Dodaj do ulubionych

A INVICTA w Gdańsku a in vitro?

20.01.06, 12:26
A jak w stosunku do Białegostoku i Novum w Warszawie gdzie mają najlepsze
statystyki in vitro wypada Gdańsk i in vitro?
Obserwuj wątek
    • jlo2 Re: A INVICTA w Gdańsku a in vitro? 20.01.06, 20:42
      nie wiem jakie statystyki ma bialystok i wawa ale z tego co pamietam Invicta
      byla w czolowce.Bialystok napewno wysoko , w koncu oni sa kolebka , tam
      wszystko sie zaczelo.
    • Gość: malinka 12 Re: A INVICTA w Gdańsku a in vitro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:56
      to co odróżnia Invictę od innych klinik (a przynajmniej odróżniało jakieś 9 msc
      temu) to to , ze stosują III weryfikację po transwerze, dzięki czemu mają
      możliwość utrzymania bardzo młodej ciąży dzięki regulacji leków. W innych
      kilnikach stosuje się metodę "test po 14 dnia i albo jest efekt albo nie". Mi
      się udało smile
      • jlo2 Re: A INVICTA w Gdańsku a in vitro? 07.02.06, 22:01
        no widzisz a ja mam odmienne zdanie. slyszalam ze wlasnie takie faszerowanie
        sztuczne lekami wcale nie musi byc dobre. organizm powinien naturalnie
        produkowac te hormony ktore sa potrzebne do utrzymania ciazy.ja 2 razy bylam w
        ciazy po 2 icsi i mimo weryfikacji nie potrafili ich utrzymacsad ale prawda jest
        taka ze kazdy organizm reaguje inaczej . Tobie serdecznie gratuluje ze sie
        udalosmile))
        • goskarz invicta 27.02.06, 01:44
          jedno mogę powiedzieć, bardziej podoba mi się atmosfera w Invctcie niż w Novum,
          po prostu jest serdeczniej- a to chyba też o jakiś ułamek procenta podnosi
          szanse- obniża stres. Mi w każdym razie się udało, grzecznie pochłaniałam
          Utrogestan, teraz w 10 tc jestem już pod opieką miejscowego lekarza - on
          twierdzi, że PTG (Polskie Towarzystwo Ginekologiczne) zaleca podawanie hormoów
          do 12tc. Mam nadzieję, że przede mną jeszcze 30 spokojnych tygodni. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka