Dodaj do ulubionych

kto robi teścik ok 17 marca?

08.03.06, 13:39
wiecie jakoś raźniej w kilka osób. Tak więc zapraszam do wspólnych
oczekiwań...smile no i mniejmy nadzieje że.. to ten miesiącsmile
Powodzenia i zapraszam
Ania
Obserwuj wątek
    • ewitak25 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:44
      Ja testuję 18 marca. Trzymam kciuki za nas wszystkie!
    • idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:45
      ja pewnie chwilkę później, tzn. jak @ 17.03 nie przyjdzie to postaram się
      wytrzymac jeszcze z jakies 3-5 dni. Z drugiej strony to chciałabym wiedziec jak
      najszybciej, gdyby była dzidzia, ze względu na pracę jaka wykonuję. Na razie
      jestem właśnie do 17.03 na urlopie, więc mam spokój (gdyby nie przeprowadzka :-
      )). To jest nasz 6 cykl strań
      • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:54
        mój też 6 cykl starańsmile i mam nadzieje ostatni, to co czekasz jeszcze kolka dni
        po 17?smile może i ja zaczekam..
        Pozdrawiamsmile
        • idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 14:18
          Powodzenia!!!! Zaczekam, bo po pierwsze @ mam regularnie jak w zegarku, nawet
          co do godziny, więc jak 17.03 nie będzie to da mi to do myślenie, także do 17
          czekam na mur beton, ale że od każdej reguły są wyjątki - pamietam nasz 2 cykl
          starań @ spóźniła się 5 dni, test wyszedł negatywnie, ale może to 5 dni po było
          jeszcze zawczesnie, może to była ciąża, ale się nie utrzymała, a może to były
          jakieś inne zaburzenia @? nie rozstrząsam
    • sylvia_b Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:46
      Jesli wytrzymam i nie złamię się wczesniej, ani nie złamie mnie przychodząca @,
      to zatestuję już około 14.
    • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:55
      no to dziewczynysmile POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!
      • balbusiaba Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 15:38
        ja będę testować 13, to w sumie już niedługo a tak dłuuuuuuuuugosad
        • izak28 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 08:07
          Znowu się pojawiam w takim wątku sad Ale tak jak Balbusiaba będę testować, no
          chyba, że wcześniej @ mnie wpędzi w doła...

--------------
        • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:47
          No i jak balsbusiaba masz jakieś dobre wieści dla nas??? Nic nie piszesz a
          miałaś wczoraj testować!!!!!!
    • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 09:34
      To może macie jeszcze jakiś pomysł zeby wytrzymać do 17 i nie oszalećsmile niby
      mam w parcy sporo zajeć, w domu też sobie szukam... ale mimo to cały czas mam
      to w głowie to cholera silniejsze ode mnie... Boje sie że znowu bedzie @, nie
      chce znowu tego zawodu... ale co tam.. kwiecien tez ładny miesiacsmile PRAWDA??smile
      Ania
      • kinga38 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 10:15
        ja testuję 15.

-----------------------
        to już 26cykl starańcrying
    • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:18
      No dziewczyny piszcie coś piszciesmile Jak tam nastroje w oczekawianiu na sądny
      dzień...?
    • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:51
      Witajcie dziewczyny. Ja tez testuje między 17 (jeśli bede mniej wytrzymala) a
      19 (jesli bede troche bardziej wytrzymala). Dzisiaj moj 28 dc i 10 DPO i mam
      nadzieje ze @ nie przyjdzie. W nocy bardzo dziwnie sie czułam. Nie moglam spac
      bo mialam odczucie zimna i pobolewanie w podbrzuszu (calkiem takie jak wtedy
      gdy miesiaczkuje). Zaczelam sie zastanawiac czy te dreszcze to czasem nie
      przeziebienie. Wczesniej nigdy nie bolalo mnie podbrzusze przed miesiaczka. A
      ty Aniu masz jakies kłucie w okolicach jajnika i pobolewanie w podbrzuszu? a
      oto moj wykresik tempki

www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:58
        Cos sie wredny wykres nie wkleil wiec jeszcze raz. No wlasnie dziewczyny a jak
        wygladaja wasze wykresiki ???

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:25
        witam.. Przeczytałam Twoje wypowiedzi w obu postach.. i mamy naprawde podobne
        samopoczucie.. ćmienie w dole brzucha troche zelazło - najmocniejsze było na 7
        i 8 dpo, no i mam te kłucie w lewym boku.. najdziwniejsze jest to że miałam te
        dreszcze jakbym miała temp. co najmniej z 39 stopni a miałam 37,9 w nocy (czyli
        w cale nie taka wysoka zeby dreszcze wywoływac)... No i też wybudzałam się w
        nocy, miałam niespokojny sen.. Oczywiscie moja mama sie uśmiecha bo ona przy
        wszystkich 3 ciążach mówiła ze ja przez pierwsze 3 misiące telepało zimno (po
        takim obiawie wiedziałam że jest ze mną w ciąży, bo przy moim bracie też
        myslała ze sie przeziebiła), ale wole sie nie nakręcać.. Co o tym myślisz??????
        Ania (ta sama odpowiedz na drugim moim poście)

• dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:39
          Nie wiem co tym myslec bo chyba nikt wczesniej nie wspominal o telepaniu....smile
          Najgorsze ze to sezon przeziebien wiec wszystko sie moze zdarzyc. U mnie to
          ćmienie nasililo sie wczoraj tj. 9 DPO. A moze bylam wczoraj mniej zajeta niz
          zwykle dlatego bardziej sie na tym skupilam. Juz sama nie wiem czy umysł płata
          mi figle. Ale tych dreszczy to napewno sobie nie wymysliłam. Ciekawe ze wogole
          nie bolą mnie piersi a dziewczyny czesto o tym pisza ze to jeden z pierwszych
          objawów. Ania masz jakis wykresik tempki z FF? Chetnie bym spojrzała . I wogole
          ktory to cykl starań dla ciebie ( u mnie 5-ty)? Ile masz latek ( ja mam 31 wiec
          zaczyna mi sie troche spieszyc smile
          Pozdrawiam
          Renya czyli Dobry Duszek

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:51
            Reniu nie mam wykresu temperatury na FF. Dostalam od giny takie jakieś druki
            gdzie nanosi się temp. (chetnie zrobiłabym na necie ale nie w ząb nie znam
            niemieckiego). To mój 6 cykl starańsad wszyscy mówią ze to nie dużo, biorąc
            jeszcze pod uwage ze mój mąż pracuje w Wawie czyli 150 km od domu i widzimy sie
            nie codzinniesad zazwyczaj w weekendy. Ale przestałam to traktować jako
            usprawiedliwienie dla siebie bo moja bratowa i brat to weekendowe małżeństwo a
            własnie w styczniu dowiedziała sie ze jest z drugim dzieckiem w ciążysmileNa
            wszelki wypadek kupiłam dla M AndroVit (jak nie pomoże to i nie zaszkodzi). Z
            tymi dreszczami też od nikogo wczesniej nie słyszałąm takich obiawów tylko od
            mamy (miała tak samo przy 3 ciążach), no i teraz przy drugiej ciąży moja
            bratowa mówiła ze łąpia ją takie dreszcze ze niczym nie da sie ogrzać a temp.
            nie ma (przy pierwszej tego nie miała). Więc widzisz co kobieta to inny obiaw,
            moja bratowa powiedziałą ze wcale ja piersi nie bolały dopiero po 6 tyg
            zaczeły... Więc chyba musimy poczekać...
          • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:09
            a zapomniałam jeszcze napisac o wieku.. w styczniu skończyłam 28 lat.. więc też
            troche poczekałam na macieżyństwosmile ale wnosie z tym mają dzieci dziewczyny i
            starsze od nas..
            • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:26
              Aniu a który to u ciebie dc i który DPO ?????
              • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 13:25
                25 dzień cyklo, 9 dpo.
                • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 13:59
                  ania no to idziemy jakos tak łeb w łeb jeśli chodzi o te dni dpo.
      • kinga38 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:01
        dobryduszek31 napisała:

> Witajcie dziewczyny. Ja tez testuje między 17 (jeśli bede mniej wytrzymala) a
        > 19 (jesli bede troche bardziej wytrzymala). Dzisiaj moj 28 dc i 10 DPO i mam
        > nadzieje ze @ nie przyjdzie. W nocy bardzo dziwnie sie czułam. Nie moglam spac
        >
        > bo mialam odczucie zimna i pobolewanie w podbrzuszu (calkiem takie jak wtedy
        > gdy miesiaczkuje). Zaczelam sie zastanawiac czy te dreszcze to czasem nie
        > przeziebienie. Wczesniej nigdy nie bolalo mnie podbrzusze przed miesiaczka. A
        > ty Aniu masz jakies kłucie w okolicach jajnika i pobolewanie w podbrzuszu? a
        > oto moj wykresik tempki
        >

jejku ja mam tak samo.w nocy dziwne dreszcze,ale to chyba jednak grypa mnie
        bierze.poza tym pobolewa w dole brzucha,no i wczoraj wieczorem zaobserwowałam,ze
        boli mnie piers ale tylko lewa,hmmm ciekawe co to oznacza?no @?ale powinnam
        dostac dopiero za 7dni
    • ewitak25 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:37
      Ale się nakręcamy! Ale wiecie, jak nie wyjdzie, to trudno, listopad jest taki
      brzydki, że może to nie jest najlepszy termin porodu i nie będzie tak przykro
      jak @ przyjdzie. Grudzień to fajny miesiąc: święta itd. Ja już próbuję sobie
      tłumaczyć, że jak się teraz nie uda, ani nawet w następnym cyklu to są
      pozytywne aspekty np. taki, że może w przyszłym roku urlopy macierzyńskie będą
      dłuższe i się na to załapię. A jak będę musiała czekać jeszcze dłużej, to
      fajnie jest urodzić na wiosnę. I tak sobie rozmyślam i liczę dni do testu a
      czas dłuży się niemiłosiernie. Wiem że jak dostanę @ będę straszliwie wkurzona
      i załamana. Cały czas mam nadzieję i wsłuchuję się w organizm w poszukiwaniu
      oznak ewentualnej ciąży. Nakręciłam się.
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:25
        ja na szczescie jade na weekend w góry to może przestane sie na chwile nakrecac
        i interpretowac te temperaturki. Pojeżdżę na nartach i zapomnę na chwilkę. No
        chyba że wredna @ małpa przyjdzie w poniedzialek to juz przestane sie nakręcać
        na dłużej. Aniu FF jest po angielsku a nie po niemiecku. Poza tym pamietam że
        jest na forum dokładne omowienie z tłumaczeniem na polski wiec zawsze możesz
        spróbowac.

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 13:27
          a widzisz to musze wejść na tą stronek co Ty masz swój wykres robiony, bo
          brałam od dziwczyny z forum stronke na wykres temp. ale był po niemieckusad To
          poszukam tego o czym mówisz... musze Ci powiedzieć ze ja byłam z M tydzień na
          nartach w styczniu (oczywiście w termini dogodnym do robienia dzidzi),
          dzidziusia nie ma ale za to super sobie wypoczełam... Tobie też życzę udanego
          wyjazdusmile
          Pozdrawiam
          Ania
    • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 13.03.06, 09:52
      chyba jednak nie wytrzymam do 17 i zrobie jutro rano test... bo w przeciwnym
      razie oszalejesmile juz w sobote stałam w aptece po PRETEST ale wycofałam sie ale
      teraz chyba nie wytrzymam!!!!
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 13.03.06, 18:13
        czesc ania! Widze ze @ do ciebie nie przyszla. U mnie dziwne rzeczy sie zaczely
        dziac. Wczoraj leciutkie plamienie i mialam skurcze podbrzusza...no totalnie
        jak na @ ale dzisiaj zamiast typowego dla mnie "zalewania" na drugi dzien jest
        nic, zero, null. Mam jedynie jakis bardzo male ilosci śluzu podbarwionego na
        lekko brunatno. Ale to tak tyci tyci. Tempka poszla dzisiaj z 36,90 na
        37,00...wiec co to moze byc, juz sama nie wiem. Ale boje sie ze ta @ przyjdzie
        tylko tak sobie ze mna pogrywa. A ty jak????? Widze ze niezle sie nakrecasz smile)
        • izak28 :((((( 14.03.06, 08:01
          U mnie znowu doopa... 2 dc. Buuuu..
          • aneczka002 Re: :((((( 14.03.06, 08:19
            nie martw się, pewnie nie jedna z nas z tego postu podzieli Twój los... Iza
            który to Twój cykl starań?
          • dobryduszek31 Re: :((((( 14.03.06, 08:42
            Iza wiem co czujesz. Ale zawsze jest ten....następny raz, chociaż wiem że
            najłatwiej to się kogoś pociesza. No cóż czasem nie mamy wpływu na bieg planet.
            Ale w następnym cyklu to się juz napewno nam wszystkim pochwalisz i będzieesz
            słac fluidki. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......uwaga......zaczarowałam
            cię smile)))

• izak28 Re: :((((( 14.03.06, 09:18
              Oj, jakbym chciała, żebyście mnie zaczarowały! Poprzednio zaszłam w ciążę w
              pierwszym cyklu i niestety nie wyszło sad Teraz to już piąty miesiąc kolejnych
              starań się zaczął sad Od ostatniego jadę na bromku i ziółkach, i cóż...
              pozostaje mi czekać i mieć nadzieję, choć jest jej coraz mniej...
        • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:03
          hej. odpisałam Ci na poście "dziwnie się czuje". Jestem z siebie dumna bo nie
          zrobiłam testusmile Ale Twoje obiawy są (z tego co czytałam tu na forum) podobnae
          do dziewczyn które po takich obiawach okazywało sie że są w ciążysmile nie zrobisz
          testu?smile Mam nadzieje że Ci się udało!! Ale jak zmienisz forum na "ciaża i
          poród" to nie zapominaj o swoich koleżankachsmile hihihi. Trzymam kciuki mocno
          mocnosmile
          Ania
          • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:36
            Dzieki za miłe słowa i wsparcie Aniu. Ja jakos obudzilam sie dzisiaj w tak
            kiepskim humorze.....wszystko wydaje mi sie bezsensu. Tempka spadla do 36,85
            ale narazie zero plamien. Testu nie robie. Jakos odeszla mi ochota. Widze ze ty
            też przetrzymałaś z tym testem. Informuj nas na bieżąco co u ciebie. Acha wiesz
            przypomnialo mi sie ze sprawdzalam na innych forum że te dreszcze to wiele
            kobiet mialo i okazywało sie że były w ciąży więc może jednak u ciebie te
            oznaki zbliżającej się @ to tak naprawdę ciąża. ALE BY BYŁO FAJNIE!!!

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 10:23
              pewnie ze by było fajniesmile Ale równie fajnie by było żeby i Tobie się udało i
              wszystkim dziewczynom które tak bardzo czekaja na upragnionego maluszkasmile
    • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 14:52
      Dziewczyny jednak nie wytrzymałam i zatestowałam dzisiaj tj. w 14 DPO a w 32
      dc. Mam nadzieje ze wynik sie powtorzy za pare dni kiedy zrobie drugi test dla
      pewnosci. Przesyłam Wam wszystkim pozytywne wibracje i mam ogromna nadzieje ze
      ktoras z was do mnie dołaczy. Może będzie to szczęśliwy miesiąc dla nas
      wszystkich.

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 15:00
        Z tego co napisałaś wnioskuje że zobaczyłąś upragnione II kreseczkismile Ciesze
        się bardzo bardzo.. MÓWIŁAM ŻE BĘDZIE OK!!smile Pewnie bardzo się cieszyszsmile
        Gratuluje Ci bardzo bardzo bardzosmilesmilesmile Weź rzuć na mnie jakis urok.. to może i
        mi sie udasmile
        Pozdrawiam i życze udanych 9 miesiecysmile
        Ania
        • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 15:46
          uwazaj ania czaruje cię.....
          uuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
          no i popatrz jednak te dreszcze twojej mamy to był jakis znak...........
          a co z twoimi dreszczami??????

• buzios Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 19:16
            Czy moge sie wtracic? smile poprosze fluika i male czary mary dla mnie tez wink A
            przy okazji zycze Ci DobryDuszku wszystkiego dobrego, gratuluje serdecznie i
            cieplo pozdrawiam smile
            • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 20:24
              Oczywiscie dla ciebie tez....szuuuuuuuuuuuuuuuuuuubuuuduuuuuu......
              smile))))) Pozdrowionka
              • dragonia Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 21:32
                O rety ale Ci fajnie!!!!!!!!

No to mam nadzieję ze u Ciebie dobryduszku bedzie już wszystko ok.

No i rzuć tez czar przy okazji na mnie smile
          • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 07:44
            Witamsmile No moje dreszcze przeszły juz w weekend.. teraz tylko tyle ze cieplej
            sie ubieram bo cały czas mi jakos zimno ale juz nie odczytuje tego jak dzidzi
            bo brzuch mnie boli jak na @... więc zobaczymy moze w kwietniu się udasmilesmile A Ty
            mamuśka nie czekaj na drugi test tylko idż na krew i do ginasmilesmile No i dbaj o
            siebiesmile A jak mąż? Pewnie skacze z radości??smile Ania
            • asienka247 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 07:50
              DobryDuszku prosze czary dla mnie tezsmile))))) Choc niedługo ma przyjsc @ w ogóle
              nie mysle o tym nie doszukuje sie objawów......

Kurde co ja pisze......jak zawsze mam nadzieje....sie doszukuje....ale nic nie
              znalazłamsmile Zycze wszystkiego naj.....
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 09:52
        Dziewczyny lapcie te czary mary......szuszuszu....trutututuuuuuu......mrożony
        bigos na patyku........majteczki w kropeczki....i dziewczyna mloda. To była
        treść zaklecia dla was wszystkich.
        jeśli chodzi o wizytke do Gin to jeszcze poczekam bo mam natłok spraw
        zwiazanych z malowaniem mojego mieszkanka. Mąż się wczoraj dowiedział przez
        telefon i bardzo się cieszyl. Dzisiaj zobaczę się z nim osobiście więc
        zobaczymy jak będzie. wink
        Do Ani: ja mam i miałam dyskomfort w podbrzuszu wszystko jak na miesiączke.
        Tylko piersi mnie nie bolały i nadal nie bolą. Zobaczymy co będzie dalej.
        Zrobię update w sobote bo wyjezdzam i chwilowo bede poza zasiegiem netu.
        Pozdrowionka i niech magiczne zaklęcie podziała na was wszystkie.
        Fajnie by było razem to przezywac

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 12:04
          łapie łąpiefluidki i daje sie zaczarowaćsmilesmile
          A co do pobolewania brzucha... zobaczymy w piątek..
          Ania
    • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 12:07
      witam wszystkie starajace sie...smile))
      milo bylo przeczytac wszystkie wypowiedzi i skonczyc na tym ze komus sie
      udalo... ja tescik robie wlasnie 17 marca , wlasciwie to nie wiem czy mi sie
      okres spoznia czy nie bo przerwalam tabl 3 miesiace temu i pierwszy okres
      dostalam po 31 dniach drugi po 23 a teraz jest 33 dzien cyklu i nic, mam lekkie
      mdlosci i bole brodawek ale moze sobie to wmawiam wiem jak bylo z moja pierwsza
      ciaza zaszlam w nia po 6 miesiacach staran i to wtedy kiedy zupelnie pzrestalam
      o tym myslec, podobno to jest najlepsz metoda ale jak tu nie myslec smile))
      niestety poronilam po 15 tygodniach i teraz znow staramy sie o dzidzie mam
      nadzieje ze to juz nie chce wariowac z testami kupilam w zeszly piatek ale
      wynik byl negatywny moze bylo za wczesnie... co o tym myslicie pozdrawiam
      3majcie sie cieplutko
      • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 13:33
        witamsmile Test mogł być negatywny bo za wczesniej go zrobiłaś.. po odstawieniu
        tabletek to chyba normalne ze @ sie przesówa, choć musze powiedzieć ze u mnie
        tylko 2 cykle były zaburzone a teraz mam juz 4 cykle po 31 dni.. Też powinnam
        testowac 17 ale... chyba nie będzie po co... czuje jak @ sie zblizasad a moze
        się myle (mam nadzieje)smile
        Pozdrawiam
        ANia
        • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 13:52
          no wiem doskonale ze przez pierwsze miesiace miesiaczki sa nie regularne...
          jednak wciaz mam nadzieje i to z kazdym dniem coraz wieksza, sugeruje sie tym
          ze ostatnia dostalam po 23 dniach i wiec 10 dni to juz sporo
          roznicy ....???????, 3 majcie sie cieplutko
    • luna67 Re: o jej , ja robie dopiero 28 marza 15.03.06, 21:07
    • luna67 Re: o jej , ja robie dopiero 28 marza 15.03.06, 21:09
      ale bede wam dopingowac, i trzymam za was kciuki

Luna
    • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 08:16
      hello
      kupilam wczoraj test i mialam straszna ochote zrobic go dzis...nie zrobilam .
      JESTEM KONSEKWENTNA ROBIE JUTRO 7:10 !!!
      • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 13:47
        i co robiłaś teścik??smile Jak wyszedł?? Ja nie musiałam robić, bo nie doczekałam
        do 17... wczoraj dostałąm @sad
        Powodzenia. Ania
    • balbusiaba zrobiłam test ... 16.03.06, 09:03
      ... nie wytrzymałam i zrobiłam pierwszy test 11 marca (@ spodziewałam się 15) -
      była druga słabiutka kreseczka, 2 powtórzyłam - kreseczka druga pojawiła się
      szybciej i wyraźniej ale nadal słaba, przez kolejne 2 dni powstrzymywałam się od
      zrobienia testu a 15 znowu test i tym razem już gruba i wyraźna krecha. Dzisiaj
      rano się dałam pokłóć i czekam na wyniki Beta HCG.
      • julitta23 Re: zrobiłam test ... 16.03.06, 09:22
        gratuluje Tobie balbusiaba !!! zycze zdowka!!! mama tylko nadzieje ze jutro tez
        zobacze 2 kreseczki
      • aneczka002 Re: zrobiłam test ... 16.03.06, 13:38
        GRATULUJE!!!!
      • dobryduszek31 Re: zrobiłam test ... 20.03.06, 18:03
        Bravo tobie też się udało. Czyli spotykamy sie na forum listopadówki 2006? A
        jak sie wogóle czujesz????

preg.fertilityfriend.com/pages/e4066/
        • balbusiaba Re: zrobiłam test ... 21.03.06, 08:15
          smile czuję się niedobrzesmile - ale to podobno dobrze, jak są mdłości więc nie
          narzekam. Mam niski progesteron i biorę 3 razy dziennie duphaston. Mam nadzieję,
          że to wystarczy żeby się moja ciąża dobrze rozwijała.
    • idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 11:55
      ja odpadam sad dziś rano przyszła @ no comment
      • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 12:44
        nie pzejmuj sie kochaniutka glowka do gory, nie teraz to w nastepnym miesiacu
        moze sie uda trzeba myslec pozytywnie... ja sobie tez nie daje zbyt duzej
        nadzieji mam wrazenie ze sie tez zbliza
    • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 13:41
      NO NIESTETY JA TEŻ ODPADAMsadsad DZIŚ RANO TA WREDNA @ PRZYLAZŁAsad ALE CZUŁAM ŻE
      TAK BEDZIE.. NO CÓŻ MOŻE W KWIETNIU SIĘ UDAsmile MIESIĄC NADZIEIsmile ALE GRATULUJE
      WSZYSTKIM MAMĄ KTÓRYM SIĘ UDAŁO W MARCUsmilesmile
      A TYM KTÓRE PODZIELIŁY MÓJ LOS ŻYCZE WYTRWAŁOŚCI I POGODY DUCHAsmile
      ANIA
      • idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 18:37
        aneczka 002 idziemy łeb w łeb, @ miała być zarówno u mnie jak i u Ciebie jutro
        a przyszła dziś rano... trzymam kciuki za nas i dziewczyny, które mają nadzieję
        na kwiecień smile
        • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 11:52
          to moze w następnym miesiącu nam się uda...
        • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 11:55
          dobrze więc jak się tylko skończy @.. zakładamy nowy post i bedziemy razem
          przechodzić kwiecień ok??smilesmile Pozdrawiamsmile
          Ania
          • alex359 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 13:55
            chyba do was dołączę w kwietniu smile zobaczymy jutro...
          • idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 23:04
            jasne smile
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 20.03.06, 17:58
        Czesc Aniu a juz myslalam ze ci sie udało....ciągle pamietam jak rozmawiałysmy
        o tych dreszczach. U mnie to jednak było to. Wiec przesyłam ci pozytywne
        wibracje. Ja po wizycie u gin (planuje w 8 tyg.) wskocze pewno na forum
        listopadówek . Pozdrawiam cie serdecznie i zycze wytrwałosci....

• aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 12:42
          no nie udało się ale to nic... moze w kwietniusmile Trzymaj sie..smile
    • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 09:38
      hello

ja dzis robilamn test, myslalam ze sie udalo... ale jednak nie jest 35 dzien
      cyklu, miesiaczki brak wynik testu negatywny!, nie wiem co mam o tym myslec,
      juz nie mam nadzieji na ten miesiac
      • enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 09:45
        a jakiej długości masz cykle? Ja mam podobną sytuację. Podwyższona temperatura,
        bolesność piersi, brak miesiączki w 38 dniu cyklu, a testy ciążowe z jedną
        kreseczką. Dziś po 16 odbieram wyniki bety i wszystko będzie jasne. Jutro
        ewentualnie pójdę do learza, żeby dał mi coś na wywołanie miesiączki.
        • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:00
          3 miesiacu przerwalam tabkletki anty. bralam pol roku pierwsza miesiaczke
          dostalam po 31 dniach druga po 23 a teraz mija 35 dzien i nic, nie wiem co
          myslec JAK NIE DOSTANE DO POLOWY PRZYSZLEGO MIESIACA BEDE MUSIALA ZGLOSIC SIE
          DO LEKARZA. co to sa za badania ktore wykonywałas??
          • enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:12
            Zrób badanie krwi beta hcg, które wskazuje na obecność hormonu ciążowego w krwi
            i wszystko będzie jasne. Nie ma sensu czekać do połowy przyszłego miesiąca.
            Może to jednak będzie ciąża, podobno testy sikane czasem pokazują później drugą
            kreseczkę.
            • enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:12
              U mnie kosztowało 25 zł, więc jest tańsze od ciągłego testowania wink
    • julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:25
      przepraszam chcialam napisac do polowy przyszlego tygodnia. dzis juz nie dam
      rady z tym badaniem ale w przyszlym tygodniu poje i tak mialam robic krew i
      mocz ogolne badania to zrobie i to smile)
      • enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:33
        no to życzę powodzenia.
    • ddanna Re: kto robi teścik ok 17 marca? 19.03.06, 13:24
      Cześć Dziewczęta,
      też testowałam 16.03 - choć @ miała przyjść dopiero dziś, jutro. Wyszła mi
      druga taka bledziutka, ale nie mam typowych objawów nadchodzącej @, więc to
      chyba oznacza ciążę. Chciałam się Was poradzić - kiedy do lekarza? Mam lekkie
      ćmienie w dole brzucha, na "wszelki wypadek" kupiłam NO-spę.
      Moja przyjaciółka czekała z wizytą u gina do 9tc, ale dla mnie to chyba za
      długo.
      Dodam, że poprzednia ciąża trwała zdecydowanie za krótko (10 tyg.)
      Dlatego proszę poradźcie kiedy udać się do gin?
      pozdrawiam gorąco i pezsyłam wszyskim starającym się fluidki "dwoch kreseczek"
      Danna
      • dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 20.03.06, 17:55
        Aniu ja tez jestem we wczesnej ciąży i czekam do 8 tygodnia.Wiem że możesz byc
        bardziej wyczulona ze względu na twoja poprzednią stratę ale wydaje mi sie ze
        jeśli nie masz jakiś niepokojących objawów powinnas zaczekać bo może okazać się
        za wczesnie i nic nie bedzie widać na USG i wtedy tez zaczniesz się
        zamartwiać.....

• julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 11:58
      wlasnie wrocilam od ginekologa mialam robione usg. ciazy brak sad(( troszke jest
      mi smutno ale mam nauczke na przyszlosc jesli miesiaczki nie dostane w 35 d c
      to dopiero robie test. nie predzej! zycze wam dziubulki powodzenia ja teraz
      musze wywolac miesiaczke smile)
      • aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 12:41
        szkodasad ale zapraszam do nowego postu "zaczynamy kwietniowe stranka". Kiedyś i
        nam sie udasmile Mam nadzieje ze te "kiedyś" będzie w kwietniusmile
        Pozdrawiam Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka