kinga38 01.03.06, 19:46 sylwus i co u ciebie?pamietam ze tez bralas clo.jak pecherzyk?pękł?dzis masz 14dc?ja mam 13dc i pecherzyk 27mm.jutro rano mam jeszcze usg.jejkuuu jak bym chciała,żeby się udało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia_b Re: sylvia_b 02.03.06, 09:14 No hej. Ja na usg byłam w poniedziałek. To był mój 12 dc. Pęchcerzyk dominujący 20 mm, oprocz tego drugi 16 i kilka malenstw. Tylko z lewego jajnika. Prawy zupelnie nic. Czy pekl? Tego nie wiem. W kazdym razie wczoraj tak bolal mnie brzuch, ze myslalam, ze sie przekrece. Tylko tak dziwnie jakos - nie tak jak skurcze przy 2, ale taki ucisk w dole brzucha. A przy glebszej penetracji, to gwiazdki w oczach widzialam.. Czy to byl bol owulacyjny? Szyjka nisko i twarda, a test owu pozytywny. Dzisiaj tempka sporo spadla (wczoraj byla wyyyyysoka, bo przedwczoraj troche popilam). Lekarz powiedzial, zeby przytulac sie od wtorku. Zaczelismy juz w poniedzialek, bo trudno bylo wytrzymac zobaczymy. A co u Ciebie? Odpowiedz Link
kinga38 Re: sylvia_b 02.03.06, 11:28 dzis mam 14dc.znowu byłam na usg(od 4dni chodze codziennie).wczoraj pecherzyk mial 27mm.dzis juz go nie ma))wczoraj pękł bo strasznie mnie bolał brzuch.biore 2razy dziennie luteine. Odpowiedz Link
sylvia_b Re: sylvia_b 02.03.06, 11:57 Ja mam brac luteinę od jutra. Ale oczywiście zapomniałam ile razy dziennie. Tyle, że ja ja dostałam na bóle miesiączkowe, więc mogę miec inną dawkę. A jak wyglądał ten Twój wczorajszy ból brzucha? Bo ja ciągle nie wiem czy mój był owulacyjny czy mi sie cos nie przyplatało. A szyjke badałaś? Ja na leżąco - była nisko i twarda, a taka to podobno jest przed okresem - nie wiem. śluzu jajecznego nie miałam. Wodę raczej jakby z mlekiem wymieszaną. Kurcze, ale by było fajnie jakby nam się obu udało! Razem w tym samym terminie Odpowiedz Link
iziula1 Re: sylvia_b -małe pytanko 02.03.06, 12:21 To twoja wypowiedz z CIP? >>>>Jakie jest prawdopodobieństwo przedostania się plemników do szyjki macicy w przypadku jeśli odbyło sie jeden stosunek przerywany i przerwany we właściwym momencie (przy założeniu, że przed wytryskiem mężczyzna nie wydzielał żadnych innych płynów), ale po kilku godzinach odbyto drugi? >>>> Kto stara się o dziecko "Ty czy Wy"? Pozdrawiam. Iza ps.jeśli pomyliłam osoby to przepraszam. Odpowiedz Link
sylvia_b Re: sylvia_b -małe pytanko 02.03.06, 13:11 Oczywiście, że staramy się MY. W jednym z poprzednich wątków gdzies pisałam o tym, że przez przypadek stosunek nie udał nam się do końca. Odpowiedz Link
kinga38 Re: sylvia_b -małe pytanko 02.03.06, 14:21 no byłoby bardzo cool jakbysmy w tym samym czasie zaciążyły))) Odpowiedz Link