aneczka002 08.03.06, 13:39 wiecie jakoś raźniej w kilka osób. Tak więc zapraszam do wspólnych oczekiwań... no i mniejmy nadzieje że.. to ten miesiąc Powodzenia i zapraszam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewitak25 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:44 Ja testuję 18 marca. Trzymam kciuki za nas wszystkie! Odpowiedz Link
idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:45 ja pewnie chwilkę później, tzn. jak @ 17.03 nie przyjdzie to postaram się wytrzymac jeszcze z jakies 3-5 dni. Z drugiej strony to chciałabym wiedziec jak najszybciej, gdyby była dzidzia, ze względu na pracę jaka wykonuję. Na razie jestem właśnie do 17.03 na urlopie, więc mam spokój (gdyby nie przeprowadzka :- )). To jest nasz 6 cykl strań Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:54 mój też 6 cykl starań i mam nadzieje ostatni, to co czekasz jeszcze kolka dni po 17? może i ja zaczekam.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 14:18 Powodzenia!!!! Zaczekam, bo po pierwsze @ mam regularnie jak w zegarku, nawet co do godziny, więc jak 17.03 nie będzie to da mi to do myślenie, także do 17 czekam na mur beton, ale że od każdej reguły są wyjątki - pamietam nasz 2 cykl starań @ spóźniła się 5 dni, test wyszedł negatywnie, ale może to 5 dni po było jeszcze zawczesnie, może to była ciąża, ale się nie utrzymała, a może to były jakieś inne zaburzenia @? nie rozstrząsam Odpowiedz Link
sylvia_b Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:46 Jesli wytrzymam i nie złamię się wczesniej, ani nie złamie mnie przychodząca @, to zatestuję już około 14. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 13:55 no to dziewczyny POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
balbusiaba Re: kto robi teścik ok 17 marca? 08.03.06, 15:38 ja będę testować 13, to w sumie już niedługo a tak dłuuuuuuuuugo Odpowiedz Link
izak28 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 08:07 Znowu się pojawiam w takim wątku Ale tak jak Balbusiaba będę testować, no chyba, że wcześniej @ mnie wpędzi w doła... -------------- Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:47 No i jak balsbusiaba masz jakieś dobre wieści dla nas??? Nic nie piszesz a miałaś wczoraj testować!!!!!! Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 09:34 To może macie jeszcze jakiś pomysł zeby wytrzymać do 17 i nie oszaleć niby mam w parcy sporo zajeć, w domu też sobie szukam... ale mimo to cały czas mam to w głowie to cholera silniejsze ode mnie... Boje sie że znowu bedzie @, nie chce znowu tego zawodu... ale co tam.. kwiecien tez ładny miesiac PRAWDA?? Ania Odpowiedz Link
kinga38 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 09.03.06, 10:15 ja testuję 15. ----------------------- to już 26cykl starań Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:18 No dziewczyny piszcie coś piszcie Jak tam nastroje w oczekawianiu na sądny dzień...? Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:51 Witajcie dziewczyny. Ja tez testuje między 17 (jeśli bede mniej wytrzymala) a 19 (jesli bede troche bardziej wytrzymala). Dzisiaj moj 28 dc i 10 DPO i mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. W nocy bardzo dziwnie sie czułam. Nie moglam spac bo mialam odczucie zimna i pobolewanie w podbrzuszu (calkiem takie jak wtedy gdy miesiaczkuje). Zaczelam sie zastanawiac czy te dreszcze to czasem nie przeziebienie. Wczesniej nigdy nie bolalo mnie podbrzusze przed miesiaczka. A ty Aniu masz jakies kłucie w okolicach jajnika i pobolewanie w podbrzuszu? a oto moj wykresik tempki www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 08:58 Cos sie wredny wykres nie wkleil wiec jeszcze raz. No wlasnie dziewczyny a jak wygladaja wasze wykresiki ??? www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:25 witam.. Przeczytałam Twoje wypowiedzi w obu postach.. i mamy naprawde podobne samopoczucie.. ćmienie w dole brzucha troche zelazło - najmocniejsze było na 7 i 8 dpo, no i mam te kłucie w lewym boku.. najdziwniejsze jest to że miałam te dreszcze jakbym miała temp. co najmniej z 39 stopni a miałam 37,9 w nocy (czyli w cale nie taka wysoka zeby dreszcze wywoływac)... No i też wybudzałam się w nocy, miałam niespokojny sen.. Oczywiscie moja mama sie uśmiecha bo ona przy wszystkich 3 ciążach mówiła ze ja przez pierwsze 3 misiące telepało zimno (po takim obiawie wiedziałam że jest ze mną w ciąży, bo przy moim bracie też myslała ze sie przeziebiła), ale wole sie nie nakręcać.. Co o tym myślisz?????? Ania (ta sama odpowiedz na drugim moim poście) Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:39 Nie wiem co tym myslec bo chyba nikt wczesniej nie wspominal o telepaniu.... Najgorsze ze to sezon przeziebien wiec wszystko sie moze zdarzyc. U mnie to ćmienie nasililo sie wczoraj tj. 9 DPO. A moze bylam wczoraj mniej zajeta niz zwykle dlatego bardziej sie na tym skupilam. Juz sama nie wiem czy umysł płata mi figle. Ale tych dreszczy to napewno sobie nie wymysliłam. Ciekawe ze wogole nie bolą mnie piersi a dziewczyny czesto o tym pisza ze to jeden z pierwszych objawów. Ania masz jakis wykresik tempki z FF? Chetnie bym spojrzała . I wogole ktory to cykl starań dla ciebie ( u mnie 5-ty)? Ile masz latek ( ja mam 31 wiec zaczyna mi sie troche spieszyc Pozdrawiam Renya czyli Dobry Duszek www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:51 Reniu nie mam wykresu temperatury na FF. Dostalam od giny takie jakieś druki gdzie nanosi się temp. (chetnie zrobiłabym na necie ale nie w ząb nie znam niemieckiego). To mój 6 cykl starań wszyscy mówią ze to nie dużo, biorąc jeszcze pod uwage ze mój mąż pracuje w Wawie czyli 150 km od domu i widzimy sie nie codzinnie zazwyczaj w weekendy. Ale przestałam to traktować jako usprawiedliwienie dla siebie bo moja bratowa i brat to weekendowe małżeństwo a własnie w styczniu dowiedziała sie ze jest z drugim dzieckiem w ciążyNa wszelki wypadek kupiłam dla M AndroVit (jak nie pomoże to i nie zaszkodzi). Z tymi dreszczami też od nikogo wczesniej nie słyszałąm takich obiawów tylko od mamy (miała tak samo przy 3 ciążach), no i teraz przy drugiej ciąży moja bratowa mówiła ze łąpia ją takie dreszcze ze niczym nie da sie ogrzać a temp. nie ma (przy pierwszej tego nie miała). Więc widzisz co kobieta to inny obiaw, moja bratowa powiedziałą ze wcale ja piersi nie bolały dopiero po 6 tyg zaczeły... Więc chyba musimy poczekać... Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:09 a zapomniałam jeszcze napisac o wieku.. w styczniu skończyłam 28 lat.. więc też troche poczekałam na macieżyństwo ale wnosie z tym mają dzieci dziewczyny i starsze od nas.. Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:26 Aniu a który to u ciebie dc i który DPO ????? Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 13:59 ania no to idziemy jakos tak łeb w łeb jeśli chodzi o te dni dpo. Odpowiedz Link
kinga38 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:01 dobryduszek31 napisała: > Witajcie dziewczyny. Ja tez testuje między 17 (jeśli bede mniej wytrzymala) a > 19 (jesli bede troche bardziej wytrzymala). Dzisiaj moj 28 dc i 10 DPO i mam > nadzieje ze @ nie przyjdzie. W nocy bardzo dziwnie sie czułam. Nie moglam spac > > bo mialam odczucie zimna i pobolewanie w podbrzuszu (calkiem takie jak wtedy > gdy miesiaczkuje). Zaczelam sie zastanawiac czy te dreszcze to czasem nie > przeziebienie. Wczesniej nigdy nie bolalo mnie podbrzusze przed miesiaczka. A > ty Aniu masz jakies kłucie w okolicach jajnika i pobolewanie w podbrzuszu? a > oto moj wykresik tempki > jejku ja mam tak samo.w nocy dziwne dreszcze,ale to chyba jednak grypa mnie bierze.poza tym pobolewa w dole brzucha,no i wczoraj wieczorem zaobserwowałam,ze boli mnie piers ale tylko lewa,hmmm ciekawe co to oznacza?no @?ale powinnam dostac dopiero za 7dni Odpowiedz Link
ewitak25 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 09:37 Ale się nakręcamy! Ale wiecie, jak nie wyjdzie, to trudno, listopad jest taki brzydki, że może to nie jest najlepszy termin porodu i nie będzie tak przykro jak @ przyjdzie. Grudzień to fajny miesiąc: święta itd. Ja już próbuję sobie tłumaczyć, że jak się teraz nie uda, ani nawet w następnym cyklu to są pozytywne aspekty np. taki, że może w przyszłym roku urlopy macierzyńskie będą dłuższe i się na to załapię. A jak będę musiała czekać jeszcze dłużej, to fajnie jest urodzić na wiosnę. I tak sobie rozmyślam i liczę dni do testu a czas dłuży się niemiłosiernie. Wiem że jak dostanę @ będę straszliwie wkurzona i załamana. Cały czas mam nadzieję i wsłuchuję się w organizm w poszukiwaniu oznak ewentualnej ciąży. Nakręciłam się. Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 10:25 ja na szczescie jade na weekend w góry to może przestane sie na chwile nakrecac i interpretowac te temperaturki. Pojeżdżę na nartach i zapomnę na chwilkę. No chyba że wredna @ małpa przyjdzie w poniedzialek to juz przestane sie nakręcać na dłużej. Aniu FF jest po angielsku a nie po niemiecku. Poza tym pamietam że jest na forum dokładne omowienie z tłumaczeniem na polski wiec zawsze możesz spróbowac. www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 10.03.06, 13:27 a widzisz to musze wejść na tą stronek co Ty masz swój wykres robiony, bo brałam od dziwczyny z forum stronke na wykres temp. ale był po niemiecku To poszukam tego o czym mówisz... musze Ci powiedzieć ze ja byłam z M tydzień na nartach w styczniu (oczywiście w termini dogodnym do robienia dzidzi), dzidziusia nie ma ale za to super sobie wypoczełam... Tobie też życzę udanego wyjazdu Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 13.03.06, 09:52 chyba jednak nie wytrzymam do 17 i zrobie jutro rano test... bo w przeciwnym razie oszaleje juz w sobote stałam w aptece po PRETEST ale wycofałam sie ale teraz chyba nie wytrzymam!!!! Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 13.03.06, 18:13 czesc ania! Widze ze @ do ciebie nie przyszla. U mnie dziwne rzeczy sie zaczely dziac. Wczoraj leciutkie plamienie i mialam skurcze podbrzusza...no totalnie jak na @ ale dzisiaj zamiast typowego dla mnie "zalewania" na drugi dzien jest nic, zero, null. Mam jedynie jakis bardzo male ilosci śluzu podbarwionego na lekko brunatno. Ale to tak tyci tyci. Tempka poszla dzisiaj z 36,90 na 37,00...wiec co to moze byc, juz sama nie wiem. Ale boje sie ze ta @ przyjdzie tylko tak sobie ze mna pogrywa. A ty jak????? Widze ze niezle sie nakrecasz ) Odpowiedz Link
aneczka002 Re: :((((( 14.03.06, 08:19 nie martw się, pewnie nie jedna z nas z tego postu podzieli Twój los... Iza który to Twój cykl starań? Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: :((((( 14.03.06, 08:42 Iza wiem co czujesz. Ale zawsze jest ten....następny raz, chociaż wiem że najłatwiej to się kogoś pociesza. No cóż czasem nie mamy wpływu na bieg planet. Ale w następnym cyklu to się juz napewno nam wszystkim pochwalisz i będzieesz słac fluidki. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......uwaga......zaczarowałam cię ))) www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
izak28 Re: :((((( 14.03.06, 09:18 Oj, jakbym chciała, żebyście mnie zaczarowały! Poprzednio zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu i niestety nie wyszło Teraz to już piąty miesiąc kolejnych starań się zaczął Od ostatniego jadę na bromku i ziółkach, i cóż... pozostaje mi czekać i mieć nadzieję, choć jest jej coraz mniej... Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:03 hej. odpisałam Ci na poście "dziwnie się czuje". Jestem z siebie dumna bo nie zrobiłam testu Ale Twoje obiawy są (z tego co czytałam tu na forum) podobnae do dziewczyn które po takich obiawach okazywało sie że są w ciąży nie zrobisz testu? Mam nadzieje że Ci się udało!! Ale jak zmienisz forum na "ciaża i poród" to nie zapominaj o swoich koleżankach hihihi. Trzymam kciuki mocno mocno Ania Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 08:36 Dzieki za miłe słowa i wsparcie Aniu. Ja jakos obudzilam sie dzisiaj w tak kiepskim humorze.....wszystko wydaje mi sie bezsensu. Tempka spadla do 36,85 ale narazie zero plamien. Testu nie robie. Jakos odeszla mi ochota. Widze ze ty też przetrzymałaś z tym testem. Informuj nas na bieżąco co u ciebie. Acha wiesz przypomnialo mi sie ze sprawdzalam na innych forum że te dreszcze to wiele kobiet mialo i okazywało sie że były w ciąży więc może jednak u ciebie te oznaki zbliżającej się @ to tak naprawdę ciąża. ALE BY BYŁO FAJNIE!!! www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 10:23 pewnie ze by było fajnie Ale równie fajnie by było żeby i Tobie się udało i wszystkim dziewczynom które tak bardzo czekaja na upragnionego maluszka Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 14:52 Dziewczyny jednak nie wytrzymałam i zatestowałam dzisiaj tj. w 14 DPO a w 32 dc. Mam nadzieje ze wynik sie powtorzy za pare dni kiedy zrobie drugi test dla pewnosci. Przesyłam Wam wszystkim pozytywne wibracje i mam ogromna nadzieje ze ktoras z was do mnie dołaczy. Może będzie to szczęśliwy miesiąc dla nas wszystkich. www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 15:00 Z tego co napisałaś wnioskuje że zobaczyłąś upragnione II kreseczki Ciesze się bardzo bardzo.. MÓWIŁAM ŻE BĘDZIE OK!! Pewnie bardzo się cieszysz Gratuluje Ci bardzo bardzo bardzo Weź rzuć na mnie jakis urok.. to może i mi sie uda Pozdrawiam i życze udanych 9 miesiecy Ania Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 15:46 uwazaj ania czaruje cię..... uuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... no i popatrz jednak te dreszcze twojej mamy to był jakis znak........... a co z twoimi dreszczami?????? Odpowiedz Link
buzios Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 19:16 Czy moge sie wtracic? poprosze fluika i male czary mary dla mnie tez A przy okazji zycze Ci DobryDuszku wszystkiego dobrego, gratuluje serdecznie i cieplo pozdrawiam Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 20:24 Oczywiscie dla ciebie tez....szuuuuuuuuuuuuuuuuuuubuuuduuuuuu...... ))))) Pozdrowionka Odpowiedz Link
dragonia Re: kto robi teścik ok 17 marca? 14.03.06, 21:32 O rety ale Ci fajnie!!!!!!!! No to mam nadzieję ze u Ciebie dobryduszku bedzie już wszystko ok. No i rzuć tez czar przy okazji na mnie Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 07:44 Witam No moje dreszcze przeszły juz w weekend.. teraz tylko tyle ze cieplej sie ubieram bo cały czas mi jakos zimno ale juz nie odczytuje tego jak dzidzi bo brzuch mnie boli jak na @... więc zobaczymy moze w kwietniu się uda A Ty mamuśka nie czekaj na drugi test tylko idż na krew i do gina No i dbaj o siebie A jak mąż? Pewnie skacze z radości?? Ania Odpowiedz Link
asienka247 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 07:50 DobryDuszku prosze czary dla mnie tez))))) Choc niedługo ma przyjsc @ w ogóle nie mysle o tym nie doszukuje sie objawów...... Kurde co ja pisze......jak zawsze mam nadzieje....sie doszukuje....ale nic nie znalazłam Zycze wszystkiego naj..... Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 09:52 Dziewczyny lapcie te czary mary......szuszuszu....trutututuuuuuu......mrożony bigos na patyku........majteczki w kropeczki....i dziewczyna mloda. To była treść zaklecia dla was wszystkich. jeśli chodzi o wizytke do Gin to jeszcze poczekam bo mam natłok spraw zwiazanych z malowaniem mojego mieszkanka. Mąż się wczoraj dowiedział przez telefon i bardzo się cieszyl. Dzisiaj zobaczę się z nim osobiście więc zobaczymy jak będzie. Do Ani: ja mam i miałam dyskomfort w podbrzuszu wszystko jak na miesiączke. Tylko piersi mnie nie bolały i nadal nie bolą. Zobaczymy co będzie dalej. Zrobię update w sobote bo wyjezdzam i chwilowo bede poza zasiegiem netu. Pozdrowionka i niech magiczne zaklęcie podziała na was wszystkie. Fajnie by było razem to przezywac www.fertilityfriend.com/home/robimydzidzia Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 12:04 łapie łąpiefluidki i daje sie zaczarować A co do pobolewania brzucha... zobaczymy w piątek.. Ania Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 12:07 witam wszystkie starajace sie...)) milo bylo przeczytac wszystkie wypowiedzi i skonczyc na tym ze komus sie udalo... ja tescik robie wlasnie 17 marca , wlasciwie to nie wiem czy mi sie okres spoznia czy nie bo przerwalam tabl 3 miesiace temu i pierwszy okres dostalam po 31 dniach drugi po 23 a teraz jest 33 dzien cyklu i nic, mam lekkie mdlosci i bole brodawek ale moze sobie to wmawiam wiem jak bylo z moja pierwsza ciaza zaszlam w nia po 6 miesiacach staran i to wtedy kiedy zupelnie pzrestalam o tym myslec, podobno to jest najlepsz metoda ale jak tu nie myslec )) niestety poronilam po 15 tygodniach i teraz znow staramy sie o dzidzie mam nadzieje ze to juz nie chce wariowac z testami kupilam w zeszly piatek ale wynik byl negatywny moze bylo za wczesnie... co o tym myslicie pozdrawiam 3majcie sie cieplutko Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 13:33 witam Test mogł być negatywny bo za wczesniej go zrobiłaś.. po odstawieniu tabletek to chyba normalne ze @ sie przesówa, choć musze powiedzieć ze u mnie tylko 2 cykle były zaburzone a teraz mam juz 4 cykle po 31 dni.. Też powinnam testowac 17 ale... chyba nie będzie po co... czuje jak @ sie zbliza a moze się myle (mam nadzieje) Pozdrawiam ANia Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 15.03.06, 13:52 no wiem doskonale ze przez pierwsze miesiace miesiaczki sa nie regularne... jednak wciaz mam nadzieje i to z kazdym dniem coraz wieksza, sugeruje sie tym ze ostatnia dostalam po 23 dniach i wiec 10 dni to juz sporo roznicy ....???????, 3 majcie sie cieplutko Odpowiedz Link
luna67 Re: o jej , ja robie dopiero 28 marza 15.03.06, 21:09 ale bede wam dopingowac, i trzymam za was kciuki Luna Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 08:16 hello kupilam wczoraj test i mialam straszna ochote zrobic go dzis...nie zrobilam . JESTEM KONSEKWENTNA ROBIE JUTRO 7:10 !!! Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 13:47 i co robiłaś teścik?? Jak wyszedł?? Ja nie musiałam robić, bo nie doczekałam do 17... wczoraj dostałąm @ Powodzenia. Ania Odpowiedz Link
balbusiaba zrobiłam test ... 16.03.06, 09:03 ... nie wytrzymałam i zrobiłam pierwszy test 11 marca (@ spodziewałam się 15) - była druga słabiutka kreseczka, 2 powtórzyłam - kreseczka druga pojawiła się szybciej i wyraźniej ale nadal słaba, przez kolejne 2 dni powstrzymywałam się od zrobienia testu a 15 znowu test i tym razem już gruba i wyraźna krecha. Dzisiaj rano się dałam pokłóć i czekam na wyniki Beta HCG. Odpowiedz Link
julitta23 Re: zrobiłam test ... 16.03.06, 09:22 gratuluje Tobie balbusiaba !!! zycze zdowka!!! mama tylko nadzieje ze jutro tez zobacze 2 kreseczki Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: zrobiłam test ... 20.03.06, 18:03 Bravo tobie też się udało. Czyli spotykamy sie na forum listopadówki 2006? A jak sie wogóle czujesz???? preg.fertilityfriend.com/pages/e4066/ Odpowiedz Link
balbusiaba Re: zrobiłam test ... 21.03.06, 08:15 czuję się niedobrze - ale to podobno dobrze, jak są mdłości więc nie narzekam. Mam niski progesteron i biorę 3 razy dziennie duphaston. Mam nadzieję, że to wystarczy żeby się moja ciąża dobrze rozwijała. Odpowiedz Link
idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 11:55 ja odpadam dziś rano przyszła @ no comment Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 12:44 nie pzejmuj sie kochaniutka glowka do gory, nie teraz to w nastepnym miesiacu moze sie uda trzeba myslec pozytywnie... ja sobie tez nie daje zbyt duzej nadzieji mam wrazenie ze sie tez zbliza Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 13:41 NO NIESTETY JA TEŻ ODPADAM DZIŚ RANO TA WREDNA @ PRZYLAZŁA ALE CZUŁAM ŻE TAK BEDZIE.. NO CÓŻ MOŻE W KWIETNIU SIĘ UDA MIESIĄC NADZIEI ALE GRATULUJE WSZYSTKIM MAMĄ KTÓRYM SIĘ UDAŁO W MARCU A TYM KTÓRE PODZIELIŁY MÓJ LOS ŻYCZE WYTRWAŁOŚCI I POGODY DUCHA ANIA Odpowiedz Link
idaw Re: kto robi teścik ok 17 marca? 16.03.06, 18:37 aneczka 002 idziemy łeb w łeb, @ miała być zarówno u mnie jak i u Ciebie jutro a przyszła dziś rano... trzymam kciuki za nas i dziewczyny, które mają nadzieję na kwiecień Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 11:52 to moze w następnym miesiącu nam się uda... Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 11:55 dobrze więc jak się tylko skończy @.. zakładamy nowy post i bedziemy razem przechodzić kwiecień ok?? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
alex359 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 13:55 chyba do was dołączę w kwietniu zobaczymy jutro... Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 20.03.06, 17:58 Czesc Aniu a juz myslalam ze ci sie udało....ciągle pamietam jak rozmawiałysmy o tych dreszczach. U mnie to jednak było to. Wiec przesyłam ci pozytywne wibracje. Ja po wizycie u gin (planuje w 8 tyg.) wskocze pewno na forum listopadówek . Pozdrawiam cie serdecznie i zycze wytrwałosci.... preg.fertilityfriend.com/pages/e4066/ Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 12:42 no nie udało się ale to nic... moze w kwietniu Trzymaj sie.. Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 09:38 hello ja dzis robilamn test, myslalam ze sie udalo... ale jednak nie jest 35 dzien cyklu, miesiaczki brak wynik testu negatywny!, nie wiem co mam o tym myslec, juz nie mam nadzieji na ten miesiac Odpowiedz Link
enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 09:45 a jakiej długości masz cykle? Ja mam podobną sytuację. Podwyższona temperatura, bolesność piersi, brak miesiączki w 38 dniu cyklu, a testy ciążowe z jedną kreseczką. Dziś po 16 odbieram wyniki bety i wszystko będzie jasne. Jutro ewentualnie pójdę do learza, żeby dał mi coś na wywołanie miesiączki. Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:00 3 miesiacu przerwalam tabkletki anty. bralam pol roku pierwsza miesiaczke dostalam po 31 dniach druga po 23 a teraz mija 35 dzien i nic, nie wiem co myslec JAK NIE DOSTANE DO POLOWY PRZYSZLEGO MIESIACA BEDE MUSIALA ZGLOSIC SIE DO LEKARZA. co to sa za badania ktore wykonywałas?? Odpowiedz Link
enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:12 Zrób badanie krwi beta hcg, które wskazuje na obecność hormonu ciążowego w krwi i wszystko będzie jasne. Nie ma sensu czekać do połowy przyszłego miesiąca. Może to jednak będzie ciąża, podobno testy sikane czasem pokazują później drugą kreseczkę. Odpowiedz Link
enno1 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:12 U mnie kosztowało 25 zł, więc jest tańsze od ciągłego testowania Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 17.03.06, 10:25 przepraszam chcialam napisac do polowy przyszlego tygodnia. dzis juz nie dam rady z tym badaniem ale w przyszlym tygodniu poje i tak mialam robic krew i mocz ogolne badania to zrobie i to ) Odpowiedz Link
ddanna Re: kto robi teścik ok 17 marca? 19.03.06, 13:24 Cześć Dziewczęta, też testowałam 16.03 - choć @ miała przyjść dopiero dziś, jutro. Wyszła mi druga taka bledziutka, ale nie mam typowych objawów nadchodzącej @, więc to chyba oznacza ciążę. Chciałam się Was poradzić - kiedy do lekarza? Mam lekkie ćmienie w dole brzucha, na "wszelki wypadek" kupiłam NO-spę. Moja przyjaciółka czekała z wizytą u gina do 9tc, ale dla mnie to chyba za długo. Dodam, że poprzednia ciąża trwała zdecydowanie za krótko (10 tyg.) Dlatego proszę poradźcie kiedy udać się do gin? pozdrawiam gorąco i pezsyłam wszyskim starającym się fluidki "dwoch kreseczek" Danna Odpowiedz Link
dobryduszek31 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 20.03.06, 17:55 Aniu ja tez jestem we wczesnej ciąży i czekam do 8 tygodnia.Wiem że możesz byc bardziej wyczulona ze względu na twoja poprzednią stratę ale wydaje mi sie ze jeśli nie masz jakiś niepokojących objawów powinnas zaczekać bo może okazać się za wczesnie i nic nie bedzie widać na USG i wtedy tez zaczniesz się zamartwiać..... preg.fertilityfriend.com/pages/e4066/ Odpowiedz Link
julitta23 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 11:58 wlasnie wrocilam od ginekologa mialam robione usg. ciazy brak (( troszke jest mi smutno ale mam nauczke na przyszlosc jesli miesiaczki nie dostane w 35 d c to dopiero robie test. nie predzej! zycze wam dziubulki powodzenia ja teraz musze wywolac miesiaczke ) Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto robi teścik ok 17 marca? 21.03.06, 12:41 szkoda ale zapraszam do nowego postu "zaczynamy kwietniowe stranka". Kiedyś i nam sie uda Mam nadzieje ze te "kiedyś" będzie w kwietniu Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link