiezutkie
        fasolki?
        jestem dzis caly dzien w domciu - ale fajnie smile
      • anie5 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 15.02.06, 09:08
        Kattarino - nowy watek - jak najbardziej smile zaraz go damy ochrzcic nowym
        fasolkom......
        • goko1 przeprowadzka na nowy wąteczek :) 15.02.06, 09:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=36833282
    • danik1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 15.02.06, 16:03
      Ola wlasnie sie dowiedzialam od Kattrin, ze jestes nowa zafasolkowana na naszym
      watku!!! Moje gratuuuuuuuuuuulacje. Super!!!!
      Ja nie jestem w stanie teraz ponadrabiac zaleglosci bo siedze z synkiem w domu
      i tak dorywczo podczytuje forum.
      Bea dziekuje za zdjecia. Bardzo slodko na nich wyszlas. Tak dziewczeco!!
      Pozdrowionka kochane i dalej, dalej do robotki, ja chce wiecej fasolek.
      Emaniu jak tam u Ciebie??
      Goko, Anie trzymajcie sie ciezaroweczki.
      Mariolka i jak samopoczucie, kiedy do lekarza na pierwsza wizyte sie wybierasz??
      Buziaki dla wszystkich!!!
    • bea1978 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 21.02.06, 10:20
      test
      • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 28.02.06, 19:24
        tesy
      • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 28.02.06, 19:26
        oooooooooooo
    • olka9917 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 28.02.06, 19:24
      test
    • danik1 Re: Kolejnych (*) nadszedł czas-ku końcowi starań 01.03.06, 20:45
      Test

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka