Dodaj do ulubionych

Dr Horak Bytam, Katowice

24.01.06, 15:47
Piszę w imieniu przyjaciółki, bo kumpela nie posiada netu. Dobiega 40, kilka
lat starań. Ktoś życzliwy podpowiedział, żeby udać się jescze do dr Horaka, bo
podobno ma niezłą intuicję. Niestety podał namiary na doktora w Bytomiu, a
przyjaciółka ma rzut beretem do Katowic. Będę wdzięczna za wszelkie info -
gdzie przyjmuje w Katowicach, jaki jest, czy komuś pomógł, czy jest drogi? M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Dr Horak Bytam, Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:16
      Dr.Horak przyjmuje w Bytomiu w Klinice Leczenia Niepłodności w ramach NFZ oraz w
      Prywatnym gabinecie odpłatnie. W Katowicach może przyjmuje ale nie wiem
      dokładnie zapytaj w Prowicie to prywatna Klinika ,co do Bytomia jestem pewna bo
      sama korzystałam z tej przychodni. Pozdrawiam Renata
      • martuszkaw Re: Dr Horak Bytam, Katowice 26.01.06, 23:43
        To mnie w ogóle zaskoczyłaś, że przyjmuje gdziekolwiek na nfz. Powiedziano nam,
        że dr tylko i wyłącznie prywatnie leczy. Faktycznie do Provity można zajrzeć i
        tam języka zasięgnąć. Dzięki wielkie. Pozdrawiam M.
        • aga1506 Re: Dr Horak Bytom, Katowice 02.02.06, 19:14
          W provicie pracują wszyscy lekarze z Bytomia oprócz dr Horaka , podaje Ci adres
          i telefon do Bytomia jeśli chcesz skorzystac z jego pomocy to musicie jechać do
          bytomia. Szpital Specjalistyczny nr 2 , ul. St.Batorego 15 , tel. 032 786-15-36
          od 12. Zadzwoń i tam wszystkiego sie dowiesz. Pozdrawiam
      • gnom99 Re: Dr Horak Bytam, Katowice 21.02.06, 16:48
        czy możesz podać mi dokładne namiary na tą bytomską klinike płodności?? czy
        leczą również mężczyzn?
        • tweety78 Re: Dr Horak Bytam, Katowice 02.03.06, 11:46
          hej, jeżeli chodzi o mężczyzn to przyjmuje tam także dr Huk, który jest spec.
          urologiem; mój mąż miał okropną bakterię staphylococcus haemoliticus, która po
          porstu mutowała się; leczenie trwało prawie półtora roku, ale udało się,
          zabiliśmy ją, potem mąż dostał talbetki na poprawę nasienia i jestem w ciąży;
    • freya9 Re: Dr Horak Bytam, Katowice 04.02.06, 17:41
      dr.Horak przyjmuje w Bytomiu na ul.Łużyckiej w przychodni `Antrum`. Cennik
      znajduje się na stronie inter. www.antrum.pl (nie jestem pewna czy `z dużej`
      czy `z małej` litery).`Mój lekarz` (tzn.ten do którego chopdzę `normalnie` )
      uważa, że to jeden z najlepszych lekarzy zajmujących się niepłodnością.
      Słyszałam tylko jedną opinię, ale taką jaką chciałby mieć każdy lekarz
      (dziewczyna była przez innych lekarzy uważana za `nie do leczenia`, że nigdy
      nie zostanie matką; dziś nią jest dodatkowo teraz jest w drugiej ciąży). Myślę,
      że warto spróbować-może cud zdarzy się jeszcze raz...Ja nie byłam u Niego,
      dopiero jestem na początku drogi (tj.diagnozowania), ale jeśli `trzeba` będzie
      napewno odwiedzę `Antrum`.Pozdrawiam, życze powodzenia!
      • tweety78 Re: Dr Horak Bytam, Katowice 17.02.06, 16:59
        cześć, jesteśmy pacjentami, to znaczy ja i mój mąż, dr.Horaka; chodziliśmy
        prywatnie do Antrum w Bytomiu, tel. 2814402, przyjmuje we wtorki i czwartki;
        obecnie jestem w ciąży, dzięki temu, że trafiłam do tego lekarza; Leczenie nie
        należy do najtańszych, ale niestety, jakość badań musi być odpowiednia, dlatego
        koszty leczenia są niestety wysokie; mamy dziecko po 4 latach starań, bo
        niestety nasz począek leczenia, nie zaczął się u dr. Horaka, tylko u innych
        lekarzy, dla których problem niepłodności jest jeszcze niezbadany .... życzę
        powodzenia i ważne jest, aby nie tracić nadziei, bo jak się czegoś bardzo chce,
        to dostaje się to ...
        • wiola3 Re: Dr Horak Bytam, Katowice 19.02.06, 12:34
          mam nadzieję, że mi pomoże... we wtorek mam wizytę i bardzo się boję, chciałam
          tylko skonsultowac nasze wyniki, bo leczę się u innego gina... ale po tym co
          napisałś, to już sama nie wiem co zrobić... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka