Dodaj do ulubionych

stres w ciąży

29.01.06, 14:48
Witam serdecznie

Chciałam się dowiedziec jak wpływa na małą kruszynkę długotrwały, przewlekły
stres. Chodzi o dosłownie pierwsze tygodnie po zapłodnieniu. Z góry dziękuję
za wszelkie informacje...

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • katja_79 Re: stres w ciąży 29.01.06, 14:50
      Stres zawsze ma negatywny wpływ. Rada- przestań się stresować.
      • takaja8 Re: stres w ciąży 29.01.06, 15:05
        Ja wiem, że ma negatywny, w przeciwnym razie bym nie pisała, chodzi mi bardziej
        o skutki. sad
        • danik1 Re: stres w ciąży 29.01.06, 15:55
          Zapewne w kazdym przypadku jest inaczej, ale moge Cie pocieszyc, ze u mnie nie
          bylo zadnych skutkow ubocznych a wlasnie na poczatku ciazy mialam bardzo duzo
          stresow bo mialam operacje, pierwsza w zyciu. Lekarze nastraszyli mnie rakiem i
          tym, ze moge nie miec dzieci. Ach, jak jeszcze teraz sobie to przypomne to mnie
          trzesie. Pozniej dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy i kolejny stres, jak
          wplynela operacja na moje dziecko. A moj synus urodzil sie zdrowy, duzy i
          bardzo spokojny. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez tak bedzie, ale przylaczam sie
          do dziewczyn i prosze Cie abys starala sie nie denerwowac, bo to nie ma sensu.
          Wszystko bedzie dobrze.
          • takaja8 Re: stres w ciąży 29.01.06, 17:21
            Trochę mnie pocieszyłaś... Ja przeszłam, niewiedząc o ciąży, przez sesję
            zaliczniową i egzaminacyjną. Niedosypiałam, spałam po 3-4 godziny w nocy,
            ciągle w książkach, w nerwach i stresie. Przed egzaminami mnie wręcz
            paraliżował stres, nie wiedziałam, co ze sobą robić, zwłaszcza, że zawsze byłam
            pod koniec listy, a na uczelni jeszcze pzed rozpoczęciem egzaminu. tO BYŁY DLA
            MNIE straszne 3 tygodnie, i akurat teraz... sad
            • danik1 Re: stres w ciąży 29.01.06, 18:31
              Wszystko bedzie dobrze!!! Teraz ciesz sie ciaza!!! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka